新教材2021-2022学年外研版英语必修第三册学案:UNIT 6 DISASTER AND HOPE 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年外研版英语必修第三册学案:UNIT DISASTER AND HOPE 理解 课文精研读 WORD版含解析 新
- 资源描述:
-
1、速读P6263教材课文,完成下列任务:.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确的,还是错误的,还是没有提及。1The author finds all the newspapers at the Tube station are free.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.2London seldom reaches 30 plus degree in summer.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.3There is a volcano in London that is erupting.( )ARight. BWrong.
2、 CNot mentioned.4The author and the passenger beside him are working in the same place.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.5The outside of the Tube is cooler that the inside.( )ARight. BWrong. CNot mentioned.答案15BACCA.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信息。Abecause he wants to avoid the disastersBbecause it is h
3、ot and crowded in itCbecause the temperature is lower outsideDbecause the disasters are serious and dangerousEbecause the temperature is higher than expectedFbecause he wants to go to work by boat1The newspaper has the title“Hot!Hot!Hot!” 2The author feels sick in the Tube 3The author wants to sell
4、his flat 4The author feels shocked at the photos 5The author wants to move to space 6The author feels good walking out of the Tube 答案16EBFDAC.表格填空LocationWhat the author findsWhat the author feelsOutside of the TubeI see 1.the title of the newspaper “Hot!Hot!Hot!”The central line is2.the hottest on
5、the whole Tube system.Inside the TubeGoing down the stairs and onto the platform is like 3.jumping into a volcano that is erupting.One very hot summer,the 4.melted cars parked below.It is lovely at the beach,but I feel I am 5.melting together with the passenger beside me and feel a bit 6.sickI hope
6、I can 7.make it to Bank Station.Inside the TubeEach summer in London seems8.hotter than the last.I suddenly feel a bit scared.9.Looking through the newspaper, I find the photos showing the disasters.I am shocked.Outside of the Tube againThe 10.announcement tells him of the coming of his destination.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546453.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
