分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2021-2022学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册寒假作业 (8)UNIT 2 IMPROVING YOURSELF WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:457427
  • 上传时间:2025-12-07
  • 格式:DOC
  • 页数:16
  • 大小:68.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高二英语外研版2019选择性必修第二册寒假作业 8UNIT IMPROVING YOURSELF WORD版含解析 2021 2022 学年 英语 外研版 2019 选择性
    资源描述:

    1、(8)Unit 2 Improving yourself2021-2022学年高二英语外研版(2019)寒假作业一、阅读理解1. I must have looked deep in thought, or as deep in thought as an 11-year-old man can, when my grandmother glanced up from her weeding to ask, You have something on your mind, dont you? Yes, I was thinking that someday I want to be an Ol

    2、ympic speed skating champion like my hero, Eric Heiden. I want to be a doctor like my parents and I want to help children in Africa. I immediately knew I had the right person when a knowing smile flashed across her face. Johann, of course! You can do anything you want to do! she said simply. And wit

    3、h my grandmothers support, I set out to pursue my passions. 14 years later, I was well ready to take hold of my first dream: becoming an Olympic champion. The Olympics in 1994 were in my home country, Norway. As I entered the Olympic stadium, I wasnt the best athlete, and many had doubts about my ab

    4、ility to perform well. But I had something special working for me. I had a woman in the first row who believed in me following my passions just as much as I did. For the first time ever, my grandmother was going to see me skate. It happened. Breaking a world record, I won the gold. As I stood on the

    5、 podium(领奖台) that I had dreamedabout my entire life, a curious question popped into my head. Why me? Why did I win, given all the other incredible competitors out there? The reason had to be more than a grandmother who shared a belief in her grandsons dream. The question led me to only one answer: b

    6、ecause I wanted to make a difference in the world, and with all the media attention on my success, I could. I immediately knew what that difference had to be: hope in the lives of the children in Africa. Six months earlier, Id been invited to Eritrea as an ambassador for Olympic Aid.2. There are man

    7、y changes that can happen in a persons life. Some changes are very small and would not affect your life very much. However, other events could be very important and could change a persons whole life. The important event that changed my life is coming to the United States to study. When I first arriv

    8、ed in this country, I realized that a great transformation(转变) would happen in my life both physically and mentally. After spending more than two months in the United States, I firmly believe that moving to the United States is a beneficial change for me. This change provides me with a chance to lea

    9、d a healthy lifestyle as well as a new way of thinking that is important for me. It is necessary to have this change as it offers me a healthy lifestyle. Before coming to the United States, I used to stay up late at night to study and wake up early in the morning. This could cause me to get sick eas

    10、ily. When I decided to come to America, I made up my mind and determined to keep a healthy routine. For example, I enjoy the American-style meal which includes having a fresh salad instead of cooked vegetables. This method of cooking vegetables helps me absorb more vitamins from them. Additionally,

    11、this most important change enables me to think differently and internationally. This is my first time living in a North American country. Hence, I have a brand-new chance to experience a new culture. By knowing more about different cultures, I have become more considerate and have an understanding o

    12、f various habits as well as behaviors from different races. Since I came here, I have changed my eating and sleeping habits to a good way. Thus, this change is very important and beneficial for me.1.What does the author mainly want to tell us in the passage?A.There exist great changes during a perso

    13、ns life.B.Small changes will bring great influence on society.C.An important event has changed the life of the author.D.The author values the chance to study in the United States.2.How did the author feel when he first landed onto the new country?A.He benefited from the challenging life.B.He found h

    14、e would face a great change.C.He discovered life here quite agreed with him.D.He knew he had to change his healthy lifestyle.3.What can we learn from the third paragraph?A.The author was becoming healthier and healthier.B.The author felt happier and more content.C.The author learned how to cook Amer

    15、ican meals.D.The author decided to live as the Americans do.4.Which of the following impresses the author most?A.The American-style meal.B.A new way of living.C.Experiencing a new culture.D.Changing his behaviors.3.New Jersey Middle School Makes Students Go Phone-Free A middle school in Union County

    16、, New Jersey, is forcing its students to stay disconnected in class, by prohibiting cellphones. Principal Kevin Stansbury of Maxson Middle School put forward the phone ban last week after he noticed some major issues in the school. Our test scores were down, and discipline was up, he said. According

    17、 to him, students were too focused on their phones to pay attention to their lessons. So, he purchased Yondr pouches for the school. When students come into the class each morning, they place their phones in the pouch, which is then locked tightly. So they have no access to phones at all. It can onl

    18、y be opened using a special device at the end of the day. The ban on mobile devices applies not just during class time but during breaks, with the only exceptions being in times of emergency or in cases of students who need such devices to help with disabilities. Eighth graders who spoke with News 1

    19、2 New Jersey say that they noticed a change in a matter of hours. Its just better for everyone because youll understand how it feels to get more work done instead of distracting attention because of the phone, says student Charlene V. I was usually listening to music, but today I get to communicate

    20、with all my friends, says student Desiree Duncan. The program was originally met with resistance from students and parents, so the process was not that smooth. But teachers and administrators say that the program will have a major impact. Students were talking and laughing and there were no cellphon

    21、es other than being carried in the pouches, Stansbury says. Teacher Nia Cummings says she even noticed students bouncing ideas off each other in class. She says students used to throw in the towel quickly and just rely on their phones to look for answers. She says they now try to figure the answers

    22、out themselves.Everyone is socializing and eating lunch together. Thats what I wasnt seeing when phone usage was at its worst, she adds. Maxson Middle School is currently the only one in the district to use these pouches. Kevin Stansbury also called on all the schools in the community that its worth

    23、 paying close attention to cellphone issues at secondary schools and taking action when necessary.1.Maxson Middle School put forward the phone ban because students _.A.werent focused on school workB.were always listening to musicC.used phones to cheat at examsD.stopped talking with others2.What did

    24、the two eighth graders tell News 12 New Jersey?A.Opposition from students.B.Team work with friends.C.The daily routine at school.D.Effect of the program.3.According to Nia Cummings, what change has the phone ban brought?A.Students discuss more in class.B.Students finish their work on time.C.Students

    25、 guess the answers themselves.D.Students check messages during the break.4. If you could have one kind of super power, what would it be? Dreaming about whether you would want to read minds, see through walls, or have superhuman strength may sound silly, but it actually gets to the heart of what real

    26、ly matters in your life. Every day in our work, we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to improve the world. They have a different kind of super power that all of us possess: the power to make a difference in the lives of others. Were not saying that everyone needs to contr

    27、ibute their lives to the poor. Your lives are busy enough doing homework, playing sports, making friends, and chasing after your dreams. But we do think that you can live a more powerful life when you devote some of your time and energy to something much larger than yourself. Find an issue you are i

    28、nterested in and learn more. Volunteer or, if you can, contribute a little money to a cause. Whatever you do, dont be a bystander. Get involved. You may have the opportunity to make your biggest difference when youre older. But why not start now? Our own experience working together on health, develo

    29、pment, and energy the last twenty years has been one of the most rewarding parts of our lives. It has changed who we are and continues to fuel our optimism about how much the lives of the poorest people will improve in the years ahead.1.What does the underlined part in Paragraph 2 refer to?A.Your li

    30、festyle.B.Your trouble in life.C.Your life value.D.Your life experience.2.How do the people around make author inspired every day?A.They are making the world better.B.They possess different kinds of super power.C.They have got the power to change the world.D.They have great influences on the authors

    31、 life and work.3.Which of the following can be best concluded from Paragraph 5?A.Trying your best to help the poor.B.Working hard to get the bigger opportunities.C.Contributing more to a cause.D.Getting yourself interested and getting involved.4.What can be inferred from the last paragraph?A.Peoples

    32、 efforts have been materially rewarded.B.The lives of the poorest are supposed to get better.C.The work on health is the most valuable experience.D.Much more progress will be made in the near future.二、七选五5.Investing in yourself Figuring out how to invest your money can be a difficult task. This is s

    33、omething that you will want to learn how to do._ Things that will improve your knowledge, skills or health are all great investments. However, before you start, you need to be clear about what you will gain from doing all of these things. You may think investing in yourself means investing in your e

    34、ducation._ There are some other things you can do as well as buying a gym membership card or learning a new skill. So what are some specific things you can do?_ Reading books can really expand your mind and allow you to learn different skills and gain knowledge. Im talking about the books where you

    35、will actually learn a new skill, not fiction books. You can also take courses and attend seminars. These programs are taught by people with a high level of knowledge or skill._ Only in this way can you avoid being fooled by some sales presentations. Moreover, investing in yourself is a safe way to k

    36、eep your money. Although a savings account is seen as the most secure investment, that isnt 100% safe. Even if you never experience your bank closing down, the return is little when inflation(通货膨胀) is taken into consideration._ But over time, they will show up in terms of your happiness level as wel

    37、l as your level of success.A.The benefits will stay with you.B.This is just one way.C.If you arent a reader, you should start with that.D.The more you do this, the more valuable you will be.E.The best way to invest your money is to invest it in yourself.F.Of course, you need to do some research befo

    38、re investing.G.When you invest in yourself, you may not see gains right away.三、完形填空6. I always hear about brave people on social media. If bravery is as simple as showing 1 during a time of fear, I2 a time when I had a scary experience. My family had just arrived at our Christmas holiday house when

    39、the3 came to drop off the keys and4 us to watch out for wild rodents running around his house. The thought of5 something like a mouse6 entered my mind. Besides, my father always came to my7 if I needed him. While my parents8 our bags, I decided to watch a movie in my room. Everyone else was9 so I ha

    40、d to take care of my brother. Halfway through the movie, I really needed to take a bathroom 10 so I stepped out of my room, leaving him alone in his baby bed. When I left the room, my brother began to cry loudly and fearfully, so I hurried back, and was greeted by an 11 furry visitor. Dad! I cried,

    41、There is a rat in my room! Killing it! he 12 . But Dad, I cant. My mind 13 ; I was so frightened. The first thing I saw was an umbrella, so I 14 it. WACK! I began to hit the rat until it stopped moving. My parents were 15 that I put my fear aside to protect my brother. That day, I felt brave.1.A.str

    42、engthB.progressC.powerD.skill2.A.wasteB.recallC.spendD.occupy3.A.neighborB.agentC.strangerD.owner4.A.warnedB.beggedC.allowedD.encouraged5.A.observingB.playingC.makingD.killing6.A.almostB.graduallyC.neverD.suddenly7.A.lifeB.handC.mindD.aid8.A.unpackedB.unfoldedC.unlockedD.uncovered9.A.busyB.excitedC.

    43、hurriedD.frightened10.A.rideB.walkC.breakD.chance11.A.unreasonableB.unexpectedC.unknownD.unfit12.A.laughedB.informedC.yelledD.signed13.A.frozeB.brokeC.wanderedD.changed14.A.kickedB.handedC.seizedD.threw15.A.afraidB.nervousC.considerateD.proud四、语法填空7.Valuable Values The spending power of young people

    44、 _(vary) from person to person. Each, however, _ (face) with the same question; what to do with their money? Some teens may spend their money on online activities_ others can make good use of money. For instance, with her grandmothers help, eight-year-old Thompson started making Kare Bags containing

    45、 _ (necessity) for the homeless, which made their lives _ (easy). Its important for younger generations to know an appropriate way to spend money. Thanks to Jerry, he put forward a method to teach teenagers_ to spend money wisely. When Jerrys grandchildren turned 13, his present to each of them was

    46、three jars for Spending, Saving, and Givinghe has since added a fourth jar for Investing. It was from then on_ his grandchildren started to be in control of the money they received. Jerrys birthday present to his grandchildren is more than a few jarshe is giving them the opportunity _ (learn) lifelo

    47、ng values. The wider aim of the jars is to encourage teenagers to think _ (objective) about money and what it can do. In a word, this method will make a _ (different) to teenagers future.五、写作8.假如你是李华,你的澳大利亚笔友David在邮件中透露,他觉得他的朋友吸烟很酷,也想尝试一下,为此征求你的意见。请你根据以下提示,给David回一封邮件,劝他不要吸烟。要点如下: 1.吸烟危害大,会影响自身及他人的健

    48、康; 2.一旦上瘾,很难戒除; 3.提倡健康、积极的生活方式。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯; 3.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear David,I have learned from your email that you want to try smoking as you think it is very cool. _Yours sincerely,Li Hua9.阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 One evening, a workman was exhaustedly ma

    49、king his way home after work, when he stopped to rest by the side of the road. A woman came by, pushing a cart full of flowers. The smell of her blossoms so filled the air with sweetness that it seemed to take away the tiredness in his bones and lift his spirits. He had never experienced such wonder

    50、 from the many blooms of his own garden. How much must I pay, or what must I do, to have some of your wonderful flowers? he asked the woman. Oh, sir, she said, take what you wish for. What return must I make for them? he asked again. Your gratitude is enough, she said, and its a pleasure to share th

    51、e beauty of flowers with you. So the man filled his arms with blossoms and hurried joyfully home. His wife and children were also glad over the remarkable flowers, for they, too, discovered that the sight of them was a delight and the smell of them refreshed the soul. In order not to lose his valuab

    52、le possession, the man planted the blossoms in a small plot of land behind his house. Sunlight and water kept them amazingly beautifulthey still performed their fantastic magic. Every day, his children took delight in playing in the yard and always sang and danced around the flowers. They all liked

    53、the lovely gift their father had received and even invited many of their friends to share this fantastic magic together. When children came to play near the flowers, the man over and over warned them against carelessness and wild play for fear that they walk on the flowers and damage them. But the f

    54、lowers remained strong as long as there was enough sun and water to nourish (滋养) them. Nowhere else could the man or his wife or children find such remarkable relaxation from tiredness, such comfort in sadness, such spiritual nourishment as those remarkable flowers provided. With the news spreading

    55、and more people coming to appreciate his treasure, the man became even more concerned about his remarkable flowers.注意:续写词数应为150左右。He was determined to protect the flowers. _ However, the flowers seemed to fade day by day, so the man went everywhere for help. _答案以及解析1.答案:1-4.BCAB解析:1.细节理解题。根据第三段中祖母的话

    56、可知,当作者说出他的梦想时,祖母很支持他,故B项正确。2.细节理解题。根据第一段中的I must have looked deep in thought, or as deep in thought as an 11-year-old man can及第四段第一句可知,11岁时作者说出了自己的梦想,14年后,作者准备好实现他的第一个梦想成为奥运会冠军,并最终实现了,由此可知,作者在25岁时实现了他的第一个梦想,故C项正确。3.推理判断题。根据第二段中的I want to help children in Africa可知,作者还有一个梦想帮助非洲儿童,再由文章最后一句可知,接下来作者会讲述自己

    57、为帮助非洲儿童而做出的努力,故A项正确。4.主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了作者在祖母的支持与鼓励下,努力追求自己的梦想,最终成为奥运会速度滑冰冠军的故事,祖母的支持与鼓励对作者实现梦想起到了重要作用,故B项正确。2.答案:1-4.CBAC解析:1.主旨大意题。根据第一段最后一句The important event that changed my life is coming to the United States to study.可知,作者主要想讲述来美国学习给他的生活带来的变化,故选C。2.细节理解题。根据第二段第一句When I first arrived in this

    58、country. mentally.可知,作者在刚到美国的时候,就意识到无论是生理上还是心理上,自己的生活都将会发生巨大的变化。故选B项“他发现自己将面临巨大的变化”。由第二段第二句After spending. for me.可知,在美国生活了两个多月后,作者坚信去美国对自己来说是一个有益的改变。所以A项“他从充满挑战的生活中获益”和C项“他发现这里的生活很适合他”都是在美国生活了一段时间后的感受,与题意不符。D项“他知道他必须改变健康的生活方式”与第二段最后一句This change provides me with a chance to lead a healthy lifestyle

    59、.for me.的表述不一致。3.推理判断题。根据第三段最后一句This method of cooking vegetables helps me absorb more vitamins from them.可推断出,这种烹调蔬菜的做法帮助作者摄入了更多的维生素,这样会使他的身体越来越健康,故选A。4.细节理解题。根据第四段中的this most important change enables me to think differently and internationally可知,本段中提到的I have a brand-new chance to experience a new

    60、culture给作者留下的印象最深,故选C,A项“美式饭菜”、B项“一种新的生活方式”以及D项“改变他的行为”均不符合题意。3.答案:1-3 ADA解析:1.推理判断题。根据第一段中的“According to him, students were too focused on their phones to pay attention to their lessons.”可知学生们太过于关注手机了以至于上课时无法专注,因此Maxson中学推行手机禁止项目是因为学生们无法专注于学业。故选A。2.推理判断题。根据第三段中的“Eighth graders who spoke with News 1

    61、2 New Jersey say that they noticed a change in a matter of hours.”可知两位八年级的同学说,实施一段时间后她们注意到发生了改变,意在表明两位同学表达了这个项目所带来的影响。故选D。3.细节理解题。根据第五段中的“Teacher Nia Cummings says she even noticed students bouncing ideas off each other inclass.”可知,Nia Cummings老师甚至留意到了学生们在课堂上互相探讨想法,因此根据Nia Cummings说的,禁止使用手机带来的好处是同学们

    62、在课堂上讨论的更多了。故选A。4.答案:1-4.CADB解析:1.推理判断题。在文章第一段中,作者提出了“如果你能有一种超能力,那会是什么呢?”的问题,然后第二段回答“你梦想可以读懂别人的心思、透墙看物或是拥有某种超凡的力量可能听起来很傻,但事实上它抓住了核心问题什么是你生命中你最重视的。下文作者指出,每个人生命的价值在于为社会做贡献,所以可推知,画线部分指的是生命的价值。故选C。2.推理判断题。根据第三段Every day in our work, we are inspired by the people we meet doing extraordinary things to impr

    63、ove the world.中的improve the world可知,此处隐含的意思是“让世界变得更美好”,故选A。3.推理判断题。根据文章第五段中的Find an issue you are interested in and learn more.和Get involved.可以推断出,本段讲了要让自己感兴趣并参与,故选D。4.推理判断题。根据文章最后一段中的fuel our optimism about how much the lives of the poorest people will improve in the years ahead可知,对于最贫困的人的生活将来会更好这一

    64、点人们持乐观态度,故选B。5.答案:EBCFG解析:本文是一篇说明文,主要介绍了人们应该如何进行自我投资。根据后文 Things that will improve your knowledge, skills or health are all great investments.(能够提高你的知识、技能或健康的事情全都是好投资。)以及下一段首句 You may think investing in yourself means investing in your education.(你也许认为自我投资意味着投资你的教育。)可知,这一段主要是讲投资的最好方式就是投资自我,故选E。根据后文

    65、There are some other things you can do(你有一些别的事可以做)可知,设空处指教育投资仅仅是其中一种方式,故选B。根据后文 Reading books can really expand your mind(读书确实能扩展你的思维)可知设空处指建议读书,故选C。根据后文 Only in this way can you avoid being fooled by some sales presentations.(只有这样你才能避免被一些销售展示思弄。)可知,在投资前你应先做些调查,故选F。根据后文 But over time, they will show

    66、 up(但随着时间流逝,它们将会显现出来)可知,自我投资的好处不会立即显现出来,故选G。6.答案:1-5.ABDAD; 6-10.DDAAC; 11-15.BCACD解析:1.考查名词。此处指如果在一段恐惧的时间内勇气像展示力量(strength)一样简单的话。progress进步;power权力;skill技巧。故选A。2.考查动词。下文讲述“我”的一次可怕的经历,故这里用recall,表示“回忆起”。waste浪费;spend度过;occupy占用。故选B。3.考查名词。根据设空处的上文“我们一家人刚到我们的圣诞度假屋”和下文“来把钥匙给我们送来”可知,这里应该是指这个度假屋的主人(own

    67、er)。neighbor邻居;agent代理人 stranger陌生人。故选D。4.考查动词。根据下文中的watch out for可知,这里用warned表示“提醒”更符合文意。beg恳求;allow允许;encourage鼓励。故选A。5.考查动词。根据倒数第四段中的Killing it!可知,这里用killing照应下文。observe观察到;play玩耍;make制造;kill杀死。故选D。6.考查副词。这里强调听到房东和父母的对话后,“我”突然产生的想法。almost几乎;gradually逐渐地;never永不;suddenly突然。故选D。7.考查名词。根据第五段中当“我”发现老

    68、鼠出现在房间时,“我”立即向爸爸求助可以推知,此处表示“况且,如果我需要我父亲,他总会来帮忙”。come to ones aid表示“来帮助某人”,符合语境。life生活;hand手;mind大脑。故选D。8.考查动词。根据上文可知,我们一家人刚住进这个房子,且根据常识可知住进去之后,要把包打开(unpacked)整理一下。unfold展开;unlock开的锁;uncover揭开盖子。故选A。9.考查形容词。根据设空处后的“因此我不得不照看我弟弟”可知,此时其他人都在忙碌(busy)着。excited兴奋的;hurried匆忙完成的;frightened害怕的。故选A。10.考查名词。根据下文

    69、中的so I stepped out of my room可知,电影看到一半的时候“我”需要上厕所。break意为“问歇,休息”,符合语境。ride短途旅程;walk步行;chance机会。故选C。11.考查形容词。根据上下文可知,一个出乎意料的毛茸茸的来访者突然出现,故用unexpected“出乎意料的”。unreasonable不合理的;unknown未知的;unfit不合适的。故选B。12.考查动词。根据上文可知,“我”的父亲没有和我在一个房间中,且正在忙碌,又根据Killing it!可知,我的父亲应该是大声呼喊(yelled)。laugh笑;inform告知;sign示意。故选C。1

    70、3.考查动词。根据下文中的I was so frightened可推知,“我”当时不知所措,故“我”的头脑因害怕而僵住了。freeze惊呆,吓呆;break弄破;wander开小差;change改变。故选A。14.考查动词。根据上文中的“我看见的第一件东西是伞”和下文中的“我开始打那只老鼠”可知,此处表示“我”抓起(seized)那把雨。kick踢;hand给;throw扔。故选C。15.考查形容词。根据上下文内容可知,因为“我”战胜恐惧,把老鼠打死,保护了“我”的弟弟,所以“我”的父母为“我”感到自豪(proud)。afraid害怕的;nervous神经紧张的;considerate替他人着

    71、想的。故选D。7.答案:varies; is faced; while; necessities; easier; how; that; to learn; objectively; difference解析:考查动词的时态和主谓一致。句意:年轻人的消费能力因人而异。分析句子结构可知,设空处作句子的谓语,结合语境可知,应用一般现在时,且主语为第三人称单数,故填varies。考查固定结构。句意:然而,每个人都面临着同样的问题:用他们的钱做什么?be faced with意为“面临着”。考查连词。句意:一些青少年可能把他们的钱花在网络活动上,而其他青少年可以充分利用(自己的)钱。分析句子结构可知,

    72、设空处应表示前后两种行为的对比,故填while,意为“然而,而”。考查名词复数。句意:八岁的汤普森开始为无家可归的人制作装有必需品的Kare Bags。分析句子结构可知,设空处应填名词作containing的宾语,且由语境可知应用名词复数,故填necessities,意为“必需品”。考查形容词比较级。句意:八岁的汤普森开始为无家可归的人制作装有必需品的Kare Bags,这让他们的生活更容易。结合句意可知,设空处暗含着与过去的比较,应用比较级,故填easier。考查“疑问词+不定式”结构。句意:多亏了杰里,他提出了一个教青少年如何明智地花钱的方法。分析句子结构并结合句意可知,设空处应用疑问词h

    73、ow。考查强调句。句意:就是从那时开始,他的孙子孙女们开始掌控他们收到的钱。分析句子结构可知,此句为强调句,设空处应填that。考查非谓语动词。意.他在给予他们学习终身的价值观的机会。分析句子结构可知,设空处应用不定式作定语,the opportunity to do sth.意为“做某事的机会”,故填to learn。考查词性转换。句意:这些罐子更大的目标是要鼓励青少年们客观地看待金钱以及它能做什么。分析句子结构可知,设空处应用副词修饰动词think,故填objectively。考查词性转换。句意:总之,这个方法会对青少年的前途有影响。分析句子结构可知,此处为固定短语make a diffe

    74、rence,意为“起作用;有影响”。8.答案:Dear David, I have learned from your email that you want to try smoking as you think it is very cool. As far as I can see, smoking is a bad habit. It is widely believed that smoking has harmful effects on ones body. It can do terrible damage to your heart, and even cause cance

    75、r. Additionally, cigarette smoking will affect the health of your family members. Whats worse, you will find it hard to give up once you are addicted to cigarette smoking. I suggest you live a healthy and active life. Youd better often take part in sports to build you up and develop some healthy hob

    76、bies to enjoy life. Yours sincerely,Li Hua9.答案: He was determined to protect the flowers. So he built a high wall around them. Not feeling satisfied, he even set up rules as to who could enter the garden, how they must enter, and what they must follow while they were there. As a result, children wer

    77、e forbidden to enter and appreciate the flowers as before. For his part, he continued to see to it that his treasure received enough sunlight and water so that the flowers continued to perform their wonderful magic. However, the flowers seemed to fade day by day, so the man went everywhere for help.

    78、 He visited every expert, only to find his efforts in vain. He was depressed, seeing his beloved flowers dying. One evening, he was wandering on the street aimlessly when he suddenly noticed the flower woman on the same spot where he had met her, giving away her amazing flowers. It finally dawned on him that the flowers are gifts not possessions and that only by sharing can the magic remain and last.解析:本文是一篇记叙文。讲述了一个工人向一位妇人要了一束花,种在院子后,大家越来越喜欢这些花,经常跑到工人家去欣赏,这个工人由此变得越来越关注他的这束花。续写部分分为两段,第一段开头是:他决定保护这些花所以应该写他为了保护花所做出的举措。第二段开头是:可是,他的花似乎一天比一天枯萎,于是那人四处求救。本段应该写他四处求救,最终找到办法。16

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册寒假作业 (8)UNIT 2 IMPROVING YOURSELF WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-457427.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1