《状元之路》2014-2015学年高中英语(外研版)必修一同步练习:6(MODULE 2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 状元之路 状元之路2014-2015学年高中英语外研版必修一同步练习:6MODULE 2 状元 2014 2015 学年 高中英语 外研版 必修 一同 练习 MODULE
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家语 篇 提 能阅读理解AMany years ago mathematics was my enemy. I was afraid of it and I hated it so much that you could not imagine.Then came a new teacher to our village. On the first day, he entered the classroom with huge steps, reached the blackboard in a few seconds, and wrote his name on
2、 the blackboard. Some letters were in higher places and some were in lower places; some were as big as the board itself and some were so small that we had to open our eyes a lot to see them; some were wide enough, but on the other hand some were too thin.As he turned around, the class suddenly becam
3、e still and silent, trying to make_out what it was. As we read his name, we were all smiling, no laughing out loud. Soon we realized that he had a special and lasting sense of humor and we began to learn mathematics in a relaxed and happy mood (心情)As for my mathematics study, the barriers (障碍) began
4、 to turn into pieces, and the fear began to disappear slowly. What was dark and colorless suddenly became exciting, challenging, interesting and above all simply fun. There was some humor added to every sum (算术) and there was fun in every problem. Thanks to this special teacher, math became the most
5、 enjoyable subject to me.语篇解读一位风趣幽默的老师使作者对数学的态度由厌恶转向喜欢。1. The writer thought mathematics was very _ before he met the new math teacher.A. interesting B. easyC. boring D. challenging答案与解析C推理判断题。根据文章第一句Many years ago mathematics was my enemy可知,作者起初对数学是非常厌烦的。2. From what the teacher wrote on the blackb
6、oard, we know that _.A. his handwriting was badB. he had a sense of humorC. his name was difficult to writeD. he wasnt good at teaching答案与解析B细节理解题。根据文章第三段中Soon we realized that he had a special and lasting sense of humor .可知,这个数学老师之所以那样写他的名字,并不是他的书写不好,而是因为他是个幽默的人。3. The underlined phrase “make out”
7、in Paragraph 3 means “_”A. see B. hearC. write D. feel答案与解析A词义猜测题。根据下一句As we read his name可知,学生们是在辨认到底数学老师写的是什么。故选A。4. The writer became interested in math because of _.A. his parents B. his teacherC. his classmates D. his friends答案与解析B细节理解题。根据文章结尾Thanks to this special teacher,math became the most
8、enjoyable subject to me 可知,作者从此喜欢上了数学是因为这位数学老师。故选B。BAs the father of a student, I have experienced first hand what a great teacher is. My son was in the 4th grade last year, and he had a teacher called Miss Green. I believe that when he is an adult he will surely look back on her as the best teacher
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-559000.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教版七年级数学下册9.2.2再探实际问题与一元一次不等式课件.ppt
