2020-2021学年高中英语 课时素养评价(十四)Unit 5 Canada—“The True North”Learning about Language(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 课时素养评价十四Unit Canada“The True North”Learning about Language含解析新人教版必修3 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十四Unit 5Learning about Language. 选词填空(that/whether/which/who/what/when/where/how)1. The text tells us a fact that smoking does great harm to peoples health. 2. I have some doubt whether they can complete the task on time. 3. He cant answer the question which one is my favorite. 4. They express
2、ed the wish that she should accept the award. 5. Its already 10 pm, but I had no idea when he would start. 6. One of the men held the view that what the book said was right. 7. At that time I had no idea how/whether I could hand it to him without being seen. 8. I expressed my question who will take
3、the place of our manager. 9. I have no idea what he will give me when we meet together. 10. In term of travel, we have no idea where we should go to spend our holiday. . 完成句子1. People have the belief that we can manage to get rid of the deadly disease (我们能够摆脱这种致命的疾病). 2. We got the news that whoever
4、 has a gift for music will attend the class(有音乐才能的任何人都将上这节课). 3. They have some doubt whether we can climb the high mountain(我们能否爬上这座高山). 4. The fact that a new kind of virus threats peoples life worries people much(使人们很担心). 5. They expressed their wish that they could buy a big house and settle dow
5、n(他们能够买一座大房子并定居下来). . 句型转换1. We might succeed. The thought excited us. The thought that we might succeed excited us. 2. The idea is worth considering. They should try a second time. The idea that they should try a second time is worth considering. 3. The plan should be delayed. The suggestion will b
6、e discussed tomorrow. The suggestion that the plan (should) be delayed will be discussed tomorrow. 4. The government gave an order. All these houses should be pulled down in three weeks. The government gave an order that all these houses (should) be pulled down in three weeks. 5. She raised a questi
7、on. Where could we get the fund? She raised the question where we could get the fund. . 阅读理解Now is the best time for Hong Kong shopping lovers, as most shops and markets are having their seasonal sales. With the same amount of money, you can find different kinds of goods in this city. Women, young a
8、nd old, rarely resist the attraction of this shopping paradise (乐园) at this time of year. Lovers will surely have an exciting Christmas and New Years Eve celebrations at the Time Square or in the western style bars. Spending your holiday in Hong Kong will be easy too, as several packing tours are av
9、ailable from CZL Travel Service, with four-day tours for less than 15, 000 yuan. Tour package 1 (3, 200 yuan): a 4-day tour including three nights accommodation (住宿), helicopter flight, night ferry tour of Victoria Harbor and shuttle bus to the Peak to view the city at night. Tour package 2 (1, 880
10、yuan): a 4-day-shopping tour including three nights accommodation tour to Golden Beach and the Vexwork Museum, shuttle bus to the Peak and shopping opportunities. Tour package 3 (1, 480 yuan): a 4-day-DIY-tour including three nights accommodation in a four-star hotel and total freedom to do what you
11、 want. Tour package 4 (1, 900 yuan): a 4-day-DIY-tour including three nights accommodation and tour in Hong Kong Disneyland, Hong Kong Happy Valley Racecourse and Ocean Park Hong Kong. Our guide will pick you up at the hotel lobby during 7: 508: 30. Then you will take a comfortable shuttle bus to to
12、ur around at your own pace in each place. 【文章大意】本篇文章是应用文。文章主要介绍了香港四个包价旅游项目。1. If you want to go shopping and visit Golden Beach, youd better choose Tour package _. A. 1B. 2 C. 3D. 4【解析】选B。细节理解题。根据“. . . to Golden Beach and the Vexwork Museum, shuttle bus to the Peak and shopping opportunities. ”可知,
13、“Tour package 2”会带游客去黄金海岸和购物。2. If you want to go to Hong Kong Disneyland, the cost of the Tour package will be_. A. 3, 200 yuanB. 1, 880 yuanC. 1, 480 yuanD. 1, 900 yuan【解析】选D。细节理解题。根据“. . . tour in Hong Kong Disneyland”可知, “Tour package 4”带游客去迪士尼乐园, 故可知费用为1900元。3. The purpose of the passage is to
14、_. A. attract visitorsB. introduce Hong KongC. show Christmas celebrationsD. explain New Years Eve activities【解析】选A。推理判断题。综合“Now is the best time for Hong Kong shopping lovers”和 “. . . rarely resist the attraction of. . . ”以及四个“Tour package”的介绍可知, 本篇文章为广告, 而广告的目的是吸引读者按照广告要求采取行动。. 完形填空The school was
15、across the street from my home and I would often watch the kids as they played during the break. She seemed so small as she pushed her way 1 the crowd of boys on the playground. She 2 from them all. I began to notice her at other times, basketball in hand, playing 3. She would practice dribbling(运球)
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454447.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
