2021-2022年新教材高中英语 课时练习5 UNIT 2 Out of this world 5(含解析)译林版选择必修性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022年新教材高中英语 课时练习5 UNIT Out of this world 5含解析译林版选择必修性必修第三册 2021 2022 新教材 高中英语 课时 练习 解析 译林版 选择
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五).单句语法填空1What they need is a good textbook.2It is likely that investors will face losses.3Whether the meeting will be held is still a problem.4Construction engineering quality is vital for construction companies.5The latest winter fashions are now on view in the big shops.6The astronomer(ast
2、ronomy)presented a new concept of the beginning of the universe.7Administration(administrative)costs are passed on the customer.8Most coughs are viral in origin(original)9We havent really calculated(calculation)the cost of the vacation yet.10Incredibly(incredible),it was six months before I realized
3、 what was going on.完形填空When I began planning to move to Auckland to study,my mother was worried about a lack of jobs and cultural differences.Ignoring these 1 ,I got there in July 2010. 2 I arrived,I realized the importance of getting a job for my living experience.Determined to do this 3 ,I spent s
4、everal weeks going doortodoor for a job,but found 4 response.One afternoon,I walked into a building to ask 5 there were any job opportunities.The people there advised me not to continue my job search in that 6 As I was about to 7 ,a man who had been listening approached me and asked me to wait outsi
5、de for a while.Nearly ten minutes later,he 8 He asked me about my plans and encouraged me to stay 9 Then he offered to take me to Royal Oak to 10 a job.I was a little surprised,but had a good feeling about him.Along the way,I realized that I had 11 resumes(简历)Seeing this,the man 12 at his business p
6、artners office to make me fifteen 13 copies.He also gave me some suggestions on dressing and speaking.I handed out my resume and went home feeling very 14 The following day,I received a call from a store in Royal Oak offering me a job.It seems that the world always 15 to you when you need it.And thi
7、s time,it was a complete stranger who turned out to be a real blessing.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者独自一人在奥克兰求学和打工的经历。 他在一位陌生人的帮助下最终获得了一份工作。作者以此向我们说明一个生活真谛:世界总是在你需要的时候回报你。1A.doubtsBreasonsCinstructionsDconcernsD根据“When I began planning to move to Auckland to study,my mother was worried about a lack of jobs
8、and cultural differences.”可知,此处是指“我”忽略了母亲的这些担忧。故选D。2A.Even ifBEvery timeCSoon afterDNow thatC根据后文“I realized the importance of getting a job for my living experience”可知,此处是指“我”刚到不久,就意识到找工作对于我的生活经验的重要性,所以马上开始找工作。故选C。3A.on my wayBon my ownCby any chanceDby the dayB根据后文“I spent several weeks going door
9、todoor for a job”可知,此处是指 “我”决定靠自己找工作。故选B。4A.anyBmuchClittleDsome4C根据转折词but可知,此处指“我”没有得到什么反应。故选C。5A.whetherBwhereverCwhyDwheneverA根据前文“I spent several weeks going doortodoor for a job”可知,此处是指“我”走进大楼找工作,所以是询问是否有工作机会。故选A。6A.directionBmannerClanguageDattitudeB根据前文“I spent several weeks going doortodoor
10、for a job,but found response”可知,“我”用挨家挨户的方式找工作没有得到什么回应,所以那里的人建议我不要用那种方式继续找工作。故选B。7A.answerBworkCrefuseDleaveD根据前文“The people there advised me not to continue my job search in that ”和后文“asked me to wait outside for a while”可知,此时“我”听了别人的建议打算放弃并离开。故选D。8A.passedBhesitatedCreturnedDregrettedC根据下文“The fol
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-458761.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年高中英语北师大版必修第一册课件:UNIT 3 PART Ⅱ LESSON 1 SPRING FESTIVA .ppt
