2020-2021学年高中英语人教版选修6单元加餐练5 UNIT 5 THE POWER OF NATURE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版选修6单元加餐练5 UNIT 5THE POWER OF NATURE WORD版含解析 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、单元加餐练.完形填空My HeroWhat does it mean to be a hero?I think a hero is someone who goes out of his way to make others happy.My hero is Mr Wright,my chorus(合唱队) teacher.When I was 12 years old,my grandparents passed away.I was really close to them,and losing them was the hardest thing Ive ever had to _1_
2、through.I couldnt eat,sleep,or think; I felt like I couldnt even breathe.It was as if my whole world had fallen down from under me,and I _2_ into this huge hole of depression(抑郁)_3_ I was battling depression,I was determined to make my high school years the best of my life.It was difficult to be _4_
3、,but I had to try.I joined Womens Choir.Mr Wright was the choral director and he was so funny that the first day,I just knew I had made the best _5_ of my life.As the year progressed,I loved chorus more and more.I began to smile again and really enjoy _6_.Then one day that all changed.My friendsor t
4、hose that I thought were my friendsstarted talking about me behind my back.I was _7_,and I sat by myself.Mr Wright came over and asked what was wrong.The look in his eyes told me that I could _8_ him.Trying hard to _9_ back tears,I told him the whole story.When I finished,he nodded and told me,“If y
5、ou never learn anything from me,learn this:No one is worth _10_ your joy.” What Mr Wright said really _11_ a chord (心弦) in my heart.He _12_ cared about me and what was going on.Ill never be able to thank him enough,because he not only saved me but has _13_ every day of it since.Any time I feel like
6、giving _14_,I remember Mr Wrights words and push forward.Im proud to say that I _15_ my depression,and Im now a senior.Im still a _16_of chorus,and now Im also in the best choir at my school.Mr Wright is a hero _17_ everyone he meets.He cares about every single person who walks through his door,and
7、he loves what he does more than any other teacher Ive known.Thats _18_ he deserves to be Educator of the Year.He deserves the _19_ not just this year but every year.Im glad I had the opportunity to meet you,Mr Wright.You are an _20_ teacher,and I hope you realize that.Youre my hero.本文介绍了作者心目中的英雄合唱队老
8、师Mr Wright。他不仅拯救了我,也影响了从那以来我生活中的每一天。1A.put Bwalk Crun Dgo答案:D解析:考查动词短语。作者的祖父母去世了,那是作者经历的最艰难的时候,go through经历。根据语境可知,答案选D。2A.looked Bbroke Cfell Dturned答案:C解析:考查动词辨析。就好像整个世界都倒塌了,我坠入了巨大的沮丧的黑洞。fall into坠入,落进。根据语境可知,答案选C。3A.If BAlthough CBecause DOnce答案:B解析:考查连词。尽管我在与抑郁做斗争,我还是要使我的学校生活变得美好。although尽管。根据语境
9、可知,答案选B。4A.happy Bcalm Csmart Dconfident答案:A解析:考查形容词。我很难高兴起来,但是我不得不尝试。根据语境可知,答案选A。5A.suggestion Bdecision Ceffort Doffer答案:B解析:考查名词。我知道我做出了人生中最好的决定(decision),这个决定就是上句提到的“I joined Womens Choir”。根据语境可知,答案选B。6A.care Bnature Chealth Dlife答案:D解析:考查名词。我重新开始微笑,并真正享受生活。根据语境可知,答案选D。7A.refused Bforgotten Chur
10、t Dtrapped答案:C解析:考查动词。hurt伤害;refuse拒绝;forget忘记; trap围困。我的朋友们开始背后议论我,这使我受到伤害。根据语境可知,答案选C。8A.trust Bimpress Crespect Dsatisfy答案:A解析:考查动词。trust信任;impress留下印象;respect尊重;satisfy使满足。她的眼神告诉我我可以信任他。根据语境可知,答案选A。9A.set Bfight Ctake Dcall答案:B解析:考查动词搭配。极力抑制眼泪的同时,我把整个故事告诉了他。此处fight back相当于hold back,意为“抑制”。根据语境可知
11、,答案选B。10A.stealing Bsharing Chiding Dfeeling答案:A解析:考查动词。世上没有人值得让你不快乐。根据语境可知,答案选A。11A.braked Bstruck Cplayed Dshook答案:B解析:考查动词。Mr Wright的所言扣动了我的心弦。brake 刹闸;strike 打击,打动; play 弹奏;shake 摇晃。根据语境可知,答案选B。12A.cheerfully Bnormally Cexactly Dtruly答案:D解析:考查副词。cheerfully鼓舞地; normally正常地;exactly确切地;truly真实地。他确实
12、很关心我和正在发生的事情。根据语境可知,答案选D。13A.made Bstarted Cunderstood Dinfluenced答案:D解析:考查动词。他不仅拯救了我,也影响了从那以来我生活中的每一天。根据语境可知,答案选D。14A.off Bout Cup Daway答案:C解析:考查介词。每当我想放弃的时候,我就会想起Mr Wright的话,并继续前进。give up放弃。根据语境可知,答案选C。15A.beat Bsuffered Cdeveloped Dsaved答案:A解析:考查动词。beat击败; suffer遭受; develop发展;save拯救。我很自豪地说我打败了抑郁。
13、根据语境可知,答案选A。16A.leader Bpart Cfan Ddancer答案:B解析:根据上下文可知,我还是合唱团的一分子,并且我进入了学校最棒的合唱团。答案选B。17A.about Bwith Cto Dat答案:C解析:考查介词。Mr Wright是他所遇到的每一个人的英雄。a hero to.成为的英雄。根据语境可知,答案选C。18A.when Bwhat Cwhere Dwhy答案:D解析:考查名词性从句。这就是他应得今年年度教育工作者的原因。thats why.这就是为什么。根据语境可知,答案选D。19A.title Bjob Chelp Dname答案:A解析:考查名词。
14、title头衔,称号。他不仅今年应该赢得这个头衔,每年他都应得到,答案选A。20A.amusing Bambitious Camazing Dadvanced答案:C解析:考查形容词。amusing 娱乐的;ambitious有抱负的;amazing令人惊异的;advanced高级的。根据语境可知,答案选C。.阅读理解Though many Internet celebrities try to shrug off their fame,Yan Mingliang,27,has dreamed of joining the Internet elite(精英) ever since he en
15、tered college.However,luck didnt favor him.Instead,fame fell into the lap of his pet dog,Beiji.In early 2015,Yan used his microblog to post two pictures of Beiji lying on the ground,and they went_viral on social media.Because he took the photos at a strange angle,it almost looks like Beijis body has
16、 fallen apart.Finally,Yan got to experience what is like to be an Internet celebrity,or more accurately,the owner of an Internet celebrity dog.New followers started to flood in,and Yan received hundreds of private messages each day.In less than four weeks,Yan managed to attract more than 20,000 foll
17、owers.“I am famous now.” Yan thought at that time.However,fame didnt just bring joy,but also annoyance.Since Beiji was only 3 months old and Yan sometimes had to put him into a cage as a means of “education”,there were also private messages from followers who fiercely criticized Yan for being too cr
18、uel.“It gradually occurred to me that no matter how frankly you present yourself on social media,Internet users only witness part of your life.And their judgments depend on that partial life story of yours,” said Yan,“They dont know how hard it is to raise a pet dog when youre unemployed”,Yan explai
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454559.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
