山东省即墨市2015高考英语训练题(5)WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 山东省 即墨市 2015 高考 英语 训练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、山东即墨市2015高考英语九月练习(5)及答案完型填空。阅读下面短文,掌握其大意,然后从以下题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。记叙文型完形填空(三) In the spring of 1919, Princess Bazaar of Luxembours royal family met the royal kitchen helper Leon. Many nights, Leon went into the kitchen and made _1_ for Bazaar. They always talked about the good times _2_they were
2、 having ice cream. They soon fell in love. But _3_ their different social status, both of them buried the _4_Soon, Bazaar was made to accept an arranged royal marriage. For days, Leon could not see Bazaar, and he was_5_ with impatience. Finally, Bazaar _6_ at the table a month later. While serving d
3、esserts, Leon _7_ the letters “DOVE”, which is an abbreviation of DO YOU LOVE ME with hot chocolate on Bazaars ice cream. Leon _8_ that Bazaar could understand his feelings.A few days later, Bazaar got _9_. One year later, Leon could not _10_ the mental suffering and left the royal kitchen. Years la
4、ter, he and his own family _11_ a candy store.Many years later, they met again. Bazaar _12_ that that afternoon she ate the ice cream made by Leon, but didnt see the _13_ letters then. Hearing this, Leon broke down in tears, and he finally understood the past _14_If that chocolate had been_15_, thos
5、e letters would never have melted, and he would not have lost his last chance. Leon decided to _16_ a solid chocolate which can _17_ a long time.After lots of _18_, the chocolate DOVE was finally made and each piece of chocolate was_19_engraved(刻) with the letters “DOVE”. Its a symbol of the love be
6、tween Leon and Bazaar.Now more and more people fall in love with this chocolate. Giving someone DOVE means sending the_20_ of love: DO YOU LOVE ME?1A. dishes BchocolateCice cream Dcakes2A. until BifCwhile Donce3A. because of Bthanks toCapart from Dregardless of4A. feelings BdifferenceCsilence Dneeds
7、5A. calling BburningCworking Dtalking6A. stood up Bturned upCstayed up Ddressed up7A. wrote BsentCmixed Dnoticed8A. expected BdeclaredCallowed Dpromised9A. sick BangryCmarried Dbored10A. reduce BstopCrepeat Dbear11A. left BvisitedCran Dlooked12A. realized BrememberedCwondered Dthought13A. confusing
8、BinterestingCmelting Dannoying14A. misunderstanding BcompetitionCjudgment Dprejudice15A. stable BpowerfulCfrozen Dsolid16A. buy BfindCcreate Denjoy17A. stand BspareCtake Dpreserve18A. breaks BresearchCpressure Dproblems19A. luckily BimmediatelyCquickly Dfirmly20A. story BmemoryCwhisper Dsecret(一)【要点
9、综述】本文叙述了公主Bazaar和皇宫的一个帮厨Leon之间的爱情故事。两个人的身份悬殊,各自隐藏着自己的感情。有一天,Leon在公主的冰淇淋中放了写有字母“DOVE”的巧克力,可是由于融化了,所以公主没有看到字母,后来Leon就离开了皇宫。许多年之后他们又相遇时,Leon明白了真相,并决心做一种不容易融化的巧克力。后来这种巧克力就成了传递爱情的巧克力了。1C根据they were having ice cream可知选C。2C当他们吃冰淇淋的时候,他们谈论美好的时光。故选C。while当的时候。3A因为他们不同的社会地位,所以他们两个埋藏了他们的感情,故选A。because of因为; th
10、anks to由于; apart from除之外; regardless of不管。4A5BLeon几天不见Bazaar,所以他没有耐心了。burn表示有强烈的情感,故选B。6B最后Bazaar出现了,故选B。stand up站起来; turn up 出现; stay up熬夜; dress up打扮。7A当Leon端上甜点时,他写上了字母“DOVE”。故选A。8ALeon期待Bazaar能够理解他的感情。故选A。9C几天以后,Bazaar结婚了。故选C。10D一年后,Leon不能忍受精神上的折磨,所以他离开了皇宫。故选D。11C几年之后,他和他的家人经营了一个糖果店。故选C。12BBazaa
11、r 记得那天下午她是吃了Leon 做的冰淇淋,但是没有看到融化的字母。故选B。13Cconfusing令人困惑的; interesting有趣的; melting融化的; annoying令人讨厌的。14ALeon最终理解了过去的误解。故选A。misunderstanding误解; competition竞赛; judgment判断; prejudice偏见。15D如果巧克力是固体的,它就不会融化了。故选D。stable稳定的; powerful强有力的; frozen冻结的; solid固体的。16CLeon决定创造一种固体的巧克力。故选C。17D这种固体巧克力能够保存很长时间。故选D。pr
12、eserve保存。18B在经过许多次研究之后,带有Dove的巧克力终于被做成了。故选B。19D每块巧克力都牢固地刻着字母“DOVE”。故选D。luckily幸运地; immediately立刻; quickly快地; firmly坚定地,牢固地。20C给某人DOVE巧克力意味着传递爱的话语。故选C。阅读理解。Franz Kafka wrote that “a book must be the ax (斧子) for the frozen sea inside us.” I once shared this sentence with a class of seventh graders, an
13、d it didnt seem to require any explanation.Wed just finished John Steinbecks novel Of Mice and Men. When we read the end together out loud in class, my toughest boy, a star basketball player, wept a little, and so did I. “Are you crying? ”one girl asked, as she got out of her chair to take a closer
14、look. “I am, ” I told her, “and the funny thing is Ive read it many times. ”But they understood. When George shoots Lennie, the tragedy is that we realize it was always going to happen. In my 14 years of teaching in a New York City public middle school, Ive taught kids with imprisoned parents, abusi
15、ve parents, irresponsible parents; kids who are parents themselves; kids who are homeless; kids who grew up in violent neighborhoods. They understand, more than I ever will, the novels terrible logicthe giving way of dreams to fate (命运) .For the last seven years, I have worked as a reading enrichmen
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(适用于老高考旧教材)2024版高考语文二轮复习 小题抢分练1 语言文字运用 名篇名句 文言词语课件.ppt
