2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:UNIT 5 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:UNIT 5LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022 学年 英
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十四Unit 5Learning about Language. 用所给词的适当形式填空1. Opening (open) the window, you will see the garden below. 2. Having been trapped( trap)in Wuhan for a week, they were confident that everything would be all right. 3. The news reporters hurri
2、ed to the airport, only to be told (tell) the film star had left. 4. Not having made (not make)full preparations, we decided to put off the meeting till next week. 5. The train having gone (go), we had to wait for another day. 6. My grandmother sat in the armchair, glancing (glance) at a newspaper.
3、7. The TV series has been on these days, appealing (appeal) to a lot of audience. 8. Having been told (tell) again and again, he still repeated the same mistake. 9. Judging (judge) from his appearance, he is badly off. 10. Having collected (collect) all the necessary material, she began to write her
4、 report. . 完成句子1. He survived the air crash, only to die in the car accident. 他在空难中幸存下来, 却死于车祸。2. Having smoked too much, he has suffered from lung cancer. 由于抽烟太多, 他得了肺癌。3. Not knowing how to fill in the questionnaire, he telephoned the manager. 不知道如何填调查问卷, 他给经理打了电话。4. Time permitting, we are willin
5、g to take part in another activity. 时间允许的话, 我们乐意参加另一项活动。5. Being very weak, she couldnt move. 她由于身体虚弱而不能(走)动。6. Tu Youyou won the Nobel Prize, making my students proud. 屠呦呦获得了诺贝尔奖, 这让我的学生们骄傲。7. While watching the video, students were moved to tears. 观看视频时, 学生们感动得流泪。8. Judging from your accent, you m
6、ust be from Shanghai. 根据你的口音判断, 你一定来自上海。. 阅读理解Disastrous fire surrounded Notre Dame(巴黎圣母院) completely and destroyed large parts of the Gothic architecture on Monday. “Notre Dame is our history, our literature; part of our spirit, the place of all our great events, our wars, our liberations, the cent
7、er of our lives”French President Emmanuel Macron told reporters in front of the still burning Paris landmark and promised to rebuild Notre Dame Cathedral. “Notre Dame is burning, and I know the sadness and this tremble felt by so many fellow French people. But tonight, Id like to speak of hope too,
8、”he said, announcing the launch of a fundraising campaign. “Lets be proud, because we built this cathedral more than 800 years ago, weve built it and, throughout the centuries, let it grow and improve it. So I gravely say tonight: we will rebuild it together, ”he added. The disastrous fire engulfed
9、the upper reaches of Paris towering Notre Dame Cathedral as it was undergoing renovations. Tourists and Parisians looked on horrified from the streets below. Frances Interior Ministry said firefighters might not be able to save the structure. The fire collapsed the cathedrals spire(尖顶) and spread to
10、 one of its landmark towers “Everything is burning; nothing will remain from the frame, ”Notre Dame spokesman Andre Finot told French media. The 12th-century cathedral is home to incalculable works of art and is one of the worlds most famous tourist attractions, immortalized by Victor Hugos 1831 nov
11、el The Hunchback of Notre Dame. The cause of the fire was not known, but French media quoted the Paris fire company as saying the fire is “potentially linked” to a 6 million-euro ($6. 88 million) renovation project on the churchs spire and its 250 tons of lead. Officials opened an investigation as P
12、aris police said there were no reported deaths. Some 400 firefighters were battling the fire well into the night. 【文章大意】这是一篇新闻报道。文章介绍了法国总统在燃烧的巴黎圣母院前的讲话、巴黎圣母院的重要性、其闻名的原因以及对失火原因的调查。1. What Emmanuel Macron said mainly shows that. A. Notre Dame was the symbol of Paris in historyB. The French government
13、are going to rebuild Notre DameC. It took more than 800 years to build Notre DameD. He was desperate when he made the announcement【解析】选B。推理判断题。由题干中What Emmanuel Macron said可将答案定位在文章24段内。文章第二段中法国总统说的话是表示巴黎圣母院在人们心中的重要地位, 下边两段主要是总统表达了重建巴黎圣母院的信心。再由第三段尾句announcing the launch of a fundraising campaign宣布集资
14、开始, 可知, 总统就是想让大家知道他们一定要重建巴黎圣母院。2. Which of the following is true according to the text? A. Notre Dame Cathedral was burnt down entirely. B. The structure was well saved by the firefighters. C. People who were killed in the fire are some firefighters. D. The fire was likely caused by a renovation pro
15、ject on the churchs spire. 【解析】选D。细节理解题。由最后一段中的the fire is “potentially linked” to a 6 million-euro ($6. 88 million) renovation project on the churchs spire and its 250 tons of lead. 可知, 这场大火与正在翻新的塔尖项目有关。3. What does the underlined part probably mean? A. The novel made the cathedral famous. B. The c
16、athedral is repeatedly mentioned in the novel. C. The novel became a bestseller thanks to the cathedral. D. The novel became more mysterious due to the cathedral. 【解析】选A。词句猜测题。immortalized意为“使永恒, 使不朽, 使名垂千古”。所以这句话的意思是维克多雨果的巴黎圣母院这部小说使得巴黎圣母院永垂不朽。4. What is the tone of the author in writing the article
17、? A. Disappointed. B. Humorous. C. Matter-of-fact. D. Critical. 【解析】选C。推理判断题。综合全文, 可看出作者是在客观描述大火、领导人及市民的反应。disappointed失望的; humorous幽默的; matter-of-fact据实的; critical批评的。. 完形填空One winter, when I was eight, my father and I took a ride to Aunt Sallys house. Halfway back home, the car1to shake and slow d
18、own. Dad2 that the car had a flat tire. To make 3worse, we were stuck in the middle of a snowstorm. I could hear the 4 in my dads voice as he said, “we could only use a Christmas miracle right now. ” I remember how much I 5 that old red car, mainly because the radio didnt work. Actually, 6 really wo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-457383.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
