2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版高考外研版英语一轮作业:选修7 MODULE 2HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析 2022 高考 外
- 资源描述:
-
1、基础巩固篇单句语法填空1Lack of experience made John fail in the interview,but it didnt mean that he couldnt find a suitable (suit) job2As far as I am concerned (concern),school is my home and teachers are my parents3When I got off the crowded bus,I found my pocket stolen (steal) and the disk in it with the imp
2、ortant documents gone (go)4With all the problems settled (settle),the boss decided to make a trip to relax himself5It was not until he removed his sunglasses that I recognised him6Even today I still remember the great fun we had playing (play) games on the beach in those happy days7It is a pity that
3、 he should miss such a golden opportunity8Living in a highly competitive (compete) society,you definitely have to arm yourself with modern technology and skills9Brian is gifted in writing music; he is very likely to be (be) a Beethoven10The exhibition is so successful that it has attracted (attract)
4、 thousands of visitors so far单句改错1Anna wants to cycle round the world and she is really keen with the ideawithon2What a fun it is to jump into the cool river in hot summer!去掉 a3As the story develop,the truth about the strange figure is slowly discovereddevelopdevelops4I know youre upset for failing
5、that test,but stop kicking yourself,for you tried your best 第一个forabout5Its pity that you should miss the end of the film pity 前加 a完成句子/一句多译1半小时后我们到达那儿,发现工作已经做完了。(find宾语宾语补足语) We got there half an hour later and found the work done2直到几个月后我才发现我犯了一个很大的错误。(强调句型) It was not until a few months later that
6、 I realised I made a big mistake3我女儿正在考虑买一部数码相机,她认为相机对她的工作帮助很大。(consider doing,consideras/to be)My daughter is considering buying a digital camera, which is considered as/to be a great help to her work4很遗憾你来晚了,要不然你就会见到这位著名的教授了。(Its a pity that)Its a pity that you were late, otherwise you would have
7、seen the famous professor5你没有给他回信,他很不安。He was very upset that you didnt reply to his lettersHe was very upset about/at/over not hearing from you能力提升篇阅读理解Erik KobayashiSolomon spent a day with DrPaul Gauthier,a plant physiologist specializing in vertical (垂直的) farming research and came away with seve
8、ral important ideas about vertical farmingHumans have 12,000 years of experience in growing food,but only a generations worth of experience or so in growing crops indoorsWe are still progressing up the technology learning curve (曲线)Whats more,traditional farming techniques are based on conditions th
9、at are not applicable to vertical farmingTherefore,without taking time to understand the science,vertical farming is not likely to be able to live up to its implied promiseThe cost of powering LED grow lights is one of the biggest problems a vertical farm must overcomeDrLouis Albright at Cornell has
10、 characterized vertical farms as the“pieinthesky”businessHe famously calculates,for instance,that the cost of a loaf of bread would be $24 if farmed indoorsthe cost is too highGauthier acknowledges that energy prices are high but points out that scientific work has shown that only about 6% of availa
11、ble sunlight is used in crop photosynthesis (光合作用),so there may be ways of growing the same plants with less lightGauthier also points out that while energy costs are a bit high,vertical farming does create enormous efficiencies in other areasWater usage may be significantly reduced because the same
12、 water can be recycled time and againFertilizer use can be greatly reduced and pesticides for pest control are unnecessaryIts clear that vertical farming offers real value to societyThe future is probably mixedIn some environmentsthe Middle East,for instancea move to vertical farming is a nobrainerA
13、n indoor farm in Saudi Arabia,for instance,can use solar energy to power LEDs at low cost without shading other farmlandIn other environments,though,the expense of establishing a facility places a high bar on growth and profitabilityA large vertical farming and equipment operation only started gener
14、ating a small profit eight years into its nineyear life语篇解读文章主要介绍了垂直农业发展所面临的困难以及垂直农业的优点和未来。1What can we infer about vertical farming in paragraph 2?AIt will replace traditional farming one dayBIt relies on research of more basic scienceCIt can be applicable under different conditionsDIt actually cam
15、e into being 12,000 years ago解析:推理判断题。根据第二段第四句“Therefore,without taking time to understand the science,vertical farming is not likely to be able to live up to its implied promise”可知,如果不花时间去了解科学,垂直农业就不可能实现其潜在的前景。由此可推知,垂直农业的发展依赖更多的基础科学的研究。故选B。答案:B2What does DrLouis Albright think of vertical farms?ATh
16、ey use less light than traditional onesBThey may seem very unlikely to succeedCThey can overcome many problems in farmingDThey do not need any natural sunlight any longer解析:细节理解题。根据第三段第二句“DrLouis Albright at Cornell has characterized vertical farms as the pieinthesky business”及下文列举的他预测使用垂直农业生产会使一条面包
17、过贵可知,DrLouis Albright认为垂直农业似乎不太可能成功。故选B。答案:B3What is the fourth paragraph mainly about?AThe ways of reducing costs of vertical farmingBThe secrets of developing vertical farmingCThe recent trend of vertical farmingDThe benefits of vertical farming解析:段落大意题。根据第四段第一句中的“vertical farming does create enor
18、mous efficiencies in other areas”及本段最后一句“Its clear that vertical farming offers real value to society”可知,垂直农业确实在其他领域创造了提高功效的方法,为社会提供了真正的价值;该段第二、三句列举了垂直农业具体在哪些领域创造了提高功效的方法。由此可知,本段主要讲的是垂直农业的好处。故选D。答案:D4Why is the example of “an indoor farm in Saudi Arabia” mentioned?ATo show vertical farming can work
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-551726.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省邢台市育才中学人教版高中英语必修三 UNIT2 HEALTHY EATING USING LANGUAGE (共16张PPT) 课件 .ppt
