新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册课时评价:UNIT 1 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年高中英语外研版必修第一册课时评价:UNIT 1USING LANGUAGE WORD版含解析 新教材 2021
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。二Unit 1Using language. 单词拼写1. Although they often argue(争论) with each other, they are still best friends. 2. In order to keep fit, I will go to the gym(健身房) as often as I can. 3. There were more than 50 people on stage(舞台)
2、 in one scene. 4. The new bridge has been finished two years ahead of schedule(日程表) . 5. After Jenny graduated from university, she applied (申请) for a job in the local television station. 6. Attempts to find civilian volunteers(志愿者) have met with embarrassing failure. 7. Although there are various (
3、各种各样的) difficulties in my life, Im determined to solve them one by one positively. 8. The manager and Tom are busy discussing the topic (话题) of tomorrows conversation in the meeting room now. . 判断并写出下面句子分别属于哪种基本句子结构1. They are running very slowly. (SV)2. This is an English-Chinese dictionary. (SLP)3
4、. He admits that he is mistaken. (SVO)4. She ordered herself a new dress. (SVIODO)5. They painted the door green. (SVOC)6. She heard a piece of good news. (SVO)7. The dinner smells good. (SLP)8. The moon rose. (SV)9. Judith paid me a visit. (SVIODO) 10. They found the house deserted. (SVOC). 翻译句子1.
5、你的建议听起来很棒。(主语+连系动词+表语)Your suggestion sounds excellent. 2. 我在去年的运动会中获得了第一名。(主语+谓语+宾语+状语)Last year I won the first prize in the sports meeting. 3. 在我14岁生日时, 我的爸爸给我买了一辆新自行车。(主语+谓语+间接宾语+直接宾语)On my 14th birthday, my father bought me a new bike. 4. 他在街上跑得飞快。(主语+谓语+状语) He runs fast in the street. 5. 他们喜欢听
6、古典音乐。(主语+谓语+宾语) They enjoy listening to the classic music. 6. 她觉得这个男孩非常滑稽。(主语+谓语+宾语+宾语补足语) She found the boy very funny. 7. 许多人不了解湿地的重要性。(主语+谓语+宾语) Many people do not understand the importance of the wetlands. 8. 这些信息将使他们积极采取行动保护野生动植物。(主语+谓语+宾语+宾语补足语) This information will make them actively take ac
7、tion to protect wildlife. . 阅读理解(2021长春高一检测)I seldom kept my things tidy and in order, while my roommate Kate was extremely organized. Each of her objects had its place, but mine always hid somewhere. She even labeled (贴标签) everything. I always looked for everything. Over time, Kate got neater and I
8、 got messier. She would push my dirty clothing over, and I would lay my books on her tidy desk. We both got tired of each other. War broke out one evening. Kate came into the room. Soon, I heard her screaming, “Take your shoes away! Why under my bed! ” Deafened, I saw my shoes flying at me. I jumped
9、 to my feet and started shouting. She shouted back louder. The room was filled with anger. We could not have stayed together for a single minute but for a phone call. Kate answered it. From her end of the conversation, I could tell right away her grandma was seriously ill. When she hung up, she quic
10、kly crawled (爬) under her covers, sobbing. Obviously, that was something she should not go through alone. All of a sudden, a warm feeling of sympathy rose up in my heart. Slowly, I collected the pencils, took back the books, made my bed, cleaned the socks and swept the floor, even on her side. I got
11、 so busy with my work that I even didnt notice Kate had sat up. She was watching, her tears dried and her expression was such disbelief. Then, she reached out her hands to grasp mine. I looked up into her eyes. She smiled at me, “Thanks. ”Kate and I stayed roommates for the rest of the year. We didn
12、t always agree, but we learned the key to living together: giving in, cleaning up and holding on. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章讲述了作者和室友Kate是如何在生活习惯中磨合和学会相处的。1. Why was Kate angry that evening? A. She couldnt find her books. B. She heard the author shouting loud. C. She saw the authors shoes under her bed. D. She
13、 got the news that her grandma was ill. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段中“Soon, I heard her screaming, “Take your shoes away! Why under my bed! ” (很快, 我听到她尖叫道: “把你的鞋拿走! 为什么在我床底下! ”)”可知, 那天晚上Kate生气了因为她在她的床底下看见了作者的鞋子。故选C。2. Why did the author tidy up the room? A. She wanted to show her care. B. She was scared by Ka
14、tes anger. C. She was asked by Kate to do so. D. She hated herself for being so messy. 【解析】选A。推理判断题。根据第三段中“All of a sudden, a warm feeling of sympathy rose up in my heart. (突然, 一股暖暖的同情之感油然而生。)”和第四段中“Slowly, I collected the pencils, took back the books, made my bed, cleaned the socks and swept the fl
15、oor, even on her side. (慢慢地, 我把铅笔收起来, 把书拿回去, 整理床铺, 洗袜子, 扫地, 甚至是走到了她身边。)”可知, 作者整理房间是想表达她对Kate的关心。故选A。3. What could be the best title for the text? A. My School LifeB. Hard Work Pays offC. How to be OrganizedD. Learning to be Roommates【解析】选D。主旨大意题。根据第一段中“I seldom kept my things tidy and in order, whil
16、e my roommate Kate was extremely organized. (我很少把东西整理得井井有条, 而我的室友Kate却极其有条理。)”, 尤其是最后一段中“Kate and I stayed roommates for the rest of the year. We didnt always agree, but we learned the key to living together: giving in, cleaning up and holding on. (在那一年剩下的时间里, Kate和我一直是室友。我们并不总是意见一致, 但我们学会了生活在一起的关键:
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-547587.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《名师指津》2015年英语(人教版)总复习课件(紫色封面)话题语汇狂背:话题2.ppt
