分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Admirable Period 4 Lesson 3 The superhero behind superman课时作业 北师大版必修第二册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:554286
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022秋新教材高中英语 Unit The Admirable Period Lesson superhero behind superman课时作业 北师大版必修
    资源描述:

    1、UNIT 6Period Four题组A基础练(建议用时:5分钟).单词拼写1The police investigation is _ (仍在进行的)2A career as an actor requires one hundred percent _ (投入)3The President is under _ (强烈的) pressure to resign.4She had a _ (强烈的爱好) for gardening.5He was hardworking and _ (精力充沛的)【答案】1.ongoingmitment3.intense4passion5.energetic

    2、.单句语法填空1Studies show that people who volunteer are less likely to develop _ (depress) than people who dont.2The theme park offers programs _ (design) to challenge and inspire with hands-on tasks.3Jim lives as rich and fulfilling a life as able-bodied people in spite of _ (disable)【答案】1.depression2.d

    3、esigned3.disability.完成句子1Doing voluntary work is to help those _ _.做志愿工作就是帮助有需要的人。2Thanks to my teachers encouragement, I _ _ overcome the difficulties of my studies.多亏了老师的鼓励,我终于成功克服了学习上的困难。3Only a minority of people were _ _ _his proposal,which made him very disappointed.只有少数人支持他的计划,这使他很失望。【答案】1.in

    4、 need2.managed to3.in support of 题组B提升练 (建议用时:20分钟).阅读理解 Age has never been a problem for 16-year-old Thessalonika Arzu-Embry.After all, shes already got her masters degree.The North Chicago-area teen started homeschooling at the age of 4.She began having an influence on others soon after.When she w

    5、as 6 years old, she was an inspirational speaker at an organization called Tabitha House Community Service, a shelter for people who were forced to leave their homes due to the situations such as earthquake, flood and other natural disasters.At the age of 11, she graduated from high school and then

    6、earned her bachelors degree in psychology in 2013.She completed those classes online as she was traveling for church events and leadership meetings.She doesnt stop there, though.The teen plans to focus on aviation psychology(航空心理学) for her further study, a decision inspired by her father who is a pi

    7、lot.She grew up around airplanes and took fights all the time.Her goal is to use it to determine whether pilots are dealing with problems that could have deadly results once the plane takes offa topic that has been in the news lately.For her, its a mix of two of her interests.In her free time, Thess

    8、alonika enjoys playing tennis, swimming and being active in her youth group at church.She also has three self-published books, which are on her site.Jump the Education Barrier is written to help students finish college, and in the future aims to help business owners with trends.Her third book The Ge

    9、nius Race, has a wider appeal.It is designed to help people to be geniuses in various areas of life.()1.Which of the following is TRUE about Thessalonika?AWhen she was 6 years old, she started homeschooling.BShe gained her masters degree at the age of 11.CShe majored in science and technology.DIn 20

    10、13 she got her bachelors degree through completing courses online.()2.What is her next plan according to the passage?AMajor in aviation psychology.BDeliver inspiring speeches for church events and leadership meetings.CBe active in her youth group at church.DWrite another book to help people to be ge

    11、niuses.()3.Which of the following can be the best title for the text?AThe Story of ThessalonikaBTo be a GeniusCThree Published BooksDHomeschooling【语篇解读】本文是一篇人物故事类的文章,讲述了北芝加哥的一位小姑娘Thessalonika的学习生涯以及她出版的书籍的故事。1D细节理解题。根据第三段“and then earned her bachelors degree in psychology in 2013.She completed those

    12、 classes online.”可知,2013年,Thessalonika通过在线课程获得学士学位。故选D项。2A细节理解题。根据第四段 “She doesnt stop there,though.The teen plans to focus on aviation psychology for her further study.”可知,Thessalonika的下一个计划是主修航空心理学。故选A项。3A主旨大意题。文章主要讲述了Thessalonika的故事,所以文章最好的题目是选A项。阅读加油站have an influence on在/对有影响be forced to被迫做某事du

    13、e to由于;因为further study 深造;继续教育;进修aim to 目的是;以为目标计划It is designed to help people to be geniuses in various areas of life.它被设计为帮助人们在生活的各方面取得巨大成功。.七选五My mother is a diligent and kind woman.She is very busy from morning till night.As a teacher, she works hard._1_ Both my brother and I love her dearly as

    14、 she loves us.My mother has been teaching math at a middle school in my hometown.She goes to work early in the morning and does not return home until late in the afternoon._2_ She treats them with patience and teaches them well.For her excellent quality and very good teaching results, she has been e

    15、lected as a model teacher several times._3_ Every day, when she comes back home from work, she sets about doing housework, sweeping the living room and bedrooms or cleaning the furniture, and putting everything in good order.She seems to be busy all the time.As she has been very busy working every d

    16、ay, she looks older than her age.But she looks as cheerful and happy as ever.Mother never buys expensive dresses for herself, but she often buys some inexpensive but high quality clothes for us._4_ She just eats a plain meal outside when she is too busy to cook herself.She lives a busy yet simple li

    17、fe, without any complaints.Often she says to us, “work while you work, and play while you play.That is the way to be happy and gay.If you do not work, you will become lazy and be of no use to society”What a piece of good advice this is! _5_ This advice of hers will always serve as a guide to my beha

    18、vior.My mother is great indeed, and I always feel proud of her.AShe enjoys listening to classic music.BAs a mother, she takes good care of us and gives us every comfort.CShe loves her students and cares for them.DShe never goes to expensive restaurants to enjoy meals.EMy mother is hard-working and n

    19、ever wastes money.FI never forget it and always bear it in my mind.GCan you tell us something about your mother?【语篇解读】本文是一篇人物传记类的文章,介绍了作者的母亲。作者的母亲是一名教师,工作中,她认真负责,关心照顾每一位学生。生活中,她勤俭持家,悉心照顾作者和哥哥。1B作者的母亲是一名教师,有“教师”和“母亲”双重身份。前面提到 “As a teacher,she works hard”,作为一名教师,她工作很努力,选项B叙述的是作为一个母亲,她做得怎么样,与上一句教师的身份对

    20、应。故选B项。2C根据后一句的描述 “She treats them with patience and teaches them well”,母亲耐心地对待学生,认真地教好她的学生,可知母亲很爱她的学生,也很照顾她的学生。选项C与下一句话前后呼应。故选C项。3E阅读本段可知这一段主要讲述的是母亲经常忙于工作,且从来不为自己买昂贵的衣服,在生活中很节俭,从不浪费钱。选项E“My mother is hard-working and never wastes money”对此进行了总结概括。故选E项。4D根据后面一句话 “She just eats a plain meal outside”,她

    21、只是在外面吃一顿普通的饭,可知她从不去昂贵的餐馆吃饭,选项D与后一句话相关联。故选D项。5F根据后面一句话 “This advice of hers will always serve as a guide to my behavior”,她的这一建议将会一直指导着作者的行为,可知作者永远不会忘记这个建议,将这个建议铭记在心,选项F符合题意。故选F项。.完形填空An 18-year-old boy from Connecticut saved a family of four.Justin Gavin _1_a car on fire as he walked down a local str

    22、eet.At that point, the local police department had received some _2_ about a car on fire.Without an officer on the scene, Gavin took it upon himself to _3_ to the vehicle and help the woman in the car to_4_by opening its door.After _5_ the woman, Gavin noticed there were also three children inside t

    23、he car, which was _6_ becoming enveloped in fire.As the _7_grew larger, Gavin managed to _8_ all the kids out, including a 1-year-old baby.“That got _9_because I didnt know whether I was going to be able to get everyone out in time,” he said.“And _10_, I did it.”Later that day, Police Chief Fernando

    24、 Spagnolo _11_ Gavin a “Challenge Coin” to honor his heroics.The coin is typically only given to officers who perform a(n) _12_ of bravery.“I provide people with whats called a challenge coin to _13_their heroic deeds or excellent work.” Spagnolo told Gavin in the departments Facebook video.“Its jus

    25、t to praise this heroic act that you do today, and just an expression of my_14_for you being a great member of this community.I hope that when you see the coin, it just_15_you of this day and you can think of all the good that came out of this for you and the family you saved.”()1.A.foundBsetCcovere

    26、d Dmissed()2.A.letters BnewsCevidences Dcalls()3.A.pace BrunCshout Dwalk()4.A.stand BrecoverCescape Drelax()5.A.attending BservingCcomforting Drescuing()6.A.quickly BsecretlyCtotally Dhardly()7.A.flames BnoiseCwindows Dspace()8.A.lock BkeepCdrive Dpull()9.A.disappointing BscaringCembarrassing Dcompl

    27、ex()10.A.evidently BnaturallyCluckily Dsuddenly()11.A.lent BpresentedCshowed Dpromised()12.A.act BspeechCstudy Dthought()13.A.advertise BrecognizeCcheck Dcopy()14.A.hope BreliefCappreciation Dimpression()15.A.rides BinformsCwarns Dreminds【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要讲述了一个18岁的青少年勇敢地从着火的车里救出一家四口的故事。1A考查动词词义辨析。句意

    28、:Justin Gavin在当地一条街道上行走时发现了一辆着火的汽车。根据后文“a car on fire”可知,此处指发现了一辆着火的汽车。故选A项。2D考查名词词义辨析。句意:当时,当地警察局已经接到了一些关于一辆汽车着火的电话。A.letters信件;B.news新闻;C.evidences证据;D.calls电话。根据常识可知,警察局先接到报警电话,然后出动。故选D项。3B考查动词词义辨析。句意:在没有警官在场的情况下,Gavin主动跑向车子,打开车门帮助车里的女人逃跑。A.pace缓慢而行;B.run跑;C.shout喊叫;D.walk走。因为汽车着火了,Gavin要救人,所以是“跑

    29、向”汽车。故选B项。4C考查动词词义辨析。句意:同上题。A.stand站立;B.recover恢复;C.escape逃脱;D.relax放松。因为汽车着火了,Gavin要打开车门帮助车里的人逃生。故选C项。5D考查动词词义辨析。句意:在救出那个女人之后,Gavin注意到车里还有三个孩子,车很快就被大火包围了。A.attending出席,参加;B.serving服务;C.comforting安慰;D.rescuing营救。根据前文“Gavin took it upon himself to_3_ to the vehicle and help the woman in the car to_4_

    30、by opening its door.”可知,此处指Gavin“救出”那个女人后。故选D项。6A考查副词词义辨析。句意:同上题。A.quickly快地;B.secretly秘密地;C.totally完全地;D.hardly几乎不。根据前文可知,汽车着火了,火势迅猛,所以车很快就被大火包围了。故选A项。7A考查名词词义辨析。句意:随着火势越来越大,Gavin设法把所有的孩子都拉(救)了出来,其中包括一个一岁的婴儿。A.flames火焰;B.noise噪音;C.windows窗口;D.space空间。根据前文中“which was_6_becoming enveloped in fire”可知,

    31、此处指“火焰”越来越大。故选A项。8D考查动词词义辨析。句意:同上题。 Alock锁;B.keep保持;C.drive驾驶;D.pull拉。根据常识因为Gavin要救人,所以设法把孩子从着火的车里“拉”出来。故选D项。9B考查形容词词义辨析。句意:“这有点可怕,因为我不知道我是否能及时救出所有人,”他说。“幸运的是,我做到了。”A.disappointing令人失望的;B.scaring可怕的;C.embarrassing使人尴尬的;D.complex复杂的。根据前文“which was_6_becoming enveloped in fire”可知,大火包围了汽车,里面的孩子非常危险,所以当

    32、时的情况非常可怕。故选B项。10C考查副词词义辨析。句意:同上题。A.evidently显然地;B.naturally自然地;C.luckily幸运地;D.suddenly突然地。根据后文“I did it”可知,Gavin成功地做到了,所以是很幸运的。故选C项。11B考查动词词义辨析。句意:当天晚些时候,警察局长Fernando Spagnolo向Gavin赠送了一枚“挑战硬币”以纪念他的英雄事迹。A.lent借出;B.presented赠送,表达,授予;C.showed出示;D.promised许诺。根据后文“to honor his heroics”可知,此处指警官赠予(授予)Gavin

    33、类似奖章的东西。故选B项。12A考查名词词义辨析。句意:这种硬币通常只发给行为勇敢的警官。A.act表现,行为;B.speech演讲;C.study研究,学习;D.thought思想,想法。根据最后一段中“Its just to praise this heroic act that you do today”可知,这种硬币通常只发给行为勇敢的警官。故选A项。13B考查动词词义辨析。句意:Spagnolo在Facebook新闻部视频中告诉Gavin:“我向人们提供所谓的挑战硬币,以表彰他们的英雄事迹或杰出工作。”A.advertise广告;B.recognize辨认,承认,赏识;C.check

    34、核对;D.copy抄写。根据后文“their heroic deeds or excellent work”可知,这是对英雄行为的承认和赏识。故选B项。14C考查名词词义辨析。句意:这只是为了赞美你今天的英勇行为,也是为了表达我对你作为这个社区的伟大成员的感激之情。A.hope希望;B.relief安慰;C.appreciation欣赏,感激;D.impression印象。因为Gavin英勇救人的事迹,警官表达感激之情。故选C项。15D考查动词词义辨析。句意:我希望当你看到这枚硬币的时候,它能让你想起这一天,你能想起这一天给你和你所拯救的家庭带来的好处。A.rides骑;B.informs通知;C.warns警告;D.reminds提醒,使想起。根据后文“and you can think of all the good”可知,此处应指“使想起”这一天。故选D项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022秋新教材高中英语 Unit 6 The Admirable Period 4 Lesson 3 The superhero behind superman课时作业 北师大版必修第二册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554286.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1