《名师一号》2014-2015学年高中英语(外研版)必修一18.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师一号 名师 一号 2014 2015 学年 高中英语 外研版 必修 18
- 资源描述:
-
1、语 篇 提 能阅读理解ABill and his family have been living in the sixfamily building for years. All the neighbours got along fairly well with each other until recently. An old man and his wife used to live on the second floor. Bills mother and the old lady were good friends. Unfortunately the lady died last m
2、onth. Her husband could not live alone, so he had his grandson move over and live with him. The grandson has become a problem to all the neighbours,especially to Bills family. The walls of the building are thin and he is noisy. Bill is used to peace and quiet but the young man likes to watch TV late
3、 at night. Sometimes friends of his visit and they make a lot of noise. That is too much for Bills family. Bills mother once asked the old man politely if he was able to sleep well at night, but obviously (显然) the man didnt understand what she meant. If he did and spoke to his grandson, the young ma
4、n obviously didnt listen, since things havent changed any. Everyone in Bills family agrees that something must be done though they dont want to hurt the kind old man.1Bills family got angry because _.A. the old lady had diedB. a young man moved inC. the old man could not live aloneD. the grandson ma
5、de a lot of noise答案与解析D细节理解题。根据文章第三段叙述可知D项正确。2Which of the following statements is TRUE?A. The old man could not live without his wifes help.B. The old man and his wife were sometimes making trouble too.C. Bills mother was kind to her neighbours.D. Bills mother was the only one who likes the young m
6、an.答案与解析C是非判断题。根据文章最后一段“Bills mother once asked the old man politely .”可知C项正确。3The grandson makes a lot of noise as _.A. he never thinks other people might not be happy with so much noise aroundB. the walls of the building are thinC. he likes to listen to the radio at nightD. friends of his visit答案与
7、解析A推理判断题。邻居的孙子不考虑别人。4It seems that _ to solve the problem.A. anyone in Bills family is ableB. only the grandfather is goingC. Bills mother is ableD. nobody in Bills family is likely答案与解析D推理判断题。根据文章最后一段“things havent changed any”可知D项正确。BJust mention that you are going on vacation to Italy and people
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
小学学霸天天计算五年级下册苏教版.pdf
