分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 27

类型河南省濮阳市2020届高三英语第二次模拟考试试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:557495
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:27
  • 大小:371KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省 濮阳市 2020 届高三 英语 第二次 模拟考试 试题 解析
    资源描述:

    1、河南省濮阳市2020届高三英语第二次模拟考试试题(含解析)注意事项:1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、考生号填写在试卷和答题卡上。并将条形码粘贴在答题卡的指定位置。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。3. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有2分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,

    2、从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C。1. When does the woman get down to work today?A. At 10:00. B. At 9:30. C. At 9:00.2. What did the woman do after she lost her passport?A. She went to the police station.B. She tur

    3、ned to the foreign student adviser.C. She went to the Passport Office in Washington.3. What will the man do?A. Have a cup of tea. B. Boil more water. C. Make tea for Christine.4. Where are the speakers going?A. To a shop. B. To a restaurant. C. To the railway station.5. Who went to attend the meetin

    4、g in the end?A. William. B. The woman. C. John.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7小题。6. What kind of apartment does the woman like?A. Three-bedroom ones. B. Two-bedroom ones. C. One-bedroom

    5、ones.7. How much is the monthly rent?A. $300. B. $650. C. $350.听第7段材料,回答第8、9题。8. What is the probable relationship between the speakers?A. Schoolmates. B. Neighbors. C. Colleagues.9. What is the man learning in college?A. Banking. B. Marketing. C. Accounting.听第8段材料,回答第10至12题。10. Why is the man a bit

    6、 nervous?A. He is afraid of his teacher.B. He is a new comer to the school.C. He isnt prepared for coming to school.11. What must students do before morning reading?A. Do morning exercises. B. Hand in homework. C. Copy words and expressions.12. What can students do if they feel hungry?A. Ask teacher

    7、s for some food.B. Have something to eat in class.C. Buy some food during the second break.听第9段材料,回答第13至16题。13. Whats wrong with the man?A. He has already had an appointment.B. He has a terrible toothache.C. He doesnt have my medicine.14. When did the man have his toothache?A. At 10:00 am. B. At 8:0

    8、0 am. C. At 7:00 am.15. What day is it today?A. Saturday. B. Sunday. C. Monday.16. What can we know about the dentist?A. He is booked up today. B. Few people like to see him. C. He usually works at weekend nights.听第10段材料,回答第17至20题。17. Why does the speaker always carry the iPod touch?A. To talk with

    9、her friends. B. To pass time enjoyably. C. To work while travelling.18. What does the speaker do with the Internet?A. Seeing films and practicing spoken English.B. Listening to music and playing computer games.C. Reading newspapers and checking out information.19. Why is the sun very important in th

    10、e speakers life?A. It makes her more active. B. It allows her to think over. C. It gives her a feeling of comfort.20. What do we know about life ten or fifteen years ago?A. People enjoyed life more.B. The Internet first came into use then.C. It was hard for people to get in touch online.第二部分 阅读理解(共两

    11、节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。ASweet Bees Honey Festival & Country Fair 2020Sweet Bees Honey Festival & Country Fair is a fun and delicious way to celebrate the incredible work of the honeybee on June 14.Your ticket to Sweet Bees Honey Festival & Country

    12、Fair includes: Tastings & sales of local, regional and international honeys Admission to all of the Museum Villages exhibits Live bluegrass music by the Breakneck Annie Band Meet Museum Villages farm animals See Museum Villages own active beehive Free face painting for childrenTickets are available

    13、online for just $15/adult & $10/child (age 412)VIP Tickets ($35/each) include a Honey Festival bag, a VIP badge, a special surprise Honey Festival gift, a Museum Village souvenir and a VIP guided tour of museum Village at 12 pm & 2 pm.Tickets purchased at the door are $21/adult & $16/child (ages 412

    14、)Children under 4 years old are free at this location.A “Late Day Special” ticket is available online for just $10/person (all ages, 4 and up) for the last two hours of the Honey Festival between 3 pm and 5 pm when crowds are typically smaller and the atmosphere is more relaxing. Most vendors (摊贩) s

    15、till have plenty of goods, and plenty of products are typically available for purchase during this later part of the day. “Late Day Special” tickets purchased at the door are $16/person (all ages, 4 and up).Please note that “Late Day Special” ticket holders will NOT be admitted before 3 pm.Tickets p

    16、urchased online will be sent to you electronically in a PDF file. Print out these tickets and bring them to Sweet Bees Honey Festival & Country Fair. You may also purchase tickets on your mobile phone using the Eventbrite App. We can scan your ticket barcode directly.Parking: There is free parking o

    17、nsite at Museum Village. Free shuttle buses will be available, and there is also a walkway from Lot B to the Museum.Please visit our website www.HoneyF for more information.1. What can visitors do on Sweet Bees Honey Festival & Country Fair?A. Have a look at some farm animals.B. Get a chance to perf

    18、orm with a hand.C. Taste various local and international foods.D. Appreciate paintings by some famous artists.2. How much can Mr. Green save if he buys two adult tickets online?A. $41.B. $30.C. $15.D. $12.3. What can we learn about Sweet Bees Honey Festival & Country Fair?A. No public transport can

    19、get there.B. It closes at 5:00 in the afternoon.C. Visitors must show paper tickets at the gate.D. It is in honor of the hard-working beekeepers.【答案】1. A 2. D 3. B【解析】【分析】本文是一篇应用文。本文主要介绍蜜蜂蜂蜜节及2020年国家博览会的活动,门票及注意事项等。【1题详解】细节理解题。根据第二段蜜蜂蜂蜜节及国家博览会包含 Tastings & sales of local, regional and international

    20、honeys; Admission to all of the Museum Villages exhibits; Live bluegrass music by the Breakneck Annie Band; Meet Museum Villages farm animals; See Museum Villages own active beehive; Free face painting for children本地、地区和国际蜂蜜的品尝和销售;博物馆村所有展览的入场券;危险的安妮乐队现场演奏的蓝草音乐;遇见博物馆村的农场动物;看博物馆村自己活跃的蜂巢;儿童自由脸画,由此可知A选项

    21、正确,故选A。【2题详解】细节理解题。根据文章描述Tickets are available online for just $15/adult & $10/child (age 412) 网上售票,成人只需15美元,儿童(4-12岁)只需10美元;Tickets purchased at the door are $21/adult & $16/child (ages 412) 在门口购买的门票成人21没有,儿童(4-12岁)16美元;由此可知如果在网上买2张成人票可以省12元,故选D。【3题详解】细节理解题。文章最后一段Free shuttle buses will be availabl

    22、e, and there is also a walkway from Lot B to the Museum.免费的穿梭巴士,从B区到博物馆也有一条人行道,由此可知A选项错误;倒数第四段A “Late Day Special” ticket is available online for just $10/person (all ages, 4 and up) for the last two hours of the Honey Festival between 3 pm and 5 pm when crowds are typically smaller and the atmosphe

    23、re is more relaxing. 在下午3点到5点之间的蜂蜜节最后两个小时,“晚场特价”门票可以在网上买到,每人只要10美元(所有年龄在4岁以上的人都可以买到),这段时间的人群通常比较少,气氛也比较轻松,由此可知博物馆是在5点关门,B选项正确;You may also purchase tickets on your mobile phone using the Eventbrite App. We can scan your ticket barcode directly. 您也可以使用Eventbrite App在手机上购票。我们可以直接扫描您的票面条码,由此可知C选项错误;Swe

    24、et Bees Honey Festival & Country Fair is a fun and delicious way to celebrate the incredible work of the honeybee on June 14. 6月14日,甜蜜蜜蜂的蜂蜜节和国家博览会是庆祝蜜蜂出色工作的一种有趣又美味的方式,D选项错误;故选B。【点睛】应用文多是细节理解题。一般定位关键词适用于解答细节理解题。通过定位关键词解题,考生在阅读题干时,把题干中有标记意义的词或词组划记出来,或者选项中的关键词,然后用这个词回到原文当中定位。如小题2题干中的two adult tickets o

    25、nline,回到原文中的在线购票的价格,可以帮助快速计算出答案。BTyler and I stopped by our corner store. A few police cars caught Tylers attention. “Mom, can I use my allowance money and buy the policemen some doughnuts to say thank you?” he asked.“Certainly!” I said, feeling proud that I was achieving my aim to raise my children

    26、 to be grateful, tender-hearted and caring.After we left the store, Tyler asked a question that would change our lives and the lives of countless others forever.“Why were the police so happy about the doughnuts?”I explained some people are not always friendly to police officers. Tyler was very sad t

    27、o hear this, and instead of shrugging it off, he said that he was going to thank every cop in America and buy them each a doughnut!I was shocked, but it never occurred to me to say “no”. In fact, I thought it was an excellent but unachievable idea. I suggested many other options, but nothing was eno

    28、ugh for him on the newfound mission (使命).I didnt know how to put this passion into action, but I knew one thing: Tyler had found his purpose, and it was my duty to help him. I e-mailed our local office and asked if Tyler could host a thank-you event for them. They were delighted. At the event, they

    29、called Tyler “The Donut Boy”, a name that has become known throughout the nation.Then we kept planning thank-you events and many caring people joined in. We were invited to TV stations, and flew to Washington, D.C. for National Police Week. It has been three years since a simple act of kindness spar

    30、ked a wonderful idea in an eight-year-old boy, In forty-eight states, more than 90,000 doughnuts have been delivered so far, with no end in sight. Were made memories that will last a lifetime, but most importantly, we have served those who serve us daily and made our mark on this world.4. What quali

    31、ty of Tyler made the author feel proud?A. Kindness.B. Honesty.C. Confidence.D. Independence.5. How did the author react to Tylers wish to thank all the police at first?A. She tried to change his idea.B. She told him it was impossible.C. She praised him for his ambition.D. She expressed her doubt abo

    32、ut it.6. What can we infer about Tyler?A. He is eight years old.B. He has become world-famous.C. Hes influenced many people.D. His mission has been completed.7. What conclusion can we draw from the text?A. Well begun, half done.B. Strike while the iron is hot.C. God helps those who help themselves.D

    33、. Nothing is impossible to a willing heart.【答案】4. A 5. A 6. C 7. D【解析】这是一篇记叙文。文章讲述了作者想把孩子Tyler培养成具有感恩、温柔和关心品质的人。当作者听到孩子说想用零用钱给警察买些甜甜圈说声“谢谢”时,作者十分支持。后来作者联系办公室为孩子举办了感谢活动,他们通过众多感恩活动,为那些每天为人们服务并在这个世界上留下印记的人服务。4题详解】细节理解题。根据第二段中的“Certainly!” I said, feeling proud that I was achieving my aim to raise my ch

    34、ildren to be grateful, tender-hearted and caring.(“当然!”我说,我感到自豪的是,我正在实现我的目标,把我的孩子培养成感恩、温柔和关心的人)可知,Tyler的善良品质使得作者十分骄傲。故选A项。【5题详解】细节理解题。根据第六段中的I was shocked, but it never occurred to me to say “no”. In fact, I thought it was an excellent but unachievable idea. I suggested many other options, but nothi

    35、ng was enough for him on the new found mission.(我很震惊,但我从未想过要说“不”。事实上,我认为这是一个很好但无法实现的想法。我提出了许多其他的选择,但对他来说,在这些新的任务中什么都不足够)可知,我在起初听到泰勒想感谢所有警察时,我很震惊并给他提出一些其他建议,想让他改变想法。故选A项。【6题详解】推理判断题。根据倒数第三段中的At the event, they called Tyler “The Donut Boy”, a name that has become known throughout the nation.(在这次活动中,他们

    36、称泰勒为“甜甜圈男孩”,这个名字已经在全国范围内广为人知)及倒数第二段中的We were invited to TV stations, and flew to Washington, D.C. for National Police Week.(我们被邀请去电视台,然后飞往华盛顿参加国家警察周)可以推测出,Tyler影响了很多人。故选C项。【7题详解】推理判断题。根据最后一段中的In forty-eight states, more than 90,000 doughnuts have been delivered so far, with no end in sight.(在48个州,到目

    37、前为止,已经有9万多个甜甜圈被送去,而且没有尽头)及根据文中作者起初听到孩子要感谢每个警察,送每个警察一个甜甜圈的想法时,作者觉得震惊并想改变他的想法,后来到坚持下来,可以总结出“只要有心,没有做不到的事情”的道理。故选D项。CWere drowning in plastic. If you want to reduce your own contribution to the plastic pollution problem, recycling might seem like an easy solution.But what happens after you clean out th

    38、ose plastic containers and pour them into a recycling bin? Unfortunately, the outcome isnt as rosy as many people think; recycling is unlikely to give plastic to-go containers new life. “Of all the waste produced in 2017, only 8.4% of it eventually got recycled. Its not that consumers arent motivate

    39、d to recycle or that they dont have ready access to recycling programs; the United States simply doesnt have the proper facilities (设施),” said John Hocevar, a marine biologist with Greenpeace USA.A recent report surveyed the United States 367 materials recovery facilitiesthe facilities that sort our

    40、 recyclingand found only plastic bottles were regularly recycled. The fate of most other types of plastic such as packaging usually ends up being buried or burnt.Not all plastic is created equal. If you turn over a transparent plastic bottle, like those used to hold water, youll notice a number “1”

    41、inside a triangular recycling symbol. Non-transparent jugs, like the kind that hold milk, get a “2”. At materials recovery facilities, or MRFs, plastics get sorted based on these numbers, which indicate how recyclable they are.Numbers 1 and 2 are relatively recyclable. Recycling gets more difficult

    42、with higher numbers, called “mixed plastic”. This waste makes up around 69% of all the plastic we use. Its much more expensive to process than numbers 1 and 2.So what the United States needs is facilities equipped to process other kinds of plastic. But Hocevar came up with a different solution: “The

    43、 really simple answer is that we have to stop making so much throwaway plastic.”That said, is recycling worth it? For bottles labeled (贴标签) “1” or “2”, the answer is “yes”. Theres also a growing market for plastics labeled “5”. For other numbers, Hocevars answer was simple: a resounding (响亮的) “no” o

    44、n numbers 3, 4, 6 and 7.8. Which problem is the USA facing according to the text?A. People dont know the best way to recycle.B. Ready recycling programs are not accessible.C. People lack awareness about plastic recycling.D. There isnt suitable equipment for plastic recycling.9. What may John Hocevar

    45、 think of plastic recycling in the USA?A. Productive.B. Promising.C. Unsatisfying.D. Controversial.10. What information can the numbers on plastic bottles convey?A. Whether it is easy to recycle them.B. The recycling technology they need.C. They places where they were produced.D. Which dustbin we sh

    46、ould put them into.11. What should we do with plastic according to Hocevar?A. Give up the use of plastic.B. Develop more cheaper facilities.C. Only recycle plastics labeled 1 to 5.D. Reduce the production of mixed plastic.【答案】8. D 9. C 10. A 11. D【解析】本文为说明文。讲述了塑料垃圾回收问题,标有不同数字符号的塑料瓶回收的成本也不同,有些可以回收,有些

    47、应该停止制造。【8题详解】细节理解题。根据第二段Its not that consumers arent motivated to recycle or that they dont have ready access to recycling programs; the United States simply doesnt have the proper facilities(这并不是说消费者没有回收利用的动机,也不是说他们没有现成的回收利用的途径;美国就是没有适当的设施)可知,美国所遇到的问题没有适当的设施,故选 D。【9题详解】推理判断题。根据“Of all the waste pro

    48、duced in 2017, only 8.4% of it eventually got recycled. the United States simply doesnt have the proper facilities (设施),” said John Hocevar, a marine biologist with Greenpeace USA.(“在2017年产生的所有垃圾中,只有8.4%最终得到回收利用。美国就是没有适当的设施。”美国绿色和平组织的海洋生物学家John Hocevar说,)可知,John Hocevar 对美国塑料回收不满意,故选C。【10题详解】细节理解题。根

    49、据第五段Numbers 1 and 2 are relatively recyclable. Recycling gets more difficult with higher numbers, called “mixed plastic”. (数字1和2是相对可回收的。塑料的数量越高,回收就越困难,被称为混合塑料。)可知,塑料瓶上的数字代表了回收难度,故选A。【11题详解】细节理解题。根据倒数第二段Hocevar came up with a different solution: “The really simple answer is that we have to stop makin

    50、g so much throwaway plastic.”( Hocevar想出了一个不同的解决方案:“真正简单的答案是我们必须停止制造这么多的一次性塑料。”)可知,按照Hocevar所说,对于无法回收的混合塑料,我们应该减少生产,故选D。DSometimes, you just cant say no to another spoonful of ice cream and maybe one more after that. Why not? You deserve it.Theres no need to beat yourself up about it later. The trut

    51、h is that you were probably bound to do that from the very first spoonful. Thats because there is a switch in your brain, and for whatever reason, it can get stuck in the “on” position.According to a new study, this impulse (冲动) control may come down to a very specific circuit (回答) in the brain whic

    52、h occasionally produces melanin-concentrating hormone, or MCHa chemical linked with our desire for food or drugs. And that circuit always says yes.By manipulating this circuit, it is possible that we might be able to develop cures for overeating that help people stick to a diet without reducing norm

    53、al appetite or making delicious foods like donuts less delicious.For their research, the scientists treated rats to a self-serve buffet. Bur the treats were on a timed delivery system, making tasty food every 20 seconds, and only when a rat pressed a lever (杠杆). Hit that lever too earlyas impatient

    54、test subjects occasionally didand the counter would start from scratch. Lever-happy rats would have to wait another cycle before the food became available again.A second experiment offered the rats two dining options. Push Lever A and get an immediate small reward. Pushing Lever B meants waiting for

    55、 around40 seconds, but the food reward would be much bigger. Guess which lever those impatient rats were most food of? Thats right. They picked the now-now-now switch.Their impulsiveness, however, rose sharply when scientists gave the rats MCH. These animals become more impulsive. MCH, it seemed, co

    56、uld talk rats into loosening its inhibitions (拘束). The result? More please.Researchers can now see where that conversation between the brains reward system and its impulse control center takes place. The next step will be to map itand potentially influence the discussion. It may eventually be possib

    57、le to control a food-eating impulse.12. Which of the following can best replace the underlined word “manipulating” in paragraph 4?A. Strengthening.B. Controlling.C. Classifying.D. Creating.13. What would happen when a rat pressed a lever earlier than the fixed time?A. A bigger food reward would appe

    58、ar.B. Tasty food would be delivered much sooner.C. Longer time would be needed for food to appear.D. The lever would be stopped form delivering food.14. Why did the researchers conduct the experiments?A. To find out the effect of MCH on animals.B. To prove rats are also greedy for more food.C. To st

    59、udy how levers influence rats impulse.D. To show rats and humans have similar impulse for food.15. What is the best title for the text?A. What Is the Effect of Your Impulse?B. What Can You Do to Resist More Food?C. Why Cant You Say “No” to Your Impulse?D. Why Do You Always Give in to One More Mouthf

    60、ul?【答案】12. B 13. C 14. A 15. D【解析】这是一篇说明文。有时候,你总是忍不住再吃一勺冰淇淋,根据最新研究显示,这种冲动控制可以归结为大脑中偶尔会产生的黑色素浓缩激素,或者称MCH,它是与我们对食物或药物的渴望有关的化学物质。【12题详解】词义猜测题。根据划线词前面的And that circuit always says yes.可知,它总是说同意;根据划线词后面的it is possible that we might be able to develop cures for overeating that help people stick to a diet

    61、without reducing normal appetite or making delicious foods like donuts less delicious.可知,我们有可能开发出治疗暴饮暴食的方法,这个方法能帮助人们在不降低正常食欲的情况下坚持节食,或是让甜甜圈这样的美味食物变得不那么美味。由此可以推理出,是控制大脑中的那个回答,来研发出方法。因此下划线单词manipulating意为“操作、控制”,结合选项,选B。【13题详解】细节理解题。根据第五段Hit that lever too earlyas impatient test subjects occasionally

    62、didand the counter would start from scratch. Lever-happy rats would have to wait another cycle before the food became available again. 就像不耐烦的受试者偶尔做的那样,太早按杠杆,计时器会从头开始。在食物再次供应之前,快乐的老鼠将不得不等待另一个循环。由此可以看出,当老鼠在规定时间之前按下杠杆时,食物出现需要更长的时间。故选C。【14题详解】推理判断题。根据导数第二段Their impulsiveness, however, rose sharply when

    63、scientists gave the rats MCH. These animals become more impulsive. MCH, it seemed, could talk rats into loosening its inhibitions (拘束).可知,然而,当科学家给老鼠MCH时,他们的冲动急剧上升。MCH似乎能让老鼠放松抑制。由此可以看出,研究者的实验是为了了解MCH对动物的影响。故选A。【15题详解】主旨大意题。根据第一段Sometimes, you just cant say no to another spoonful of ice cream and mayb

    64、e one more after that.可知,有时,你拒绝不了另一勺冰激凌或者再来一个;根据第三段According to a new study, this impulse (冲动) control may come down to a very specific circuit (回答) in the brain which occasionally produces melanin-concentrating hormone, or MCHa chemical linked with our desire for food or drugs.可知据最新研究显示,这种冲动控制可以归结为

    65、大脑中的一个很特别的回答,它偶尔会产生的黑色素浓缩激素,或者称MCH,它是与我们对食物或药物的渴望有关的化学物质。由此可以看出,文章研究的是“你为什么总要多吃一口”现象,故选D。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。How to DIY Your Own MaskDuring the outbreak of COVID-19, one of the must-have items is the mask. However, many countries are in bad need

    66、of medical masks and other protective equipment. _16_ But we can make our own masks which can be used repeatedly. Now, lets look at the most popular DIY method for soda bottle gas masks._17_ And it doesnt require huge skills. With necessary materials and a little training, it can be made in 15 minut

    67、es.To make such a mask project, youll require a sharp cutting tool, a market, glue, a 2-liter soda bottle, rubberized foam insulation strip (泡沫橡胶绝缘条) and one N95 mask. Total cost may be $5.First, youll have to clean the 2-liter plastic bottle. After that, draw a U-shaped area using the marker. _18_

    68、Then start with a smaller cut and work your way up from there. Cut away the bottom of the bottle and youll end up with a basic shape.Next, use the rubberized foam insulation as a seal for the edges of the bottle. _19_ This will serve as a resting place for the N95 mask. Then cut off the N95 masks ed

    69、ging carefully. And place is inside the neck of the bottle. The elastic bands (橡皮筋) from the N95 mask will be used to secure the gas mask firmly on your face. Then a DIY gas mask is completed.Do remember to keep the gas mask stored in a well sealed plastic bag. _20_A. In this way you can make good u

    70、se of the bag.B. This can prevent it from getting polluted.C. The soda bottle gas mask is very simple to make.D. In this situation it is hard for people to get enough masks.E. It should be big enough to fit your face and yet not too big.F. Actually, the idea of DIY gas masks dates back to WW II.G. Y

    71、ou should also make a circle of foam insulation inside the bottle.【答案】16. D 17. C 18. E 19. G 20. B【解析】这是一篇说明文。文章介绍“如何自己动手做自己的口罩。”【16题详解】根据上文提示“然而,许多国家急需医用口罩和其他防护设备。”再根据下文提示“但我们可以自己做口罩,可以重复使用。”承接上下文,D项In this situation it is hard for people to get enough masks.(在这种情况下,人们很难得到足够的口罩。)切题。故选D。【17题详解】根据下文

    72、提示“而且它不需要很高的技能。只要有必要的材料,再稍加训练,15分钟就能做好。”承接下文,C项The soda bottle gas mask is very simple to make.(汽水瓶防毒面具制作起来很简单。)切题。故选C。【18题详解】根据上文提示“在那之后,用记号笔画一个U形的区域。”再根据下文提示“然后从一个较小的切口开始,从那里开始。”承接上下文,E项It should be big enough to fit your face and yet not too big.(它应该足够大,适合你的脸,但又不是太大。)切题。故选E。【19题详解】根据上文提示“接下来,使用橡胶

    73、泡沫绝缘作为密封的边缘的瓶子。”再根据下文提示“这将作为N95遮罩的休息场所。”承接上下文,G项You should also make a circle of foam insulation inside the bottle.(你还应该在瓶子里面做一个泡沫绝缘圈。)切题。故选G。【20题详解】根据上文提示“记得将防毒面具储存在密封的胶袋内。”承接上文,B项This can prevent it from getting polluted.(这可以防止它被污染。)切题。故选B。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各

    74、题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。More than anything else in the world, Jayden Hairston wanted to learn how to sing. _21_, his elementary school in Yonkers didnt _22_ the music instruction he needed. So he begged his parents to sign him up for after-school lessons.His mother said, Ever sin

    75、ce I could _23_, he has been singing and dancing for the family. She wanted to help her son to do whatever he loved, but private lessons were too _24_ for the family where there was only one breadwinner.Then Jayden began researching after-school arts _25_ on the Internet. Luckily, he soon _26_ the w

    76、ebsite of Harlem School of the Arts (HSA) in New York City. There, he could _27_ singing and dancing lessons. It was a bit far from Yonkers. But he _28_ his parents to take him for a visit.That was three years ago. Now Jayden is one of HSAs most _29_ students. He takes singing, dancing, or theater l

    77、essons almost every day after school. Last year, he performed in seven productions. When Im at HSA, I dont want to leave, he says. Its made me more _30_. I feel better about myself, Jayden says.Like Jayden, many poor students across the United States have _31_ access to arts instruction in schools.

    78、HSA is one of many nonprofit groups that _32_ this gap (缺口) by offering cheaper online arts classes which most families can _33_. These groups are usually funded by donations.A Harvard University study found that arts instruction does not straightly raise students _34_ in math and English. However,

    79、that doesnt mean arts education isnt _35_. Arts train a set of thinking skills _36_ those measured by test scores. It can also offer another _37_ for children who may not _38_ good scores in such exams. Without it, students might never _39_ their strengths and possibly their future occupations.Jayde

    80、n Hairston knows this firsthand. He says Harlem School of the Arts has _40_ him to go after his professional goals.21. A. BesidesB. InsteadC. ThereforeD. However22. A. offerB. holdC. sellD. follow23. A. imagineB. speakC. rememberD. listen24. A. attractiveB. horribleC. troublesomeD. expensive25. A. a

    81、pplicationsB. programsC. competitionsD. technologies26. A. ran overB. broke intoC. set upD. came across27. A. teachB. performC. attendD. check28. A. convincedB. forcedC. instructedD. forbade29. A. friendlyB. activeC. selflessD. cautious30. A. confidentB. modestC. reasonableD. sensitive31. A. directB

    82、. normalC. limitedD. broadened32. A. bridgesB. widensC. breaksD. deepens33. A. advertiseB. prepareC. recommendD. afford34. A. responsesB. achievementsC. memoryD. attention35. A. excitingB. demandingC. valuableD. reliable36. A. different fromB. regardless ofC. similar toD. along with37. A. challengeB

    83、. rightC. directionD. destination38. A. distinguishB. accumulateC. urgeD. obtain39. A. expectB. discoverC. processD. satisfy40. A. requiredB. motivatedC. promisedD. reminded【答案】21. D 22. A 23. C 24. D 25. B 26. D 27. C 28. A 29. B 30. A 31. C 32. A 33. D 34. B 35. C 36. A 37. C 38. D 39. B 40. B【解析】

    84、这是一篇夹叙夹议的文章。本文主要讲述了Jayden Hairston因为在学校得不到他自己所需要的艺术指导,因此在征得父母的允许下他选择了一家非盈利的艺术培训学校。文章指出,艺术课程虽然不能直接提高学生的分数,但是可以培养学生其他方面的思维技能,让学生看到自己长处,也可以为学生提供另外的职业方向。【21题详解】考查副词词义辨析。句意:然而,他在Yonkers的小学没有提供他所需要的音乐指导。A. Besides此外;B. Instead相反;C. Therefore因此;D. However然而。根据上文的Jayden Hairston wanted to learn how to sing和

    85、下文的his elementary school in Yonkers didnt _2_ the music instruction he needed可知上下文是转折关系,故选D项。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:然而,他在Yonkers的小学没有提供他所需要的音乐指导。A. offer提供;B. hold拿着;C. sell卖;D. follow跟随。根据下文的So he begged his parents to sign him up for after-school lessons.可知他所在的小学没有提供他需要的音乐指导,故选A项。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:他的

    86、妈妈说:“自我能够记得起,他一直为家人唱歌跳舞。” A. imagine想象;B. speak说;C. remember记得;D. listen听。根据下文的he has been singing and dancing for the family.可知这是Jayden Hairston妈妈回忆的事情,故用“记得”符合语境,故选C项。【24题详解】考查形容词词义辨析。句意:她想帮助儿子学习他喜欢的任何东西,但是私人课程对这个只有一个人挣钱养家的家庭来说太昂贵了。A. attractive有吸引力的;B. horrible恐怖的;C. troublesome麻烦的;D. expensive昂贵

    87、的。根据下文的there was only one breadwinner.可知此处用“昂贵的”符合语境,故选D项。【25题详解】考查名词词义辨析。句意:然后,Jayden开始在网络上搜索课外艺术课程。A. applications申请;B. programs课程;C. competitions竞赛;D. technologies技术。根据下文的Harlem School of the Arts (HSA) in New York City.可知此处用“课程”符合语境,故选B项。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:非常幸运,他偶遇了纽约Harlem艺术站。A. ran over碾过,复查;B

    88、. broke into强行进入;C. set up建立;D. came across遇到。根据上文的Luckily可知此处用“偶遇”符合语境,故选D项。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:在那儿,他可以每天放学后去上歌唱、舞蹈或戏剧课程。A. teach教;B. perform表演;C. attend上(学/课);D. check核查。根据句意可知,此处考查固定用法attend lessons“上课”,故选C项。28题详解】考查动词词义辨析。句意:但他说服父母带他去学校看看。A. convinced说服;B. forced强迫;C. instructed指导;D. forbade禁止。根据

    89、上文的It was a bit far from Yonkers.可知上下文是转折关系,此处用“说服”符合语境,故选A项。【29题详解】考查形容词词义辨析。句意:现在,Jayden是学校里最活跃的学生之一。A. friendly友好的;B. active活跃的;C. selfless无私的;D. cautious警惕的。根据下文的He takes singing, dancing, or theater lessons almost every day after school.可知Jayden是非常活跃的,故选B项。【30题详解】考查形容词词义辨析。句意:Jayden说:“它让我更加有信心了

    90、。”A. confident有信心的;B. modest谦虚的;C. reasonable合理的;D. sensitive敏感的。根据下文的I feel better about myself可知此处应选择一个正向的形容词,用“有信心的”符合语境,故选A项。31题详解】考查形容词词义辨析。句意:在美国,有很多像Jayden一样的穷人家的孩子,他们在学校接触的艺术指导是有限的。A. direct直接的;B. normal正常的;C. limited有限的;D. broadened拓宽的。根据上文的his elementary school in Yonkers didnt _2_ the mus

    91、ic instruction he needed. So he begged his parents to sign him up for after-school lessons.可知这些孩子在学校接触的艺术指导是有限的,故选C项。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:HAS是众多非盈利艺术学校中的一个,通过提供相对便宜的、大多数家庭都能承担的在线艺术课程缩小差距。A. bridges克服;B. widens拓宽;C. breaks打破;D. deepens加深。根据下文的by offering cheaper online arts classes which most families

    92、can _13_.可知该学校提供的课程bridge the gap“缩小了差距”,故选A项。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:句意:HAS是众多非盈利艺术学校中的一个,通过提供大多数家庭都能承担的便宜的在线艺术课程缩小差距。A. advertise打广告;B. prepare准备;C. recommend推荐;D. afford承担。根据上文的offering cheaper online arts classes可知此处用“能够承担”符合语境,故选D项。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:哈佛大学的一项研究发现,艺术指导虽然不能直接提高学生在数学、英语科目的成绩。A. response

    93、s回应;B. achievements成绩;C. memory记忆;D. attention专注力。根据下文的Arts train a set of thinking skills _16_ those measured by test scores.可知此处用“成绩”符合语境,achievement和score是同义词复现,故选B项。【35题详解】考查形容词词义辨析。句意:但,那并不意味着它没有价值。A. exciting令人兴奋的;B. demanding要求高的;C. valuable有价值的;D. reliable可靠的。根据下文的Arts train a set of thinkin

    94、g skills可知艺术指导也是非常有价值的,故选C项。【36题详解】考查形容词短语辨析。句意:艺术训练的一系列思维技巧和那些用测试的分数来衡量的思维技巧不同。A. different from与不同;B. regardless of不管;C. similar to与相似;D. along with和一起。结合常识可知,艺术课程培养的技能和数学、英语等培养的技能不同,故选A项。【37题详解】考查名词词义辨析。句意:它还可以为那些在考试中可能不会获得好分数的孩子提供另外一个方向。A. challenge挑战;B. right权利;C. direction方向;D. destination目的地。

    95、根据下文的their strengths and possibly their future occupations.可知,此处是指为考试分数不好的孩子提供另外的职业方向,故选C项。【38题详解】考查动词词义辨析。句意:它还可以为那些在考试中可能不会获得好分数的孩子提供另外一个方向。A. distinguish区分;B. accumulate积累;C. urge催促;D. obtain获得。根据语言表达常识可知,我们一般说“获得好成绩”,故选D项。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:如果没有艺术课程,学生可能绝不会发现他们的长处和他们将来可能的职业。A. expect期待;B. discov

    96、er发现;C. process处理;D. satisfy使满意。根据句意可知,此处用“发现”符合语境,故选B项。【40题详解】考查动词词义辨析。句意:他说Harlem艺术学校已经激励他去追寻他的专业目标。A. required要求;B. motivated激励;C. promised承诺;D. reminded提醒。根据上文的When Im at HSA, I dont want to leave, he says. Its made me more _10_. I feel better about myself, Jayden says.可知此处用“激励”符合语境,故选B项。第二节(共10

    97、小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式,并将答案填写在答题卡上。Greta Thunberg, a 16-year-old Swedish climate change activist, _41_ (elect) as 2019s Person of The Year last week.In August 2018, tired of the refusal of world leaders _42_ (take) action, the young girl started camping in front of the Swed

    98、ish Parliament every Friday with _43_ sign, which said: Schools Strike for Climate.The teens act soon spread quickly, _44_ (inspire) kids and adults worldwide to take action. By September, 2018, her _45_ (week) strike had become a worldwide climate change movement called Fridays for the Future, _46_

    99、 tens of thousands of students skipping school on this day to condemn the inaction of the leaders of their respective countries.The teenager, who has single-handedly helped bring climate change to the forefront of the global conversation, owes her _47_ (succeed) to her Aspergers syndrome. She says,

    100、I see the world in black and white, and I dont like compromising. _48_ I were like everyone else, I would have continued on and not seen this.Though Thunberg does not have a magical cure for climate change, she _49_ (believe) that climate change can be affected at a grassroots level by educating fri

    101、ends and electing _50_ (politician) that support the cause.【答案】41. was elected 42. to take 43. a 44. inspiring 45. weekly 46. with 47. success 48. If 49. believes 50. politicians【解析】这是一篇记叙文。文章主要讲述一个名叫Greta Thunberg的瑞典女孩,因政府对气候问题的不作为,她每周五拿着写有“学校为气候罢工”的标牌在议会门口露营。在她的影响下,成千上万的学生加入进来,以此敦促政府采取措施。因为这个举动,Gr

    102、eta Thunberg被评为2019年度人物。【41题详解】考查时态和语态。分析句子可知,此处是句子谓语动词,主语Greta Thunberg和elect之间是被动关系,由last week判断为一般过去时,应用一般过去时的被动语态,主语是单数,故填was elected。【42题详解】考查非谓语动词。句意:在2018年8月,对世界领导拒绝采取行动感到厌烦,这个年轻的女孩开始每周五在瑞典议会门前露营,并拿着写着一个“学校为气候大罢工”的标牌。根据句意和结构可知,此处应用不定式作为名词refusal的后置定语,refusal to take action“拒绝采取行动”,故填to take。【

    103、43题详解】考查冠词。句意:在2018年8月,对世界领导决绝采取行动感到厌烦,这个年轻的女孩开始每周五在瑞典议会门前露营,并拿着写着一个“学校为气候大罢工”的标牌。sign是可数名词,根据句意可知此处是泛指,应用不定冠词,又sign是辅音音素开头,故填a。【44题详解】考查非谓语动词。分析句子可知,此处应用非谓语动词作状语,逻辑主语the teens act和inspire之间是主动关系,应用现在分词,故填inspiring。【45题详解】考查形容词。分析句子可知,此处应用形容词修饰名词strike,weekly“每周的”,故填weekly。【46题详解】考查介词。分析句子可知,此处考查wit

    104、h的复合结构作为伴随状语,即with + n + doing,其中doing是宾补,和宾语之间是逻辑上的主动关系,with tons of thousands of students skipping school“成千上万的学生逃学”,故填with。【47题详解】考查名词。分析句子可知,此处应用名词作为动词owe的宾语,故填success。【48题详解】考查连词。句意:她说:“我对这个世界的看法是非黑即白,我不喜欢妥协。如果我也像其他人那样,我会继续生活下去,不会看到这些。” 分析句子可知,此处是虚拟语气,再结合句意,可知用连词if符合语境和语法,故填If。【49题详解】考查动词。分析句子可

    105、知,此处是主句谓语动词,由上文的does判断为一般现在时,主语是第三人称单数,谓语动词应用三单现形式,故填believes。【50题详解】考查名词的数。结合上下文可知,此处意为“选举政治家”,故应用名词作elect的宾语,且该名词作为定语从句的先行词,又由定语从句的谓语动词support判断主语that指代复数名词,故politician是复数,故填politicians。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一

    106、个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号( ),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线( )划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Last Sunday, I went to Tiananmen Square with my cousin, a boy of nine year old. Because it was the first time that he has come to Beijing, so everything could interest

    107、 him. He took many photos, saying they would be showing to his friends, most of who had never visited Beijing. Then a foreigner in the fifties caught our attention. To my greatly surprise, before I could react, my cousin went up. With fluent English, he asked if she needed any help. Knowing her pass

    108、port missing, we immediately helped her got in touch with the police. What a kind boy!【答案】1. year years2. has had3. 删除so4. showing shown/showed5. who whom6. the her7. greatly great8. With In9. 在missing前加was10. got get【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了作者和表兄去天安门玩耍时,遇到了一个需要帮助的外国人,表兄用流利的英语帮助她和警察取得联系。【详解】1. 考查名词的数。

    109、year是可数名词,由nine判断用复数形式,故将year改为years。2. 考查时态。此处考查固定句型it was the first time that sb had done“是某人第一次做某事”,根据该句型可知,此处应用过去完成时,故将has改为had。3. 考查连词。so和because不能连用,故删除so。4. 考查被动语态。主语they和show之间是被动关系,应用被动语态be done,故将showing改为shown/showed。5. 考查定语从句。分析句子结构可知,先行词his friends在从句中充当介词of的宾语,应用关系代词whom,故将who改为whom。6.

    110、 考查代词。此处考查固定短语in ones fifties“在某人五十多岁时”,根据下文的he asked if she needed any help可知这个外国人是女性,应用形容词性物主代词her,故将the改为her。7. 考查形容词。此处应用形容词修饰名词surprise,故将greatly改为great。8. 考查介词。用某种语言应用介词in,故将With改为In。9. 考查谓语动词。分析句子可知,knowing后是宾语从句,从句缺少谓语动词,表达某物丢失了应用be + missing,本文讲述过去的事情,应用一般过去时,故在missing前加was。10. 考查固定短语。此处考查固

    111、定短语help sb. do sth.“帮助某人做某事”,应用动词原形,故将got改为get。第二节 书面表达(满分25分)52.假定你是李华,你的澳大利亚朋友Peter来信询问你大学想学的专业。请你给他写一封邮件,内容包括:1. 告知你将选择中医专业;2. 解释你选择此专业的原因。注意:1. 词数100左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Peter,_Yours sincerely,Li Hua【答案】Dear Peter,How are you doing? Id like to tell you that I want to major in Chinese medic

    112、ine when I go to university and become a doctor in the future.As you know, Chinese medicine is part of our Chinese traditional culture, whose value is gradually recognized by the world. More and more people are turning to Chinese medicine when they are not feeling well. That is because it does less

    113、harm to people. Besides, during the fight against COVID-19, Chinese medicine is also making a great contribution and has effectively eased the patients pains. So I decide to pass down our traditional treasure and let more people benefit from it.Looking forward to hearing from you.Yours sincerelyLi H

    114、ua【解析】【分析】这是一篇应用文。本篇要求考生给朋友Peter写信,告知他要选择的专业以及选择该专业的原因。【详解】体裁:应用文时态:根据提示,时态应以一般现在时为主结构:总分总 要求:1. 你将选择中医专业;2. 解释你选择此专业的原因第二步:列提纲(重点词组)major in/ be glad to do sth./ turn to/ do harm to/ fight against/ make a contribution to/ ease/ pass down/ benefit from/ look forward to/ hear from第三步:连词成句1. How is ev

    115、erything going?2. I am delighted to tell you that I want to choose Chinese medicine as my major when I go to university and become a doctor in the future.3. As you know, Chinese medicine is part of our Chinese traditional culture, the value of which is gradually recognized by the world. 4. More and

    116、more people are turning to Chinese medicine for help when they are not feeling well. 5. The reason for this is that Chinese medicine does less harm to people. 6. Whats more, during the fight against COVID-19, Chinese medicine is also making a great contribution and has a good effect on easing the pa

    117、tients pains. 7. So I am determined to pass down our traditional treasure and let more people benefit from it.8. Looking forward to hearing from you.第四步:连句成篇(加入衔接词或从句)表示并列的连词:and/but/or/so状语从句连词:because/ if/ though/ although定语从句连词:which/ that/ when/ where第五步:修改润色(加入高级词汇或短语)【点睛】范文内容完整,要点全面,语言规范,语篇连贯,

    118、词数适当,上下文意思连贯,符合逻辑关系。作者范文中使用了一些主从复合句,例如:Id like to tell you that I want to major in Chinese medicine when I go to university and become a doctor in the future.中that引导宾语从句,when引导时间状语从句;As you know, Chinese medicine is part of our Chinese traditional culture, whose value is gradually recognized by the world.中as和whose都引导非限制性定语从句。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省濮阳市2020届高三英语第二次模拟考试试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557495.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1