2021-2022学年人教版英语必修2练习:UNIT 2THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年人教版英语必修2练习:UNIT 2THE OLYMPIC GAMES LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2021
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。五Unit 2Learning about Language. 单句语法填空 1. If you are fresh in the sport, quantities of training will be needed(need). 2. Our annual English Festival, which will be held (hold) on March 1517, is now looking for 20 student volunteers. 3. If
2、 I am given(give)enough time, I will go to Japan for my holiday. 4. It is reported that the third largest planetarium(天文馆) will be built(build) in Jining. 5. The computer design problem is going to be discussed(discuss)this afternoon. 6. A basketball match between the two famous teams will be played
3、 (play) on the coming Saturday afternoon. 7. Is this bridge going to be completed(complete) before the end of this year? 8. In the near future, a group of volunteers will be sent (send) to Mars and stay there for some time. 9. It is reported that several new types of robots will be developed (develo
4、p) next year. 10. Good news! Maybe I will/shall be given(give) a job soon. . 把下面的句子改为被动语态1. My mother will give me a shirt as a birthday present. A shirt will be given to me (by my mother) as a birthday present. 2. They will read The Music of Chance by Paul Auster. The Music of Chance by Paul Auster
5、 will be read. 3. The rabbits will eat the carrots. The carrots will be eaten by the rabbits. 4. The Russian businessman will buy the famous painting by Xu Beihong. The famous painting by Xu Beihong will be bought by the Russian businessman. 5. The teacher will mark the students homework tonight. Th
6、e students homework will be marked by the teacher tonight. 6. They will make some parts of the car in the factory. Some parts of the car will be made by them in the factory. 7. They will finish this project in five years. This project will be finished by them in five years. 8. We will build a new ho
7、use next year. A new house will be built ( by us ) next year. 9. We are going to sell the computer. The computer is going to be sold (by us). . 阅读理解(2020 德州高一检测)He met her at a party. She was outstanding while he was so normal. After the party, he invited her for coffee. She was surprised but being
8、polite, she agreed. As they sat in a nice coffee shop, he was too nervous to say anything and she felt uncomfortable. Suddenly, he asked the waiter, “Could you please give me some salt? Id like to put it in my coffee. ” Everyone stared at him. He turned red, but when the salt came, he put it in his
9、coffee and drank. Curious, she asked, “Why salt with coffee? ” He explained, “When I was a little boy, I lived near the sea. I liked playing on the sea. I could feel the taste of sea, just like this salty coffee. ”That was a really nice talk, also a good beginning of their story. They continued to d
10、ate. She found that actually he was a man who met all her demands. Then the story was just like every beautiful love story: they got married and lived a happy life. After 40 years, he passed away and left her a letter which said: My dearest, please forgive my life-long lie. Remember the first time w
11、e dated? I was so nervous that I asked for salt instead of sugar. It was hard for me to ask for a change,so I just went ahead. I never thought that could be the start of our conversation. I tried to tell you the truth, but I was afraid that it would ruin everything. I dont like the salty coffee. But
12、 I have had the salty coffee for my whole life just because I love you! Her tears made the letter totally wet. Someday, someone asked her, “Whats the taste of the salty coffee? ” She replied, “Its sweet. ”【文章大意】本文是记叙文。它向读者叙述了一段美好的爱情故事。1. She accepted his invitation after the party because . A. she w
13、as prettyB. he met all her demands C. he was humorousD. she was well-mannered【解析】选D。细节理解题。根据第一段最后一句She was surprised but being polite, she agreed. 可知女孩出于礼貌而接受了他的邀请。2. How do you understand the last paragraph? A. The taste of the salty coffee is special. B. Her husbands love to her is sweet. C. Her m
14、emory about her life is great. D. She is used to the taste of the salty coffee. 【解析】选B。推理判断题。根据第三段最后一句they got married and lived a happy life以及最后一段Her tears made the letter totally wet. 可以判断出她感觉到丈夫对她真挚甜美的爱。3. The best title for this passage is . A. The Great Love B. The Salty CoffeeC. A Special Dati
15、ngD. A Life-longLie【解析】选B。推理判断题。由一杯加盐咖啡开始的爱情故事, 自然用“The Salty Coffee”作题目较合适。. 语法填空Have you ever had problems in your life? Have you ever wondered how to be happy? If so, you will find the book Being a Happy Teenager 1. (write) by an Australian writer Andrew Matthews 2. (use). In his book, Matthews t
16、ells us how to have a happy life and 3. (answer) the questions of teenagers. There are many subjects, such as parents and friends, and the book says we should stop behaving 4. (angry) and should forgive. The book tells us some useful skills, such as how to put 5. you have learned into pictures of yo
17、ur mind to make your memory better. Many teenagers think that 6. (happy) comes from a good exam result or praise from other people. But you can still be happy when there are no such “good” things. Success comes from 7. good attitude. If you learn from problems, success 8. (have) in the future. Some
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-455849.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
