2022秋新教材高中英语 Unit 4 Information Technology Period 2 Lesson 1 Avatars课时作业 北师大版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Information Technology Period Lesson Avatars课时作业 北师大版必修第二册 20
- 资源描述:
-
1、UNIT 4Period Two题组A基础练 (建议用时:10分钟).单词拼写1_ (明显地), we dont want to spend too much money.2Many people do not like the idea of _ (实验) on animals.3_ (现今) most kids prefer watching TV to reading.4My _ (发型) hasnt changed much since I was five.5The final team _ (选择) will be made tomorrow.6I love these _ (类型
2、) of books.7There is growing _ (担心) about violence on television.8This is a _ (虚拟的) shopping centre.【答案】1.Obviously2.experiments3.Nowadays4hairstyle5.selection6.types7.concern8.virtual.单句语法填空1You are _ (sense); dont care much about this.2When she got up from the table,it was _ (obvious) the signal f
3、or us to leave.3While at the New York School of Art he experimented _ different materials.4I look forward to _ (hear) from you soon.5_ he was a little boy, he learned many things about natural sciences.【答案】1.sensible2.obviously3.with4.hearing5When.完成句子1She said he _ _ to see his friend.她说他要去看他的朋友。2W
4、e got surprised when she made it clear that she _ _ in Tibet.当她明确表示她将在西藏教书时,我们感到惊讶。 3He is _ tall a man _ he can almost reach the ceiling.他个子这么高,几乎够得着天花板。4He _ _ _looking foolish in front of his friends.他怕在朋友面前出丑。5I wonder if he wants Peter to be his best friend _ _ _.我在想他是不是想要彼得取代我成为他最好的朋友。【答案】1.wo
5、uld go2.would teach3.so; that4is afraid of5.instead of me题组B提升练 (建议用时:20分钟).阅读理解The Internet plays a big part in human life.We use it for work and pleasure.We use it to learn a new language.We find advice on it.We use it to connect with family and friends.We use it to stay in touch with events we ca
6、re about.The list goes on and on.With the Internet being part of our lives, well, that train has left the station.There is no going back to an Internet-free life.But can using the Internet too much be bad for our health? It might be, say researchers.A new study finds that heavy Internet use may be c
7、onnected to high blood pressure (血压) in a young group: teenagers.The study results show that teens who spend at least 14 hours a week only online may cause high blood pressure, which makes your heart and blood vessels (血管) work too hard.Over time, this extra pressure increases your risk of heart att
8、ack.High blood pressure can also cause other diseases.The Henry Ford Hospital in Detroit, Michigan did the study.335 young people, from 14 to 17 years old, took part in it.134 of the teens were described as “heavy Internet users”And researchers found that out of these 134 teens, 26 had high blood pr
9、essure.The researchers say the study is the first to connect heavy web use with high blood pressure.The lead researcher is Andrea Cassidy Bushrow.She said, “Using the Internet is part of our daily life, but it shouldnt ruin us.” Ms.Cassidy Bushrow adds that it is important for teens to stop to have
10、a rest regularly from their computers or smartphones and do some kind of physical activity.She also suggests that parents shouldnt let their children use the Internet for more than two hours a day, five days a week.()1.What does the underlined part “that train has left the station” mean in Paragraph
11、 2?AThe train has stopped at the wrong station.BLife without the Internet is nowhere to be found.CThe train has changed its course.DThere is something wrong with the station.()2.What is Paragraph 3 mainly about?AThe advantages of Internet use.BThe harm of high blood pressure.CThe disadvantages of In
12、ternet use.DWays to prevent high blood pressure.()3.Andrea Cassidy Bushrow would agree that _.Ateenagers shouldnt use the InternetBthe Internet will ruin human life in the futureCregular breaks are necessary when using the InternetDsmartphones are more harmful than computers()4.What can be used as t
13、he best title of the passage?AHeavy Internet users are mostly teenagersBHow to prevent teenagers from the InternetCEvery coin has two sidesso does the InternetDToo much Internet use may be bad for teenagers【语篇解读】这是一篇议论文,通过研究证明:过度使用互联网会对青少年的健康造成损害。1B词义猜测题。由第二段“There is no going back to an Internet-fr
14、ee life.”可判断出第二段画线部分“that train has left the station.”的意思是再也不能回到没有互联网的生活了。故B项正确。2B段落大意题。由第三段可知,研究结果表明,一周至少上网14小时的青少年可能会患上高血压,这会使你的心脏和血管超负荷工作。随着时间的推移,这种额外的压力会增加心脏病发作的风险。高血压也会引起心脏和其他疾病。所以第三段主要在谈论高血压的危害。故B项正确。3C细节理解题。由最后一段Ms.Cassidy Bushrow补充的可知,青少年应该停下手中的电脑或智能手机,有规律地休息一下,进行一些体育活动,这一点很重要。所以Andrea Cassi
15、dy Bushrow 同意使用互联网时,定期休息是必要的。故C项正确。4D标题归纳题。由第二段“But can using the Internet too much be bad for our health?”可知,但是过度使用互联网会对我们的健康有害吗?以及下文的研究的结果:这项研究首次将频繁上网与高血压联系起来,以及高血压的危害。所以短文从提出问题,到证明问题,都是围绕着“过度使用互联网会对青少年的健康造成损害”而展开和论证的。所以短文的最佳标题为“过度使用互联网会对青少年的健康造成损害”。故D项正确。阅读加油站be connected to 与相联系heart attack 心脏病发
16、作There is no going back to an Internet-free life.再也不能回到没有互联网的生活。.完形填空I used to live selfishly, I should admit.But one moment changed me.I was on my lunch break and had _1_ the office to get something to eat.On the way, I saw a busker(街头艺人), with a hat in front of him.I had some _2_ in my pocket, but
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554232.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
