2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:单元素养培优UNIT 4 GLOBAL WARMING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高二英语人教版选修6练习:单元素养培优UNIT 4GLOBAL WARMING WORD版含解析 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养培优(四) Unit 4. 单词拼写1. My brother subscribes(订阅)to China Daily every year, because he likes reading it. 2. The students ages in our school range from 15 to 19. But the average (平均)age is 17. 3. She felt quite refreshed (神清气爽的)after a cu
2、p of coffee, and then she kept on working. 4. Even though you are not for my plan, youd better not oppose (反对)it in public. 5. He consumed (消耗)a lot of time to practise improving his comprehension. 6. Although the wind has died down, the rain remains steady(平稳的), so you still need a raincoat. 7. The
3、 report advocated (主张)that all buildings should be fitted with smoke detectors. 8. His random (漫不经心的)manner annoyed his girlfriend. 9. Scientists are in disagreement(分歧) about the significance of the data. 10. In no circumstances (情况)can you leave your position. In other words, you must stick to you
4、r position. . 选词填空quantities of, result in, subscribe to, be opposed to, go up, on the whole, on behalf of, make a difference, put up with, make contributions to 1. He subscribed to our plan to arrange an activity to strengthen the relationship between the two companies. 2. Once her blood pressure g
5、oes up, she will feel breathless. 3. He came up with a plan, and no one was opposed to it. 4. Some marathoners have died from drinking large quantities of water very quickly. 5. Millennials tend to, on the whole, hunt for jobs with a greater purpose. 6. He expressed deep gratitude again on behalf of
6、 his family. 7. I volunteer because I want to not just see the world, but make a difference to it. 8. Ill have to put up with the noise till I move next week. 9. China will continue to make contributions to the development of the international community. 10. When you do something with faith, it will
7、 result in success. . 完成句子1. There is no doubt that one day a cure for cancer will be found. 毫无疑问, 总有一天会找到治疗癌症的方法。2. The engineers are so busy that they have no time for outdoor sports even if they have the interest. 工程师们很忙, 即使他们有兴趣, 也没有时间进行户外运动。3. When I watch NBA, I tend to pay attention to the fa
8、mous players. 当我看NBA的时候, 我倾向于关注著名的球员。4. He is a good student on the whole and scores above the average in most subjects. 总的来说, 他是个好学生, 大多数科目的分数都高于平均水平。5. You wont find paper cutting difficult as long as you keep practicing it. 只要你坚持练习, 你就会发现剪纸并不难。6. In no circumstances will I subscribe to your unrea
9、sonable request. 我决不会同意你的无理要求。7. Those who have made great contributions to human beings and society will never be forgotten. 那些为人类和社会做出巨大贡献的人将永远不会被忘记。8. It was professor Li who wanted to try out the new teaching method. 是李教授想要试验这种新的教学方法。9. It was not until he retired that he owned his own house. 直到
10、退休他才拥有了自己的房子。10. If the steps you take are working, keep it up. If not, take another look at other methods you could try. 如果你采取的措施奏效了, 那就坚持下去。如果没有, 再看看其他你可以尝试的方法。. 阅读理解 ASince the first Earth Day in 1970, Americans have gotten a lot “greener” toward the environment. “We didnt know at that time there
11、 even was an environment, let alone that there was a problem with it, ” says Bruce Anderson, president of Earth Day USA. But what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement. Business people, political leaders, university professors, and especially millions of grass
12、-roots Americans are taking part in the movement. “The understanding has increased many, many times, ” says Gaylord Nelson, the former governor from Wisconsin, who thought up the first Earth Day. According to US government reports, emissions (排放)from cars and trucks have dropped from 10. 3 million t
13、ons a year to 5. 5 tons. The number of cities producing CO beyond the standard has been reduced from 40 to 9. Although serious problems still remain and need to be dealt with, the world is a safer and healthier place. A kind of “green thinking” has become part of practices. Great improvement has bee
14、n achieved. In 1988 there were only 600 recycling programs; today in 1995 there are about 6, 600. Advanced lights, motors, and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution. Twenty-five years ago, there were hardly any education programs for environment. Today,
15、its hard to find a public school, university, or law school that does not have such a kind of program. “Until we do that, nothing else will change! ” say Bruce Anderson. 【文章大意】在文章中作者介绍了自从1970年第一个地球日成立以来, 美国的环境问题有了很大的改善。以前在公共事务中无足轻重的环境问题现在成了一项社会问题, 从科学家到大学教授再到平民百姓都有了环保意识。而且作者指出教育在这种变化方面也起着非常重要的作用。1.
16、According to Bruce Anderson, before 1970, Americans had little idea about. A. the social movementB. recycling techniquesC. environmental problemsD. the importance of Earth Day【解析】选C。 细节理解题。根据文章首段Bruce Anderson说的话“We didnt know at that time there even was an environment, let alone that there was a pr
17、oblem with it, ”可知当时人们不知道环境这个概念, 更别说环境问题了, 由此可知答案选C。2. Where does the support for environmental protection mainly come from? A. The grass-roots level. B. The business circle. C. Government officials. D. University professors. 【解析】选A。 细节理解题。根据文章第二段中的Business people, political leaders, university prof
18、essors, and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement. 可知商人, 政界领导, 大学教授, 尤其是平民百姓们都参与了保护环境的运动, 由此判断保护环境的支持主要来自草根阶层。3. What have Americans achieved in environmental protection? A. They have cut car emissions to the lowest. B. They have settled their environmental pro
19、blems. C. They have lowered their CO levels in forty cities. D. They have reduced pollution through effective measures. 【解析】选D。 细节理解题。根据文章倒数第二段中的In 1988 there were only 600 recycling programs. . . and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution. 可知回收工作的改进, 先进产
20、品或者住房设计的研制开发等都是有效地减少了污染, 改善了环境, 故答案选D。4. What is especially important for environmental protection according to the last paragraph? A. Education. B. Planning. C. Green living. D. CO reduction. 【解析】选A。段落大意题。文章末段提到目前几乎每所学校都有关于环境保护的课程, 而且通过最后Bruce Anderson说的话“Until we do that, nothing else will change!
21、 ”可知教育在改变人们保护环境的意识和改善环境问题方面至关重要。B(2021贵阳高二检测)Terribly hot weather. Pouring downpours. Scientists have long suspected that global warming can cause extreme weather events. Now experts have numbers to support that idea. The burning of fossil fuels has been leading to a build-up of carbon dioxide in th
22、e Earths atmosphere. This CO2 is a greenhouse gas. That means it can trap heal in the air. As a result, our planets temperature has been rising. And this global warming will account for a growing share of ever more frequent extreme weather events. Many governments hope to limit global warming to 2 d
23、egrees Celsius above temperatures that were typical before the Industrial Revolution. It will be hard for nations to achieve that. But even if they do, global warming still will be responsible for nearly all heat extremes. Global warming will also be to blame for about 2 out of every 5 extreme rains
24、 and snowfalls. “This is a considerable fraction (分数) of major weather events, ” says climate scientist Peter Stott. So far, the Earth has warmed about 0. 85 degree Celsius since 1750. Thats about when the Industrial Revolution got its start. Thats also when fossil fuel use took off, spewing (喷出) lo
25、ts of CO2 into the air. “Overall, the new study shows that relatively small rises in the global temperature translate into large increases in the likelihood of extremes, ” Stott says. Erich Fischer and Reto Knutti analyzed 25 different computer models of global climate. These analyses looked at diff
26、erent climate periods, from preindustrial times to the present. The analyses also predicted what weather events were likely to be like in the future. This period was predicted to be warmer by 2 and 3 degrees Celsius. The computer looked at when extreme heat and precipitation (降水量) occurred during ea
27、ch climate period. It focused on events of unusual heat or heavy precipitation. Before the Industrial Revolution, such extremes typically would have occurred only once in every 1, 000 days. “But since the globe has been warming, such extremes are no longer nearly as rare. These new findings provide
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-457409.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册课件:UNIT 1 A NEW START-PERIOD 1 STARTING OUT .ppt
