2021高三统考北师大版英语一轮(经典版)课时作业:第一编 BOOK 7 UNIT 19 LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高三统考北师大版英语一轮经典版课时作业:第一编 BOOK UNIT 19 LANGUAGE WORD版含解析 2021 三统 北师大 英语 一轮 经典 课时 作业 第一 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业.完形填空(2019深圳市高三年级第二次调研考试)Twoyearold Nancy is deaf. However, that hasnt stopped her from being a(n) _1_ little girl trying to “chat” to anyone she meets. As soon as she goes out into town with her parents, she starts _2_ in the hope that the person she is talking to _3_ sign language too.Normally
2、, hearing loss is a social _4_ for those who dont know how to use sign language. Anyone Nancy tried to talk to _5_ this and felt so sorry they couldnt _6_. They wished they could _7_ her and say something back, but they found themselves completely _8_.Then, something amazing happened. Instead of cau
3、sing a _9_, this barrier brought the community (社区) together. Determined to _10_ sign language so that they could talk to Nancy, her _11_ hired an instructor on their own, and now they are _12_ to taking classes together. The teacher _13_ that this is really remarkable because, quite often, even the
4、 parents of deaf children dont _14_ to learn the language. But here Nancy has a full community that is signing and communicating with her, and it is a _15_ story.The teacher also says that this level of inclusion will make a huge difference in Nancys _16_. It almost certainly guarantees that she wil
5、l be a happier and more _17_ individual in the future. Nancys parents are already noticing a _18_ in their daughter and they have no words to express how _19_ they are to their neighbors.With a little girl and a lot of love, the neighbors _20_ make the neighborhood a community.篇章导读:本文是一篇记叙文。南希是一个从小失
6、聪但想要与人沟通的外向的孩子。为了读懂她的手语,社区里的邻居们请了一位老师来教他们学习手语。有了小女孩和很多的爱,这些邻居们真正地把这个社区变成了一个大家庭。1.A.independentBhelpfulC.outgoingDgenerous答案:C根据设空后的“little girl trying to chat to anyone she meets”可知,失聪并没有阻止南希成为一个想要和遇到的每一个人聊天的外向的(outgoing)小女孩,故选C。2.A.signingBcheeringC.wavingDsmiling答案:A根据上文可知南希失聪了,因此随着她长大了,她开始“打手语”(s
7、igning),对应下文的“sign language”,故选A。3.A.acceptsBappreciatesC.recognizesDknows答案:D南希希望与她交谈的人也懂(knows)手语,故选D。4.A.mistakeBbarrierC.conflictDstress答案:B根据第三段第二句中的“this barrier”可知,此处指听力丧失是一种社交障碍(barrier)。故选B。5.A.discussedBignoredC.realizedDdenied答案:C句意:每一个南希试图与之交谈的人都意识到了(realized)这一点。故选C。6.A.respondBapologiz
8、eC.returnDagree答案:A句意:他们很抱歉他们不能回应(respond)。故选A。7.A.inspireBprotectC.trustDunderstand答案:D根据设空后的“say something back”可知,他们希望他们能够明白(understand)南希的意思,故选D。8.A.at riskBin surpriseC.at a lossDin a hurry答案:Cat risk “处于危险中”;in surprise “惊奇地”;at a loss “困惑,不知所措”;in a hurry “匆忙”。根据语境可知,他们发现自己完全不知所措。故选C。9.A.deba
9、teBseparationC.complaintDpanic答案:B和“brought the community (社区) together”形成对比,此处表示这道屏障并没有造成分裂(separation),反而把社区团结在了一起。故选B。10.A.createBlearnC.translateDimprove答案:B根据设空后的“they could talk to Nancy”可知,他们决心要学会(learn)手语来跟南希沟通。故选B。11.A.classmatesBparentsC.teachersDneighbors答案:D根据上句中的“the community (社区)”可知,此
10、处是她的邻居们(neighbors)请了一位指导员。故选D。12.A.devotedBopposedC.accustomedDaddicted答案:A根据上下文可知,他们现在全身心投入(devoted)到一起上课中。故选A。13.A.warnsBpredictsC.admitsDregrets答案:C句意:老师承认(admits)这真的很了不起。故选C。14.A.failBbotherC.hesitateDrefuse答案:B句意:因为很多时候,即使是失聪儿童的父母也懒得去学习这种语言。(not) bother to do sth. “(懒得)费心做某事”,故选B。15.A.relaxingB
11、popularC.satisfyingDbeautiful答案:D句意:但在这里,南希有一整个社区的人和她一起打手语和交流,这是一个美丽的(beautiful)故事。故选D。16.A.planBhearingC.lifeDopinion答案:C句意:老师还说这种程度的包容会对南希的生活(life)产生巨大的影响。故选C。17.A.welladjustedBmatureC.wellbehavedDconsiderate答案:Awelladjusted “适应性好的”;mature “成熟的”;wellbehaved “行为端正的”;considerate “体贴的”。句意:这几乎肯定能保证她将来
12、会成为一个更快乐、更好适应环境的人。故选A。18.A.potentialBbeliefC.strengthDdifference答案:D南希的父母已经注意到他们女儿的不同(difference)之处。故选D。19.A.friendlyBgratefulC.importantDfamiliar答案:B他们无法用言语来表达对邻居们的感激(grateful)之情。be grateful to “对心存感激”,故选B。20.A.trulyBalmostC.merelyDeven答案:A句意:有了小女孩和很多的爱,邻居们真正地(truly)把这个社区变成了一个大家庭。故选A。.阅读理解A(2019全国卷
13、)For Canaan Elementarys second grade in Patchogue, NY., today is speech day, and right now its Chris Palaezs turn. The 8yearold is the joker of the class. With shining dark eyes, he seems like the kind of kid who would enjoy public speaking.But hes nervous. “Im here to tell you today why you should
14、. should .” Chris trips on the “ld,” a pronunciation difficulty for many nonnative English speakers. His teacher, Thomas Whaley, is next to him, whispering support. “. Vote for . me .”Except for some stumbles,_Chris is doing amazingly well. When he brings his speech to a nice conclusion, Whaley invi
15、tes the rest of the class to praise him.A son of immigrants, Chris started learning English a little over three years ago. Whaley recalls (回想起) how at the beginning of the year, when called upon to read, Chris would excuse himself to go to the bathroom.Learning English as a second language can be a
16、painful experience. What you need is a great teacher who lets you make mistakes. “It takes a lot for any student,” Whaley explains, “especially for a student who is learning English as their new language, to feel confident enough to say, I dont know, but I want to know.”Whaley got the idea of this s
17、econdgrade presidential campaign project when he asked the children one day to raise their hands if they thought they could never be a president. The answer broke his heart. Whaley says the project is about more than just learning to read and speak in public. He wants these kids to learn to boast (夸
18、耀) about themselves.“Boasting about yourself, and your best qualities,” Whaley says, “is very difficult for a child who came into the classroom not feeling confident.”篇章导读:本文是一篇记叙文。文章讲述了小学教师Whaley通过组织学生演讲来帮助学生增强自信的教学实践。1.What made Chris nervous?A.Telling a story.BMaking a speech.C.Taking a test.DAns
19、wering a question.答案:B细节理解题。根据题干中的关键词“nervous”可定位到第二段第一句,并结合第一段中内容可知,今天是演讲日,现在轮到了Chris,虽然他看起来像那种喜欢在公共场合讲话的孩子,但是他很紧张。由此可知,演讲使Chris紧张。故选B。2.What does the underlined word “stumbles” in Paragraph 2 refer to?A.Improper pauses.BBad manners.C.Spelling mistakes.DSilly jokes.答案:A词义猜测题。根据第二段中的“you should . sh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-515229.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河南专版八年级英语下册Unit8HaveyoureadTreasureIslandyet第二课时习题课件新版人教新目标版20191130478.ppt
