河南安阳县2016高考英语阅读理解《二轮》能力选练题及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 二轮 河南 安阳县 2016 高考 英语 阅读 理解 能力 选练题 答案
- 资源描述:
-
1、河南安阳县2016高考英语阅读理解【二轮】能力选练题及答案阅读理解主旨大意题、标题概括题。 (2015年山西太原五中月考)Deborah Cohen is a senior natural scientist at the Rand Corp and the author of the book A Big Fat Crisis: The Hidden Forces Behind the Obesity Epidemic and How We Can End It. According to the book, there are lots of misunderstandings of ob
2、esity.1. If youre obese, blame your genes.Obesity rates have increased. Yet, between 1980 and 2000, the number of Americans who are obese has doubledtoo quickly for genetic factors to be responsible.At restaurants, a dollar puts more calories on our plates than ever before, because restaurant meals
3、usually have more calorie than what we prepare at home, so people who eat out more frequently have higher rates of obesity than those who eat out less.2. If youre obese, you lack self-control.Research shows that if we are faced with too much information, we have a tendency to make poor dietary choic
4、es. Our world has become so rich in temptation that we can be led to consume too much in ways we cant understand. Even the most vigilant(警觉的) people may not be up to the task of controlling themselves.3. Lack of access to fresh fruits and vegetables is responsible for obesity.Although the US Departm
5、ent of Agriculture estimates that fewer than 5 percent of Americans live in the “ food deserts”, about 65 percent of the nations population is overweight or obese. For most of us, obesity is not related to access to more fresh fruits and vegetables, but to the choices we make in supermarkets.4. The
6、problem is not that we eat too much, but that we dont exercise.Michelle Obamas “Lets Move” campaign is based on the idea that if kids exercise more, childhood obesity rates will decrease. But there was no significant decrease in physical activity levels as obesity rates climbed in the 1980s and 1990
7、s. In fact, although a drop in work-related physical activity may account for up to 100 fewer calories burned, leisure physical activity appears to have increased. The problem is that we eat too much.1. The author mentioned Deborah Cohens book in Paragraph 1 to .A. Introduce the topicB. Draw readers
8、 attentionC. Introduce the author of the bookD. Advertise the book2. What is the relationship between obesity and the place where you eat?A. The less you eat out, the higher rates of obesity you haveB. The less you eat at home, the lower rates of obesity you have.C. The more you eat out, the higher
9、rates of obesity you have.D. The more you eat at home, the higher rates of obesity you have.3. Whats the best title of this passage?A. Four misunderstandings of obesityB. Four rules to help you avoid obesityC. Obesity leads to a big fat crisisD. Lacking self-control leads to obesity语篇解读 本文通过一本书告诉我们关
10、于肥胖的四个误区。1. A 细节推断题。根据第一段According to the book, there are lots of misunderstandings of obesity.可知,根据这本书有许多关于肥胖的误区 ,下面举了四个误区,故选A项。2. C 细节理解题。根据第一个误区中的because restaurant meals usually have more calories than what we prepare at home ,so people who eat out more frequently have higher rates of obesity th
11、an those who eat out less.可知,因为餐馆的菜的热量比家里的菜的热量高很多,因此在餐馆吃的次数越多,获得的热量就越高,故选C项。3. A 主旨大意题。本文讲述通过一本书,提到关于肥胖的四个误区,故选A项。阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。【2014高考英语联考模拟试题】 Needa solid excuse to dust off your running shoes? Joggers have been found to live an average of six years longer than those who dont jog.H
12、owever, youll have to run for at least one hour a week for benefit, according to a new study in Denmark.Researchers found that jogging was associated with a 44 per cent reduction in the relative risk of death for those over 35 years compared with deaths among those who did not run.The same benefit a
13、pplied to both men and women.The 44 per cent reduction translates to an age-adjusted survival benefit of 6.2 years in men and 5.6 years in women, according to Dr. Peter Schnohr, chief cardiologist from the Copenhagen City Heart study.Furthermore, the joggers lives are not only longer but happier too
14、 as those who ran reported an overall sense of well-being, said Schnohr.The results of our research allow us to definitively answer the question of whether jogging is good for your health, Schnohr said in a statement.We can say with certainty that regular jogging increases longevity. The good news i
15、s that you dont actually need to do that much to reap the benefits, he continued.The study also found that the optimum benefit of jogging was for those who jogged at a slow-to-average pace for between an hour and two and a half hours spread over two or three weekly sessions.Researchers then compared
16、 deaths among the joggers among the non-joggers in the main study pool of almost 20,000.Over 35 years, 122 joggers died compared with 10,158 non-joggers. All the participants involved with the Copenhagen City Heart Studyhad their cholesterol, blood pressure, blood glucose, and BMI, measured and they
17、 were questioned about smoking, alcohol consumption, education, and income.68. In order to do good to health, the joggers should run _.A. for at least one hour dailyB. for at least one hour weeklyC. for at least one hour monthlyD. for at least one hour yearly69. Why do joggers live more happily?A. B
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
