2021-2022新教材译林版英语选择必修性必修第三册练习:UNIT 2 OUT OF THIS WORLD 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022新教材译林版英语选择必修性必修第三册练习:UNIT OUT OF THIS WORLD WORD版含解析 2021 2022 新
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1The force of gravity(地球引力) makes things fall to earth.2The competition has been thrown wide open by the absence(缺席) of the world champion.3Im not bothered(担心) about the costyoure the one whos making an issue of it.4A copy of the report is available for you to peruse at your leisure(闲暇
2、)5The workman was disciplined(惩罚) by his company but not dismissed.6He said he had not discussed the matter with her.Furthermore(再者),he had not even contacted her.7She never discovered the true circumstances(情形) of her birth.8She did none of the maintenance(保养) of the vehicle.9For each side of the s
3、ubject,think carefully and evaluate(评估) it.10He was not clear on the precise nature of his mission(使命).阅读理解ABusinessman Elon Musk says his company is building a powerful,reusable rocket and a spaceship that may travel to the planet Mars.“The spacecraft would eventually be able to take as many as 100
4、 people and their equipment to the red planet,” he said.He wants to establish a city on Mars.He said the planned city would be able to support itselfcomplete with the ability to make iron,as well as pizzas.Musk wants human beings to be able to live on more than just one planet.He wants many people t
5、o be able to travel to the red planet.“Really the key is making this affordable to almost anyone who wants to go.”“Reusing rockets and spaceships will help lower the cost for each person,” he explained.The spaceships would also be able to refuel(补给燃料) in orbit.He suggested the production of methane(
6、甲烷) and oxygen on Mars would provide fuel for the trip back home.Musk said the trip would last between 80 and 150 days.Eventually,the cost would go down.“The very first flights will be fairly expensive,but the architecture allows for a cost per ticket of less than $200,000.”No date has been set for
7、the first flight.But Musk said he wanted to send the first manned mission to Mars by 2024.Musk invited other companies to join the Mars effort,which reportedly would require about a $10 billion investment.【语篇解读】本文为一篇记叙文。商人Elon Musk声称,他的公司正在建造可循环使用的火箭、飞船,这样就会使去火星旅行的成本降低。1What will Musk do to make the
8、 trip to the Mars cheap?ABuild a reusable rocket and spaceship.BIncrease the number of passengers on the spaceship.CTake less equipment on the spaceship.DEstablish a city there and never come back.A细节理解题。根据第一段第一句和第四段第一句可知,制造可循环利用的火箭、飞船可降低旅行火星的成本,故选A项。2If the spaceship returns to the earth,where will
9、 the fuel come from?ASunlight.BGas.COil.DNuclear energy.B细节理解题。根据第四段最后一句可知,飞船返回地球的燃料是火星上生产的甲烷和氧气,二者都是气体,故选B项。3According to Musks plan,when will the first manned spaceship be sent to the Mars?ABy 2018.BBy 2024.CBy 2028.DBy 2030.B细节理解题。根据倒数第二段第二句可知,他希望在2024年发射载人的火星飞船,故选B项。BWe all need to eat,and when
10、we go to buy food at the supermarket,were offered many choice.But we often buy food thats been produced in huge amounts and thats travelled many miles before it ends up on our plate.So for some,growing their own food is a better choiceand it tastes good too!From growing vegetables in little pots on
11、your balcony to taking care of a small plot of land,there are many ways to produce homegrown food.It can be backbreaking work digging,weeding and watering the soil,but the result is fresh,homegrown fruit and vegetables,helping us keep a “fiveaday”diet.The recent pandemic lockdown means demand for ho
12、megrown food has seen a comeback in the UK.Miriam Dobson from the University of Sheffield,told the reporter that some people have been spending a lot of their time on their plots,growing plenty of fresh fruit and vegetableswhich,at times,have been challenging to buy in supermarkets.She says “Coronav
13、irus has reminded people of the weakness within our global food system.In such a difficult time,interest in selfsupport rises.”But for those with limited space,a solution to grow your own vegetables lies closer to homeusing pots.Sheila Brand lives in a thirdfloor flat in Rotterdam.She has managed to
14、 grow tomatoes and eggplants and is already harvesting raspberries.She told the reporter watching the plants grow “is very exciting:Oh its got a new leaf!”As well as the benefits of saving money and enjoying tasty food,growing your own from a balcony or window ledge not only improves your wellbeing
15、and immediate environment,you can actually grow a lot of vegetables.So,maybe its time for us all to get planting and develop our green fingers!【语篇解读】本文是一篇议论文。文章介绍了人们对于种植食物的感受以及自己种植食物的好处。4A “fiveaday” diet (Paragraph 2) probably refers to a diet that include every day.Afive mealsBenough fruit and veg
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459437.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
