2021-2022新教材英语人教版选择性必修二(浙江专用)练习:UNIT 1 SCIENCE AND SCIENTISTS LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材英语人教版选择性必修二浙江专用练习:UNIT 1SCIENCE AND SCIENTISTSLEARNING ABOUT LA
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。二Unit 1Learning About Language. 单词拼写1. She explained the thinking(想法) behind the campaign. 2. Too much protein(蛋白质) in the diet may advance the ageing process. 3. He escaped by sawing through the bars of his cell(牢房). 4. So far they have
2、not found a way to fight the virus(病毒). 5. One of the main findings(发现) of the survey is that this chemical does harm to peoples health. 6. My initial (最初的)reaction was to decline the offer. 7. Researchers around the world are working together to develop a new vaccine(疫苗). 8. The construction of thi
3、s framework(框架) took only a few minutes. 9. He believes only theoretical(理论的) science can create miracles. 10. The snow had melted, but the lake was still frozen solid(坚实的). . 单句语法填空1. The trouble is that I have lost his address. 2. The question is whether I should go to the cinema with him, or go s
4、hopping with her. 3. That was what she did this morning on her way to the station. 4. He was injured by a car this morning. This is why he was absent from school. 5. He has made rapid progress. That is because he is gifted. 6. The question is how we can get in touch with him. 7. His suggestion is th
5、at another meeting (should) be held (hold) to discuss the problem. 8. The impression he makes on me is that he is a reliable person. 9. The reason why he was fired was that he was suspected of stealing the computer of his company. 10. The problem is who is really fit for the hard job. . 阅读理解(2021济宁高
6、二检测)British chemist David Evans has become an overnight celebrity on Chinese social media. His chemistry experiments have attracted over 2 million followers in just a few months. Evans is a chemistry professor at the Beijing University of Chemical Technology. The 60-year-old man always wears a white
7、 lab coat, a pair of safety goggles(护目镜), and smiles often. Some web users say he looks just like the “grandpa of KFC”. Evans has posted videos of various experiments. His most popular experiments have attracted millions of hits on video-sharing apps. Excited childrens cheers and shouts can be heard
8、 in his videos. “I hope my experiments can arouse peoples interest in science, ” he says. Evans has been interested in China since childhood. In the early 1970s, before the reform and opening-up, he viewed it as “a country full of mysteries”. He first visited the Chinese mainland in 1987 to attend a
9、 chemistry conference in Nanjing, Jiangsu Province. He quit his job in the United Kingdom and moved to Beijing in 1996. Many of his friends thought he was crazy. But Evans said they just saw Chinas challenges but not its potential. Since 2011, Evans has turned to the Internet to popularize science.
10、He learned short-video apps are also popular in small cities and rural areas. And he realized this enables him to reach more students, who lack opportunities to perform fun experiments. But even a one-minute video requires a considerable amount of work. Still, he thinks its worth it to fulfill his r
11、esponsibility to popularize science. His experiments always fill schools lecture halls with laughter. Some viewers call him “a Harry Potter-like magician”, but he disagrees. “A magician never tells the secrets behind his tricks, but a scientist always gives an explanation. ” He sees himself as a tea
12、cher. He performs experiments to spread knowledge, inspire thinking, remove misunderstandings and show that science can create change. Evans says he looks forward to more “chemical reactions” with China. 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了一位移居中国, 并且在网上发布化学实验短视频的英国化学家在中国的一些事迹。1. Who is David Evans according to th
13、e passage? A. A film celebrity. B. A chemistry teacher. C. A manager of KFC. D. A British magician. 【解析】B。细节理解题。根据文章第一段“Evans is a chemistry professor at the Beijing University of Chemical Technology. ”(Evans是北京化工大学的化学教授。)可知, David Evans是一位化学老师。故选B。2. Why did Evans begin to post videos of experiment
14、s on the Internet? A. To popularize science. B. To rise to fame. C. To apply short-video apps. D. To make a fortune. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第四段第一句自2011年以来, 埃文斯开始通过互联网普及科学。以及第四段最后一句他认为履行普及科学的责任是值得的。可知, 埃文斯开始在互联网上发布实验视频, 是为了普及科学。故选A。3. Which of the following statements is true according to Paragraph 3? A. E
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459377.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
