2021-2022版高中英语 Unit 5 First aid Learning about Language素养评价检测(含解析)新人教版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022版高中英语 Unit First aid Learning about Language素养评价检测含解析新人教版必修5 2021 2022 高中英语 Language 素养 评价
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十四Unit 5Learning about Language. 单句语法填空1. While enjoying(enjoy) the meal, some students gave a wonderful folk dancing performance. 2. I suggested he go (go)back to return it or pay for it. 3. People who are against it dont think so. 4. When faced (face) with the new challenges, fast walkers ar
2、e more likely to be active. 5. It is extremely important to regulate online sales to prevent online consumers being cheated(cheat). 6. When finished(finish), it will contain about 130 apartments and underground car parking. 7. I was informed that he couldnt come as planned(plan). 8. I firmly (firm)
3、believe that the more we are aware of the significance of this famous saying, the more benefits we will get in our daily study and job. . 完成句子1. If not, let me know what time suits you best. 如果不的话, 让我知道什么时间最适合你。2. While watching the performance, please mind your behavior. 当看表演的时候, 请注意你的举止。3. Will yo
4、u join us in the game? 你愿意和我们一起做游戏吗? Sure, Id like/love to. 当然, 我愿意。4. He didnt come, though we had invited him to come. 尽管我们邀请他来, 但他没来。5. Only by changing the way we treat the environment can we get along well with it. 只有通过改变我们对待环境的方式我们才能与其相处好。6. Now researchers are applying scientific methods to t
5、he study of the universality of art. 现在的研究人员把科学的方法应用在艺术普遍性的研究上。7. Whenever (it is) possible, they would stop him and ask him the three questions. 可能的话, 他们就让他停下来问他这三个问题。8. You can complain, but I doubt if/whether it will make any difference. 你可以抱怨, 但我怀疑抱怨是否会有任何影响。. 阅读理解RISE is an exciting project des
6、igned and led by young people, for young people. Created by St John Ambulance, the nations leading first aid charity, the project is now available in communities across the country. If youre aged between 16 and 25 years old, and are not in employment, education or training, RISE could help you learn
7、 new skills, and improve your prospects (前景). What youll learnSt John Ambulance believes that everyone should have access to first aid, and we are devoted to equipping as many people as possible with the skills to be the difference between life and death. As a participant youll learn first aid throu
8、gh our Stick-it sessions, and also get the opportunity to develop new skills, giving you the confidence to train others in your community, or the qualifications (资格) in youth leadership you need to get your career up and running. Choosing the right path for youAt the heart of the RISE project is a c
9、ommitment (承诺) to peer-to-peer (同龄人之间的) learning. As well as being taught first aid, youll be given the skills and guidance to pass your knowledge onto other people in your community. RISE offers you the chance to gain a lot of qualifications and to choose a path that helps you make the most of your
10、 talents. Stick-it: Our one-day introduction to first aid focuses on gun and knife related injuries. Youll find out how to manage an incident and learn some of the most commonly needed first aid skills. First aid: Youll focus on CPR (心肺复苏术), bleeding and dealing with an emergency situation on this s
11、ix-hour course. Keeping children safe: A course designed for those who come into contact with children through their work or leisure activities. This short programme works by helping individuals to understand the unusual role they play in keeping children safe from harm. Basic skills in youth work:
12、This course provides an introduction to St John Ambulance and is the minimum (最低的) qualification for a youth leadership role within the organization. 【文章大意】这是一篇说明文。介绍了“RISE”这个项目的相关内容。1. It can be inferred from the text that RISE _. A. was set up by a middle-aged personB. plays an important role in t
13、radeC. has much experience in teachingD. offers first aid training【解析】选D。推理判断题。由第一段“the nations leading first aid charity”和“RISE could help you learn new skills, and improve your prospects. ”可知, RISE提供急救培训, 故D选项正确。2. What can we learn about the project? A. It ensures the trainees good jobs. B. It tr
14、ies to train as many people as possible. C. It educates people to face death properly. D. It focuses on leadership qualities and skills. 【解析】选B。细节理解题。由What youll learn中的“we are devoted to equipping as many people as possible with the skills to be the difference between life and death”可知, 它努力训练尽可能多的人
15、, 故B选项正确。3. Which of the following courses deals with a serious finger cut? A. Stick-it. B. First aid. C. Keeping children safe. D. Basic skills in youth work. 【解析】选A。细节理解题。由Stick-it: 部分中“Our one-day introduction to first aid focuses on gun and knife related injuries”可知, Stick-it课程涉及用刀割伤的急救, 故A选项正确。
16、4. Where does the text most probably come from? A. A science magazine. B. A book review. C. A community website. D. A business report. 【解析】选C。推理判断题。由第一段“If youre aged between 16 and 25 years old, and are not in employment, education or training”可知, RISE这个项目面对的是年龄在16至25岁之间, 而且没有工作、教育或培训的人。所以这篇文章最可能来自
17、社区网站, 故C选项正确。. 完形填空Years ago, if a teenager had some problems in his life, he might go home and write in his diary. Now, a teenager with the1 problems might go onto the Internet and write about them in a blog. In many ways, a diary and a blog are very2. So, what makes blogging different from writing
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-460106.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
