2023版高考英语一轮总复习 第1部分 模块知识复习 Unit 4 History and Traditions课时作业 新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2023版高考英语一轮总复习 第1部分 模块知识复习 Unit History and Traditions课时作业 新人教版必修第二册
- 资源描述:
-
1、第一部分必修第二册UNIT 4完形填空(2021山东日照第一次校际联考)We have lived in this house in Arizona for a few years now. In our _1_ there is a swimming pool and two trees that are taller than the house. The first spring we were here we _2_ what was to become a common phenomenon. There is a period of several weeks when baby
2、birds fall from the trees and _3_ in our backyard every year. Most of the time they are strong and _4_ and just need a few days to learn to fly. At first we had to frighten our cats and dog away as they _5_ the birds. Perhaps, our pets thought these little _6_ were toys for them to play with. We qui
3、ckly _7_ that our backyard was no place for bigger animals during this _8_ time for the little birds to learn to fly. Every spring, when our dog and cats want to take a _9_ in the backyard, we let the dog out only in the front yard and the cats _10_ indoors. During this time my husband and I _11_ th
4、e birds in the backyard. Sometimes the birds have to be saved from the swimming pool because the water might _12_ them. Sometimes they have to be _13_ on the branches of the trees as they cant fly up. Every baby bird needs a safe place to _14_ and grow up, just like us when we are not strong. Thus,
5、it would make a great _15_ if we could be kind enough to whoever might be in need of help or in an unfortunate situation. 1A. gardenBgarageCbackyardDhouse2A. heardBexpectedCunderstoodDnoticed3A. get aboutBwake upCsettle downDmake up4A. powerfulBhealthyCfriendlyDbeautiful5A. scaredBapproachedCkilledD
6、observed6A. creaturesBfriendsCwondersDneighbors7A. deniedBprovedCdeclaredDrealized8A. comfortableBpreciousCboringDdark9A. breakBchanceCshowerDseat10A. playBjumpCstayDchase11A. watch out forBmix up withCsearch forDplay with12A. floodBdrownCpoisonDreach13A. soughtBsupportedChungDplaced14A. standBstrug
7、gleCwalkDland15A. choiceBpromiseCdifferenceDdecision【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者的后院里每年春天都会有一些小鸟从树上跌落下来。作者一家便把家中的狗和猫赶走,同时密切注意这些小鸟,以防它们跌入院里的游泳池中,或者在小鸟飞不起来时把它们放置在树枝上,让它们学习飞行。由此作者感悟到:在他人需要帮助或者处于不幸的状态时,足够善待对方将会影响很大。1C根据空后的“there is a swimming pool and two trees”和上句中的“this house”可推知,空处指的是房子的后院,与下文中的“in our backyard”
8、呼应。故选C项。2D根据文中的“The first spring”和“a common phenomenon”和下文中的“Every spring”可推知,此处表示作者一家从一开始便注意到了一个后来常见的现象。notice“注意”。故选D项。3A根据语境可推知,小鸟掉落到院子里后到处走。get about“四处行走”。故选A项。4B根据空前的“strong”可推知,大部分时间小鸟都是健康强壮的。故选B项。5B起初当猫和狗靠近小鸟时,作者一家不得不把它们吓走。approach“靠近”。故选B项。6A小鸟是一种生物。creature“生物”。故选A项。7D根据语境可推知,作者一家很快意识到了一个问
9、题。故选D项。8B小鸟学习飞行的阶段是其一生中很珍贵的阶段。precious“珍贵的”。故选B项。9A根据下文中的“we let the dog out only in the front yard and the cats _10_ indoors. ”和选项可推知,家里的狗和猫要休息了。take a break意为“休息”。故选A项。10C根据句中的“we let the dog out only in the front yard”可推知,这时候会让小猫待在屋里。故选C项。11A根据下文中的“Sometimes the birds have to be saved from the sw
10、imming pool”可推知,作者和丈夫在这一时期密切注意这些小鸟。故选A项。12B根据句中的“Sometimes the birds have to be saved from the swimming pool”可推知,水可能把那些小鸟给淹死。drown“(使)淹死,溺死”。故选B项。13D根据下文中的“Every baby bird needs a safe place”可推知,小鸟们在不会飞的时候,有时候会被放置在树枝上。故选D项。14D每一个小鸟都需要一个安全的地方安顿下来去成长。land“着陆,降落”符合语境。故选D项。15C根据语境可知,如果我们可以在任何人需要帮助或者不幸时足
11、够善待对方,这将会影响很大。make a difference“有影响”。故选C项。语法填空(邯郸市2021届高三第二次模拟考试)A visit to Pingyao, Shanxi Province, feels like walking through a time capsule. The 2,700yearold city was once the celebrated banking capital of China, as important in the latter part of the Qing Dynasty 1_ Wall Street is in the United
12、 States today. While 2_(it) financial power has faded, Pingyaos impressive architecture from that heady period, and beforeincluding its 37milelong city wallhas remained remarkably undamaged. In fact, Pingyao, 3_ became a UNESCO World Heritage Site in 1997, still has some 4,000 4_(tradition) Chinese
13、courtyard homes, 5_(date) far back to the Ming Dynasty. “There are very few courtyard homes remaining in China,” says Kuanghan Li, director of the China Heritage Program at the nonprofit Global Heritage Fund. 6_(know) as a “siheyuan”, literally meaning a “quadrangle garden”, each courtyard home cons
14、ists of a courtyard surrounded by structures on all four sides. In most cases, courtyard homes 7_(divide) into three parts: a main house for the family, an area for servants rooms, a yard, where horses were kept. A decade ago, the Global Heritage Fund 8_(begin) working with the Pingyao government to
15、 protect the ancient city. In 2012, the Global Heritage Fund helped the Planning Bureau set up a program 9_(preserve) the courtyard homes, which would see the local government provide a subsidy, and technical expertise, to 10_(homeowner)【语篇导读】本文是一篇说明文,主要介绍了中国山西平遥古城。1as考查短语搭配。根据前面的as可知,此处为“asas”结构。句意
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-558229.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
