2022秋新教材高中英语 Unit 4 Humour Period 2 Lesson 1 What.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Humour Period Lesson What 2022 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、UNIT 4Period Two基础练.单词拼写1His father has just recovered from heart _ (手术)2I want to know who can _ (预测) the future.3Alison had cleverly _ (推论) that I was the author of the letter.4Next week hell be in Florida for_(商讨) with an American official.5The knife cut her finger and made it _ (流血)6He met the f
2、inancial _ (危机) when he was 21 years old.7Hannah looked up to see David and another man standing in the _ (门口)8My real ambition was to work in a _(马戏团)9I neednt have written to Anne because she phoned me shortly _ (后来)【答案】1.surgery2.forecast3.deduced4consultations5.bleed6.crisis7doorway8.circus9.aft
3、erwards.单句语法填空1He _ (examine) her passport and then returned it to her.2Fortythree demonstrators were killed in _ (bleed) clashes.3They put me in prison, but, in the end, I was proved _ (innocently)4Tony, why are your eyes red?I _ (cut) up peppers for the last five minutes.5She _ (scream), grabbing
4、her purse and the keys just now.6Peter had a bad cold, _ (sneeze) and his nose was running.7I _ (wait) for her before she came in.8At 10 oclock tomorrow, she will be in her office and she _ (write) a report for the manager.9The boy wrote “I have visited here” on the wall of a famous old temple.He de
5、serves _ (punish)for his such bad behaviour.10Nowadays people are more concerned about the environment _ they live.【答案】1.examined2.bloody3.innocent4have been cutting5.screamed6.sneezing7had been waiting8.will be writing9to be punished/punishing10.where.完成句子1It is the third time that _ for work this
6、month, isnt it?这是你这个月第三次上班迟到了,对吗?2No matter how ordinary a job is, it plays a part in society and therefore _.一份工作不管它是多么普通,它都在社会中起作用,因此应受到我们应有的尊重。3She _a bad cold when she took the exam.当她参加考试时,她恰好患了重感冒。4I think the kids _ when we get home.我想当我们到家时,孩子们正在做作业。5My house,_, has got a lovely garden.我去年买的
7、那幢房子带着一个漂亮的花园。【答案】1.you have been late2deserves our due respect3had been suffering from4will be doing their homework5which I bought last year提升练.阅读理解Bill Gates and the president of General Motors have met for lunch,and Bill is going on and on about computer technology.“If automotive technology had k
8、ept pace with computer technology over the past few decades,you would now be driving a V32 instead of a V8, and it would have a top speed of 10,000 miles per hour,”says Gates.“Or,you could have an economy car that weighs 30 pounds and gets a thousand miles to a gallon of gas.In either case, the stic
9、ker price of a new car would be less than $50.Why havent you guys kept up?”The president of GM smiles and says,“Because the federal government wont let us build cars that crash four times a day.”Why is that funny (or not funny,as the case may be)? Human beings love to laugh,and the average adult lau
10、ghs 17 times a day.Humans love to laugh so much that there are actually industries built around laughter.Jokes, sitcoms and comedies are all designed to get us laughing,because laughing feels good.For us it seems so natural,but the funny thing is that humans are one of the only species that laughs.L
11、aughter is actually a complex response that involves many of the same skills used in solving problems.Laughter is a great thingthats why weve all heard the saying,“Laughter is the best medicine.” There is strong evidence that laughter can actually improve health and help fight disease.In this articl
12、e,well look at laughterwhat it is,what happens in our brains when we laugh,what makes us laugh and how it can make us healthier and happier.Youll also learn that theres a tremendous amount that no one understands yet.()1.Whats the best title of the passage?ALaughterBThe Joke Between Gates and the Pr
13、esident of General MotorsCWhy do We Laugh?DLaughter and Health()2.Which one is NOT true according to the passage?AComputer technology has developed quickly during the past few decades.BAutomotive technology has developed as fast as computer technology according to Bill Gates.CThe president of GM thi
14、nks it is impossible to build cars worth less than 50 dollars.DIf cars were less than 50 dollars,a large number of accidents would happen per day.()3.The underlined word “sitcoms” in Paragraph 3 means “_”Asituation comediesBtragediesCbody languageDfictions()4.This passage is most probably an _.Aintr
15、oduction of an article about MicrosoftBintroduction of an article about laughterCarticle about laughterDintroduction of an article about General Motors【语篇解读】本文是一篇文章的引言。作者通过比尔盖茨和通用汽车公司总裁的幽默谈话向我们讲述了“笑”的作用:可以促进我们的身体健康,增强抵抗疾病的能力。1D标题归纳题。综观全文可以看出,文章通过一个幽默引出了笑的作用:可以增进我们的身体健康,增强抵抗疾病的能力。2B细节理解题。文章第一段的“If au
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554222.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
