2022版新教材高中英语 UNIT 2 BRIDGING CULTURES Section Ⅳ Expanding Your World基础训练(含解析)新人教版选择性必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版新教材高中英语 UNIT BRIDGING CULTURES Section Expanding Your World基础训练含解析新人教版选择性
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 BRIDGING CULTURES Section Expanding Your World基础达标练. 单句填空1.He behaved (behave)as though nothing had happened.2.Do something to help yourself. The best way to stop feeling depressed (depress)is to take action.3. Strengthening (strength)social development is an important guarantee of maintainin
2、g social harmony and stability.4.We sincerely (sincere)hope to cooperate with you, and we will supply you with the best products and service.5. In summary, no approach is going to be the best for all applications.6.When my father lost his job, our living expenses (expense)had to be cut to the bone.7
3、.Business is booming (boom)and foreigners are showing more interest in investment.8.One loses by pride and gains (gain)by modesty.9.She qualified (qualify)as a doctor last year.10.James Watson and I gave a slide and video presentation (present)about the new approach to training. 同义替换zone; engage in;
4、 generally speaking; gain; sincerely; cooperate; speak up; as far as I know; competent; outlook1. In general , there are several reasons accounting for this phenomenon. 2.As far as I can tell, now people dont throw zongzi into the water anymore in order to save food. 3.I honestly believe that this i
5、s the right decision. 4.There is no doubt that I know your general attitude towards life. 5.They had worked together closely in the planning of the project. 6.Make sure the firm is able to carry out the work. 7.Students can get valuable experience by working on the campus radio or magazine. 8.Many p
6、eople have stayed behind in the potential war area . 9.Try to find humour in life and take part in activities that make you laugh. 10.Please speak aloud so that the people at the back of the room can hear you. 答案:1. Generally speaking 2. As far as I know 3. sincerely 4. outlook 5. cooperated 6. comp
7、etent 7. gain 8. zone 9. engage in 10. speak up . 完成句子1.令我们惊讶的是,这位84岁的医学专家篮球打得相当好。(主语从句;表语从句) What surprises us is that the 84-year-old medical expert plays basketball quite well.2.学习外语的时候,要对肢体语言予以足够的重视。(省略结构)Pay enough attention to body language when studying a foreign language .3.他爱中国最重要的原因是他喜欢和中国
8、人在一起。(表语从句) The biggest reason why he loves China is that he enjoys being with Chinese people.4.这是他第三次问同一个问题。(It is/was the first/secondtime that) It was the third time that he had asked the same question.5.用手机打电话很贵,所以许多人就发短信。(动名词作主语) Talking on a mobile phone is expensive, so a lot of people send t
9、ext messages.素养综合练. 七选五Bathed in two cultures from childhood, moving around the world and experiencing different cultures has always been my thing. When I was in high school, I heard about students in my class wanting to take the SAT and study abroad in the USA. 1 . Actually, what I wanted to experi
10、ence most was the European lifestyle and cultural mix.I used to travel a lot around Europe with my parents as a little kid, not forgetting that the French language is one of my mother tongues, and therefore France seems like a top choice for me. French universities have a good reputation and the cap
11、ital of France is internationally well-known for its cultural history. 2 . My university was in one of those small cities and I also got the chance to obtain a scholarship which made it easier for me to start my study. 3 . Opportunities were offered to develop our networking and explore the business
12、 world. The university participated as a partner in international networking courses leading to a European masters degree, a double degree, or training abroad. 4 . So, if you are an international student who comes to France for study, you can take the chance to explore another country for a term and
13、 study English. I remember wanting to take this opportunity in my first year of my college life and try the program which back then offered students the chance to go on an exchange with Linnaeus University in Sweden. 5 .A.I applied and was lucky to get acceptedB.But I was not that attracted to study
14、ing thereC.You can find a lot of student-friendly cities as wellD.Besides, all these universities have their own unique advantagesE.The university I chose was small but used to invite business chiefs and directorsF.Because there are many universities with a good reputation which attracts studentsG.P
15、lus, all French universities work with several countries to offer an exchange program1. 2. 3. 4. 5. 答案:1.B解析:1.语篇解读 本文是一篇记叙文,作者简要介绍了自己没有选择去美国而去法国留学的原因及留学感受。【解题思路】根据空后句Actually, what I wanted to experience most was the European lifestyle and cultural mix. 可以判断作者最想体验的是欧洲的生活方式和文化融合,与空前学生想去美国学习形成对比,构成转折
16、关系。故选择B项。答案:2.C解析:2.【解题思路】空前提到了the capital of France, 空后提到了one of those small cities, C项中的cities与之对应,因此C项“You can find a lot of student-friendly cities as well(你也可以找到很多对学生很友好的城市)”符合语境,故选择C项。答案:3.E解析:3.【解题思路】空后句Opportunities were offered to develop our networking and explore the business world. 指出我们有
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-531786.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
