2021-2022新教材英语人教版必修第二册课时检测:UNIT 3 THE INTERNET PERIOD 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版必修第二册课时检测:UNIT THE INTERNETPERIOD WORD版含解析 2021 2022 新教材
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养检测 十二Unit 3Period 4. 阅读理解ATired of all the pushing in supermarkets? Fed up with waiting in endless lines to pay for what you have bought? Angry at wasting time in traffic jams only to find no parking spaces when you eventually arrive
2、at the store? If this is you, then online shopping is the answer to your dreams of trouble-free shopping, isnt it?Attractive as it sounds, online shopping brings its own challenges. Here are a few things to bear in mind when browsing (浏览) various websites. The claim made by online sites is that shop
3、ping online is a safe and secure way to make purchases. The evidence challenges this. In any case, you only have to be the victim of fraud (诈骗) once to experience all the problems that come with this form of stealing. Use only sites that have a trusted history and an excellent reputation. Another pr
4、oblem is the appearance of items in reality is often quite different from what you see on your computer screen. This might not be a problem if you are buying washing up powder but could be a major disappointment when that beautiful blue dress you ordered turns up in green. Also, product descriptions
5、 are sometimes simply untrue. Perhaps the wisest plan is to purchase items where design and color are not essential to customer satisfaction. Some even argue that online shopping indirectly contributes to global warming. Yes, your car can stay parked but how are online goods delivered? Often by some
6、 large trucks pouring out carbon monoxide and adding to our already serious traffic problems. You are also by now becoming increasingly annoyed (烦恼) by the fact that the delivery is late and you have wasted the leave from work you have taken to receive it!There is no doubt that online shopping has i
7、ts benefits. However, perhaps it is not as wonderful as some of its supporters claim it to be. 【语篇概述】本文为说明文。主要介绍网上购物的一些弊端。1. The author lists several questions in Para. 1 to_. A. support online shoppingB. collect answers from readersC. introduce the topic of the passageD. show his dislike of going s
8、hopping【解析】选C。推理判断题。作者在开头用了三个疑问句, 然后自己给出回答。作者这样写的目的是吸引读者的兴趣, 从而向读者介绍要讨论的话题, 即引入本文的话题。2. What can we learn about online shopping from Para. 3?A. We shouldnt believe product descriptions easily. B. Its normal for a blue dress to change into green. C. Its usually wise for us to buy colorful products. D
9、. Product appearances are sometimes not good. 【解析】选A。细节理解题。从第三段中Another problem is the appearance of items in reality is often quite different from what you see on your computer screen及 product descriptions are sometimes simply untrue. 可知, 作者建议消费者不要轻易相信网上的产品描述。3. The author agrees with the fact that
10、_. A. customers are never satisfied with productsB. online shopping is a safe way to make purchasesC. delivery delay often makes online shoppers unhappyD. online shopping has nothing to do with global warming【解析】选C。细节理解题。由文章第四段的最后一句可知, 网购的东西不能按约定的时间送到这也会让顾客很生气的。4. What is the authors attitude toward
11、s online shopping?A. Very popular. B. A wise choice. C. A waste of time. D. Not trouble-free. 【解析】选D。观点态度题。最后一段的段意:毫无疑问, 网上购物有它的好处。然而, 也许它并不像它的一些支持者所声称的那样美好。作者对网购给出了一个客观的评价, 网购也不是“没有麻烦”的。BFacebook users may feel socially successful in cyberspace but they are more likely to perform poorly in exams, a
12、ccording to a new research into the academic impact of the social networking website. About 83% of British 16 to 24-year-olds are thought to use social networking sites such as Facebook, MySpace and Bebo (视频博客), to keep in touch with friends and organize their social lives. “Our study shows people w
13、ho spend more time on Facebook spend less time studying, ”said Aryn Karpinski, a researcher in the education department at Ohio State University. “Every generation has its distractions, but I think Facebook is a unique phenomenon. ”Karpinski and a colleague questioned 219 US undergraduates and gradu
14、ates about their study practices and general Internet use, as well as their specific use of Facebook. They found that 65% of Facebook users accessed their account daily (刷新个人主页), usually checking it several times to see if they had received new messages. The amount of time spent on Facebook at each
15、log-in varied from just a few minutes to more than an hour. The Ohio report shows that students who used Facebook had a“significantly”lower grade point averagethe marking system used in US universitiesthan those who did not use the site. “It is the equivalent of the difference between getting an A a
16、nd a B, ”said Karpinski, who will present her findings this week to the annual meeting of the American Educational Research Association. 【语篇概述】本文是一篇说明文。一项针对社交网站学术影响力的新研究显示, Facebook用户在网络空间可能会感到社交成功, 但他们在考试中表现不佳的可能性更大。5. According to the passage we know that most present students like to get in touch
17、 with their friends by _. A. sending short messagesB. chatting onlineC. Facebook siteD. sending emails【解析】选B。细节理解题。根据第二段的内容可知, 大多数学生通过社交网站与朋友取得联系。故选B。6. The study shows that compared to ones who avoid websites, the school results of the students who use social networking sites are _. A. the equivale
18、nt of the difference between getting an A and a BB. not less grades in all studiesC. more ambitious to succeed in their studiesD. just the same【解析】选A。细节理解题。根据第一段“perform poorly in exams”和尾段“It is the equivalent of the difference between getting an A and a B, ”可知, 通过社交网站与朋友联系的学生的成绩要低于不上网的学生, 其成绩差异就相当
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459349.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
