2021-2022学年高中英语 Unit 4Wildlife protection Warming Up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 4Wildlife protection Warming Up 2021 2022 学年 高中英语 Wildlife
- 资源描述:
-
1、Unit 4Warming Up & Reading. 单词填空1. As a matter of fact, your opinion will not affect (影响) my decision. 2. This incident (事件) really let me know that I had a long way to go. 3. When he opened the schoolbag, he found that it contained (包含) two books, a pen and an eraser. 4. The whole family have been
2、hunting (搜寻)for the child since he got lost. 5. Due to the strict traffic regulations on drunken driving, the number of accidents from it has greatly decreased (减少). 6. Make the windows more secure (安全的)than before in case the thief comes again. 7. He burst into laughter (笑声)when he heard the joke.
3、8. It is certain (确定)that he will come to help you. 9. The importance (重要性)of protecting the Tibetan antelopes should be publicized. 10. He was bitten (叮咬) by an insect in the garden when he was walking there. . 单句语法填空1. This is a museum containing (contain) a number of original artworks. 2. I reall
4、y appreciate being given (give) such a good opportunity. I wont let you down. 3. I said to her, but she made no response (respond). 4. To our relief (relieve), the missing child returned home ten days later, tired but healthy. 5. With time going by, he has noticed some loss (lose) of hearing. 6. A s
5、ociety cannot be successful (success) if it throws tradition away. 7. I expressed my appreciation (appreciate) for what he had done. 8. Some steps have been taken to protect the forest from being destroyed (destroy). 9. The problem to be discussed at the meeting next week is of great importance (imp
6、ortant). 10. I wonder whether smoking is as harmful (harm) as doctors make us believe it to be. . 同义句改写1. The boy is so short that he cant reach the book on the shelf. The boy is too short to reach the book on the shelf. 2. College is the beginning of a new path into education and a path to life and
7、 dreams as well. College is not only the beginning of a new path into education but also a path to life and dreams. 3. After he worked hard, he succeeded in passing the driving test. After he worked hard, he was successful in passing the driving test. 4. Others think the earth got too hot for dinosa
8、urs to live on any more. Others think the earth got so hot that dinosaurs couldnt live on any more. 5. How did this come about? How did this come into being? . 阅读理解A(2021哈尔滨高一检测)A rescue center in Alaska has taken in an orphaned baby seal (海豹) that was still in the body when a hunter killed its moth
9、er on Easter Sunday. The Alaska Sea Life Center says a hunter killed the babys mother in a village on Nelson Island in the Bering Sea. The hunter then realized there was a live baby inside the seal and successfully delivered (接生) it. The hunters daughter found a hotline of the Seward Rescue Center a
10、nd called to report the incident. Guided by center staff, a village teacher helped transport the baby to the local airport, and the animal was flown to Anchorage. The Alaska Sea Life Center members met the baby, now called Maxwell, at the Anchorage airport and drove him to Seward on Monday. Staff me
11、mbers say the baby has responded well to food and care, but his condition is still considered very serious. “Maxwell was close to full-term, and everything looks fairly normal, ” said Pam Tuomi, a center vet. “But babies that have never received antibodies (抗体) from their mothers milk are at higher
12、risk of infection (感染), so we will keep Maxwell in a separate place and watch him closely for the next few weeks. ”The Sea Life Center is Alaskas only permanent facility licensed to house stranded marine mammals and seabirds. The staff choose a theme each year for naming animals admitted there, and
13、this year the names are related to caffeine. “We hope to give Maxwell a second chance to live as a wild seal, ” said Brett Long, the centers director. 【文章大意】文章讲述了阿拉斯加海洋生物中心收留一只海豹孤儿的故事。1. What can we learn from the passage? A. The mother seal was killed in order to protect the baby seal. B. The mothe
14、r seal was killed before the baby seal was born. C. The cruel hunter was unwilling to save the baby seal. D. Both the mother seal and the baby seal are in good condition now. 【解析】选B。细节理解题。由文中第二段内容可知猎人杀死海豹后, 意识到在母海豹体内还有一个活的小海豹, 所以小海豹出生前, 母海豹就已经死了, 故选B。2. What did the hunters daughter do with the baby
15、 seal? A. She helped to feed it. B. She delivered it successfully. C. She reported it to a rescue center. D. She persuaded her father to save it. 【解析】选C。细节理解题。由文中第三段第一句可知, 猎人的女儿找到了海洋生物救援中心的热线电话, 给他们打电话报告了小海豹的事。故选C。3. The underlined word “him” in the third paragraph probably refers to . A. the hunter
16、B. the baby sealC. a member of the centerD. the village teacher【解析】选B。代词指代题。根据第三段画线代词him所在句及上文可知, 阿拉斯加海洋生物中心的人员在机场接这只小海豹, 所以him指代的是小海豹, 故选B。4. What do we know about the baby seals condition now? A. It still faces the danger of dying young. B. It is only half of the normal size. C. It is found to be
17、difficult to feed. D. It will be set free into the sea soon. 【解析】选A。推理判断题。由第四段第二句可知, 从来没有喝过母体的奶就没有接收来自母体的抗体, 这些小动物就会面临更高的感染的风险, 一旦感染就会有死亡的风险, 小海豹就面临早逝的危险。故选A。【阅读多维训练】A rescue center in Alaska has taken in an orphaned baby seal that was still in the body when a hunter killed its mother on Easter Sund
18、ay. 分析: 本句是一个复合句。句中that引导定语从句, 修饰先行词an orphaned baby seal。when引导时间状语从句。译文: 位于阿拉斯加的救援中心收留了一只失去母亲的小海豹, 当猎人在复活节当天杀死它的母亲的时候, 这只小海豹还在母亲的肚子里。BNola is a 41-year-old northern white rhino(犀牛) that lives at the San Diego Zoo Safari Park in Escondido, California. She is one of the only four remaining northern
19、white rhinos in the world, and the only one in the western part of the earth. The other three live in Kenya(肯尼亚). Rhinos have lived on earth for more than 40 million years, but they are now at the risk of dying out. Hunters illegally hunt rhinos for their horns(角), which are used for art, jewellery,
20、 and decorations. They sell the horns for thousands of dollars per pound, though it is not allowed by law. Rhino horns are also prized as a key part in traditional medicine, even though scientific tests have proven that the horns cannot cure illnesses. Experts say that every eight hours, one rhino w
21、ill be hunted. Scientists are trying to find ways to prevent rhinos from dying out. In 1975, the San Diego Zoo Institute for Conservation Research started the Frozen Zoo, a programme through which researchers have collected cell samples(细胞样品) from more than 8, 000 different animal species until now,
22、 including the northern white rhino. Scientists hope that by studying the rhino cells, they will gain greater understanding of the species, and will find ways to increase its number. Jeanne Loring works with the Frozen Zoo. Lorings research focuses on pluripotent stem cells(多能性干细胞), which are cells
23、that can renew and become any cell type. Lorings lab at TSRI is working together with scientist Oliver Ryder of the San Diego Zoo to use pluripotent stem cells to try to increase the number of the northern white rhino. Loring said the goal is to start producing new rhinos through this method over th
24、e next couple of years. 【文章大意】本文属于说明文, 介绍了目前处于濒危状况中的白犀牛, 科学家们正在进行各种努力保护这种动物免于灭绝。5. What can we know about northern white rhinos? A. They can live a very long life. B. Their horns have been used to save lives. C. They have become seriously endangered. D. They mainly live in the western part of the ea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-456351.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
