《成才之路》2014-2015高中英语外研版选修8同步练习:MODULE 2 第2课时.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 成才之路 成才之路2014-2015高中英语外研版选修8同步练习:MODULE 第2课时 成才 2014 2015 高中英语 外研版 选修 同步 练习 MODULE 课时
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 2 第二课时.单词拼写1The government is a_to everyone to save water.2Two s_were arrested in connection with the robbery.3During the war,thousands of people f_the country.4Beggars often ask for money from_(过路人)5You should_(寻求)advice from your lawyer on this matter.6This wounded soldier w
2、as unconscious from his_(丢失;失去)of blood.7It was not long before the news was widely_(传播)8He told me some_(趣闻)about our English teacher.9On_(方面)of my company,I would like to welcome you here.10I never_(责备,抱怨)failuresthere are too many complicated situations in life.答案:1.appealing2.suspects3.fled4.pas
3、sersby5.seek6.loss7.circulated8.anecdotes9.behalf10.blame.完成句子1警察怀疑钱是他偷的。The police _the money.2你对去国外工作感兴趣吗?Does the idea of working abroad _you?3毕业后,他到南方去闯世界。After graduation,he went to the south to_.4我们准备对所发生的事承担责任。We were ready to_what had happened.5我完全不知道怎样能及时弄到这笔钱。I was completely_as to how to
4、get the money in time.答案:1.suspected him of having stolen2.appeal to3.seek his fortune4.take the blame for5.at a loss.选词填空1As for this kind of matter,you can_him.2He was a doortodoor salesman for a bit,but he soon_having the door slammed in his face.3That was the worst airline disaster_.4I am afraid
5、 that I am not_to discuss this matter.5The legal guardian must act_the child.6If you ask the fast runner to set the pace,then most of other runners will be_.7Im_London tomorrow.Please take care of my dog.答案:1.depend on2.got tired of3.in history4.at liberty5.on behalf of6.left behind7.leaving for.阅读理
6、解AShe is widely seen as proof that good looks can last forever.But,at nearly 500 years of age,time is catching up with the Mona Lisa.The health of the famous picture,painted by Leonardo da Vinci in 1505,is getting worse by the year,according to the Louvre Museum where it is housed.“The thin,wooden p
7、anel on which the Mona Lisa is painted in oil has changed shape since experts checked it two years ago.”the museum said.Visitors have noticed changes,but repairing the worlds most famous painting is not easy.Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current(现在的)chemi
8、cal state.Nearly 6 million people go to see the Mona Lisa every year,many attracted by the mystery of her smile.“Its very interesting that when you re not looking at her,she seems to be smiling,and then,you look at her and she slops.”said Professor Margaret Livingstone of Harvard University.“It s be
9、cause direct vision(视觉)is excellent at picking up detail,but less suited to looking at shadows.Da Vinci painted the smile in shadows.”However,the actual history of the Mona Lisa is just as mysterious as the smile.Da Vinci himself loved it so much that he always carried it with him,until it was event
10、ually sold to Frances King Francis I in 1519.In 1911,the painting was stolen from the Louvre Museum by a former employee,who took it out of the museum hidden under his coat.He said he planned to return it to Italy.The painting was sent back to France two years later.During World War II,French men hi
11、d the painting in small towns to keep it out of the hands of German forces.Like many old ladies,the Mona Lisa has some interesting stories to tell.1The underlined sentence in the first paragraph means the Mona Lisa_.Ais losing its valueBis being damaged after so many yearsCis getting more valuable w
12、ith years passingDwill rot away答案:B细节理解题。首先,由转折词But判断,本句的意思应和文章前面所说“美貌是永恒的”在意义上相反。后面又介绍说“蒙娜丽莎”的健康状况随着岁月的流逝而恶化,画的木板变形,因此断定此处的意思是指随着岁月的流逝,名画蒙娜丽莎受到了损坏。2The smile of the Mona Lisa can only be seen_.Aby indirect vision Bat a distanceCby direct vision Din shadows答案:A细节理解题。文章第四段提到,人们“正视”时,往往看不到“蒙娜丽莎”的微笑,原因
13、是当时达芬奇是在暗处画得画,因此只有人们“不正视”时,才能看到她的微笑。3From the last paragraph,we can infer that_.Amany interesting stories have been written about the Mona LisaBpeople are interested in the stories about the Mona LisaCsome mysteries still remain to be solved about the Mona LisaDmany more stories will be told about t
14、he Mona Lisa答案:C推理判断题。文章前面提到“蒙娜丽莎”的历史像她的微笑一样是个谜,因此最后一段的意思是她还有一些秘密未被人知。4Experts havent had any repairs on the Mona Lisa because_.Ait is now in a poor chemical stateBthey dont know how to replace the wooden panelCthey dont have the materials Da Vinci usedDthey are afraid it will be done further damage
15、答案:D推理判断题。根据第三段最后一句可知,专家对于达芬奇所用的材料及材料现在的化学状态没有把握,也就是说担心盲目修补会更加损坏此画。A项讲此画状况极差,观点过激与本文不符;B项本文未提及;C项与第三段最后一句不符。BLife is not a beauty contest.We all focus on our imperfections(瑕疵)In fact,you should see yourself in a proper way.Its necessary for you to know that self knowledge(自知之明)is the most important
16、beauty secret.Dont hate yourself for wanting to be beautiful.Goodlooking people get special treatment from strangers,employers and even their own mothers.Were not even close to our objective when it comes to judging our own looks.Other people see the whole package.But when we look in the mirror,were
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-557775.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018-2019学年高中语文人教版必修四课件:第1单元 2 雷 雨 .ppt
