《师说》2015-2016学年高一外研版英语必修二习题:MODULE 3 验收检测 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 师说 师说2015-2016学年高一外研版英语必修二习题:MODULE 3验收检测 WORD版含答案 2015 2016 学年
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 3验收检测时间:120分钟满分:150分 第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Why is the mans friends English hard to understand?A. She doesnt receive much education.B. She comes from India.C. Sh
2、e hasnt learned English long enough.2How are the computers?A. They arent working.B. Somebody has taken them away.C. They are working right now.3Why cant the man follow the lady?A. Because the lady is running fast.B. Because the man isnt strong enough to catch up with her.C. Because the lady is speak
3、ing fast.4What are the two speakers talking about?A. The differences between British English and American English.B. The differences between American and British spelling.C. The differences between American and British pronunciation.5How is the man getting on with his English?A. He finds some diffic
4、ulties in learning English.B. He has made much progress thanks to a British teacher.C. He is getting along quite well with his English.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6Whats
5、 the mans problem?A. He works hard at English, yet makes little progress.B. He hasnt got enough time to learn English.C. He has no interest in English.7What does the woman suggest doing?A. Practising the dialogues together.B. Doing more listening practice.C. Reading more outside of class.听第7段材料,回答第8
6、至10题。8Why does the woman come to see the man?A. To learn English from him.B. To join a club.C. To ask for advice.9What does the man think of the womans English?A. It is improving. B. It is just soso.C. It is good enough.10What does the man suggest the woman do?A. Spend more time learning English.B.
7、Try to be close to Americans.C. Ask some people for help.听第8段材料,回答第11至13题。11. What does the man want to learn?A. Computer. B. Driving.C. English.12How long does the course last?A. 20 days. B. 37 days.C. 45 days.13When will the final exams be held?A. From August 16 to 18.B. From September 16 to 18.C.
8、 From July 15 to August 20.听第9段材料,回答第14至16题。14What is the womans problem?A. She has forgotten to bring her pictures.B. She has no idea what she should write.C. She has missed visiting some places.15What does the man suggest the woman do?A. Take a voyage.B. Fetch her pictures.C. Write about her trip.
9、16Why does the man has to leave?A. To pack his bags for his trip.B. To write his composition.C. To calm himself down.听第10段材料,回答第17至20题。17When does the woman start school?A. At seven. B. At sixteen.C. At five.18What happens to the people when they are sixteen?A. They finish high school.B. They leave
10、college.C. They go to primary school.19Whats the difference between America and Britain in schooling system?A. The age when people start school.B. The age when people finish high school.C. The examinations.20Which country has more exams?A. America.B. Britain.C. Both America and Britain.听力材料Text 1W:
11、I find your friends English hard to understand.M: Of course. She comes from India and speaks quite differently from British people.Text 2W: Our computers are down.M: Im afraid Im not following you. What does that mean?W: That means theyre not working.Text 3W: Can you catch the ladys meaning?M: No, I
12、 cant. She is speaking so fast that I cant follow her.Text 4M: Are there any differences between British English and American English?W: Certainly. For example, the British say “I have to go back now”, while Americans say “Ive got to go back now”M: Are there any differences in spelling?W: Yeah. For
13、example, “color” is often spelt colour in British English.Text 5W: Hi, Lin Feng. Long time no see. How are you getting along with your English recently?M: Hi, Linda. Ive been learning English with an American teachers help. He told me to listen to the VOA every day, and Ive made great progress.W: Co
14、ngratulations.Text 6M: I give up! I simply cant learn English. I try and try but dont make any progress.W: I know its hard, but maybe itll help if we spend more time practising together.M: Thats a good idea. But what kind of practice can we try?W: Well, why dont we practise these dialogues together?
15、M: Thats a good idea. It might improve our spoken English.W: Sure.Text 7W: Excuse me, Mr. Benson. Can I talk to you for a minute?M: Sure, Mary. What can I help you with?W: Im really having problems in English. I do all my work and come to class, but Im not making much progress. What do you think I o
16、ught to do?M: Maybe its a little hard for you to learn English, but you are improving. Do you spend much time with Americans?W: No, not really.M: Why dont you try and make an effort? Maybe you could join a club at school. Another thing Id suggest is not waiting for Americans to invite you somewhere.
17、 Theres nothing wrong with calling up someone youve met and asking them to go somewhere.W: Those are good ideas. Thank you very much.Text 8M: Excuse me, Miss. Id like to get some information about the summer course at the English Training Center.W: Sure. What can I tell you?M: Can you tell me the st
18、arting and finishing times of the course, please?W: Yes. The course begins on July 15 and runs until August 20.M: Right, and what courses can we study?W: Well, you have a variety of courses. You have listening and speaking courses, reading and writing. There are also classes in audiovisual training
19、and chances to use the language laboratory as well.M: Right. Do you have a timetable?W: Im sorry. My workmate isnt here at the moment, so I cant get a timetable for you yet.M: Thats OK. And when will the final exams be held?W: At the end of the term. They begin on August 16 and run until August 18.T
20、ext 9M: You dont look too happy. What seems to be the problem?W: Ive got to write a long composition for my English class, and I just cant come up with any ideas, and it is due tomorrow.M: That shouldnt be too difficult. Remember those pictures you were showing me last week? The ones from your voyag
21、e last year.W: Sure, Ive got them here somewhere.M: Why dont you write about your impressions of the pyramids in Egypt and the camel ride you took?W: That sounds like a good idea. I can also talk about our visit to the North Africa, the Holy Land, and all of the historical places we visited.M: Well,
22、 now that youre feeling better, I think Ill be on my way. Ive got to finish my composition too.W: Thanks for your help. Im much more relaxed now and once I get organized, it wont be so difficult.Text 10W: Well, I suppose the schooling system in America and England is not quite the same way I would i
23、magine. For example, John, what age do you start school?M: In America, most people start school at age five. They go to kindergarten. Its a voluntary thing.W: At five, yes.M: I actually went to a state primary school and I started just after my fifth birthday, um. you know most people start at five
24、and then they can leave when theyre sixteen, I actually stayed on until I was eighteen.W: So, basically its more or less the same starting age. But, er. when do you finish in the States?M: Well, we finish, er. you can go to school, most people finish high school. But you can actually leave school le
25、gally at the end of the tenth grade which is about sixteen. when youre sixteen.W: So, more or less actually the same thing. And, er. as far as examinations are concerned, I mean, is it, um. I think its very different, isnt it?M: Well, exams are not quite the same. We dont have as many exams in Ameri
26、ca as they do in Britain.答案:15BACAC610AACAB1115CBABC1620BCACB第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AA middleaged man with a long beard was arrested by the police for disorderly conduct and property damage. “More charges might be added later,” said a police offic
27、er.The man,identified as Bill Wild checked into the Motel Five last night about an hour after sunset. Telling the clerk that he would be staying four nights, he paid cash in advance. He then asked her where a grocery store was. She said that the nearest grocery store was JohnJohns, which was only tw
28、o blocks away.The police said that Wild went to JohnJohns and purchased three gallons of honey and four gallons of chocolate syrup (糖浆). The checker asked him what the occasion was. He replied, “Im trying to become a sweeter person.” The checker smiled at the joke.Wild drove back to the motel. He op
29、ened all seven containers and poured them into the bathtub. He added warm water to the mix. Then he placed his boom box on the bathroom floor next to the tub. He tuned the radio to an opera station. He got undressed hopped_into the tub, and started singing loudly with the music.Fifteen minutes later
30、,the lodgers in the room next door phoned the clerk. She banged on Wilds door, but he kept singing. She phoned his room, but he didnt answer. Then she called the police, who arrived quickly.“Well, at least he paid in advance,” said the clerk. “That money will help pay for the plumber (管子工)” The bath
31、tub drain was completely clogged (阻塞). The tub remained full of chocolate and honey.“You just never know about people,” said the clerk, “He seemed so nice and friendly. Whod have thought he was a bathtubsinging nut?” The police said this was the third time that Wild had been arrested for this kind o
32、f behavior.21We may probably meet with this passage in _.A. a novel B. a film scriptC. a newspaper D. a sports magazine解析:这是一个小故事,说的是一名男子因为洗澡时大声唱歌骚扰了其他房客而被逮捕的故事,它不是小说的节选,只能是来自于报纸上的小故事,故选C项。答案:C22We can know the true statement is that _.A. the man liked disturbing others especially at nightB. the man
33、 enjoyed to be painted sweets all overC. the man would be punished to repair the bathtub drainD. the man was punished to pay the money for repairing解析:本题在文章的倒数第二段第一句中可找到答案。他事先付钱。而这笔钱是要付给管子工的,故选D项。答案:D23The underlined phrase “hopped into” means _.A. slipped into B. jumped intoC. moved into D. fell in
34、to解析:他脱下衣服后,是跳进浴盆里的,其他选项不太符合情理,故选B项。答案:B24From the passage,we may infer the man _.A. wasnt put into prisonB. was abnormal to surprise othersC. didnt accept others opinionD. paid before he checked into the hotel解析:文中叙述旁边客房的客人打电话给服务员,服务员敲门他没理会,隔壁房间直接给他打电话,他也没理会,可知他对他人的意见置之不理,才导致人家报警,故选C项。答案:CBFor five
35、 days, Edmontons Downtown Park is transformed into one huge stage where artists are able to share their talents, and where people are able to celebrate and enjoy themselves. Since its beginning in 1980, the Edmonton Folk Music Festival has been commemorating (纪念) the true feeling of what folk music
36、is all about and thats the traditional togetherness (友爱) that is felt when people gather to share stories and feelings through song.This year will be the sixth year when volunteer Riedel will be offering up her time to the festival. “People coming off a busy spring and summer have a moment of relaxa
37、tion,” Riedel said. “Its really easy to relax, and its great seeing family and friends have fun together.” These families and friends come from all different kinds of musical tastes. People who take pleasure in Blues are there, so are people who love Bluegrass. This festival does its best to develop
38、 everyones musical interests.With so many years of experience, the festival has become a welloiled machine, and does whatever it can to make attendees feel as comfortable as possible. There are free water stations throughout the venue (举办地) for people to fill up their travel cups. When people buy fo
39、od, reusable dishes are given a $2 plate fee, but that is returned when the plate is brought back.The festival has completely sold out of tickets, and in record time. But with big names such as Van Morrison and Jakob Dylan,its easy to see how that was going to happen. There is no parking area during
40、 the festival, so using the Park & Ride system or Edmonton Transit is highly recommended. A bike lockup area is provided and will be available Thursday until Sunday one hour before the gates open until 45 minutes after the gates close.The Edmonton Folk Music Festival begins on Wednesday, Aug. 4 with
41、 Van Morrison playing the special donation fund (基金) concert,and will finish up on Sunday,Aug. 8.25The Edmonton Folk Music Festival is held mainly to _.A. gather people with different musical tastesB. remind people of the real sense of folk musicC. exhibit the good voices of great talents in folk mu
42、sicD. collect old stories of folk music解析:细节理解题。根据文章第一段第二句可知,该音乐节纪念民间音乐的真实情感,这是人们聚集在一起通过音乐分享故事或情感的那种传统友爱,故选B项。答案:B26Which of the following is TRUE according to the passage?A. Riedel has volunteered for the festival for at least 5 years.B. Its hard for people to appreciate Blues.C. It costs people a
43、little to fill up their cups from water stations.D. People have to pay $2 for a plate of food.解析:判断正误题。根据文章第二段第一句可知,里德尔之前自愿参加该音乐节至少有5年,A项正确。答案:A27We can learn from the passage that _.A. people can get tickets easily for the festivalB. the Edmonton Folk Music Festival is well organizedC. driving ones
44、 own car to the festival is highly recommendedD. bikes are available at the festival from Wednesday to Sunday解析:推理判断题。根据文章第二段及第四段的叙述可知。该音乐节组织得很好,主办方考虑得很周详,故选B项。答案:B28What would be the best title for this passage?A. Folk Music of BluesB. One Festival for AllC. Festival for Family GatheringD. Edmonton
45、s Downtown Park解析:主旨归纳题。文章介绍的是一次适合所有音乐爱好者的民间音乐节,故B项为本文的最佳标题。答案:BCFor years I wanted a flower garden. But then we had Matthew. And Marvin. And the twins, Alisa and Alan. And then Helen. I was too busy raising them to grow a garden.Money was tight, as well as time. Often when my children were little,o
46、ne of them would want something that cost too much,and Id have to say, “Do you see a money tree outside? Money_doesnt_grow_on_trees,you know.”Finally,all five got through high school and college and were off on their own. I started thinking again about having a garden. I wasnt sure,though,I mean,gar
47、dens do cost money.Then, one spring morning, on Mothers Day, I was working in my kitchen. Suddenly, I realized that cars were tooting their horns as they drove by. I looked out of the window and there was a new tree,planted right in my yard. I thought it must be a weeping willow, because I saw thing
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557434.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
