新课标2019_2020学年高中英语Unit3TheMillionPoundBankNote课后作业7新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新课 2019 _2020 学年 高中英语 Unit3TheMillionPoundBankNote 课后 作业 新人 必修
- 资源描述:
-
1、课后作业(七).单句语法填空1Jim _(watch) a late night film at home when, right in the middle of a thrilling scene, the television went blank.2She has been working hard day and night, which accounts _ her pale face.3I often went out to swim with my neighbor without parents _(permit)4He went into the garden and _(
2、wander) around the grounds alone.5The _ told the students about his _ in the Arctic.(adventure)6You dont bother me. On _ contrary, I would like to listen to your advice.7Seeing them _(work) so hard on such a cold morning, I was moved and made up my mind to do something for them.8It was cloudy that d
3、ay and people on the plane found it hard _(spot) the missing ship.9Mrs. White found her husband _(surround) by letters and papers and _(look) very worried.10The man stood in front of the blackboard, _(stare) at the words on it.答案1.was watching2.for3.permission4wandered5.adventurer; adventures6.the7w
4、orking8.to spot9.surrounded; looking10staring.短语填空on the contrary, care about, make a bet, to be honest, bring up,find fault with,by chance,go ahead1They found the cave quite _ when they were walking across the fields.2Shall I go on with the talk?Sure. _. Theyre all listening.3She doesnt like commun
5、icating with others and never _ what others think.4Brown said he wasnt angry at all; _, he was glad to be able to make himself clearly understood.5Lets _ if you dont believe it.6No one can get along well with Mr. Wang. He is ready to _ others.7. _, I dont quite agree to your adventure plan.8They hav
6、e many ideas on how to _ children.答案1.by chance2.Go ahead3.cares about4on the contrary5.make a bet6.find fault with7To be honest8.bring up.单句改错1The owners dont permit to park cars in front of the shops._2She is hard to get along with and always finds fault in everything and everybody._3They sought o
7、ut a shady spot when they might sit down and rest._4On an account of holiday our store will be closed tomorrow._5She was just on the point of going out while the telephone rang._6The couple managed to bring in their children on a small income._7After walking two or three hours they found them in a s
8、mall village._8A cook will be immediately fired if he is found smoke in the kitchen._9You can seek help after your teacher when getting into trouble._10It is Jim rather than his parents whom is going to South Africa._答案1.to parkparking2.inwith3.whenwhere4.去掉an5.whilewhen6.inup7themthemselves8.smokes
9、moking9.afterfrom10whomwho/that.阅读理解AMark Twain, the famous American writer, liked to play jokes on others. But once a joke was played on him.One day Mark Twain was asked to give a talk in a small town. At lunch he met a young man he knew who told him that he had an uncle who never laughed or smiled
10、. The young man told Mark Twain that nobody and nothing could possibly make his uncle smile or laugh.“You bring your uncle to my talk tonight,” said Mark Twain. “Im sure I can make him laugh.”That evening the young man and his uncle sat in the first row. Mark Twain spoke directly at the old man. He
11、told some rather interesting stories,which made everyone in the hall laugh. But the old man never even smiled. Mark Twain told the most interesting stories he knew. But the old mans face was still a blank. At last Mark Twain stopped. He felt tired and discouraged.Some days later, Mark Twain told a f
12、riend of his about what had happened. “Oh,” said his friend,“I know that old man. He has been deaf for years.”语篇解读:本文是一篇记叙文,讲述了幽默大师马克吐温的故事。1Which of the following sentences is NOT true?AMark Twain could make everyone in the hall laugh except the old man.BMark Twain liked to play jokes on others.CNob
13、ody ever played a joke on Mark Twain.DOnce a young man played a joke on Mark Twain.解析考查细节理解。根据第一段第二句“But once a joke was played on him.”可知C项说法有误。答案C2The young man who Mark Twain met at lunch told him that _.Ahis uncle liked to listen to Mark Twains talkBhis uncle could not possibly be made to laugh
14、or smileChis uncle never laughed at peopleDnobody and nothing could make his uncle stop laughing or smiling解析考查细节理解。根据第二段最后一句“. nobody and nothing could possibly make his uncle smile or laugh.”可知答案为B。答案B3Mark Twain told the young man _.Ato bring his uncle to lunchBto ask his uncle to talk there that
15、 nightChe could make his uncle laughDto sit in the first row with his uncle解析考查细节理解。由第三段可知马克吐温让年轻人带他的叔叔来听他的演讲,到时他会让他叔叔大笑。答案C4Mark Twains stories made everyone in the hall laugh except _.Athe old manBthe young manCMark Twain himselfDa friend of Mark Twains解析考查细节理解。由第四段中的“But the old man never even sm
16、iled. But the old mans face was still a blank.”可知马克吐温没能逗笑这位老人。答案ABThe only reason I auditioned(试演) for my high schools play Here and Now was that friends had persuaded me. Part of me thought there was no way Id be able to memorize all those lines and still get good grades. Not having been in a play,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-552459.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
