河南省扶沟县包屯高级中学2015-2016学年高一上学期第一次段考英语试卷(缺少改错和写作) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南省扶沟县包屯高级中学2015-2016学年高一上学期第一次段考英语试卷缺少改错和写作 WORD版含解析 河南省 扶沟县 高级中学 2015 2016 学年 上学 第一次 段考 英语 试卷 缺少
- 资源描述:
-
1、河南省扶沟县包屯高级中学2015-2016学年高一上学期第一次段考英语试卷(带解析)满分:班级:_姓名:_考号:_第II卷(非选择题)本试卷第二部分共有7道试题。一、阅读理解(共4小题)1.Joan is an American girlShe lives in China nowShe is in my classHer parents work in China, too, but her brother works in the U.S.AHe often writes letters to themJoan likes Chinese class very much, and like
2、s speaking Chinese with us after classHer father teaches us English wellWe all like his classOn Sundays, Joan goes to the Peoples Park with her father and motherSometimes she goes shopping with her motherThey like the Chinese food very muchIts a happy family1Joan is from _AChinaBJapanCthe U.S.ADCana
3、da2Joan likes speaking _with us after classAChineseBEnglishCFrenchDJapanese3Joans _ is an English teacherAfatherBmotherCbrotherDfather and mother4How often does Joan go to the shop?AOftenBNeverCEvery SundayDSometimes考点:日常生活答案:1-4 CAAD试题解析:1. 细节理解根据文章第一句Joan is an American girl,可知选C。2. 细节理解根据文章中的Joan
4、 likes Chinese class very much, and likes speaking Chinese with us after class,可知选A。3. 细节理解根据文章中的Her father teaches us English well,可知选A。4. 细节理解根据文章中的Sometimes she goes shopping with her mother,可知选D。2.The best way of learning a language is using itThe best way of learning English is talking in Engli
5、sh as much as possibleSometimes youll get your words mixed up( 混合 ) and people will not understand youSometimes people will say things too quickly and you can t understand themBut if you keep your sense of humor ( 幽默感 ) , you can always have a good laugh at the mistakes you makeDont be unhappy if pe
6、ople seem to be laughing at your mistakesIts better for people to laugh at your mistakes than to be angry with you , because they dont understand what you are sayingThe most important thing for learning English is : Dont be afraid of making mistakes because everyone makes mistakes.1The writer thinks
7、 that the best way for you to learn a language is _AwritingBlisteningCusing itDlearning grammar2What should you do in learning English?ABe careful not to make any mistakeBWrite as quickly as you canCLaugh more oftenDSpeak English as much as you can3When people laugh at your mistakes,you should _Anot
8、 careBbe happyCfeel worriedDbe unhappy4When you make a mistake ,you should _Akeep quietBkeep your sense of humorCbe kindDget angry考点:教育学习答案:1-4 CDBB试题解析:1. 细节理解根据文章第一句The best way of learning a language is using it,可知选C。2. 细节理解根据文章中的The best way of learning English is talking in English as much as p
9、ossible,可知选D。3. 细节理解根据文章中的Dont be unhappy if people seem to be laughing at your mistakes,可知选B。4. 推理判断根据文章中的Dont be afraid of making mistakes because everyone makes mistakes,不难推断,当自己犯错的时候,保持一种幽默感。3.Im MaryI have a piece of good news to tell you.My parents bought a new flat in the centre of the cityTh
10、e rooms are not big, but they are all comfortableThere are more rooms than our old flat I am excited(激动) because I have my own bedroomIn the old flat, I share the bedroom with my sisterMy favourite room in the new flat is my bedroomI can be alone (单独) in itIt is my own small worldI can listen to mus
11、ic, read comics and chat with my friends on the phoneI can also look for things on the internet and send e-mails to my e-friendsKitchen is my favourite room, tooI like helping my mother with the cookingShe is not only a good teacher but also a good cookShe often teaches me how to make some different
12、 dishesShe lived in Sichuan when she was a childSo she likes hot food and she can cook very delicious hot food1Whats Marys new flat like?ABig and comfortableBSmall and not comfortableCBig but not comfortableDSmall but comfortable2Mary can do the following things in the bedroom except(除了)_Aplay the p
13、ianoBchat with her friendsCsend e-mailsDlisten to music3Which room does Mary like best?AThe kitchenBHer bedroomCThe sitting roomDBoth A and B4What does Marys mother do?AA teacherBA cookCA housewifeDA worker考点:日常生活答案:1-4 DADA试题解析:1. 细节理解根据文章第一段中的The rooms are not big, but they are all comfortable,可知选
14、D。2. 细节理解根据文章第二段中的I can listen to music, read comics and chat with my friends on the phone,可知只有A选项的内容里面是没有提到的,故选A。3. 细节理解根据文章第二段和第三段的第一句可知,Mary最喜欢的房间是她的房间和厨房,故选D。4. 推理判断根据文章最后一段中的She is not only a good teacher but also a good cook可知道,Mary的母亲是一名教师,但在家里担任的是cook的一角色,故选A。4.1Sydney Tower is _ in Sydney,
15、AustraliaAthe busiest streetBthe biggest stationCthe most beautiful parkDthe highest point2If you want to book a ticket to Sydney Tower, you can t _ Aemail sydneytower hotmailcornBfax 02 9333 9203Csearch wwwsydneytowercomauDdial 02 9333 92223Frank wants to go to Sydney Tower with his two children, h
16、e will pay _ A$60B$90C$120D$150考点:广告布告答案:1-3 DAC试题解析:1. 细节理解根据广告中的Attraction那一栏的第二句,可知选D。2. 细节理解文章提供了三种订票的方式,分别是by phone(打电话),by fax (发传真)和 through the web (通过网页),故可知答案选A,因为A是电子邮件。3. 数字计算根据文章可知成人票60美元,儿童票30美元,故一个成人两个小孩共120美元,故选C。二、信息匹配(共1小题)5.A: Its Saturday tomorrow(1)_B:I will watch a volleyball m
17、atchIts between China and JapanA: Wow, wonderful! Im sure China will beat Japan(2)_B: At 9:00 in the morningI have two tickets here(3) _A: Id love to, but I cantbecause well have a basketball match tomorrow morningB: What a pity ! (4) _A: A team from Yu Cai Middle SchoolB: (5) _A: On my school playg
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-554596.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
