新教材2021-2022学年外研版英语选择性必修第三册学案:UNIT 4 A GLIMPSE OF THE FUTURE 理解 课文精研读 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年外研版英语选择性必修第三册学案:UNIT GLIMPSE OF THE FUTURE 理解 课文精研读 WORD版
- 资源描述:
-
1、速读P3839教材课文,完成下列任务。.阅读判断判断以下句子提供的信息是正确,还是错误,还是没有提及。1Millenniumbutterfly benefited much from her supersmart personal assistant.ARight. BWrong. CNot mentioned.2Millenniumbutterfly could have a selfdriving car because she had no driving licence.ARight. BWrong. CNot mentioned.3Popkid thinks AI will comp
2、letely obey the opinions and desires of humans.ARight. BWrong. CNot mentioned.4AI will lead to many people losing their jobs.ARight. BWrong. CNot mentioned.5AI can help us to solve problems that are too challenging for human experts.ARight. BWrong. CNot mentioned.答案15ABBAA.补全信息选择正确选项填入空白处,补全所给句子提供的信
3、息。Ato find the right placeBto learn more about my preferencesCto consider the opinions and desires of humansDto drive in the same way that we doEto accept as a part of our modern worldFto have selfdriving cars1She always has an immediate answer for any question I put to her,and even uses my answers
4、2In contrast,my PA only needs a few seconds 3Selfdriving cars can learn ,and can make judgements based on information.4After all,why would an independent form of AI need ?5Millenniumbutterfly,you say how great it would be ,but what about all the taxi drivers who would lose their jobs?6Machine learni
5、ng is something we have come 答案16BADCFE.表格填空Artificial Intelligence:A REAL THREAT?Millenniumbutterfly Thanks to AI, Ive got my own supersmart personal assistant 1.built into my phone.She always has an immediate answer for any question I put to her, and even uses my answers to learn more about my 2.p
6、referencesAnd speaking of 3.hanging out,Im hoping that selfdriving cars are available soon.I do think that developments in AI will on the whole make 4.doing daytoday things a lot easier.PopkidIt could be very useful to have a more 5.advanced form of AI, but there are risks.Almost 50 per cent of US j
7、obs are 6.at risk from automation in the next 20 years.The truth is that none of us 7.is prepared for the challenges of AI.Pink hazeWhile superintelligent AI could be the biggest leap forward in human history, if it goes wrong or 8.falls into the wrong hands,it could also be the most dangerous.Howev
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-546548.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
