2022八年级英语上册 Unit 9 Can you come to my party单元阅读专练 (新版)人教新目标版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022八年级英语上册 Unit Can you come to my party单元阅读专练 新版人教新目标版 2022 年级 英语 上册 party 单元 阅读 新版 新目标
- 资源描述:
-
1、Unit 9单元阅读专练Day 1Dear Jane,I will have a dinner party at Garden Restaurant on December 8th to celebrate my mothers 36th birthday. It is a great thing for our family. You are a good friend of my family, so my parents and I hope you can come.The party will start at half past six in the evening. There
2、is going to be a small concert. A band (乐队) will perform (表演) some popular and classical (古典的) songs at first. Then two 11yearold boys will have a talent show. They plan to show a special kind of dance for us. At around eight oclock, we will start our dinner. We can talk during the dinner. And then
3、we can take some photos together. Every friend can get a red cup before leaving.I know you are always busy these days, but I hope you can come.Yours,Dave()1.Dave is going to have a birthday party for his _.Adaughter Bson Cmother Dfather()2.A _ will perform songs at first.Agirl Bboy Cwaiter Dband()3.
4、The dinner is starting at around _.A6:00 pm. B6:30 pm. C7:00 pm. D8:00 pm.()4.They are going to take photos _.Aafter the dinner Bafter the concertCbefore the dinner Dbefore the concert()5.Which of the following is TRUE?AThis letter is from Jane to Dave.BThere will be no talent show at the party.CDav
5、e hopes Jane can come to the party.DPeople may buy a red cup before leaving.【文章大意】本文讲述的是戴夫写信给简邀请她参加他妈妈的生日聚会。1C细节理解题。根据第一段“I will have a dinner party.to celebrate my mothers 36th birthday.”可知,戴夫要为他的妈妈举办一个生日聚会。2D细节理解题。根据第二段“A band will perform.classical songs at first.”可知,首先有个乐队要表演歌曲。3D细节理解题。根据“At aro
6、und eight oclock,we will start our dinner.”可知,晚餐在八点左右开始。4A细节理解题。根据“We can talk.during the dinner. And then we can take some photos together.”可知,吃晚餐时他们可以聊天,吃完之后将一起拍照。5C推理判断题。根据“I know you are always busy these days,but I hope you can come.”以及戴夫写信的意图,可以推测出戴夫希望简能去参加聚会。Day 2Cassie Warren and Jesse Jones
7、 were busy getting ready for their wedding (婚礼). However, when they prepared for it, Cassie wrote the wrong address (错误的地址) on a wedding invitation for her aunt and uncle. So, the invitation didnt reach her aunt and uncles home in Eugene, Oregon, but it arrived at the home of an old couple (夫妻) in P
8、ortlandtwenty minutes away from the home of Cassies aunt and uncle.Although the couple could think this invitation as a joke and not take it seriously, they sent it back with a message inside. It read, “We wish we knew you. Were sure your wedding will be great. Best wishes to you, and go and have di
9、nner on us.” They put a $20 bill (钞票) inside the invitation.“After Jesse showed the message to me, I was just thankful and so happy,” Cassie said to her friend. Then she and Jesse used the money to take their friend to dinner. Cassie also wrote a thankyou card back to the mysterious couple, so the c
10、ouple would know they accepted their good act. Cassie said, “I thought they should know what they did was a nice surprise to us. Not many people would do that for strangers (陌生人).”()1.Where did Cassies aunt and uncle live?AIn Eugene. BIn Portland.CNext to the old couple. DTwenty minutes away from Ca
11、ssie.()2.The old couple gave Cassie and Jesse a $20 bill to _.Ashow their good wishes Bsay thanks to themCpay for their visit Dhelp prepare for their dinner()3.What did Cassie and Jesse do with the bill?AThey gave it to another stranger.BThey sent it back to the old couple.CThey spent it buying a we
12、dding cake.DThey used it to take their friend to dinner.()4.What does the underlined word “mysterious” in Paragraph 3 mean in Chinese?A奇怪的 B著名的 C熟悉的 D神秘的()5.Whats the best title of the passage?AA new couple BA special invitationCThe real address DThe surprising wedding【文章大意】文章描述了一对筹备婚礼的夫妇写错婚礼请帖地址,却收
13、获神秘婚礼礼物的故事。1A细节理解题。根据第一段“.didnt reach her aunt and uncles home in Eugene, Oregon.”可知,凯茜的叔叔阿姨住在美国俄勒冈州尤金市。2A细节理解题。根据第二段“.Best wishes to you, and go and have dinner on us.”可知,老夫妇所随赠的20美元是为表达对凯茜婚礼的美好祝愿。3D细节理解题。根据第三段“Then she and Jesse used the money to take their friend to dinner.”可知,凯西用这笔钱请了朋友吃饭。4D词义猜测
14、题。前文中提到凯茜夫妇对给他们回寄了20美元的老夫妇的信息一无所知,故可猜测出“mysterious”意为“神秘的”。5B标题选择题。“一个特别的邀请”生动地描述了一对筹备婚礼的夫妇写错婚礼请帖地址,却收获神秘婚礼礼物的故事。Day 3Today my parents had a party at home. They _1_ everyone who lives on our street. My parents felt that it was a good _2_ for the neighbors (邻居) to get to know one another. After the p
15、arty, I certainly _3_ them.I never knew so many _4_ people who live around us. I learned that Ms. Taylor teaches children to _5_ horses. It is cool to ride on horseback! I plan to learn from her. I knew that our neighbor, Mr. Allen, is a teacher. But I never knew his _6_ are dogs! He trains (训练) dog
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-540985.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022四年级数学下册 第3单元 运算定律第3课时 连减的简便运算预习课件 新人教版.pptx
