《湖南》2014版英语《高考专题辅导》专题检测卷(三十二) 阅读简答.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高考专题辅导
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。专题检测卷(三十二) 阅读简答(建议用时:20分钟)Directions: Read the following passage. Answer the questions according to the information given in the passage. 1(2013株洲模拟)We gather earlier today to create poster boards that we would proudly hol
2、d up on busy street intersections of San Francisco. The posters would say simple things like“Smile”or“Smile anyway”or“Spare a smile”or“Smile; its free”. We were doing this simply for lack of smiles in the world. We split up into teams of four and spread over various intersections. We stood at the in
3、tersections, with a big smile on our own faces, yelling“smile”at the cars stopped there. Hundreds of cars passed by. Drivers pointed their fingers to the smile on their faces, mothers looked at their kids who were quick to show their teeth, the bus passengers waved as if we were their best friends,
4、and old couples gave satisfied looks as they were no longer worried about the future generation. No one felt like a stranger. Halfway through, two kids wanted to join us. They were on spring break and were dying to tell people to smile. Almost immediately, they started flashing the posters, yelling“
5、smile”on the top of their lungs. Practically no one could refuse an invitation to smile from lovely kids. Time passed quickly. We had to head back so we could share stories with other group members. Just then, the two kids innocently asked us, “Can we keep two of the posters? ”“Why? Sure. Here you g
6、o. ”We thought that perhaps they were just going to take them home. But we were wrong. In the distance, we heard the voices of the two kids“Sssssmmmmile, Smmmiiiiiiiile. ”We were done, but the kids were still going. Thich Nhat Hanh once said, “Sometimes your joy is the source of your smile and somet
7、imes your smile is the source of your joy. ”Today, my smile is the source of my joy. No doubt. 1. What was the purpose of the poster boards? (No more than 6 words)_2. What did the author and his friends do at the intersections? (No more than 10 words)_3. Why did the two kids want to keep the poster
8、boards? (No more than 10 words)_4. What does the author really mean by“my smile is the source of my joy”? (No more than 15 words)_2I have a friend named John Roberts who owns a horse ranch(牧马场)in San Ysidro. The last time I was there he shared a story with me. “It is a story about a young man who wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高中新教材数学人教A版(2019)课件 选择性必修第一册 复习课 第1课时 空间向量与立体几何.ppt
