2022届高考英语高考备考二轮复习(三)完形填空选择题必刷题.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022 高考 英语 备考 二轮 复习 填空 选择题 必刷题
- 资源描述:
-
1、完形填空选择题必刷题(三)一、完形填空When I was a freshman at university, I didnt speak much.I was too afraid of saying something _1_. Then I took a class from Tutor Barbara. My mind was _2_ by the quality of Barbaras questions. I finally had something to say and the energy to say ita rocket of _3_. In fact,she saw a
2、 range of _4_,which I had never seen in myself _5_ at that time I still knew little about her life.This changed eventually when I became a_6_.I had my son in March 2010. Barbara was one of the first to _7_ me. Unluckily,Nine months later,my child was _8_ and diagnosed with a terminal illness(绝症). Fo
3、r the next two years,Barbara _9_ me regular,sometimes weekly,letters that are loving and kind.When I began writing about my son in the blog,Barbara _10_ to each post.“Im sending you lots of love and _11_ thoughts. Hope you feel it.”she wrote.I did,and I do. The letter written right before my son die
4、d,when he was three,was perhaps the most _12_. In it Barbara said that she believed my experience of _13_a terminally ill child had made me a_14_ person.“I think he has made you better by revealing the great fire of your _15_.”she wrote.I have never in my life read a more deeply _16_ sentence. Our l
5、ove between us,from _17_ mutual respect to a richer, deeper friendship ,had bloomed and _18_ gradually.Tutors are meant to _19_ those in their charge out of the chaos,or at least assist them in keeping on asking questions to _20_ deeply those difficult and subtle answers.1AwrongBinsincereCimperfectD
6、ambiguous2Ataken inBopened upCcut offDblocked out3AstoriesBwordsCcontentsDdetails4AopportunitiesBhobbiesCdrawbacksDabilities5ABesidesBThereforeCHoweverDMeanwhile6AfriendBmotherCtutorDstudent7AinformBremindCinterviewDcongratulate8AexaminedBrequestedCaccompaniedDsuspected9AwroteBreadCshowedDfetched10A
7、appliedBobjectedCrespondedDsubscribed11AcreativeBabsurdCpositiveDpromising12AfamiliarBavailableCsensitiveDunforgettable13AeducatingBparentingCrecognizingDadopting14AbetterBrougherCcalmerDstricter15AsympathyBappreciationCcontributionDlove16AeffectiveBcomfortingCabundantDinteresting17AcuriousBanxiousC
8、awkwardDcautious18AconfirmedBdeclinedCdeepenedDacknowledged19AhelpBdriveCsponsorDevaluate20Ago throughBmake upCdig outDtake onStepping into a new phase of life requires a lot of trust in ourselves. Everything is _21_, and change is constant.My wife, Elba, and I were in the middle of our transition f
9、rom New York to Florida, leaving long-time jobs and relationships and _22_ over. As with all change, there were gains and losses, but the trust was helping us _23_ all of it.We _24_ family and friends, although with technology we could remain connected. But we couldnt _25_ or enjoy a meal with them.
10、 However, the truth was that we never had to be _26_. Wherever we went, there were people. Everyone we _27_ were new! That would be a wonderful opportunity that if we trusted ourselves, we would make new _28_.A few days after _29_ in Florida, I had to go to Atlanta for a business trip. On my return
11、home from the airport, I took a taxi. The driver, John, and I got into a(n) _30_. It turned out that John _31_ in our apartment complex. He noted that he had picked up thousands of people over the years but _32_ someone who lived in his complex.I shared about my _33_ to Florida. John offered valuabl
12、e information about my new home including hospitals, doctors and restaurants. We _34_ in the most unexpected way.Change is not for the coward (胆小鬼). It needs _35_ to travel to unexplored waters. Letting go of what we _36_ and opening ourselves will be _37_ even when we seek change. Trust in ourselve
13、s during this process and allow a space for _38_ and openness. This spirit allows us to _39_ into a new community or workplace with faith and a positive attitude. We will meet and develop new _40_ and enjoy all that change offers.21AsatisfactoryBsimpleCcommonDnew22AstartingBwatchingCthinkingDfalling
14、23Alook throughBget throughCask forDlook for24AformedBgreetedCmissedDvalued25AacceptBtouchCspeakDimagine26AsmartBaloneCluckyDbrave27AservedBinvitedCmetDappreciated28AeffortsBplansCdecisionsDfriends29AarrivingBsucceedingCdroppingDending30AhabitBargumentCaccidentDconversation31AdroppedBengagedClivedDt
15、ook32AfrequentlyBrarelyCconstantlyDfortunately33AmovingBturningCreturningDreferring34AworkedBdreamedCconnectedDsucceeded35AtimeBmoneyCtechnologyDcourage36AloseBknowCdesignDabandon37AchallengingBpopularCamusingDreasonable38AcuriosityBmemoryCadviceDhealth39ArunBlookCstepDbreak40AskillsBabilitiesCfunct
16、ionsDfriendshipsToday Im a member of the UN Global Education First Initiative Youth Advocacy Group. It all _41_ when I was in secondary school. I joined a UNESCO club, a(n) _42_ that brings students together to discuss school matters and the pressing things _43_ them.After secondary school, I volunt
17、eered with non-governmental organizations. It was then that I began to _44_ a lot about community development. I participated in projects as to peace and environment. _45_ the development of my community was a great pleasure for me.I met many _46_ as some people took volunteer work lightly. They fel
18、t it _47_ time, or thought working without a salary was _48_. Even some friends and relatives tried to persuade me to _49_ volunteering. All of these got me to feel very _50_ at some point, but I could not give up _51_ it was an extremely worthwhile cause. I decided not to pay attention to their _52
19、_ but to concentrate on my work. One day, a group of young people came to me and said they were all _53_ for the changes I had brought into their lives _54_ peer (同龄人) education. I was so happy and realized when _55_ our own judgment, we could create influences.There are three _56_ that permitted me
20、 to achieve much by volunteering: enthusiasm, determination and patience. I _57_ give such a warning to my peers - we cannot _58_ in life overnight. We have to work hard to enjoy the _59_ of our labor. Volunteering allows you not only to offer your _60_, but to discover new things and improve your s
21、kills.41AstartedBpausedCcontinuedDworked42AcompanyBstageCplatformDopportunity43AadmittingBconvincingCexcitingDconcerning44AunderstandBrequireCwatchDargue45ATaking onBAttending toCFocusing onDAdapting to46AconditionsBbarriersCpraisesDopinions47AkilledBwastedCoccupiedDsaved48AbeneficialBmovingCmeaning
22、lessDcurious49AquitBchangeCvalueDconsider50AembarrassedBdiscouragedCdeterminedDworried51AbecauseBunlessCeven thoughDas if52AimageBappearanceCbehaviorDadvice53AfamousBgratefulCconfidentDeager54AforBunderCbeyondDthrough55Athinking aboutBsetting asideCrelying onDturning down56AfactsBpresentsCproblemsDf
23、actors57ApreviouslyBobviouslyCsincerelyDpatiently58AsucceedBprogressCadvanceDcheck59AadvantagesBfruitsCeffectsDcourses60AintentionBexperienceCjudgmentDserviceThe sweetest memory of my childhood is about a round table. When I was still little, my _61_ family would get together on different traditiona
24、l festivals to _62_ dinner. We kids would be sitting around or playing hide-and-seek under the table _63_ the grown-ups were having a chat. When I got a bit _64_ , my aunt brought back her boyfriend and my grandma cheerfully _65_ another seat to the round table. It seemed a little more _66_ , but we
25、 all felt much closer to each other. When I was twelve, my grandpa _67_ . That made us feel _68_ . However, when the whole family got together once again, we totally _69_ that his chair, his bowl and his chopsticks should _70_ the same. Even though his seat was _71_ , we felt like that he had never
26、left us. We all have a table like this in our _72_ . It is a sign of reunion of our family _73_ our feelings. Although the _74_ why we come together may be different, the feelings behind it are the _75_ . Usually different cultures are _76_ by us around the table. Whats more, we _77_ the love not on
27、ly for our family, but also for a company, our _78_ and even the whole world.The history of our nation has been the stories of looking for or running to the round table which we belong to. The round table has been a _79_ of the Chinese feelings. It was, it is and will _80_ be.61AhappyBwholeCdearDwar
28、m62AcookBmakeCprepareDhave63AwhileBorCbutDso64AtallerBbiggerColderDstronger65AsetBlayCfetchedDadded66AcrowdedBfriendlyCenjoyableDdifferent67Awas in debtBfell illClost his jobDpassed away68AmadBsadCworriedDnervous69AagreedBimaginedCguessedDjudged70AleaveBplaceCremainDrepeat71AmissingBemptyCtakenDdirt
29、y72AunitsBsocietiesChomeDfamilies73AactingBshowingCperformingDdeclaring74AcustomBfactChabitDreason75AcommonBtrueCsameDdeep76AreceivedBacceptedCrefusedDchanged77AexpressBwantCimpressDtrust78AschoolBrelativesCnationDparents79AmilestoneBmarkCtoolDsymbol80AalwaysBstillCevenDeverLast week I wrote about h
30、ow giving to others can and does lift your life and brings more happiness, contentment, and even better health and a longer life. It must have _81_ me to practice what I was preaching (宣扬) because later I _82_ myself in my car driving to the high school that all my kids attended and going _83_ to th
31、e office where I made a pretty sizable donation.As I walked out of the building, I felt so good and happy in the _84_ of my heart and brain that I _85_ another school. I made a couple more _86_ that day and felt like I was on top of the _87_. Its very _88_ that when I make donations, including all t
32、hose $2 bills that I _89_ give to kids, I always feel that I _90_ much more out of it than the recipient (接受者). What a great _91_ it gives me! As science has proved, there is a great _92_ between the brain and the _93_. This allows us humans to help and _94_ our entire physical being by what we run
33、through our heads. _95_ is one of those things that can set off a lot of good _96_ feelings in our bodies.Most of us, when we talk about giving, tend to think _97_ in terms of giving money. But there are so many other ways and things to give. With very little _98_, I came up with this list of things
34、 we can give to others that can be a _99_ help to those people and, at the same time, can give a _100_ to our brains, souls, and bodies.81AattractedBprohibitedCmotivatedDallowed82AfoundBdevotedCcommittedDdressed83AsuddenlyBspeciallyCwellDstraight84ApresenceBcenterCedgeDabsence85Agot throughBregister
35、ed forCrolled overDheaded for86AdonationsBexperimentsCpredictionsDdecisions87AvoiceBbuildingC-worldDmountain88AsurprisingBinterestingCannoyingDconvincing89AoftenBpurelyCsimplyDdeliberately90AmakeBshareCgetDchange91AshockBfeelingCgiftDreward92AdifferenceBrestrictionCgapDconnection93AbodyBheartCmuscle
36、Dankle94AhandleBimproveCspreadDblock95APurchasingBOrganizingCGivingDChanging96AofficialBforeignCfamiliarDpositive97AfortunatelyBconstantlyCprimarilyDeventually98AeffortBcontributionCrequirementDchance99ArealBlegalCformalDhuge100AterminalBliftCtrainDrestAfter high school, I went on a road trip with a
37、 friend. Father stood in the cold morning to_101_us off. “Highways are_102_, so dont drive too_103_.” he said, “every time you stop for gas, you should check the oil and do take a break every two_104_”. At the time I thought his long speech was pretty_105_and unreasonable. I still sped up and overto
38、ok other_106_.“Have you_107_the oil in the car?” Father used to say to me, his version of “Hello, hope you are well.” Our calls always_108_the car, with few other things mentioned. My car was like the_109_upon which Father wrote his love, his_110_always expressed in this way. Father had_111_love to
39、give, but it was often supplied through the medium of_112_advice and actions, which I failed to notice then.Why cant our fathers just say “I love you”? The point is: Thats_113_what they are saying. You just have to_114_from the language that is Fatherlish._115_closely enough and the phrase “I love y
40、ou” can be heard in words like “I could come around this Saturday and_116_your garden.” The words “You made my life better from the moment when you were born” maybe_117_heard.Dads long gone now. But after all these years, I_118_that if I had owned a copy of the Fatherlish-to-English_119_, Id have un
41、derstood that the_120_I so casually ignored was simply Dads attempt at affections. The thing I always wanted had long been with me.101AdropBseeCturnDput102AdangerousBefficientCnecessaryDconvenient103AfarBfastCslowlyDearly104AminutesBsecondsCdaysDhours105AcommonBeasyCboringDinteresting106AsignsBvehic
42、lesCstationsDhighways107AcheckedBtastedCcleanedDbrought108Adealt withBapplied toCfocused onDset aside109AroadBtoyCpenDpaper110AhappinessBcomfortCdisappointmentDaffections111AsomeBnoCmuchDlittle112AlogicalBpracticalCcriticalDlegal113AextremelyBfortunatelyCexactlyDregularly114AchangeBdateCsufferDtrans
43、late115AListenBComeCWatchDFollow116AtidyBremoveCfindDbuy117AeventuallyBoccasionallyCrarelyDrepeatedly118ArealizedBdoubtedCadmittedDpromised119AbrochureBdictionaryCnewspaperDmagazine120AstoryBlessonCvoiceDspeechOn the ninth day of the ninth lunar month, comes the _121_Chinese holiday: the Double Nint
44、h Festival. The number nine in both the month and the day _122_ the double nine. The Festival is_123_the Height Ascending Festival _124_ the custom of climbing a high mountain.With a _125_ of over two thousand years, the Double Ninth Festival could be _126_back to the Spring and Autumn Period and th
45、e Warring States Period.The _127_ of observing the double ninth day didnt become a regular festival _128_ the Tang dynasty. From that time _129_, both court people and ordinary people would celebrate the festival and enjoy a _130_ of activities on this holiday.It is customary to _131_ a high mountai
46、n, eat rice cakes, drink chrysanthemum liquor, and _132_the zhuyu plant, as a _133_ to avoid evilness and prolong life.As double ninth was pronounced the _134_ as the word signifying “forever” in the Chinese characters, both are “Jiu Jiu,” people would hold activities to worship their ancestors and
47、venerate the _135_.In 1989, the Chinese government decided the Double Ninth Festival as Seniors Day, encouraging people to _136_, take good care of and love the seniors around the country.On May the 20th, 2006, the Double Ninth Festival was included in the first batch of the national intangible_137_
48、 heritage list.On December the 28th, 2012, it was stipulated by the law as the day _138_ the elderly._139_ has been practiced by Chinese people since ancient times _140_“Filial piety is the most important of all virtues.” From the point of passing on traditional culture, respecting, taking good care
49、 of and loving the seniors is a traditional virtue of the Chinese nation.121AclassicalBtraditionalCinternationalDnational122AcreatesBformsCmakesDproduces123AcountedBbelievedCcalledDknown124Ain caseBas ifCso thatDbecause of125AyearBmonthCcustomDhistory126AmovedBdatedCpushedDpulled127AtraditionBstyleC
50、customDhistory128AuntilBtoCfromDsince129AtoBinCatDon130AkindBsortCvarietyDspecies131AclimbBwalkCjumpDmove132AcarryBwearCtakeDhold133AwishBwillCluckDkindness134AdifferentBwholeCsimilarDsame135ApoorByoungCelderlyDrich136ArespectBprotectChelpDassist137AhistoricalBeconomicCculturalDpolitical138AtoBfromC
51、forDof139AItBThisCThatDThere140AhowBwhatCwhichDthat1A2B3B4D5C6B7D8A9A10C11C12D13B14A15D16B17D18C19A20C【解析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了大学导师芭芭拉对作者的改变和鼓励,两人之间的友谊逐渐加深。1考查形容词词义辨析。句意:我太害怕说错话了。A. wrong错误的;B. insincere不真诚的;C. imperfect不完美的;D. ambiguous模棱两可的。根据“When I was a freshman at university, I didnt speak much.”可知
52、,作者很少讲话是因为害怕说错话。故选A。2考查动词短语词义辨析。句意:芭芭拉的问题打开了我的思路。A. taken in理解;B. opened up打开;C. cut off切断;D. blocked out封闭。根据“by the quality of Barbaras questions.”可知,芭芭拉的问题打开了作者的思路。故选B。3考查名词词义辨析。句意:我终于有话要说,也有力气说了出来滔滔不绝的话语。A. stories故事;B. words话;C. contents内容;D. details细节。根据“I finally had something to say and the
53、energy to say it”可知,作者开始说很多的话。故选B。4考查名词词义辨析。句意:事实上,她看到了我从未在自己身上看到的各种能力。A. opportunities机会;B. hobbies爱好;C. drawbacks缺点;D. abilities能力。根据“which I had never seen in myself 5 at that time I still knew little about her life.”可知,芭芭拉看到了作者身上的各种能力。故选D。5考查副词词义辨析。句意:然而,在那个时候,我仍然对她的生活知之甚少。A. Besides此外;B. Theref
54、ore因此;C. However然而;D. Meanwhile与此同时。根据“I still knew little about her life.”可知,前后句之间为转折关系。故选C。6考查名词词义辨析。句意:当我成为母亲后,这一切终于改变了。 A. friend朋友;B. mother母亲;C. tutor导师;D. student学生。根据“I had my son in March 2010.”可知,作者生儿子成为母亲。故选B。7考查动词词义辨析。句意:芭芭拉是最先向我道贺的人之一。A. inform告诉;B. remind提醒;C. interview采访;D. congratula
55、te祝贺。根据“I had my son in March 2010.”可知,作者生孩子成为母亲,芭芭拉给作者祝贺。故选D。8考查动词词义辨析。句意:不幸的是,九个月后,我的孩子被检查出患有绝症。A. examined检查;B. requested请求;C. accompanied陪伴;D. suspected怀疑。根据“and diagnosed with a terminal illness(绝症).”可知,作者的孩子在医院检查,被查出患有绝症。故选A。9考查动词词义辨析。句意:在接下来的两年里,芭芭拉定期给我写信,有时是每周写一封充满爱意和善意的信。A. wrote写;B. read读;
56、C. showed展示;D. fetched去取。根据“letters that are loving and kind.”可知,芭芭拉定期给作者写信鼓励作者。故选A。10考查动词词义辨析。句意:当我开始在博客上写我儿子的时候,芭芭拉对每一篇文章都进行了回复。A. applied运用;B. objected反对;C. responded回复;D. subscribed订阅。根据“When I began writing about my son in the blog,”可知,芭芭拉对作者的博客的内容进行回复。故选C。11考查形容词词义辨析。句意:我给你寄去了很多爱和积极的想法。希望你能感觉到
57、。A. creative创造性的;B. absurd荒唐的;C. positive积极的;D. promising有前途的。根据“For the next two years,Barbara 9 me regular,sometimes weekly,letters that are loving and kind.”和“Hope you feel it.”可知,芭芭拉给作者很多爱和积极的想法。故选C。12考查形容词词义辨析。句意:那封信写在我儿子去世之前,那时他才三岁,也许是我最难忘的一封信。A. familiar熟悉的;B. available可利用的;C. sensitive灵敏的;D.
58、 unforgettable难忘的。根据“In it Barbara said that she believed my experience of 13a terminally ill child had made me a14 person.”可知,芭芭拉给作者一封让作者难忘的信。故选D。13考查动词词义辨析。句意:芭芭拉在信中说,她相信养育一个身患绝症的孩子的经历让我成为了一个更好的人。A. educating教育;B. parenting抚养;C. recognizing认出;D. adopting采用。根据“a terminally ill child”可知,这里指作者养育身患绝症的
59、孩子。故选B。14考查形容词比较级词义辨析。句意:芭芭拉在信中说,她相信养育一个身患绝症的孩子的经历让我成为了一个更好的人。A. better更好的;B. rougher更艰难的;C. calmer更镇静的;D. stricter更严格的。根据“I think he has made you better by revealing the great fire of your 15.”可知,芭芭拉认为这样的经历让作者成为更好的人。故选A。15考查名词词义辨析。句意:她写道:“我觉得他让你变得更好,因为他让你燃起了爱的火焰。”A. sympathy同情;B. appreciation欣赏;C.
60、contribution贡献;D. love爱。根据“I think he has made you better”可知,养育身患绝症的儿子让作者燃起了爱的火焰。故选D。16考查形容词词义辨析。句意:在我的一生中,我从来没有读过比这更让人感到安慰的句子。A. effective有效的;B. comforting安慰的;C. abundant丰富的;D. interesting有趣的。根据“I think he has made you better by revealing the great fire of your 15.”she wrote.”可知,这里指芭芭拉给作者信中让人感到安慰的句
61、子。故选B。17考查形容词词义辨析。句意:我们之间的爱,从谨小慎微的相互尊重,发展到更加丰富、更加深厚的友谊,已经开花结果,并逐渐加深。A. curious好奇的;B. anxious焦虑的;C. awkward尴尬的;D. cautious谨慎的。根据“to a richer, deeper friendship,”可知,作者和芭芭拉之间的爱是从谨小慎微的相互尊重的开始。很故选D。18考查动词词义辨析。句意:我们之间的爱,从谨小慎微的相互尊重,发展到更加丰富、更加深厚的友谊,已经开花结果,并逐渐加深。A. confirmed确认;B. declined下降;C. deepened加深;D.
62、acknowledged承认。根据“Our love between us, from 17 mutual respect to a richer, deeper friendship ,had bloomed”可知,作者和芭芭拉之间的爱逐渐加深。故选C。19考查动词词义辨析。句意:导师的目的是帮助他们负责的人走出混乱,或者至少帮助他们不断提出问题,深入挖掘那些困难和微妙的答案。A. help帮助;B. drive驾驶;C. sponsor赞助;D. evaluate评估。根据“those in their charge out of the chaos, or at least assist
63、 them in keeping on asking questions to 20 deeply those difficult and subtle answers.”可知,导师意味着帮助解决各种问题。故选A。20考查动词短语词义辨析。句意:导师的目的是帮助他们负责的人走出混乱,或者至少帮助他们不断提出问题,深入挖掘那些困难和微妙的答案。 A. go through经历;B. make up组成;C. dig out挖出;D. take on呈现。根据“or at least assist them in keeping on asking questions”可知,导师通过提出问题来深入
64、挖掘那些困难和微妙的答案。故选C。21D22A23B24C25B26B27C28D29A30D31C32B33A34C35D36B37A38A39C40D【解析】这是一篇夹叙夹议文。作者讲述了自己和妻子从纽约搬迁到佛罗里达州,在一次打车中了解到司机和自己在同一个公寓,进而提到这种意外的认识方式使的自己和司机了解,所以最终提到,在新的环境和改变中,我们会遇到并发展新的友谊,享受改变带来的一切。【详解】1.考查形容词词义辨析。句意:一切都是新的,变化是持续的。A.satisfactory令人满意的;B.simple简单的;C.common普通的;D.new新的。根据前文“Stepping into
65、 a new phase of life requires a lot of trust in ourselves.”可知,进入到一个新的生活阶段,所以一切都是新的。故选D。2.考查动词词义辨析。句意:我的妻子厄尔巴和我,正处在从纽约到佛罗里达的过渡期,离开了长期的工作和关系,重新开始。A.starting开始;B.watching观看;C.thinking思考;D.falling倒下。根据前文“leaving long-time jobs and relationships”,可知此处指我们离开之前的工作和人际关系,所以一切从新开始。故选A。3.考查短语词义辨析。句意:和所有的改变一样,有得
66、也有失,但是信任帮助我们度过了这一切。A.look through浏览;B.get through度过,熬过(困难时期);C.ask for要求;D.look for寻找。根据前文“with all change, there were gains and losses, but the trust was helping us”,可知,面对改变,新人可以帮助我们度过这些困难时期。故选B。4.考查动词词义辨析。句意:我们想念家人和朋友,虽然通过科技我们可以保持联系。A.formed形成;B.greeted问候;C.missed错过;思念;D.valued重视;珍视。根据下文“although
67、with technology we could remain connected”可知,此处指科技可以让我们和家人联系,但我们还是思念我们的家人和朋友。故选C。5.考查动词词义辨析。句意:但是我们不能触摸它们,也不能和它们一起吃饭。A.accept接受;B.touch触摸;C.speak说话;D.imagine想象。根据前文可知,我没有和家人和朋友在一起,所以自然我不能和他们一起吃饭,也不能摸到他们,故选B。6.考查形容词词义辨析。句意:然而,事实是我们从来不需要独处。A.smart 聪明的;B.alone独自一人;C.lucky幸运的;D.brave勇敢的。根据下文“Wherever we
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
