新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册模块检测UNITS1~6 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册模块检测UNITS16 WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 高中英语 外研版 必修 一册 模块 检测 UNITS1 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。模块素养检测Units 16(时间: 120分钟满分: 150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: How much are these bags? W: The red ones sell for $5. 5 each and
2、 the green ones for $6. 8 each. M: Ill take two of the cheaper ones then. 1. What is the man going to buy? A. $5. 5 for a red one. B. $11 for two red ones. C. $13. 6 for two green ones. 答案: BText 2M: Mr Chengs briefing seems to go on forever. I was hardly able to stay awake. W: How could you sleep t
3、hrough that? I think it was very important for the work we are going to carry out. M: Sorry! I promise Ill listen carefully. 2. What was the feeling of the man? A. He was tired of listening. B. He stayed awake. C. The work was important. 答案: AText 3W: What do you plan to do on your vacation? M: Im j
4、ust going to be lazy at home. I will probably do some gardening, watch TV and work on my stamp collection. However, I once volunteered to protect our plants in the west. 3. What is the man going to do for his holiday? A. Stay at home. B. Collect coins. C. Volunteer in the west. 答案: AText 4M: Sarah,
5、Ive heard that you want to move into a home-stay family, is it true? W: Yes. Ive been staying with my aunt and now my cousin is arriving from Singapore and my aunt needs to serve a room for him. 4. What can we know from the dialogue? A. Sarah will stay with her cousin. B. Sarah will serve a room for
6、 her aunt. C. Sarah will move into a homestay family. 答案: CText 5W: I had a strange dream last night. I dreamed of my teeth falling out! M: Then it means you will have good communication with people. Its a good indication that you allowed something out of your mouth. 5. What does the man mean? A. Th
7、e woman must examine her teeth. B. The woman will quarrel with somebody soon. C. The woman doesnt need to worry about the dream. 答案: C第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6W:
8、 Hi, Steven. What are you up to? M: I was just concerned about Jack. He hasnt been himself lately. He took the civil service exam and failed. W: He must feel depressed. M: Yeah. Hes been sitting in his room every day for the last 4 days. W: Why dont we take him out? We can try to take his mind off i
9、t and show him that were there for him. M: Thats a great idea. Why dont you call him, Alice? I have already talked to him a couple of times and it might be good for him to hear from somebody else. W: OK. Ill call you back after Im done. M: Sounds good. 6. What made Jack sad? A. Failing in the exam.
10、B. Staying at home alone. C. Losing contact with Alice. 答案: A7. What will the woman do next? A. Take Jack out. B. Give Jack a call. C. Stay with Jack. 答案: B听第7段材料, 回答第810题。Text 7M: I was thinking of starting my own business. I know you wanted me to take over your restaurant business, but I cant stan
11、d working in the food industry. W: OK. But what do you really want to do? M: I want to sell skateboards, clothing, and shoes. W: You want to run a clothing shop? M: No. Its actually a skateboarding shop. W: What would make your shop different from all the others? M: I thought we could make our own T
12、-shirts. Maybe you and dad could lend me some money first. W: Sounds OK to me, but youll have to talk to your dad about this, too. 8. What does the woman probably do for a living? A. She works in a shoe store. B. She runs a clothing shop. C. She owns a restaurant. 答案: C9. What does the man want the
13、woman to do? A. Lend him some money. B. Talk to his father for him. C. Buy him some new T-shirts. 答案: A10. Whats the relationship between the speakers? A. A couple. B. Mum and son. C. Friends. 答案: B听第8段材料, 回答第1113题。Text 8W: Hows your first day on the job going? M: Fine. W: Im glad to hear that. Tell
14、 me, have you ever used a floor-polishing machine before? M: No, I havent. Could you show me how? W: Certainly. First, spray the wax on the floor. M: I see. W:Then, press here to turn the machine on. . . Okay so far. M:I follow you. W: Then, polish the floor with a back-and-forth motion like this. D
15、o you think youve got that? M: Yes, Im sure I wont have any trouble. W: Make sure and let me know if you have any questions. M: OK. Thanks. 11. What does the man think of his new job? A. Boring. B. Tiring. C. Nice. 答案: C12. What is needed for his job? A. A rag. B. A floor-polishing machine. C. A cop
16、ying machine. 答案: B13. Whats the possible relationship between them? A. Workmates. B. Teacher and student. C. Employer and employee. 答案: A听第9段材料, 回答第1417题。Text 9W: Hello, Mr Jan Erick Friedman. Youre a frequent traveler. And we also know that you eat out twice a day. How come you are so fond of eati
17、ng out? M: When I got my first job back in 1982 and started traveling, I had no other choice but to eat out. I found that I felt different due to what I was eating, so I tried to find places that served food that made me feel good. The secret was the quality of the food and how well the food was pre
18、pared. I made an effort to find good restaurants as well as nice dishes. W: How did you manage to make a list of 218 favorite restaurants? M: I have lived in many cities, and when I moved back to Sweden from the United States, people asked me where to go and eat when they went to cities I knew. I go
19、t a lot of ideas.Then I wrote about restaurants for the Swedish Clubs magazine, and someone suggested I gather the information about the restaurants together. Since I had all the facts about the restaurants I had been to, I started to do that. W: How do you find restaurants? M: The best way is to as
20、k the people there. I may talk to people at a street market or take a walk and look for a place myself. I never ask a hotel clerk or a taxi driver. I dont go to empty restaurants or places with menus difficult to understand. 14. What does Jan consider most important when he judges a restaurant? A. W
21、here the restaurant is. B. Whether the prices are low. C. How well the food is prepared. 答案: C15. When did Jan begin to write for a magazine? A. Before he went to the United States. B. After he came back to Sweden. C. As soon as he got his first job in 1982. 答案: B16. What may Jan do to find a good r
22、estaurant? A. Talk to people in the street. B. Speak to taxi drivers. C. Ask hotel clerks. 答案: A17. What do we know about Jan? A. He cooks for a restaurant. B. He travels a lot for his work. C. He prefers American food. 答案: B听第10段材料, 回答第1820题。Text 10And now for the weather report for the following 7
23、2 hours. The national weather map shows a high-pressure area all along the eastern coastline, which will bring them very pleasant, sunny weather from New York to Florida. But showers and thunderstorms are happening from the Ohio River all the way south to the Gulf coast, pouring down heavy amounts o
24、f rain over the Southern states. By far the worst of the storms has happened in and around Texas. Some Texas stations have reported up to fifteen inches of rain in a 24-hour period with high winds and thunderstorms. Two typhoons were reported along the Gulf coast of Texas, but we havent got the exac
25、t information about any damage or injuries. Heavy amounts of snow were reported in the Rocky Mountain area with record cold temperatures in Denver and Boulder. As much as a foot of snow has fallen in some of the mountain stations. In contrast, temperatures in Arizona and the desert Southwest went ov
26、er the 100-degree mark again under bright, sunny skies. 18. What is the weather like in the Southern states? A. Rainy. B. Snowy. C. Sunny. 答案: A19. In which state is the temperature rather high according to the talk? A. Florida. B. Arizona. C. Texas. 答案: B20. What can we know about the weather in th
27、e USA? A. The weather in the USA is very pleasant now. B. The weather conditions are very poor in the USA. C. The weather conditions vary greatly in the USA. 答案: C第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。AExploring Caves Suit up with a helmet and light, and t
28、ake Cave Crawl(爬行). Bring your own knee pads. Learn about equipment used by cavers and rules for safe cave exploration. Spend the morning viewing stalactites(钟乳石) rock formations that hang from the ceiling and their opposites, stalagmites(石笋). Cave Alive Take a look and learn about bats, salamanders
29、, and other interesting creatures that grow up in caves. See crickets, crayfish, and even beetles. Learn why bears like to live in caves. Fossils(化石) Learn how remains of ancient plant and animal life became set in rocks, and discover how they provide clues about Earths history. Examine fossils in t
30、he cave. Caves Learn how changes in underground rock formation cause openings and caverns to develop. Find out how acidic water dissolves(溶解)limestone to create caves. Manners Learn how to preserve and protect beautiful, interesting, and educational caves. Learn why bats should not be disturbed when
31、 they are hibernating. Never go caving alone. Take nothing but pictures; leave nothing but footprints. JOIN TODAY. RECEIVE THESE EARLY BIRD BENEFITS: A membership card. A membership certificate. A Caves and Caverns activity book. A newsletter with games, activities, and special offers. THATS NOT ALL
32、. MEMBERS ALSO RECEIVE: Free unlimited admission to Echo Cove Cave. One-week Echo Cove Youth Camp enrollment(注册)at half price. Ten tickets for you and your friends to a private “off the beaten track” tour of the cave. Two free admission tickets to Echo Cove Cave for friends or family members. Admiss
33、ion to “Caves Around the World” lectures given by world famous cavers every month. 【语篇概述】文章是一则海报, 介绍了探索地下洞穴的细节及会员的各种优惠, 号召更多的人加入洞穴俱乐部。21. If you are interested in rock formations, which activities are the best choices? A. Caves and Fossils. B. Fossils and Manners. C. Caves and Exploring Caves. D. Ex
34、ploring Caves and Manners. 【解析】选C。 细节理解题。根据Exploring Caves部分的Spend the morning viewing stalactites rock formations that hang from the ceiling and their opposites, stalagmites. 和Caves部分的Learn how changes in underground rock formation cause openings and caverns to develop. 可知在这两个活动中可以了解更多的rock formati
35、ons, 故选C。22. If you are members friends, what benefits can you receive? A. Two free lectures every month. B. A membership card and certificate. C. Favorable price for Youth Camp. D. Two free tickets to Echo Cove Cave. 【解析】选D。细节理解题。根据文章最后的Two free admission tickets to Echo Cove Cave for friends or fa
36、mily members. 可知会员的朋友或家人能享受两张免费门票, 故选D。23. The purpose of this passage is to invite more people to _. A. join the Cave ClubB. enjoy the underground worldC. work as volunteersD. protect the educational caves【解析】选A。主旨大意题。文章具体描述了洞内情况和参加活动及会员的各种优惠, 目的是让更多的人了解、参加洞穴俱乐部。故选A。BFrank Woolworth was born in Rod
37、man, New York, in 1852. His family were very poor farmers, and there was never enough to eat. Frank decided he did not want to be a farmer. He took a short business course, and went to work as a salesman in a large city. Woolworth realized he had a natural skill for showing goods to attract peoples
38、interest, but he soon learned something more important. One day his boss told him to sell some odds and ends(零星物品)for as much as he could get. Frank put all these things on one table with sign which said FIVE CENTS EACH. People fought and pushed to buy the things and the table was soon cleared. Soon
39、 afterwards, Woolworth opened his own store, selling goods at five and ten cents. But he had another lesson to learn before he became successful. That is, if you want to make money by selling low-price goods, you have to buy them in large quantities directly from the factories. Once, for example, Wo
40、olworth went to Germany and placed an order for knives. The order was so large that the factory had to keep running 24 hours a day for a whole year. In this way, the price of the knives was cut down by half. By 1919, Woolworth had over 1000 stores in the US and Canada, and opened his first store in
41、London. He made many millions and his name became famous throughout the world. He always ran his business according to strict rules, of which the most important was: “THE CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT. ”【语篇概述】本文是记叙文, 文章介绍Frank Woolworth的商业理念和成功道路。24. Frank sold the odds and ends quickly because_. A. he h
42、ad put the goods on a table in a very nice wayB. he cut down the price by halfC. he knew how to get people to buy his goodsD. the sign he put on the table was well designed【解析】选C。细节理解题。根据第二段“Woolworth realized he had a natural skill for showing goods to attract peoples interest( 伍尔沃斯意识到他有一种天生的本领, 可以
43、通过展示商品来吸引人们的兴趣。)”可知, 弗兰克能卖掉商品是因为他知道如何让别人购买。故选C项。25. The price of the knives was cut down by half because_ . A. the factory workers worked 24 hours a dayB. knives were ordered in large quantities directly from the factoryC. the knives were made in Germany, where labour(劳动力) was cheapD. the knives wer
44、e produced in one factory【解析】选B。 细节理解题。根据第三段“The order was so large that the factory had to keep running 24 hours a day for a whole year. In this way, the price of the knives was cut down by half. ( 订单如此之大, 以至于工厂不得不连续一整年每天24小时不停运转。这样, 刀具的价格降低了一半)”可知刀具价格降低一半的原因是大订单批量采购。故选B项。26. What made Woolworth a
45、world-famous man? A. His business skills and his wealth. B. The low price of the goods he sold. C. His trip to Germany and his huge order of knives. D. His natural skill for showing things. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段“Woolworth realized he had a natural skill for showing goods to attract peoples interest( 伍尔
46、沃斯意识到他有一种天生的本领, 可以通过展示商品来吸引人们的兴趣)”可知伍尔沃斯有做生意的天赋, 再根据最后一段“He made many millions and his name became famous throughout the world(他赚了几百万, 他的名字闻名全世界)”可推断是做生意的技巧和财富让伍尔沃斯成为世界名人。故选A项。27. The belief that “THE CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT” suggests that_. A. whenever there is a quarrel between the customer and s
47、hop assistant, the customers are always rightB. if you want to succeed, the rule is the only wayC. stores must always follow the customers orders if they want to make more moneyD. stores should do their best to meet the customers needs if they want to be successful【解析】选D。 句意猜测题。根据上文“He always ran hi
48、s business according to strict rules(他总是按照严格的规则来经营他的生意)”和“THE CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT. (顾客总是正确的)”可知, 弗兰克最信奉的规则是“顾客就是上帝”, 因此推断这句话暗示着商店应该尽力做到满足顾客的要求, 这才是成功之道。故选D。CLast nights meteor(流星) shower left many people in the community dissatisfied and demanding answers. According to Gabe Rothsclild, Emerald
49、Valleys mayor, people gathered in the suburbs of the city, carrying heavy telescopes, expecting to watch the brightly burning meteors passing through the sky. What they found instead was a sky so brightened by the citys lights that it darkened the light of the meteors passing overhead. “My family wa
50、s so frustrated, ” admitted town resident Duane Cosby, “We wanted to make this an unforgettable family outing, but it turned out to be a huge disappointment. ”Astronomersscientists who study stars and planetshave been complaining about this problem for decades. They say that light pollution prevents
51、 them from seeing objects in the sky that they could see quite easily in the past. They call on people and the government to take measures to fight against it. There is yet a population besides professional and amateur star observers that suffers even more from light pollution. This population consi
52、sts of birds, bats, frogs, snakes, etc. For example, outdoor lighting severely affects migrating birds. According to the International Dark-Sky Association, “100 million birds a year throughout North America die in crashes with lighted buildings and towers. ”Countless more animals casualties result
53、from the use of artificial lighting. Clearly, people enjoy the benefits of lighting their evenings, but some scientists think it can be harmful for humans, too. They worry that exposure to light while sleeping can increase a persons chances of getting cancer. Emerald Valley is only one community tha
54、t is becoming aware of the negative effects of light pollution. For years, Flagstaff, Arizona, has enforced lighting regulations in its city in order to assist astronomers at the Lowell Observatory. Similar efforts have been made worldwide, and a movement is underway to remind us to turn off lights
55、when we are not using them, so that other creatures can share the night. 【语篇概述】这是一篇说明文。本文从由于城市的光线太强影响人们看流星雨, 谈到光污染给动物及人类带来的危害, 最后想告诉人们, 人类活动应该是环保的。28. It happened last night that _. A. the meteors flew past before being noticedB. the citys lights affected the meteor watchingC. the city light show at
56、tracted many peopleD. the meteor watching ended up as a social outing【解析】选B。细节理解题。根据第一段中“What they found instead was a sky so brightened by the citys lights that it darkened the light of the meteors passing overhead. (相反, 他们发现城市的灯光照亮了天空, 使得头顶上流星的光线变暗了。)”可知, 昨晚发生的事情是, 城市的灯光影响了流星观测。故选B。29. What do the
57、 astronomers complain about? A. Light pollution has remained unsolved for years. B. Their observation equipment is in poor repair. C. Meteor showers occur less often than before. D. Their eyesight is failing due to artificial lighting. 【解析】选A。 细节理解题。根据第三段中“Astronomersscientists who study stars and p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547585.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
