分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020-2021学年高中英语必修3人教版课时作业:UNIT 2 SECTION Ⅱ WARMING UP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:454778
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:431.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语必修3人教版课时作业:UNIT SECTION WARMING UP 2020 2021 学年 高中英语 必修 人教版 课时 作业 UNIT WARMING
    资源描述:

    1、课时作业(六)Unit 2Healthy eatingSection Warming Up & ReadingLanguage Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1Wang Peng sat in front of his restaurant_(feel) very disappointed.答案:feeling2He got_(frustrate) when people didnt understand what he was trying to say.答案:frustrated3I wont have you_(tell) a lie to y

    2、our teacher.Go and make an apology to her.答案:telling4_(tire) of living in the city,the boy was determined to move to the countryside.答案:Tired5As is known to all,a _ (balance) diet is good for our health.答案:balanced6Do you prefer _ (fry) chicken or roast pork?答案:fried7Its certainly true that people w

    3、ho regularly eat breakfast tend to be _ (slim) and healthier.答案:slimmer8Out of _ (curious),the two children came into the cave.答案:curiosity9Even though the scientist had some _ (weak),he would be respected and remembered by the public.答案:weaknesses10You should pay more attention to your sons _ (stro

    4、ng) rather than his shortcomings.答案:strengths.阅读理解AIn the UK,most children have their midday meal at school,but in many schools,parents can choose what their children eat.The children can have a school luncha hot,cooked meal;or they can take a packed lunch with them,which usually includes cold food

    5、like sandwiches.Often parents prepare lunches on_the_basis_of what their children want.Cathy,a mother of three children,told us,“My children have packed lunches,because they say they hate school dinners.I make 3 packed lunches every morning,so were like a sandwich bar in our kitchen in the morning.”

    6、 However,another mother,Susan,made her choice based on the nutritious value of the food.She said,“My daughter always has school dinners.I think she probably gets healthier food by having a cooked lunch at school than she would if I made sandwiches.”But how healthy are school dinners?Kaz,a father,was

    7、nt impressed with them.“Fizzy (有泡沫的) drinks were offered and I think there were a lot of chips.”The question of how healthy school food is was brought to Jamie Oliver,who launched a campaign to improve childrens nutrition,after spending a year working in a school kitchen.The TV series about the camp

    8、aign won an award this week.He was horrified (惊恐的) at the junk food he saw being served,which included burgers,pizza and chips.He decided to ban the junk,and started cooking good stews (炖菜) and curries for the children instead.Jamie improved the school dinners in that particular school,and trained t

    9、he dinner ladies to cook healthy food.Then he put pressure on the government to improve the standards of school food across the country.And it looks as if the changes have begun.语篇解读本文主要描述了英国的校餐。1What would be the best title for the passage?ASchool Dinners BHealthy FoodCDinners in the UK DResearch o

    10、n Dinner解析:主旨大意题。本文主要描述的是英国的校餐,故选A。答案:A2The underlined phrase “on the basis of” in the second paragraph probably means “_”Aby comparison Baccording toCin spite of Dfor the good of解析:词义猜测题。根据第二段“My children have packed lunches,because they say they hate school dinners.I make 3 packed lunches every mo

    11、rning.”可知,这位母亲根据孩子的喜好准备校餐,所以选B。答案:B3We can learn from the passage that_.Ain Britain,all children have their lunches at schoolBCathys children like school dinnersCstews and curries are healthy foodDJamie Oliver works in a school kitchen解析:细节理解题。由倒数第二段最后一句“He decided to ban the junk,and started cookin

    12、g good stews (炖菜) and curries for the children instead.”可知他决定禁止垃圾食品,开始为孩子们煮好的炖菜和咖喱,故C项是正确的。由第一段第一句可知A项是错误的;由第二段“My children have packed lunches,because they say they hate school dinners.”可知B项也是错误的,由倒数第三段可知D项表述也是不正确的。答案:C4Which of the following can be inferred from the passage?AThere are many schools

    13、 in Britain.BCathy chooses food for her children according to its nutrition.CIn the past,the food provided by British schools was not healthy enough.DNone of the parents in Britain like school food.解析:推理判断题。由最后一段“Then he put pressure on the government to improve the standards of school food across t

    14、he country.”可推知过去英国学校提供的食物并不是非常健康,因此要给政府施加压力让他们提高全国的校餐标准。答案:CB(2019潍坊高一检测)The number of overweight people around the world is increasing.For example,in China the number rose from 9 percent to 15 percent between 1989 and 1992.The increases in Latin America and Europe were similar.However,the most wor

    15、rying statistic is the increase in the number of overweight children.In America,almost 33 percent of children under five are overweight.In some parts of Europe,the rate is almost 30 percent.Even developing countries have problems.In Egypt,Chile and Armenia,for example,the rate is over 5 percent.The

    16、problem is the change in our diets combined with the change in our lifestyles.We used to eat whole grains,vegetables,and fruit.Now we eat foods that contain a lot of fat and sugar.Experts (专家) say that it isnt surprising that people eat too much of the wrong foods.Everywhere we look there are advert

    17、isements for highcalorie,highfat foods.These foods are low in nutrition but also low in cost.In other words,they may not be good for us,but they are really cheap.Some experts call this a toxicfood(有毒的食品) environment.Most of us do not realize this unhealthy environment.Therefore,we believe if we are

    18、fat,its our responsibility.This is not completely true.Today,many food companies are focusing on developing countries.In 1998,one softdrink company told its employees that “Africa is a land of chance for us.”The largest American fastfood company opens five new restaurants every day;four of them are

    19、located outside the United States.It is terrible to think that we may soon live in a world where everyone eats fast food and drinks soda.However,it is not unavoidable.Governments should educate their people about the dangers of eating the wrong food.This is particularly important for tomorrows adult

    20、s.语篇解读这篇文章主要讲了各个国家超重的人数都在增长,许多小孩也出现了肥胖问题,作者对这一现象进行了分析。5The numbers in Paragraph 1 are used to show _.Athe overweight problemBthe increase in populationCthe effects of being overweightDthe problems in developing countries解析:细节理解题。由“The number of overweight people around the world is increasing.”可知,第一

    21、自然段的数据被用来说明超重问题。 答案:A6It can be inferred from the text that food advertisements_.A. cause food prices to riseBoften give people useful informationCaffect the development of the food industryDare partly responsible for overweight people解析:推理判断题。由“Everywhere we look there are advertisements for highca

    22、lorie,highfat foods.These foods are low in nutrition but also low in cost.In other words,they may not be good for us,but they are really cheap.Some experts call this a toxicfood environment.Most of us do not realize this unhealthy environment. Therefore,we believe if we are fat,its our responsibilit

    23、y.This is not completely true.”可推断出,肥胖问题不仅仅是个人的责任,这些廉价且没有营养的劣质食物的广告也负有部分责任,选D。答案:D7What is the text mainly about?AAdvertisements and life.BBeing overweight and its reasons.CModern lifestyles and their effects.DBeing overweight and the environment.解析:主旨大意题。这篇文章主要讲了各个国家超重的人数都在增长,许多小孩也出现了肥胖问题,作者对这一现象进行

    24、了分析,选B。答案:B.完形填空At college,I am really in need of a computer.But I cannot _1_ one.Asking my parents for help is _2_,since it is already a heavy burden (负担) for them to send me to college.I must _3_ what I want by myself now.One Saturday morning,I went out to look for a _4_.Having been refused many t

    25、imes,I finally _5_ a restaurant at 8 pm.There were already four candidates (应聘者) in the bosss office.At the moment,the boss had difficulty in _6_ whom he would employ.He said _7_,“Well,I need to check your references(简历) _8_ I can make a decision.Ill call you later.But _9_ whoever is going to be emp

    26、loyed must work here from 6:00 to 8:00 every evening.”I was _10_.The working hours were perfect for me._11_,the restaurant wasnt far from my university.I wanted to talk to the boss,but he said,“Youre too late” and _12_.“But sir,I will work two days for free.Then you may decide who youll _13_.”At the

    27、se words,the boss turned to me,“I want a(n) _14_ boy.You know this is a restaurant.But look at your _15_ !” He was right.After a _16_ day,I did look terrible.“Oh sir,Ill keep myself tidy.And I _17_ I will work very hard,if only you could give me this _18_.”“All right.Ill give you a try.”My heart jum

    28、ped like mad.I lowered my head and said,“_19_,sir.” Then I thought to myself,“I am really _20_ !”语篇解读本文是记叙文。作者主要讲述了自己找工作的经历。1A.useBfixCfind Dafford解析:由下文作者出去找工作的故事可知,他现在买不起电脑,故填afford.答案:D2A.normal BimpossibleCnecessary Ddangerous解析:由该空后的“since it is already a heavy burden for them to send me to col

    29、lege”可知,作者的父母能够供他上大学已实属不易,买电脑还向他们要钱的话,那是“不可能的(impossible)”了。答案:B3. Aget BknowCshow Dforget解析:由上文的“I am really in need of a computer”可知,作者现在急需一台电脑,但是只能靠自己的能力去“获得(get)”了。答案:A4A.man BjobCrestaurant Dcomputer解析:由下文的“Having been refused many times”和“There were already four candidates”可知,作者出去找“工作(job)”了。答

    30、案:B5A.ran BsawCentered Dleft解析:由下文内容可知,作者“进(entered)”了饭店,然后听到了老板所说的话。答案:C6A.reporting BnoticingCproving Ddeciding解析: 由下文的“I need to check your references.I can make a decision”可知,老板很难“决定(deciding)”该雇用谁。答案:D7. Aat last Bas wellCat most Donce more解析:“最后(at last)”,他说:“在我做决定之前,我得先看看你们的简历。”答案:A8A.unless

    31、BbeforeCwhile Dbecause解析:此处为时间上的先后关系,故填before。答案:B9A.imagine BbelieveCremember Dunderstand解析:老板在告诫几位应聘者,让他们“记住(remember)”:不论是谁被录用,都得每天晚上六点到八点来这儿工作。答案:C10. Aproud BexcitedCangry Dworried解析: 由该空后的“The working hours were perfect for me”可知,老板说的这个时间段对作者来说非常合适,所以他感到很“兴奋(excited)”。答案:B11A.Besides BIn short

    32、CHowever DFor example解析:由该空后的“the restaurant wasnt far from my university”可知,这是作者感到兴奋的另一个原因,故填Besides,表示对前面内容的补充说明。答案:A12. Aset off Blooked upCcalmed down Dturned away解析:由下文的“the boss turned to me”可知,老板“把脸转了过去(turned away)”。答案:D13. Ahelp BvisitCchoose Dpraise解析:由上文的“There were already four candidate

    33、s”可知,作者向老板提议说:“先生,我先免费工作两天,然后您再决定选(choose)谁。”答案:C14. Aclean BcleverChonest Dhealthy答案:A15. Abag BbooksCphoto Dclothes解析:由下文的“I did look terrible和Ill keep myself tidy”可知,作者的“衣着(clothes)”不整洁,而老板需要一个“干净的(clean)”员工。答案:D16. Anoisy BcloudyCtiring Dsnowy解析:由上文的“One Saturday morning,I went out和I finally.a r

    34、estaurant at 8 pm”可知,经过一整天的奔波,作者已经十分疲惫了,故填tiring。答案:C17. Ahope BthinkCagree Dpromise解析:由该空后的“I will work very hard”可知,作者在向老板“许诺(promise)”。答案:D18A.gift BchanceCcourse Dmessage解析:作者希望得到这一“机会 (chance)”。 答案:B19. AHello BSorryCThank you DCome on解析:由上文的“All right.Ill give you a try”可知,老板同意了,所以作者应该是说“谢谢(Thank you)”。答案:C20. Alucky BrichCstrong Dlonely解析:作者得到了试用的机会,所以觉得自己非常“幸运(lucky)”。答案:A

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语必修3人教版课时作业:UNIT 2 SECTION Ⅱ WARMING UP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-454778.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1