《三维设计》2017届高三英语(人教版新课标)一轮复习课时练习选修八 UNIT 2 高考提能练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 三维设计 三维设计2017届高三英语人教版新课标一轮复习课时练习选修八 UNIT 高考提能练 WORD版含解析 2017 届高三 英语 人教版 新课 一轮 复习 课时 练习 选修 高考 提能练
- 资源描述:
-
1、选修八 Unit 2 高考提能练阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解A(2016潍坊市高三一模)Blind Dates at Alchemy in the DarkSoup on my nose, a nearly spilt glass of wine and chocolate down my white blouse, as blind dates suggest, this was a really messy one. I had never made so much noise with plates and glasses, nor had I dined with
2、 a neverbeforemet companion. This blind date was quite different: we could see nothing. “Put your left hand on my shoulder, and then well take small steps forward,” said Michael, the visually impaired waiter, in an East London accent. We three felt our way carefully bumping past heavy curtains befor
3、e being arranged at the dining table, where we would eat and drink three completely secret and unseen courses.Welcome to Alchemy in the Dark, Hong Kongs first restaurant in total darkness. Upon arrival, diners briefly tell the chef about their allergies (过敏性反应), lock away their mobile phones and ent
4、er the windowless restaurant, which can seat 25 customers. When the meal is over, the contents of the delicious menu are shown often to the diners surprise. “This is definitely duck,” my companion said, while eating chicken. “This soup,” I declared, “is carrot and coriander.” Even the tooclose smell
5、 did not reveal the real tomato and cumin flavors. Dining in the dark changes everything: the sense of smell is heightened, manners go out of the window using your hands to feel around the plates becomes normal and there is a strange thrill in being able to ignore your facial expressions. Best of al
6、l? You dont have to spend hours beforehand wondering what to wear.Alchemy in the Dark is at 16 Arbuthnot Road, Central, tel: 6821 2801 and is open Monday to Saturday, from 7 pm to 11 pm. Reservations are required. A threecourse meal with wine pairing costs HK$700 per person. 5% of all profits go to
7、The Hong Kong Society for the Blind.语篇解读:本文为一篇记叙文。文章讲述了作者在Alchemy in the Dark的一次独特的就餐经历,并对该餐厅做了简单的介绍。1How did the author and her companion arrive at their dining table?ABy being directed.BBy feeling their way.CBy being led.DBy finding it by themselves.解析:选C细节理解题。根据文章第一段中的“Put your .impaired waiter”可
8、知,作者和同伴是被餐厅的服务员带到餐桌边的,故选C项。2According to the passage, which of the following is TRUE?AThe diners might eat what they are allergic to.BThe author enjoyed a special lunch at Alchemy in the Dark.CThe diners arent allowed to take phones to the restaurant.DThe restaurant donated some money to The Hong Ko
9、ng Society for the Blind.解析:选D细节理解题。根据文章第二段的第二句可排除A和C选项;根据最后一段中的“open Monday to Saturday, from 7 pm to 11 pm”可排除B选项;根据最后一段的最后一句可知,餐厅利润的5%捐赠给香港盲人协会,故选D项。3From the text we can learn that the author _.Ahad the table bookedBshared the meal with a friendCpractised how to eat in total darknessDchose her c
10、lothes in advance for the meal解析:选A推理判断题。根据最后一段的第二句“Reservations are required.”可推知,作者预订了餐位,故选A项。4The last paragraph is intended to _.Apresent some facts about eating in the darkBinform what to do at Alchemy in the DarkCintroduce some information about Alchemy in the DarkDconclude the experience of e
11、ating at Alchemy in the Dark解析:选C段落大意题。根据最后一段的内容可知,该段主要是对该餐厅的简介,故选C项。B(2016郑州市第一次质检)Drinks Have No WingsYou may have heard that “Red Bull gives you wings”. But while most people take the advertising slogan as a metaphor (隐喻), some Americans seem to have taken it very seriously.Benjamin Careathers ha
12、d been drinking the drink for 10 years, expecting to at least feel more energetic, but nothing happened. Feeling fooled by the ad, he took the issue to court in January, 2013.In October, the Austriabased company agreed to pay $6.5 million (39.7 million yuan) to customers who have bought the drink si
13、nce 2002. People in the US can apply for a share through before March,2015.But is the case really that ridiculous?Red Bull said they had done nothing wrong and they only paid the money to save the cost and trouble of legal action.However, the suit told a different story. Even though there is no evid
14、ence that Red Bull energy drinks provide more benefit for consumers than a cup of coffee, the company markets their products as a superior source of energy that costs little.“Such conduct means that Red Bulls advertising and marketing is not just puffery, but is misleading and therefore actionable (
15、可诉讼的),” the suit said.The company said that the drink could promote healthy joints and reduce the risk of eye diseases. However, according to the organization, the product contains a lot of sugar, which could actually lead to many health problems.CocaCola agreed to pay $1.2 million in compensation i
16、n July. But to fully stop the company from linking the drink to health benefits, Truth in Advertising, another nonprofit organization, took the issue to court again in late October.False advertisements have become a common problem around the world. China changed its consumer rights law last year to
17、ban advertising companies and media from making or publishing false advertisements. Celebrities (明星) are also made responsible if they endorse (代言) false or substandard products.语篇解读:本文以“红牛”为例,告诉我们夸大其辞做虚假宣传的商家会受到法律的严惩。5What benefits can people get, according to the Red Bull company?AOne can really f
18、ly like birds, for it offers you wings.BDrink it, and one can be forever energetic and young.CAs it contains a lot of sugar, it can make one more powerful.DHealthy joints can be promoted if one takes this drink.解析:选D细节理解题。根据文章第八段中的“The company said that the drink could promote healthy joints and red
19、uce the risk of eye diseases.”可知,公司声称红牛饮料可以使关节更加健康。故选D项。6This article shows clearly that _.Amore companies will be taken to court as they fail to live up to their promisesBboth Red Bull and CocaCola are now winning the consumers trust and respectCBenjamin Careathers has benefited a great deal since
20、he drank Red BullDno puffery words have ever appeared in both Red Bull and CocaColas advertisements解析:选A推理判断题。根据文章第九、十段可知,可口可乐公司因夸大饮料的功效而受到惩罚,而现在世界范围内虚假广告已经成为一个严重的问题,中国政府也改变法律来禁止公司做虚假宣传,连代言的明星都要承担法律责任,由此可推知,将会有更多夸大其辞的公司被告上法庭,故选A项。7Faced with the suit, the Red Bull company decided to _.Aapologize to
21、its customers and pay for their losses in healthBtake full responsibility for the bad effects it has caused to its customersCgive no one but its American customers some money as a rewardDspend some money to save the cost and trouble of legal action解析:选D细节理解题。根据文章第五段可知,红牛公司认为自己没有做错,他们只是花钱来挽回损失和处理法律诉讼
22、的问题,故选D项。8What is each country as well as the publics attitude towards those false advertisements?ATolerant.BFavorable.CUnbearable. DIndifferent.解析:选C推理判断题。阅读全文可知,政府和很多机构都在对做虚假宣传的公司进行监督和处理,夸大其辞的广告商品非但不能达到厂家宣传的效果,可能还会对消费者的身体造成危害,因此公众对这些虚假广告是无法容忍的,故选C项。C(2016衡水一中高考模拟) It is 7 am and the alarm is going
23、 off. You know you have to be out of bed to catch the bus. But the urge to bury yourself in the bed is ever so strong. Sounds familiar? Why is it that teens find it difficult to get themselves out of bed in time every morning or stay sharp and focused during the first couple of hours of school?Durin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-459948.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023九年级语文上册第一单元任务二诗歌朗诵课件新人教版.pptx
