2022秋新教材高中英语 Unit 12 Innovation Period 3 Lesson 2 Aha Moment课时作业 北师大版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit 12 Innovation Period Lesson Aha Moment课时作业 北师大版选择性必修第四册 2022 新教材 高中英语 Moment 课时 作业
- 资源描述:
-
1、UNIT 12 Period Three题组A基础练(建议用时:6分钟). 单词拼写1He is fed by a _(管子) that enters his nose. 2Hes completely _(一窍不通的) about computers. 3Richard was waiting outside the door as she _(出现)4She and Frank had never got around to opening a _(共同的) account. 【答案】1tube2clueless3emerged4joint. 单句语法填空1Keep this money
2、for your_(incidence) expenses. 2Give me a _(clueless). Whats it begin with?3How do you motivate people to work hard and _(efficient)? 4The composition _(propose) disposed of the components. 5Stalin gave an _(accuracy) assessment of the utility of nuclear weapons. 6There is growing evidence that the
3、economy is at last _(emerge) from recession. 7It is widely acknowledged that students should be _(evaluate) in terms of overall quality. 【答案】1incidental2clue3efficiently4proposer5accurate6emerging7evaluated完成句子1An idea has just _. 我刚刚想到一个主意。2_ she didnt look sleepy any more. 突然她看上去不再困倦了。3_ people sp
4、oke against the proposal. 只有几个人表示反对这一提议。【答案】1come into my mind2All of a sudden3Only a few题组B提升练(建议用时:20分钟). 阅读理解Researchers in the US say they might have discovered how to fight against and even reverse some processes of ageing, at least in mice. Injecting the blood of young mice into the older ones
5、 improved their brainpower, a study found. Scientists at Stanford University plan to carry out trials in people in the hope that new treatments for dementia(痴呆症) can be developed. “There are factors present in blood from young mice that can recharge an old mouses brain so that it functions more like
6、 a younger one,” says Dr. Tony from Stanford University School of Medicine. In the study published in Nature Medicine, mice aged 18 months were given injections of the blood taken from mice aged 3 months. The injected mice performed better on memory tests than mice of the same age that had not been
7、given the blood. Dr. Tony said it was not known whether the same was true of humans, but a trial was planned. A research centre in the UK said the treatment restored certain aspects of learning and memory in mice, but was of unknown importance to humans. The research, while very interesting, did not
8、 test the type of brain damage that was seen in dementia, which is not a necessary consequence of ageing. Meanwhile, two similar studies by a separate team have thrown more light on how young blood may benefit the old, in mice at least. A substance in the blood of mice previously shown to have an an
9、ti-ageing effect on heart muscle also improved brain cells, according to a Harvard team. The research, published in Science, found the blood factors encouraged the growth of brain cells in old mice, and restored their sense of smell. The same chemical also improved muscle power of aged mice, the res
10、earchers found. ()1The underlined word “reverse”in Paragraph 1 probably means “_”AchangeBdestroyCspeedDincrease()2According to the studies, the blood from young mice benefits the old in certain ways except in_. AmemoryBmuscle powerCfur colourDbrain cells()3Whats the authors attitude to the anti-agei
11、ng studies?ASupportive.BObjective. CNegative.DDoubtful. 【语篇解读】本文是科普说明类阅读,讲述的是通过在老鼠身上实验发现通过注射年轻老鼠的血液可以改善年老的老鼠的一些状况,将有助于老年痴呆治疗的研究。1A词义猜测题。根据第一段提到“Researchers in the US say they might have discovered how to fight against and even reverse_some processes of ageing, at least in mice. Injecting the blood o
12、f young mice into the older ones improved their brainpower, a study found. ”美国一项研究说,他们可能发现了如何对抗和颠倒年龄的过程,在年老的老鼠身上注射年轻老鼠的血液,提高他们大脑的活力,使年老的老鼠更年轻,这是在改变它们衰老的过程,划线词的意思和change意思一致。 故选A项。2C细节理解题。根据倒数第二段提到 “A research centre in the UK said the treatment restored certain aspects of learning and memory in mice
13、”有助于学习和记忆的方面。再根据最后一段提到 “The research, published in Science, found the blood factors encouraged the growth of brain cells in old mice”, 促进年老的老鼠的脑细胞的生长, “The same chemical also improved muscle power of aged mice, the researchers found. ”研究还发现同样的化学物质可以提升肌肉力量。故选C项。3B推理判断题。根据倒数第二段提到 “The research, while
14、very interesting, did not test the type of brain damage that was seen in dementia, which is not a necessary consequence of ageing. ”这个研究虽然很有趣,但没有检验大脑在痴呆中坏掉的细胞,这不是变老的必然结果,可见作者持有客观的态度。故选B项。. 完形填空The notion of building brand personality is promoted by Starbucks as a part of company culture to embed mea
15、ning in their products and thus attract more customers. Starbucks literally changed the definition of “a good cup of coffee”. For Starbucks, the brand had three elements: coffee, _1_ and stores. Strict control over the quality and processing of the beans _2_ that the coffee would be of the highest p
16、ossible quality. Outstanding store personnel were employed and trained in coffee knowledge and _3_ service. Store design, atmosphere and aroma (浓香) all _4_ the “Starbucks Experience”Almost all Starbucks stores were corporately owned and controlled. Starbucks prided itself on the “Starbucks Experienc
17、e”, _5_ coffee to provide a unique experience for its customers. _6_ those traditional coffee houses providing you with the grab-and-go service, Starbucks provides you with more than coffee. You get great people, first-rate music, a comfortable and upbeat meeting place, and _7_ advice on brewing exc
18、ellent coffee at home. At home youre part of a family. At work youre part of a company. And somewhere in between is a place where you can sit back and be yourself. Thats what a Starbucks store has been _8_ to creating for its customers a kind of “third place” where they can _9_, reflect, read, chat
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554172.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
