2023版高考英语一轮总复习 第1部分 模块知识复习 Unit 3 Fascinating Parks课时作业 新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版高考英语一轮总复习 第1部分 模块知识复习 Unit Fascinating Parks课时作业 新人教版选择性必修第一
- 资源描述:
-
1、第一部分选择性必修第一册UNIT 3阅读理解A(湖北省巴东第一中学2021届高三下学期第二次模拟考试)Buckingham Palace TourWatching the traditional changing of the guard ceremony at Buckingham Palace is a must when in London, and on this 45hour youll get to experience this event, as well as other typical British traditions. The package combines thr
2、ee major attractions: the changing of the guard, a tour of the State Apartments and traditional afternoon tea. The guided tour passes through St. James Park before stopping to watch the guard ceremony with soldiers dressed in traditional uniforms, followed by entry into Buckingham Palace for an audi
3、o tour. After, travelers will head to a luxury hotel for traditional afternoon tea, scones and sandwiches. Thames River Sightseeing CruiseAfternoon tea is a British tradition, and to make this casual, elegant experience even more relaxing, you can combine it with a sightseeing cruise of Londons Tham
4、es River, the main waterway that flows through the heart of the city. Board a windowlined vessel for an hourandahalf voyage from Tower Pier to Westminster that includes traditional tea service with pastries, scones and sandwiches. The boat will float past iconic sites like the Tower of London, Big B
5、en, the Houses of Parliament and the London Eye, as well as Shakespeares famous Globe Theatre. On the return, feel free to wander the outside deck for photos and listen to informative commentary from the staff. London Royal Parks Bike TourLondon has some spectacular parks that are located among the
6、citys most famous attractions and a guided bike tour is a fun and relaxing way to cover a lot of ground quickly and experience these lovely public spaces. The fourhour, morning or afternoon bike tour begins in Central London where bicycles and helmets are issued, followed by a leisurely ride through
7、 Westminster to the Houses of Parliament, Westminster Abbey and Big Ben with narration from the tour guide followed by busy Trafalgar Square. Next, the ride heads to all four Royal Parks: Hyde Park, Kensington Gardens, Green Park and St Jamess Park. Before returning to the start, riders can visit th
8、e Princess Diana Memorial at Kensington Palace. Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day TripIf youre interested in exploring some of the worldfamous attractions outside of London, consider booking the Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip. The fullday tour departs from London in an aircon
9、ditioned bus, spans about nine hours and includes three of Englands architectural gems. The first stop is the Queens official residence: Windsor Castle for audio tours and a chance to see the changing of the guard followed be free time to explore the streets of Windsor. Next up is a visit to the mys
10、terious UNESCO site of Stonehenge, followed by a walking tour of the city of Oxford. Along the way, the guide points out historical landmarks and other attractions and provides an indepth commentary. Food and beverages are not included, but you can pick something up in Windsor. 1Which tour is the sh
11、ortest?ABuckingham Palace Tour. BThames River Sightseeing Cruise. CLondon Royal Parks Bike Tour. DWindsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip. 2All the above tours are in London, except _. ABuckingham Palace Tour BThames River Sightseeing CruiseCLondon Royal Parks Bike Tour DWindsor Castle, Stone
12、henge and Oxford Day Trip3If you choose the Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip, you may _. Asee three gems Bvisit the Queens official residenceCboard a vessel Dvisit the Princess Diana Memorial【语篇导读】本文是一篇应用文,主要介绍了四个特色的英国旅行行程,包括行程时间和旅行安排等。1B细节理解题。通览四个旅行行程有关内容可知,Thames River Sightseeing Cr
13、uise行程最短。故选B项。2D细节理解题。根据Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip部分中“If youre interested in exploring some of the worldfamous attractions outside of London, consider booking the Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip. ”可知,除了Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip,其他行程均在伦敦。故选D项。3B
14、细节理解题。根据Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip部分中“The first stop is the Queens official residence: Windsor Castle for audio tours and a chance to see the changing of the guard followed be free time to explore the streets of Windsor. ”可知,如果您选择Windsor Castle, Stonehenge and Oxford Day Trip,您可以
15、参观女王的官邸。故选B项。B“At that time, I could not believe that there was such a nice person there to help me,” Xiuxiu whose father died from COVID19 on Feb. 8 and mother was admitted to ICU two days afterwards, said this when dredging up Lou Weichens help. The morning of April 8, Lou Weichen, a young man bor
16、n after 1995, left Wuhan city of central Chinas Hubei province, the former epicenter(中心)of the COVID19 disease. On the first day of the lunar year, Lou was one of the volunteers who came from another part of the country to aid Wuhan, bringing along 4,000 surgical masks he bought at his own expense.
17、Xiuxiu was the first Wuhanese that Lou lent a helping hand. On Feb. 11, after learning about Xiuxius family situation, Lou bought her two boxed meals along with a note saying “There is no winter insurmountable; there is no spring that will not come. Hang in there. Take care of your brotherPlease cal
18、l my phone when you are in trouble. ”During his 74day volunteer life in Wuhan, Lou has never stopped helping others. He believed, “When all the money is gone, I will be able to earn it back. However, when a life standing in front of you is gone, if I hesitate for a moment, there will be consequences
19、 that I will regret for the rest of my life. ”A few days before Wuhans lockdown ended, Lou noticed there were more pedestrians and vehicles while he was wandering on the streets. “Its starting to get busy again. This contrast is really too big I was part of it, and I felt that everything I did was w
20、orthwhile. ”Before leaving Wuhan, Lou received a message from someone he once helped, stating “Thank you for bringing colour to our black and white world. ”4What can we know from Paragraph 1?AXiuxiu was a volunteer in Wuhan. BLous father died of COVID19CLous mother supported his actions. DXiuxiu was
21、 touched by what Lou did. 5How did Lou Weichen volunteer in Wuhan?AHe gave first aid to the locals. BHe helped to transport masks. CHe donated money to the old people. DHe passed out free surgical masks he had bought. 6What can we know about Lou Weichen from Paragraph 4?AHis volunteer life had some
22、regrets. BHe realized the exactly true meaning of life. CNothing is impossible to a willing heart. DHe never hesitated to give help and hope to those in need. 7Which column is the passage probably taken from?AEducation Report. BScience in the News. CDiscover Nature. DHeroes Around Us. 【语篇导读】本文是一篇记叙文
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558211.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册语文 习题课件 20.有的人 课后作业人教新课标 (共8张PPT).ppt
