分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型河北省鸡泽县第一中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:547005
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:114KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河北省鸡泽县第一中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语 WORD版含答案 河北省 鸡泽县 第一 中学 2019 2020 学年 上学 期中考试 英语 WORD 答案
    资源描述:

    1、英语试题 第一部分 听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题;每小题l. 5分, 满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Where does this conversation most probably take place?A. In a clinic B. In an office C. In a restaurant2. What kind of student is the woman?A. She is

    2、 a hard-working student.B. She doesnt enjoy learning.C. She likes to study by herself.3. What does the woman mean?:A. Mary always comes to work on time.B. Mary sometimes is late for work.C. Alice comes to work later than Mary.4. What time is it now?A. 6:00 pm B. 6:10 pm C. 6:30 pm5. What is the weat

    3、her like in Greece?A. Its pleasant. B. Its usually windy. C. Its always rainy.第二节(共15小题;每小题1. 5分, 满分22 .5分)听第6段材料, 回答第6至7题。6. How is the weather in the womans place?A. Colder than usual. B. As hot as usual. C. Cold and rainy.7. When will the man be back?A. On Tuesday. B. On Saturday. C. On Sunday.听第

    4、7段材料, 回答第8至9题。8. What do the speakers need most?A. Sugar, jam and meat. B. Tea, coffee and potatoes. C. Tomatoes, meat and tea.9. What vegetable do the speakers have enough at home? A. Tomatoes B. Cabbages C. Potatoes.听第8段材料, 回答第10至12题。10. What is the most probable relationship between the two speak

    5、ers?A. Father and daughter B. Teacher and student C. Doctor and patient11. What are the speakers now talking about?A. The womans bad cough. B. The womans bad cold.C. The womans stomach trouble.12. What does the woman think about her sickness now?A. She thinks she has almost got rid of it.B. She feel

    6、s her trouble is rather serious.C. She doesnt care for her trouble at all.听第9段材料, 回答第13至16题。13. Where does the conversation most likely happen?A. On Peter Waters farm.B. At a gas station.C. In a big red house.14. What does the man suggest the woman do?A. Look for Peter Waters farm herself.B. Ask som

    7、ebody else to show her the way.C. Take a shortcut to Peter Waters farm.15. How can the woman find Peter Waters farm?A. She can find it easily according to the map she carries on her.B. Take the right turn and come to the stop sign with a blue bridge.C. First left turn, then right, across a blue brid

    8、ge and to a red house.16. How soon will the woman arrive at Peter Water s farm by the shortcut?A. In less than a quarter. B. In about 15 minutes C. In half an hour听第10段材料, 回答第17至20题。17. Who is the speaker most probably speaking to?A. Football players ready for a match.B. Exchange students from abroa

    9、d.C. Soldiers coming back to their families.18. How long will the listeners stay with their new families?A. About a week B. About four days C. About a month19. Where should Mary Clinton meet her host family?A. In the very hall where the speaker is speaking.B. Downstairs at the end of the dining room

    10、 near the doors into the garden.C. Downstairs at the end of the dining room by the drinks machine.20. Where must Oliver Twist go to meet his host family?A. Nowhere but stay where he is now.B. Downstairs to the dining room.C. Out of the hall to the car park.第二部分 阅读理解 (共两节, 满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分, 满分3

    11、0分) 阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C和D四个选项中, 选出最佳选项。ASan Francisco Fire Engine Tours San Francisco Winery TourRunning: February 1st through April 30thThis delicious tour goes through the city on its way to Treasure Island where we will stop at the famous Winery SF. Here you can enjoy 4 pours of some of the best

    12、wine San Francisco has to offer. (Included in ticket price)Departing from the Cannery: Tell time upon request.Duration(时长): 2 hoursPrice: $90Back to the Fifties TourRunning: August 16th through August 31stThis tour transports you back in time to one of San Franciscos most fantastic periods, the 1950

    13、s! Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.Departing from the Cannery 5:00 pm and 7:00 pmDuration: 2 hoursPrice: $90Spooky Halloween TourRunning: October 10th through October 31stJoin us for a ride through the historical Presidio district. Authentic fire

    14、gear(服装) is provided for your warmth as our entertainers take you to some of the most thrilling parts of San Francisco.Departing from the Cannery: 6:30 pm and 8:30 pmDuration: 1 hour and 30 minutesPrice: Available upon requestHoliday Lights TourRunning: December 6th through December 23ndThis attract

    15、ive tour takes you to some of San Franciscos most cheerful holiday scenes. Authentic fire gear is provided for your warmth as you get into the holiday spirit.Departing from the Cannery 7:00 pm and 9:00 pmDuration: 1 hour and 30 minutesAdvance reservations (预定) required.21. Which of the tours is avai

    16、lable in March?A. San Francisco Winery Tour.B. Back to the Fifties Tour.C. Spooky Halloween Tour.D. Holiday Lights Tour.22. What can tourists do on Back to the Fifties Tours?A. Go to Treasure Island.B. Enjoy the holiday scenes.C. Have free ice cream.D. Visit the Presidio district.23. What are touris

    17、ts required to do to go on Holiday Lights Tour?A. Take some drinks.B. Set off early in the morning.C. Wear warm clothes.D. Make reservations in advance.BMany of us dont pay much attention to the importance of eye care. It is said that if you take care of your body, then you can surely be healthy. Th

    18、at is why our eyes should be given a lot of care. Natural eye care should be put in a number one place. There are several causes leading to poor eyesight like having not enough food, genes and aging(老化). Televisions, computers and reading are also the causes of having poor eyesight. If you happen to

    19、 work in front of the computer, it is best to take a break every once in a while. Something dirty can cause redness and they will make you feel uncomfortable. It is bad for your eyes, too. If this happens, the best way is to clean your eyes by using cold water. You must also try your best to protect

    20、 your eyes from harmful things. For example, sunglasses are not just for fashion but they can also serve as a great way to protect your eyesight from UV rays. Eating healthy food will do good to your eyesight. Remember that vitamins A, C and E are good for eyes. Try to eat food groups that have thes

    21、e vitamins. And you should do eye exercises which can protect your eyesight, too. If a person exercises regularly and eats the right kind of food, his eyes will stay in good condition for a long time. All above are natural ways of eye care that help us to keep healthy eyes. Being happy all the time

    22、can be helpful to a persons eyesight, too. In a word, eye care is very important, no matter how old a person is. 24. _ is the most important way to protect our eyes. A. Natural eye careB. Taking medicineC. Seeing the doctorD. Being happy all the timeXK25. All the following causes can lead to bad eye

    23、sight EXCEPT _ . A. agingB. heightC. readingD. computers26. What should you do if you have to work in front of the computer? _ A. Eat healthy food. B. Clean the eyes by using cold water. C. Wear a pair of sunglasses. D. Have a rest after working for a while. 27. Which is the best title of the passag

    24、e? _ A. Ways of Eye CareB. Ways of Eye ExercisesC. Ways of Being HappyD. Ways of Being Healthy. C My First Marathon (马拉松) A month before my first marathon,one of my ankles was injured and this meant not running for two weeks,leaving me only two weeks to train.Yet,I was determined to go ahead. I reme

    25、mber back to my 7th year in school.In my first P.E.class,the teacher required us to run laps and then hit a softball.I didnt do either well.He later informed me that I was “not athletic”.The idea that I was “not athletic” stuck(粘贴) with me for years.When I started running in my 30s, I realized runni

    26、ng was a battle against myself,not about competition or whether or not I was athletic.It was all about the battle against my own body and mind.A test of wills!The night before my marathon,I dreamt that I couldnt even find the finish line.I woke up sweating and nervous,but ready to prove something to

    27、 myself. Shortly after crossing the start line,my shoe laces (鞋带) became untied.So I stopped to readjust.Not the start I wanted! At mile 3,I passed a sign: “GO FOR IT,RUNNERS!” By mile 17,I became out of breath and the once injured ankle hurt badly.Despite the pain,I stayed the course walking a bit

    28、and then running again. By mile 21,I was starving! As I approached mile 23,I could see my wife waving a sign.She is my biggest fan.She never minded the alarm clock sounding at 4 a.m.or questioned my expenses on running. I was one of the final runners to finish.But I finished! And I got a medal.In fa

    29、ct,I got the same medal as the one that the guy who came in first place had. Determined to be myself,move forward,free of shame and worldly labels (世俗标签),I can now call myself a “marathon winner”.28. A month before the marathon, the author _.A. was well trainedB. felt scaredC. made up his mind to ru

    30、nD. losthope29. Why did the author mention the P. E. class in his 7th year?A. To appreciate the support of his teacher. B. To amuse the readers with a funny story.C. To show he was not talented in sports. D. To share a precious memory.30. How was the authors first marathon?A. He made it.B. He quit h

    31、alfway.C. He got the first prize.D. He walked to the end.31. What does the story mainly tell us?A. A man owes his success to his family support.B. A winner is one with a great effort of will.C. Failure is the mother of success.D. One is never too old to learn.DWhen we were very small, we realized th

    32、at having friends was important. Some of us even had imaginary(想象中的)friends. The need for friends continued as we grew into our teens. Friends played a big part in forming our personalities. As adults, it is still important for us to have friends. True friends are people who like us though we made m

    33、istakes and who listen to us and tell us the truth. Friends support our decisions and tell us when were foolish. They laugh with us and share our sadness. They are our partners and share interests with us. They stimulate us when we are feeling down. They are people we arent afraid of telling our sec

    34、ret wishes to or what is really on our minds. Friends are our supporters. When you can depend on friends, you feel safe and warm. Friends offer acceptance and emotional(情感的)support. At times, they also help with our everyday lives, cooking a meal, doing chores, or giving us a lift when we need one.

    35、Friends also are there to offer advice, an ear to listen, or a shoulder to cry on. Friends also help us reduce stress. Not only do they listen to us when we feel stressed, but they also discuss what is stressing us. Sharing interests and doing activities with friends help us forget about problems at

    36、 work or at home. For a short time, we can lose ourselves in a pleasant activity and perhaps laugh and breathe more easily.32. What is the best title for the passage?A. How to Reduce StressB. How to Make New FriendsC. The Importance of FriendsD. The Qualities of Good Friends33. The underlined word “

    37、stimulate” in Paragraph 2 probably means_.A. educateB. encourageC. surpriseD. dislike34. We can learn from the third paragraph that friends always_.A. laugh at us when were foolishB. tell us other peoples secretsC. share our sadness and interestsD. support us when we need help35. We can learn from t

    38、he passage that_.A. people should make friends anytimeB. friends are people who allow you to cryC. a friend helps you in many waysD. good friends are always difficult to meet第二节 (共5小题;每小题2分, 满分10分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Do Man-on-the-Street Interviews(采访)The man-on-the-str

    39、eet interview is an interview in which a reporter hits the streets with a cameraman to interview people on the spot (现场). _36_ But with these tips, your first man-on-the-street interview experience can be easy. When your boss or professor sends you out to do man-on-the-street interviews for a story,

    40、 think about the topic and develop a list of about ten general questions relating to it. For example, if your topic is about environmental problems in America, you might ask, “Why do you think environmental protection is important in America? ” _37_ Hit the streets with confidence. _38_ Say, “Excuse

    41、 me, I work for XYZ News, and I was wondering if you could share your opinion about this topic. ” This is a quick way to get people to warm up to you. Move on to the next person if someone tells you she is not interested in talking on camera. Dont get discouraged. _39_ Each interview that you get on

    42、 the street shouldnt be longer than ten minutes. As soon as you get the answer you need, move on to the next person. Make sure that as you go from interview to interview, you are getting a variety of answers. If everyone is giving you the same answer, you wont be able to use it. A safe number of int

    43、erviews to conduct (实现) is about six to ten. _40_ If your news station or school requires interviewees to sign release forms to appear on the air, dont leave work without them. A. Limit your time.B. As you approach people, be polite.C. If you dont own a camera, you can buy one.D. For new reporters,

    44、this can seem like a challenging(挑战的)task. E. To get good and useful results, ask them the same question. F. That number of interviews should give you all the answers you need. G. With a question like this, you will get more than a “Yes” or “No” reply. 第三部分语言知识运用 (共三节, 满分55分)第一节 (共20小题;每小题1.5分, 满分30

    45、分)阅读下面短文, 从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项。:Jenna, a popular girl from Westwood Middle School, had graduated first in her class and was ready for new _41_ in high school. _42_, high school was different. In the first week, Jenna went to tryouts (选拔赛) for cheerleaders (拉拉队队员). She was competing

    46、against very talented girls, and she knew it would be _43_ for her to be selected. Two hours later, the _44_ read a list of the girls for a second tryout. Her heart _45_ as the list ended without her name. Feeling _46_, she walked home carrying her schoolbag full of homework.Arriving home, she start

    47、ed with math. She had always been a good math student, but now she was _47_. She moved on to English and history, and was _48_ to find that she didnt have any trouble with those subjects. Feeling better, she decided not to _49_ math for the time being (暂时; 眼下) .The next day, Jenna went to see Mrs. B

    48、iden about being on the school _50_. Mrs. Biden wasnt as _51_ as Jenna. “I am sorry, but we have enough _52_ for the newspaper already. Come back next year and well talk then.” Jenna smiled _53_ and left. “Why is high school so _54_?” She sighed.Later in _55_ class, Jenna devoted herself to figuring

    49、 out the problems that had given her so much _56_. By the end of class, she understood how to get them right. As she gathered her books, Jenna decided shed continue to try to _57_ at her new school. She wasnt sure if shed succeed, but she knew she had to _58_. High school was just as her mother had

    50、said: “You will feel like a small fish in a big pond _59_ a big fish in a small pond. The challenge is to become the _60_ fish you can be.”41. A. processes B. decisions C. challenges D. exercises42. A. ThereforeB. However C. Otherwise D. Besides43. A. difficult B. easy C. boring D. interesting44. A.

    51、 editor B. boss C. candidate(候选人) D. judge45. A. jumped B. sank C. stopped D. raced46. A. strange B. happy C. awful D. lonely47. A. struggling B. improving C. working D. complaining 48. A. ashamed B. disappointed C. shocked D. relieved49. A. put up B. prepare for C. worry aboutD. give up50. A. commi

    52、tteeB. newspaperC. radioD. team51. A. enthusiastic(热情的) B. artistic C. sympathetic(同情的) D. realistic(现实的)52. A. speakers B. readers C. cheerleaders D. writers53. A. widelyB. weakly C. excitedly D. brightly54. A. similar B. ordinary C. different D. familiar55. A. physicsB. historyC. English D. math56

    53、. A. pleasure B. hope C. trouble D. sorrow57. A. fit in B. look out C. stay up D. get around58. A. swim B. try C. askD. escape59. A. in return forB. in case of C. in terms ofD. instead of60. A. slimmest B. smallest C. best D. gentlest第二节 (共10小题;每小题1.5分, 满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入 1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 In mu

    54、ch of Asia, especially the so-called “rice bowl” cultures of China, Japan, Korea, _61_ Vietnam, food is usually eaten with chopsticks(筷子).Chopsticks are usually two long, thin pieces of wood or bamboo. They can also be made of plastic, animal bone or metal. Sometimes chopsticks are quite artistic. T

    55、ruly elegant(好看的) chopsticks might_62_(make) of gold and silver with Chinese characters. Skilled workers also combine (组合)various hardwoods and metal _63_ (create) special designs.The Chinese have used chopsticks for 5000 years. People probably cooked their food in large pots, _64_(use) twigs(树枝)to

    56、remove it. Over time, _65_ the population grew, people began cutting food into small pieces so it would cook more quickly. Food in small pieces could be eaten easily with twigs which _66_(gradual) turned into chopsticks.Some people think that the great Chinese scholar Confucius(孔子), _67_ lived from

    57、roughly 551-479 B.C., influenced the _68_(develop) of chopsticks. Confucius believed knives would remind people of killings and _69_ (be) too violent(暴力的) for use at the table.Chopsticks are not used everywhere in Asia. In India, for example, most people traditionally eat _70_ their hands.第三节 (共10小题

    58、;每小题1分, 满分10分)根据括号中的提示在空白处填上相应的内容, 使句子在语法和语义上完整通顺。 71. I was looking at the photos on the noticeboard _I heard a voice behind me. 72. Its important to make a good _(impress) on the interviewers.73. “Be a rainbow in somebody elses cloud.” So, give your friends_ hand when they need it.74. Grandfather

    59、and father,_( seat) at the table, are playing chess.75. You know you can always turn _your dad for a chat.76. _(watch) by millions, the ending to the race has divided opinions: should the brothers have been disqualified or highly praised?77. I remember when you were his age, you said that you _(want

    60、) to be a professional football player.78. Though I had explained many times, he was still _ (confuse) about it.79. Could you please remind me_ (take) my camera tomorrow morning?80. I knew I had done a good job and was looking forward to_ (get) a positive comment.第四部分:书面表达(满分25分)假设你正在参加全省中学生演讲比赛, 请你

    61、针对有些父母经常翻开孩子的日记或书包这一现象, 写一篇演讲稿, 陈述你的观点。 内容包括:1.认为同学们不必为此烦恼 2.希望能够体谅父母的苦衷 3.建议与父母进行交流沟通 注意:1. 词数100左右; 2. 可以适当增加细节, 以使行文连贯。Good morning, ladies and gentlemen ,_Thank you!英语试题答案、解析听力:CBABA CAACC CBBCC ABCAC阅读:ACD ABDA CCAB CBDC 7选5: DGBAF完形: CBADB CADCB ADBCD CABDC语法填词: 61.and 62.be made 63.to create

    62、64.using 65.as/when 66.gradually 67.who 68.development 69.were 70.with7180:when,impression , a,seated, to,Watched,wanted,confused ,to take, getting 阅读答案和解析【A篇】.【文章大意】本文是一篇广告类文章。主要介绍了旧金山热门的几个旅游景点的开放时间,基本情况,票价,时间等。分别有旧金山酒庄之旅,回到五十年代之旅,令人毛骨悚然的万圣节之旅,灯光度假之旅。1.细节理解题。根据February 1st through April 30th可知,旧金山酒

    63、庄之旅的开放时间是2月1日到4月30日,故它是可在三月进行的旅行项目。故选A。2.细节理解题。根据Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream可知,回到五十年代之旅中可以吃免费的冰淇淋。故选C。3.细节理解题。根据Advance reservations required.可知,游客需要提前预定灯光度假之旅。故选D。【B篇】【文章大意】这篇短文主要告诉我们眼睛对于我们来说是很重要的,很多人也想保护好自己的眼睛,那么应该怎样做呢。作者从可能会导致我们的视力下降的原因下手,给

    64、我们讲述了保护眼睛的方法。1. 细节理解题。根据短文第一段最后一句话Thatiswhyoureyesshouldbegivenalotofcare. Naturaleyecareshouldbeputinanumberoneplace可知,我们应该好好保护我们的眼睛,其中自然的保护眼睛是最重要的一种方式。故选A。2. 细节理解题。根据短文第二段Thereareseveralcausesleadingtopooreyesightlikenotenoughfood,genes基因andaging老化Televisions,computersandreadingarealsothecausesofh

    65、avingpooreyesight.可知,导致我们的视力下降原因很多,如没有足够的食物、基因、年龄增长、电视、电脑和阅读等这里没有提到的是B选项height,身高。故选B。3. 细节理解题。根据短文Ifyouhappentoworkinfrontofthecomputer,itisbesttotakeabreakeveryonceinawhile可知,如果你必须在电脑面前工作的话,最后每隔一会儿就休息一下。故选D。4. 主旨大意题。根据All above are natural ways of eye care that help us keep healthy eyesBeing happy

    66、 all the time can be helpful to a persons eyesight,tooIn a world,eye care is very important,no matter how old a person is.可知这篇短文主要告诉我们眼睛对于我们来说是很重要的,给我们讲述了保护眼睛的方法。故A选项保护眼睛的方法这个题目是最合适的。故选A。【C篇】【文章大意】本文主要讲了作者通过自己参加马拉松的经历告诉我们要决心成为自己,向前迈进,摆脱羞耻和世俗标签,就会成功。1.细节理解题。根据文章第一段A month before my first marathon, on

    67、e of my ankles was injured and this meant not running for two weeks, leaving me only two weeks to train. Yet, I was determined to go ahead.可知,作者在马拉松前一个月尽管脚踝受伤,但是仍然下定决心继续跑步。故选C。2.推理判断题。根据上下文 I didnt do either well. He later informed me that I was not athletic.(“我也做得不好。他后来告诉我,我“不爱运动”)可以推出作者没有运动天赋。故选C。

    68、3.细节理解题。根据文章倒数第二段中的 I was one of the final runners to finish. But I finished!(我是最后跑完的选手之一。但我完成了!)可知作者最终跑完了马拉松。故选A。4.主旨大意题。根据最后一段中的Determined to be myself, move forward, free of shame and worldly labels.(决心做我自己,前进,摆脱羞耻和世俗的标签)以及通过整体分析可知本文主要讲了作者在参加马拉松之前脚踝受伤,但仍然决心继续训练,作者认为跑步是对自己的一种较量,而不是竞争或者是否是运动的。这是关于自

    69、己的身体和思想的一场考验,最终作者跑完了马拉松并得到了一枚奖牌,这告诉我们决心成为自己,向前迈进,摆脱羞耻和世俗标签,就会成功。故选B。【D篇】【文章大意】人们需要友谊,而真正的朋友会是我们的倾听者、分享者和支持者,能帮我们减轻生活的压力。1.主旨大意题。通读文章可知,全文讲述人们需要朋友以及朋友的重要性。故选C。2.词句猜测题。根据该词所在句“They stimulate us when we are feeling down.”可知,在我们情绪低落时,他们(朋友)显然是会“激励/鼓励”我们的,故选B。3.细节推理题。第三段的第一句“Friends are our supporters.”就

    70、是整段的中心句,该段主要讲述朋友是我们的支持者,故选D。4.推理判断题。文章讲述的就是朋友的重要性,朋友是我们的支持和帮助者,故选C。:Z【7选5】试题分析:本文主要讲了进行街道随机采访的若干技巧。35. D 【解析】根据空格后一句中的your first man-on-street interview experince can be easy可知这是对于记者新人所提出的建议,而选项D中的new reporters正好与其相承接,故选D。36-3835. F 【解析】空格前一句是A safe number of interviews to conduct is about six to te

    71、n, 而选项F中That number of interviews正好与其相呼应,故选F。【名师点睛】 本文39题属于七选五阅读中最常见的设空在段首,那么选择的通常是段落主题句。认真阅读后文内容,根据段落一致性原则,查找同义词或其他相关的词,推断出主题句。本题我们根据空格后一句Each interview that you get on the street shouldnt be longer than ten minutes.可知这段要求我们采访时要限制时间。故A项为本段主题句。 当七选五阅读设空在句首时,还可能存在以下两种情况: 1. 属于段落间的过渡句。这时要前瞻后望找启示,即阅读上一

    72、段结尾部分,通常正确答案与上一段结尾有机地衔接起来,并结合下一段内容,看所选的答案是否将两段内容连贯起来。 2. 与后文是并列、转折、因果关系等。着重阅读后文第一、二句,锁定线索信号词,然后在选项中查找相关特征词。通常正确答案的最后一句与空白后的第一句在意思上是紧密衔接的,因此这两句间会有某种衔接手段,尤其当选项是几句话时。比如,如果选项中出现时间年代时,往往要注意与原文中年代的前后对应关系。 Good morning , ladies and gentlemen , Some of us are having problems with our parents , as they often

    73、 look into our school bags or read our diaries . I fully understand why we are not comfortable about it , but theres no need to feel too sad. What our parents do is to make sure we are not getting into any trouble . Perhaps they just want to connect with us but are doing it all wrong . My suggestion is to ask for their trust .If you dont think you can talk to them , write them a letter and leave it lying around -they are bound to read it . Thank you!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河北省鸡泽县第一中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547005.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1