分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:单元素养培优UNIT 1 ART WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:457405
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:24
  • 大小:94.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:单元素养培优UNIT 1ART WORD版含解析 2021 2022 学年 英语 人教版 选修 练习 单元 素养 UNIT ART WORD 解析
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养培优(一) Unit 1. 用所给词的适当形式填空1. It is evident(evidence) that Jenny is happy, for she is smiling. 2. We have made a prediction(predict) that our grain output will be 10 times that of 1960. 3. Parents can express a preference(prefer) for th

    2、e school their child attends. 4. She put the baby up for adoption(adopt). 5. Almost every one of us will be permanently(permanent) disabled at some point in life. 6. Above all, mans dearest possession(possess) is life, and it is given to him to live but once. 7. It is true that the dog is the most u

    3、seful and faithful(faith) animal in the world. 8. An exhibition(exhibit) marking the 90th anniversary of the founding of our school is being put on in our school hall. 9. The life of a politician isnt appealing(appeal) for me. 10. They moved quickly and aggressively(aggressive) to protect consumers;

    4、 as a result, they were thought highly of. . 选词填空by coincidence, concentrate on, figure out, as a consequence, a great deal, on the one hand, in the flesh, appeal to1. Father gave me 600 yuan last weekend. Then I spent 500 yuan on clothes and dinner, but I cant figure out where another 100 yuan has

    5、gone. 2. The opening ceremony appealed to the audience all over China. 3. She looked very pale and seemed to have suffered a great deal. 4. My father smokes heavily; as a consequence, he coughs frequently. 5. If you concentrate on the project, you can finish it on time. 6. On the one hand, the proje

    6、ct can help protect our environment; on the other hand, it can also bring us great benefit. 7. By coincidence, he met one of his friends when he was on business in Shanghai. 8. You look much younger in the flesh than in the photographs. . 完成句子1. 有些学生花费太多的时间在手机社交软件上, 这让老师和家长很担忧。(现在分词作状语)Some students

    7、 spend too much time on mobile social apps, making their teachers and parents worried. 2. 我们隔壁住着一对外国夫妇, 他们看起来已经习惯了中国的生活了。(完全倒装)Next door to ours live a foreign couple, who seem to have settled into life in China. 3. 经过许多天的航行之后, 他们到达了如今被称为美洲的地方。(what从句)After many days voyage, they arrived in what is

    8、called America now. 4. 开学了, 但是我越来越感觉到我是在异国他乡。(as if)School started, but I felt more and more as if I were in a foreign country. 5. 他已经完成了大部分工作。很明显他有能力提前完成工作。(evident)He has finished most of the work. It is evident that he has the ability to finish it ahead of time. . 阅读理解A(2021宁夏高二检测)A European Unio

    9、n program is letting blind people experience famous paintings for the first time. It uses three dimensional (3-D) printing to re-create famous paintings so they can be touched. One painting printed with the new technology is Gustav Klimts “The Kiss”. It is a popular attraction at the Belvedere Museu

    10、m in Vienna, Austria. The painting shows a man and a woman standing in a field filled with flowers. They are wearing gold robes and have their arms around each other. The man leans down to kiss the woman. Klimt finished the painting in 1908. Until now, people who had trouble seeing could not appreci

    11、ate the artwork. But thanks to the reproduction they can touch the piece and feel the ridges and depressions. Andreas Reichinger started making 3-D versions of artwork in 2010. He said this reproduction was his most difficult project because the couples robes are so detailed. Dominika Raditsch is a

    12、blind museum visitor. She touched the reproduction. As she moved her hands around it she said, “Exactly, can you see these? There are so many details. ” Raditsch said she can imagine what the original painting looks like when she touches the reproduction. “Its somehow round. You can feel it. It come

    13、s with it. And in many places its so smooth. And then I think to myself: it probably shines too! ” Raditsch said. The Belvedere is not the only museum to have 3-D versions of its artwork. Some of the pieces at the Prado, in Madrid, Spain, have reproductions that can be touched. But the piece in Vien

    14、na has one special part: it is made with widely available 3-D printing technology. That means one day, blind art fans anywhere in the world could download the source files and print the reproductions themselves. 【文章大意】本篇文章讲述了欧盟的一个项目使用3D打印技术重现名画, 旨在让盲人通过触摸去感受世界名画。1. What is “The kiss”? A. A European

    15、Union project. B. A popular painting. C. A 3-D technology. D. A famous museum. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段前两句内容(古斯塔夫克里姆特的“The Kiss”就是使用这项新技术的一幅画。它在奥地利维也纳的美景宫博物馆很受欢迎。)可知, “The Kiss”是一幅很受欢迎的画。故选B。2. Why did Reichinger say this reproduction was difficult to finish? A. The painting was reproduced detailedly. B.

    16、The original artwork was made in 1908. C. Blind art fans cant download the source. D. The 3-D technology is not available. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段最后一句内容(他说它是最难的一件复制品, 是因为那对恋人的长袍画得太细致了)可知, A项表述正确的。3. How did Raditsch feel when she first touched the reproduction? A. Awkward. B. Puzzled. C. Excited. D. Nerv

    17、ous. 【解析】选C。推理判断题。第四段中Raditsch说的话中使用了问句和感叹句。从她的语气可推判出是激动的(excited)。故选C项。4. What is the best title for the text? A. A European Union Program for Museum VisitorsB. 3-D Printing Lets Blind Experience Famous PaintingC. How to Reproduce the World-famous PaintingsD. A Special Museum for Art Fans in Vienna

    18、, Austria【解析】选B。标题归纳题。第一段是本篇文章的主题段: 欧盟的一个项目首次让盲人感受到了世界名画。该项目使用了3D打印技术重现名画, 让它们可以被触摸到。故B项“3D打印让盲人体验名画”作文章题目最适合。BPapercutting is a very special visual art of Chinese handicrafts. One saying is that it originated from the religious ceremony or offering sacrifices (供品). The ancient people cut papers int

    19、o animals or people. They either buried them with the dead or burned them on the funerals, wishing that things that paper stands for could be with the dead. Later, they were used during festivals to decorate gates and windows. After hundreds of years development, now they have become a very popular

    20、means of decoration among country folk, especially women. It is easy to learn about cutting a piece of paper but very difficult to master it with perfection. Beginners need only a knife and paper. For craftsmen, they need knives and gravers of various types to make complicated (复杂的) patterns. It can

    21、 be one piece of paper or many pieces. Simple patterns can be cut with a knife. For complicated patterns, people first pasted the pattern on the paper and then used various kinds of knives to make it. No mistake can be made during the process otherwise the work would fail. Papercutting covers nearly

    22、 all topics, from flowers, birds, animals, legendary people, figures in classic novels, to types of facial make-up in Peking opera. Papercutting has various styles in different parts of China. In the past, women living in the countryside gathered in their free time to make papercutting, which is a w

    23、ay to judge their skillfulness. As society develops, fewer and fewer people learn this skill while there are some who still regard it as a profession. At present, there are factories and associations for papercutting in China. Exhibitions and exchanges are held regularly and books of this kind are p

    24、ublished. Papercutting has changed from decoration to a kind of art. At the same time, papercutting also appears in cartoons, on stage, in magazines or in TV series. 【文章大意】剪纸是一种传统的手工艺术, 在过去人们把剪纸看作是装饰, 而现在它已成了一种艺术。5. Why did the ancient burn paper animals or people on the funerals? A. They wanted to

    25、give them warmth. B. They wanted the dead to have enough food. C. They wanted the animals to accompany the dead. D. They wanted the dead to use them as decoration. 【解析】选C。细节理解题。根据“wishing that things that paper stands for could be with the dead. ”判断, 人们这样做的原因是想让这些纸动物和纸人陪伴着亡人。6. If a mistake is made

    26、during the process, . A. you have to correct after you finish itB. youd better use some kind of knife to correct itC. all your work will be wastedD. it doesnt affect the result【解析】选C。细节理解题。根据“No mistake can be made during the process otherwise the work would fail. ”可知。7. From the passage we can infe

    27、r that . A. it is very easy to become a papercutting artistB. it takes great patience and skill to make a perfect papercuttingC. papercutting is limited to some topicsD. people in different parts of China have similar styles【解析】选B。推理判断题。根据文章的第二段制作复杂的图案可看出, 剪纸的人需要有耐心, 并且要把剪纸做得完美还需要技巧。8. What can we l

    28、earn from the last paragraph? A. More and more people regard papercutting as a profession. B. Papercutting is in danger of disappearing in the future. C. Papercutting is a way to judge a womans skill. D. As a kind of art, papercutting is still popular today. 【解析】选D。推理判断题。现在有剪纸艺术工厂和协会, 有展览和交流, 出版与剪纸有

    29、关的书籍, 在卡通、舞台、电视剧中都有剪纸艺术, 由此推断剪纸现在仍然受欢迎。C(2021 重庆高二检测)To find an entrance to the deserted plant without being noticed, George Wilson sneaked around the fence, a bag on his back and his hands in his pockets. However, George thought twice when a guard dog appeared. “Im not afraid of the gatekeeperat le

    30、ast I can try to persuade him. But a dog? Forget it. Ill find another way. ” While planning his special visit to the plant, the 25-year-old man did some research, but still failed to locate the entrance. George is among the thousands who are crazy about “taking adventures”, which they call urban exp

    31、loration, or “urbex”. The aim is to explore structuresusually abandoned ruins or “hidden parts of the man-made environments”. One of the most common examples of urban exploration is venturing into abandoned structures, which usually include amusement parks, factories, power plants, missile silos, fa

    32、llout shelters, hospitals, asylums, schools and houses. Urban explorers are interested in visiting such sites, as they can discover “other parts of a city” and get to understand its history from a different angle. George, who worked for a German company in New York for six months, said he enjoyed th

    33、e contrast between the citys two sidesmodern and crowded, compared with old-fashioned and silentand wanted to learn more about the city during his short stay. George said that he was able to finally sneak in through another entrance, yet he was still asked to leave by a gatekeeper shortly after. But

    34、 he then managed to get into a newly-built block, climbed to the top and took a picture of the factory ruins at sunset. “I will come back another day, ” he said. 【文章大意】这是一篇说明文。本文以George为例介绍了城市探险家, 他们热衷于参观废弃的建筑, 希望从不同的角度了解城市的历史。9. What does the underlined sentence imply in the second paragraph? A. Ge

    35、orge wanted to learn more about the city. B. The gatekeeper prevented George from the entrance. C. George would find another way to the entrance to the deserted plant. D. George was frightened enough by the dog to abandon visiting the deserted plant. 【解析】选C。句意猜测题。根据画线部分上下文内容可推知, 画线句Forget it. 的暗含意思是

    36、“算了吧(狗又没法交流), 还是另找一条路吧”。故选C。10. What do we know about George Wilson in the passage? A. He takes an interest in ancient buildings. B. He loves exploring natural environments. C. He gets to understand the citys history from a single angle. D. He managed to enter the deserted plant from another entranc

    37、e. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段可知George热衷于城市探索。探索建筑物通常是废墟或“人造环境中隐藏的部分”。再结合第四段内容可知, George Wilson对古老的建筑感兴趣。故选A。11. Whats the writers attitude toward the urban explorers? A. Critical. B. Indifferent. C. Doubtful. D. Supportive. 【解析】选D。推理判断题。文章主要介绍了“城市探险家”这一群体, 介绍了他们通过进入老旧建筑来从不同的角度了解一个城市的历史, 可推知, 作者对城市探险家持支持态度。故

    38、选D。12. Whats the passage mainly about? A. A way to explore an abandoned plant. B. A kind of adventurersurban explorers. C. Georges love for abandoned structures. D. A desire to explore citys structures. 【解析】选B。主旨大意题。本文以George为例介绍了城市探险家, 他们热衷于参观废弃的建筑, 希望从不同的角度了解城市的历史。故选B。【方法技巧】牢记常见的有关作者观点态度的词语表示支持或肯定

    39、: appreciative欣赏的; approving赞成的, 同意的; favorable赞同的; positive积极乐观的; supportive支持的; optimistic乐观的; hopeful充满希望的。表示中立: ambiguous模棱两可的; cautious谨慎的; uncaring冷漠的; unconcerned不关心的; uninterested不感兴趣的; objective客观的; neutral中立的。表示反对或否定: disgusted憎恶的, 厌恶的; critical批评的; negative否定的, 消极的; disappointed失望的; disap

    40、proving不赞成的; doubtful怀疑的。. 阅读填句(2021济宁高二检测)We all experience momentary bursts of anger every now and then. For the most part, though, these relatively minor annoyances are easy to deal with, but walking back your anger when youre having a heated conversation with someone is a lot more difficult. The

    41、re are things you can do in the moment to calm yourself, though. Acknowledge that youre angry. When youre angry, you notice it in your body. 1 If youre not physically feeling it, you might hear it in the sound of your voice. Once you notice this, try to adjust your voice. Just as increasing anger ca

    42、n correspond to an increasingly loud voice, so can the opposite. 2Give yourself a time out(暂停). How do you do the exercise above when youre in the middle of a face-to-face conversation? Call a personal time out. Walking away gives you time to calm down and collect your thoughts before responding. Th

    43、is also aids in decreasing anger. Of course, dont just peace out of the argument. Let whoever youre talking to know that you just need a little physical space. Ask yourself what emotion is behind the anger. 3 More often than not, anger is a “secondary emotion” we use as a mask or a defense for an en

    44、tirely different feeling (shame, for instance, or embarrassment). Once youre aware of the real emotions at play, you can communicate it to the person you snapped at. Also, youd apologize to your co-worker and perhaps consider asking your manager to lighten your workload. 4Lets say youve taken the ad

    45、vice above, but youre still feeling heated. If so, changing the topic of conversation can also be a good way to cope with anger in the moment. 5 If you were discussing something seriousor something that needs to be explained finallytable the discussion for later or the next day, when you calm down.

    46、A. Change the subject of the conversation. B. Stop the conversation with your partner. C. Anger will do damage to your lungs and heart. D. Try responding to your loud voice by gradually lowering it. E. Now that youve calmed down, think about whats motivating your anger. F. Make a joke and reroute th

    47、e conversation to a safe, calm and enjoyable dialogue. G. Anger will often cause changes in our body, such as muscle tension or sore neck. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章给出了当人愤怒时, 怎样冷静下来的几个方法。1. 【解析】选G。上文(当你生气的时候, 你会注意到它在你的身体里)说明生气和身体紧密相关, G项“愤怒通常会引起我们身体的变化, 比如肌肉紧张或者脖子酸痛。”承接上文, 具体说明生气引起的身体变化, 并举了实际例子。选项中的our body

    48、和上文your body描述对象一致。故选G项。2. 【解析】选D。上文(一旦你注意到这一点, 试着调整你的声音。正如越来越多的愤怒可以对应越来越响亮的声音, 反之亦然)说明生气时声音会变大, D项“试着用逐渐降低的方式来回应你的大声。”承接对应上文, 提出怎样调整声音。选项中的your loud voice和上文的your voice, an increasingly loud voice描述对象一致, 符合题意。故选D项。3. 【解析】选E。上文(问问自己愤怒背后是什么情绪)说明愤怒是有原因的, 下文(通常情况下, 愤怒是一种“次要的情绪” , 我们用它作为一种面具或者对一种完全不同的感觉

    49、(比如羞耻或者尴尬)的防御)说明愤怒是对一种情绪的防御, E项“现在你已经平静下来了, 想想是什么激发了你的愤怒”承接上文, 启发思考为什么愤怒, 引出下文给出答案。故选E项。4. 【解析】选A。下文(如果是这样的话, 换个话题也是应对当下愤怒情绪的好方法。)说明改变谈话主题也可以处理愤怒, A项“改变谈话的主题”作为小标题, 点明段落中心。故选A项。5. 【解析】选F。上文(如果是这样的话, 换个话题也是应对当下愤怒情绪的好方法。)说明换个话题是应对愤怒情绪的好办法, F项“讲个笑话, 让谈话转向安全、平静、愉快的对话。”承接上文, 说的是换个话题的具体方法。故选F项。. 完形填空(2021

    50、 唐山高二检测)With a breathing tube in his throat, it was all Radice could do to lift his arm to signal the doctor. Never had he felt so1. “Am I going to die tonight? ”Radice wrote on a piece of paper. The words 2 Dr. Pitera like a knife. The thing was that he owed his 3 to Radice, a cardiac(心脏的)exercise

    51、4 at St. Barnabas. It was a debt Pitera thought hed never be able to5. Now their roles were turned around because of COVID-19(新冠肺炎). Pitera had to give Radice6 to hold on toHope. Pitera took Radices weak, nearly7 hand, “Youre not going to die on my 8. Nearly six years earlier, Pitera had 9 a serious

    52、 heart disease. Later he began his recovery exercise at St. Barnabas, 10 he met Radice, an experienced exercise specialist in the department. Radice 11 it was important for his patients to regain their self-confidence 12 it was their strength. For one hour, three days a week, he13 took Pitera throug

    53、h the six different exercise machines. “Radice gave me my life 14. ”he said. Radice was just impressed by Piteras progress and devotion. Six years later, when he found himself a 15 at St. Barnabas, he couldnt believe he again met the man whose16 hed rebuilt. “Not on my watch. ” For Radice, those wor

    54、ds were exactly what he needed to hear. 17 day by day, Radice was recovering. Radice began his own exercise program. Pitera visited as often as he could to18 Radices progress. Nearly 20 days after he was sent to hospital, Radice completely19. Pitera came to his room to say goodbye. “You 20 my life,

    55、”Radice told him. “You saved my life, ”Pitera answered back. 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲述心脏运动专家Radice曾经救了身患心脏病的Pitera, 六年后由于新冠肺炎两人角色互换, Pitera又尽全力挽救Radice的故事。1. A. boredB. sleepyC. tiredD. weak【解析】选D。根据上一句“With a breathing tube in his throat”及空后他写的话“Am I going to die tonight? ”可知, 他从来没有觉得这么虚弱。和下文“Pitera to

    56、ok Radices weak, nearly hand”中的“weak”为同词复现。2. A. belonged toB. flowed throughC. occurred toD. cut through【解析】选D。根据“like a knife”可知, 他的话像一把刀一样刺穿了Pitera 医生。3. A. lifeB. favorC. moneyD. fame【解析】选A。根据下文Pitera 说的话“Radice gave me my life . ”可知, Pitera认为是Radice救了自己的生命, 所以此处指把生命归功于Radice。4. A. coachB. nurse

    57、C. specialistD. employee【解析】选C。根据下文“he met Radice, an experienced exercise specialist”可知, Radice是一名专家。5. A. repayB. returnC. reduceD. recognize【解析】选A。它是一个Pitera 认为自己永远无法偿还的债。根据“It was a debt”可知, 此处指偿还。6. A. anythingB. somethingC. everythingD. nothing【解析】选B。Pitera 必须要给Radice 一些坚持的东西希望。根据破折号后的“Hope”可知

    58、, 此处指能让Radice坚持下去的事情, 就是希望。7. A. softB. strongC. lifelessD. energetic【解析】选C。Pitera 握住Radice虚弱、几乎没有生命气息的手: “在我的照看下, 你不会死的。”结合语境及“weak”可知, Radice感染严重, 此处指几乎没有生命气息的手。8. A. handB. watchC. treatD. arrival【解析】选B。根据上文“Now their roles were turned around because of COVID-19”可知, 由于新冠肺炎, 他们角色调换了, 即Pitera成了Radi

    59、ce的医生, 所以, 作为医生的Pitera说“在我的照看下”。倒数第二段的“Not on my watch. ”也是一个提示。9. A. spreadB. sufferedC. discoveredD. prevented【解析】选B。将近六年前, Pitera患了一种严重的心脏疾病。根据下一句“Later he began his recovery exercise at St. Barnabas”可知, 他患上了心脏疾病。10. A. thatB. whenC. whereD. which【解析】选C。后来, 他开始在St. Barnabas进行康复训练, 在那里他遇见了Radice,

    60、一位有经验的心脏运动专家。分析句子结构可知, 空处引导一个非限制性定语从句, 先行词是St. Barnabas, 在从句中作地点状语, 应用where引导。11. A. knewB. guessedC. doubtedD. wondered【解析】选A。Radice知道, 对他的病人来说, 恢复他们的自信很重要, 因为那是他们的力量。12. A. ifB. whileC. thoughD. because【解析】选D。空后“it was their strength”是空前一句的原因, 指“因为自信是他们的力量, 所以对病人来说重获自信很重要”, because符合语境。13. A. poli

    61、telyB. hurriedlyC. carelesslyD. patiently【解析】选D。一周三天, 每天一个小时, 他耐心地带Pitera 完成六种不同的锻炼器械。根据本句中“For one hour, three days a week”及“the six different exercise machines”可知, 此处指耐心地。14. A. inB. upC. backD. away【解析】选C。根据文章内容可知, Pitera患了心脏疾病, Radice帮助其做恢复训练, 所以此处是Pitera说Radice救回了自己。15. A. friendB. patientC. do

    62、ctorD. cleaner【解析】选B。六年后, 当他发现自己是St. Barnabas 的一个病人时, 他不敢相信再次遇见了那个他重建其信心的人。根据文章第一句内容可知, 六年后, Radice成了St. Barnabas的一个病人。16. A. prideB. respectC. abilityD. confidence【解析】选D。根据上文可知, Pitera在St. Barnabas做康复训练时, Radice强调病人自信心的重要性, 帮助Pitera重建了自信心。17. A. SlowlyB. WidelyC. QuicklyD. Completely【解析】选A。慢慢地一天天,

    63、Radice 逐渐恢复。结合语境及“day by day”可知, 此处指“慢慢地”。18. A. spy onB. hold backC. cheer onD. draw back【解析】选C。Pitera 尽可能地经常去探望, 为Radice的进步加油打气。19. A. failedB. recoveredC. refusedD. regretted【解析】选B。在被送进医院大概20天后, Radice完全康复了。根据“Pitera came to his room to say goodbye. ”可知, Radice在住院20多天后完全康复了。20. A. savedB. started

    64、C. coloredD. enriched【解析】选 A。根据文章内容及下一句“You saved my life, ” Pitera answered back. 可知, 此处指: Radice 告诉他: “你救了我的命”。. 语法填空Sugar sculpture blowing is 1. Chinese folk art where artists blow and sculpt hot sugar to create 3D 2. (figure). The finished sculptures not only look good, but also have a good tas

    65、te, 3. (make) them popular among children. The main raw material for sugar sculpture blowing is malt sugar (麦芽糖). The malt sugar 4. (use) in sculpture blowing has to be heated to high temperatures. It can only be used after several processing procedures, 5. include the sorting and cooking of the mal

    66、t sugar followed by the firing and melting of it. “Blowing” can 6. (divide) into two methods one uses molds (模具); the other does not, and involves sugar figures taking shape through a 7. (combine) of blowing air into the processed malt sugar and the artists flexible hand skills. The complex process

    67、may explain 8. there are fewer people making sugar sculpture. To preserve and promote this 9. (tradition) craftsmanship, the government of Hebei Province founded a sugar figure art organization in 2011, which 10. (consist) of over 50 artists recognized as the inheritors (继承人) of the technique. 【文章大意

    68、】这是一篇说明文。文章介绍了一种中国民间艺术吹糖雕。1. 【解析】a。句意: 吹糖雕是一种中国民间艺术, 艺术家们吹制并雕刻热糖来创造三维人物。文中泛指“一种中国民间艺术”, Chinese的读音以辅音音素开头, 所以填a。2. 【解析】figures。句意: 吹糖雕是一种中国民间艺术, 艺术家们吹制并雕刻热糖来创造三维人物。此处“三维人物”是复数意义, 用名词复数, 所以填figures。3. 【解析】making。句意: 完成的糖雕不仅好看, 而且有很好的味道, 使它们受到孩子们的欢迎。“好看和很好的味道”和“使得”之间是主动关系, 用现在分词作结果状语, 所以填making。4. 【解析

    69、】used。“麦芽糖”和“使用”之间是被动关系, 用过去分词作后置定语, 所以填used。5. 【解析】which。“ include the sorting and cooking of the malt sugar followed by the firing and melting of it. ”是一个非限制性定语从句, 先行词是processing procedures, 关系词在从句中作主语, 指物, that不能引导非限制性定语从句, 所以只能填which。6. 【解析】be divided。句意: “吹”被分为两种方法。“吹”和“分成”之间是被动关系, 用被动语态, 所以填be

    70、 divided。7. 【解析】combination。前面有冠词a, 冠词修饰名词, 所以填combine 的名词形式combination。8. 【解析】 why。句意: 这个复杂的过程也许可以解释为什么制作糖雕的人越来越少。“ there are fewer people making sugar sculpture. ”是一个宾语从句, 根据句意可知填why。9. 【解析】traditional。该空修饰名词craftsmanship, 用形容词, 所以填traditional。10. 【解析】consisted。此空所在句子为which引导的非限制性定语从句, 根据主句的谓语动词fo

    71、unded可知此处用一般过去时态, 所以填consisted。. 应用文写作(2021秦皇岛高二检测)假定你是李华, 你校将举办“中国印象”摄影展。请给你的新西兰朋友Henry写封邮件, 邀请他参展。内容包括: 1. 展览的目的; 2. 展览的时间和地点; 3. 作品的要求和截止日期。注意: 1. 词数100左右; 2. 可适当增加细节, 以使行文连贯。_【参考范文】Dear Henry, Im really excited to share with you a piece of good news. Our school is going to hold a photography exh

    72、ibition themed “Impressions of China” in the library this April, whose aim is to present the beauty of China through photos. I know you love photography. So why not send some of your photos of places or people in China that impress you most? And they can be of different sizes. I am sure visitors will enjoy them. Your works should be received before March 15. Looking forward to your early reply. Yours, Li Hua关闭Word文档返回原板块24

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:单元素养培优UNIT 1 ART WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-457405.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1