分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型《英语周报》2016-2017学年高二外研版选修八备课资料:MODULE 3 试题 单元测试题 2 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:559731
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:18
  • 大小:160KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    英语周报 英语周报2016-2017学年高二外研版选修八备课资料:MODULE 试题 单元测试题 WORD版含答案 英语 周报 2016 2017 学年 高二外研版 选修 备课 资料 MODULE
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 3 Foreign Food单元测试题 2第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AIn 1995 Patrick Combs was living in San Francisco and trying desperately to make ends meet. He had just written a guide for college students called Major in Success and he was us

    2、ing the book to build what he hoped would be a successful career as a motivational speaker, helping people to make the most of their talents and abilities. And no one needed his advice more than Patrick himself. Money had always been tight in Patricks family and, at 28, he thought it was always goin

    3、g to be like that for him.But you never know your luck! He found himself looking at a junk mail promising that if he sent money to a certain company, he would soon be receiving huge cheques which would make him rich. And to prove it, the company had put a sample cheque in with their letter.He though

    4、t it would be a funny joke to deposit (存储) the cheque in his account. He would give bank employees a laugh when they discovered that “some stupid people” had tried to cash a junk mail cheque. So he wrote in the amount of the deposit, $95,093.35. After ten days, much to his shock, he found that the c

    5、heque had been cleared and the money had been put into his account. The junk mail company had succeeded in making the cheque look real far too real. With “money” in his account, Patrick became worried. He couldnt think of anything else for two months. After researching his own legal position long an

    6、d hard, he discovered that he was not legally responsible for returning the money he had committed no crime.But in the end, Patrick decided to do the “right” thing. He returned the money to the bank. Patrick had by this time become famous and he used the story to make his career as a motivational sp

    7、eaker. Today his money worries are over.21. What did Patrick worry about most at 28?A. Money. B. His book.C. His career. D. College students future.22. Why did Patrick write down the amount of money?A. He wanted to play a joke on the bank.B. He planned to put money into the bank.C. He tried to reali

    8、se his dream of being rich.D. He did what the letter instructed him to do.23. What did Patrick do after he got the money?A. He committed a crime. B. He looked up many legal rules.C. He worried about it for three months.D. He unlocked the mystery of the cheque.24. What can we infer from the text?A. P

    9、eople cant be poor forever.B. People shouldnt wait for their luck.C. Do the right thing and your luck will come.D. Success will come when you make the most of yourself.BThe latest technology inventions in 3D printing are rapidly changing how things are being made. At the International Manufacturing

    10、(制造业) Technology Show in Chicago, a little-known car maker became popular by manufacturing a car at the show.It was a fully functional car that was 3D printed in 44 hours and assembled (装配) in two days. The car is called a “Strati”, Italian for layers, so named by its designer Michele Ano because th

    11、e entire structure of the car is made from different layers of materials. The average car has more than 20,000 parts but this latest technology reduces the number of parts to 40. “The goal here is to get the number of parts down and to drop the tooling costs to almost zero,” said John B. Rogers Jr.,

    12、 chief manager of Local Motors. “Cars are ridiculously complex,” he added, referring to the thousands of bits and pieces that are sourced, assembled and connected to make a vehicle. This technology can use a variety of materials to manufacture anything in complicated detail. Imagine if you could ord

    13、er a new car online according to your needs and pick it up or have it delivered (递送) to you the next day at a small part of the cost of buying one from a shop? What if you could make small parts at a lower cost rather than buying them from a parts supplier? What a great change would that be for the

    14、industry? Its already happening. One of the challenges with collecting antique (古老的) cars is replacing parts. You cant buy them because theyre not in use and its difficult to find the parts that fit. But now people can use 3D printing technology to make parts for their cars. John B. Rogers Jr. belie

    15、ves that in the near future a car will be made in just 60 minutes. The company is already organizing a worldwide network of “Microfactories” where you can order and pick up your personalized car. 25. What impressed people deeply at the show?A. A car maker. B. A 3D-printed car. C. The variety of cars

    16、.D. Technology inventions. 26. What do we know about the “Strati” car?A. Its a model car.B. It was made in Italy.C. It has over 2,000 parts. D. It was made within four days. 27. The questions in Paragraph 5 are raised to _.A. analyse the latest technologyB. challenge traditional car makersC. explain

    17、 how the change happenedD. show the advantage of the technology28. What is John B. Rogers Jr.s attitude towards the technology?A. Positive. B. Doubtful.C. Surprised. D. Disappointed.CGenetically modified (GM) foods (转基因食品) have been around for many years. They are developed for a number of different

    18、 reasons to fight disease, resist pests, improve nutrition, survive drought and are mainly found in our food supply in processed foods using corn, soybeans (大豆) and as feed for farm animals. Are they safe? How do they affect the environment? Can they improve food security? Is the world better off wi

    19、th or without GM foods?Supporters of GM foods say that farmers who grow these crops are able to use fewer environmentally damaging farm chemicals. The increased output is important to feeding the worlds growing population. And many studies have shown that GM foods are safe to eat and that theres no

    20、actual evidence of any health risks. They also add that the foods have been thoroughly examined and have gained approval for eating from a wide variety of government and scientific bodies. Critics, however, are concerned that these foods have not been strictly tested and are potentially (潜在地) danger

    21、ous for both the environment and peoples health. They say farmers growing GM crops have actually increased their use of farm chemicals. And the widespread use of the crops, they say, has also led to an increase in weeds and insects that have resistance to farm chemicals. And, they argue, there is st

    22、ill no scientific evidence of the long-term safety of these foods.Four scientists recently took on those questions in a debate (辩论), facing off two against two on GM foods. In these Oxford-style debates, the team that gets the most people on its side by the end is the winner.Before the debate, the a

    23、udience at the Kaufman Music Center in New York voted 32 percent in favor of GM foods, with 30 percent against and 38 percent undecided. Afterward, 60 percent agreed with GM foods, and 31 percent disagreed making the side arguing in favor of GM foods the winners of this debate.29. Whats the main pur

    24、pose of Paragraph 1?A. To advertise GM foods.B. To show what GM foods are.C. To introduce the topic of the text.D. To explain why GM foods are developed.30. Whats the main focus of the debate?A. The necessity of producing GM foods. B. Whether GM crops can help to avoid hunger.C. Whether GM foods are

    25、 scientifically examined. D. GM foods effect on human health and the environment.31. What do we know about the debate at the Kaufman Music Center?A. There were four votes for the debate.B. About half of the audience had no idea about it.C. It was a face-to-face debate between two and two.D. The winn

    26、er of the debate was decided by the judges.32. What percentage of the audience supported the winner of the debate?A. 31 percent. B. 38 percent.C. 60 percent. D. 92 percent. DDear Sir / Madam,I live next to your school in Grasmere Road and I am writing regarding the very bad behaviour of some of your

    27、 younger students. In addition to this, I should like to bring to your attention to the irresponsibility of certain members of your staff when supervising (监督) students evening activities.Firstly, concerning the students behaviour, I should like you to make it very clear to those students walking al

    28、ong Grasmere Road towards the station that my front garden is not a place where people are allowed to leave their rubbish. When they leave school in the afternoons, they pass my house and throw empty cans, waste paper and even cigarette packets (小盒) (although most of them are below the age for smoki

    29、ng) on my grass.Could you also please ask your students not to shout and use bad language in the street, as this is harmful to the reputation of both your school and the area?Regarding certain members of your staff, you are perhaps unaware of the fact that their evening activities sometimes continue

    30、 well beyond ten and the noise is too loud. Last Thursday night the noise did not stop until 10:30 pm. Surely the members of staff supervising these activities could bring the events to a close at a suitable moment.I know that I am speaking for many families in the area when I ask you to speak to yo

    31、ur students and staff about these matters.Should they continue to be so inconsiderate, I shall be forced to take matters further and shall have no choice but to write to the council (地方议会). Yours faithfully, Mrs J Barker33. The text is a letter of _. A. introduction B. complaintC. invitation D. than

    32、ks34. Which of the following is destroying the areas reputation in Mrs J Barkers eyes?A. Throwing rubbish. B. Smoking cigarettes.C. Making too much noise.D. Shouting and using bad language.35. What is Mrs J Barker going to do if these matters are not solved?A. Turn to a lawyer. B. Take further actio

    33、n.C. Keep an eye on them. D. Continue to write to the school.第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。“Migrant Mother” is one of a series of photographs that Dorothea Lange made of Florence Owens Thompson and her children in Nipomo camp, California in 1936. Lange was finishing a

    34、 months trip photographing migrant agricultural workers around the state. 36 I saw and approached the hungry and desperate mother, as if drawn by a magnet (磁铁). I do not remember how I explained my presence or my camera to her. 37 I did not ask her name or her history. She told me her age, that she

    35、was thirty-two. 38 She had just sold some parts from her car to buy food. There she sat with her children huddled (依偎) around her, and seemed to know that my pictures might help her, and so she helped me. 39 It made the government deliver food aid to the Nipomo camp, where several thousand people we

    36、re hungry and living in terrible conditions. However, by that point Owens and her family had moved on.Langes photo became an image of the Great Depression (大萧条), but the migrant mothers identity remained a mystery to the public for many years because Lange hadnt asked her name. 40 Owens died at the

    37、age of 80 in 1983. In 1998, a print of the image, signed by Lange, sold for $244,500 at auction (拍卖). A. Not every picture tells the whole story.B. The photo taken that day got a chance for him.C. But I do remember she asked me no questions.D. The image of Owens was soon published in newspapers.E. I

    38、n 1960, Lange gave the following account of the experience.F. In the late 1970s, a reporter tracked down Owens at her California home.G. She said that they had been living on frozen vegetables from the surrounding fields.第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D

    39、)中,选出可以填入空白处的最佳选项。The everymans sport Freedom is a fundamental human right, one which should be valued most highly. Sometimes, though, freedom doesnt have to be 41 or controversial. Sometimes, freedom 42 freedom feels as simple as wearing a pair of comfortable shoes on a sunny day, and heading out f

    40、or a 43 , out into the unknown. Usually, there is a(n) 44 to follow, maybe a park to run around or a river to run along. Even on the most 45running routes, however, there is something different to see. Here in Germany, 46 as I am by beautiful scenes of countryside, my favourite route is along the wi

    41、nding 47 , along the banks of which wander herds of sheep, sometimes 48 your way, while Canadian geese fly overhead (在头顶上). Having a regular route might seem 49 , but as youve seen it all before, it will seem shorter and the time will 50 quickly. For a route to become regular, of course, you need to

    42、 51 and explore in the first place. One of the 52 of running, alongside physical well-being, is the inside knowledge it can give a runner. If you know a town or city by 53 , you come to truly know it; you are no longer another 54 , blindly following any public transport system, but a path-finder, an

    43、 adventurer (冒险家). This 55 to anyone, anywhere, at any time. Running is the most 56 sport in the world. No specialist (专用的) equipment is necessary; just a good pair of 57 , and maybe an iPod if you want to run with some music. Running can 58 stress and it is also a sport in which anyone can 59 , if

    44、given a little bit of time, practice and patience. Nike really did get it right with the slogan “Just do it!” you wont 60 it.41. A. simple B. complicated C. special D. useful42. A. personal B. full C. religious D. academic43. A. run B. walk C. jump D. hike44. A. example B. route C. schedule D. leade

    45、r45. A. convenient B. familiar C. interesting D. famous46. A. surrounded B. attracted C. covered D. hidden47. A. road B. river C. farm D. beach48. A. exploring B. blocking C. finding D. minding49. A. easy B. tiring C. boring D. wrong50. A. save B. wait C. spend D. pass51. A. get down B. get off C. g

    46、et out D. get away52. A. problems B. difficulties C. advantages D. risks53. A. car B. bus C. eye D. foot 54. A. tourist B. stranger C. neighbour D. guide55. A. applies B. refers C. belongs D. turns56. A. competitive B. expensive C. accessible D. dangerous57. A. shoes B. trousersC. gloves D. glasses5

    47、8. A. increase B. reduce C. bear D. continue59. A. devote B. improve C. do D. play60. A. miss B. avoid C. forget D. regret第卷第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Judy: Today, Im speaking with Chef Marco. Chef: Hello Judy. Judy: Marco, 61. _ can you tell us

    48、 about pizza? Chef: Well, pizza was 62. _ (original) a peasant food. Judy: I see. It was a kind of meal with a bread plate, I guess. So it was easy for farmers 63. _ (eat) during their lunch breaks. Chef: Exactly. Modern pizza is believed to have been invented by a(n) 64. _ (bake) in Napoli, a city

    49、in Italy. Judy: But some say that pizza was actually invented by the Greeks, 65. _ ate flat round bread with a lot of toppings. Chef: Some say that, yes. But I believe Italians invented pizza. Judy: What was pizza like in the past?Chef: In the past, people ate pizza 66. _ (cover) with herbs, cheese

    50、and tomatoes. Nowadays, people go crazy with toppings, even 67. _ (use) chocolate and other sweet things. Judy: OK. Do you know how pizza came to America? Chef: It first came to America 68. _ the latter half of the 19th century. But 69. _ wasnt until after World War Two that pizza became so popular

    51、there. The American soldiers had eaten lots of pizza in Italy and wanted to continue eating it when they 70. _ (come) home. Judy: Very interesting! Today, pizza is one of the top three foods eaten by Americans.第四部分:写作(共两节,满分35分)第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错

    52、误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Hi Becky, Guess what, my sister Naomi is being married! She got home last week with a husband, which she met when she was traveling round New Zealand.

    53、 One afternoon, she was looking a small sculpture when a young man came into the room and started to put it into her backpack. She called the security guard (保安) because she thought a man was trying to steal it. She was embarrassing to discover that the sculpture belonged to him! Anyway, he didnt mi

    54、nd and he asked her to going for a coffee. They get married a month later. We didnt know something about it! Can you believe it? Hes really nice and they are very happily together! Love, Ada第二节:书面表达(满分25分)假设你是李华,你的美国笔友萨姆来信说他最近身体不适,请你根据所给要点用英语给他回一封电子邮件。1. 表示同情;2. 提出保持健康的建议;3. 希望他尽快好起来。注意:1. 词数100左右(开

    55、头和结尾已给出,但不计入总词数);2. 可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Sam, Im very glad to receive your letter. _Yours sincerely,Li Hua参考答案1-5 BBAAC 6-10 CBBAC 11-15 BBAAC16-20 BAACC 21-25 AABCB 26-30 DDACD31-35 CCBDB 36-40 ECGDF 41-45 BAABB46-50 ABBCD 51-55 CCDAA 56-60 CABBD61. what 62. originally 63. to eat64. baker 65. who 66

    56、. covered67. using 68. in 69. it70. came短文改错:71. . is being married! 去掉being72. . which she met . whichwho或whom73. . was looking a small . looking后加at74. . put it into her backpack. herhis75. . thought a man . athe76. . was embarrassing to . embarrassingembarrassed77. . asked her to going . goinggo7

    57、8. . get married . getgot79. . know something about it! somethinganything80. . very happily . happilyhappyOne possible version:Dear Sam,Im very glad to receive your letter.But Im worried to hear that you are not very well these days. Keeping healthy is important in our daily life, so here is some ad

    58、vice for you.Firstly, you should develop healthy eating habits. To get all the nutrition your body needs, you must eat a balanced diet including grains, fruits, vegetables as well as fat. Secondly, I believe taking exercise is a good way to build up a strong body. Even taking a short walk for 20 min

    59、utes a day can make a difference. Finally, make sure you get enough sleep and dont stay up too late at night.Hope youll get well soon.Yours sincerely,Li Hua部分解析阅读理解:第一节:A篇 (个人情况)本文是记叙文。文章主要介绍了一位励志演说家的故事。21. A。细节理解题。由第一段中的trying desperately to make ends meet及Money had always been tight in Patricks fa

    60、mily and, at 28, he thought it was always going to be like that for him可知,在28岁时,帕特里克最担心的就是钱。22. A。细节理解题。由第三段中的He thought it would be a funny joke可知,帕特里克写下确切的钱数是为了跟银行开个玩笑。23. B。推理判断题。由第四段中的After researching his own legal position long and hard, he discovered that he was not legally responsible for re

    61、turning the money he had committed no crime可知,他得到银行的钱之后很担心,因此就查阅了许多法律条款,最终发现他没有犯罪。24. C。 推理判断题。由最后一段中的Patrick decided to do the “right” thing及make his career as a motivational speaker. Today his money worries are over可推知,只有通过做正确的事情,好运才会来临。B篇 (现代技术)本文是说明文。3D打印汽车的亮相改变了人们对传统汽车制造业的认识,将来人们能直接从网上订购满足个性化需求

    62、的汽车。25. B。细节理解题。由第一段中的3D printing are rapidly changing how things are being made和第二段中的a little-known car maker became popular by manufacturing a car at the show可知,在本次展览会上最使人印象深刻的是一辆3D打印汽车。26. D。 细节理解题。由第三段中的It was a fully functional car that was 3D printed in 44 hours and assembled in two days. The

    63、car is called a “Strati”可知,这辆被称作Strati的汽车是一台真正的运转正常的汽车,在四天之内就完成了打印和装配。27. D。写作手法题。由第五段中的第一句可知,本段提出的这几个问题都是为了说明用3D技术打印汽车的优势。28. A。 推理判断题。由最后一段中的John B. Rogers Jr. believes that in the near future a car will be made in just 60 minutes及organizing a worldwide network of “Microfactories” 可知,John B. Roger

    64、s Jr.对于这一技术的前景很有信心,故选A项。C篇 (饮食)本文是议论文。文章主要报道了科学家们针对转基因食物进行辩论的情况。29. C。写作目的题。文章第一段提出转基因食物产生的原因并在最后连续提了四个问题,表示人们对其的担忧,从而引出讨论的话题。30. D。细节理解题。由第二段中的use fewer environmentally damaging farm chemicals, GM foods are safe to eat and that theres no actual evidence of any health risks和第三段的 are concerned that t

    65、hese foods have not been strictly tested and are potentially dangerous for both the environment and peoples health可知,科学家争论的焦点是转基因食物对人类健康及环境的影响。31. C。细节理解题。由第四段中的Four scientists recently took on those questions in a debate, facing off two against two可知,这是一次四位科学家两两一组面对面的辩论。32. C。 细节理解题。由最后一段中的Afterwar

    66、d, 60 percent agreed with GM foods . making the side arguing in favor of GM foods the winners of this debate可知,60%的观众支持获胜方的观点。D篇 (周围的环境)本文是应用文。社区居民向学校领导投诉学生的不良行为及员工的不负责任。33. B。主旨大意题。由第一段中的I am writing regarding the very bad behaviour of some of your younger students及 bring to your attention to the i

    67、rresponsibility of certain members of your staff 可知,这封信主要的目的是投诉。34. D。细节理解题。由第三段中的not to shout and use bad language in the street, as this is harmful to the reputation of both your school and the area可知,大喊大叫及使用不文明语言的行为正在损害这个地区的名声。35. B。 推理判断题。由最后一段中的be forced to take matters further and shall have n

    68、o choice but to write to the council可知,如果这些事情再发生的话,Mrs J Barker会采取进一步措施,给地方议会写信。第二节:话题:文学与艺术本文是记叙文。文章主要讲述了一张影响历史的照片移民母亲背后的故事。36. E。第二段的内容即E项中的the following account of the experience。37. C。上文中的I do not remember how I explained my presence or my camera to her与C项中的But I do remember she asked me no ques

    69、tions之间是转折关系。38. G。由下一句She had just sold some parts from her car to buy food可知,此处应与食物有关,正好与G项中的living on frozen vegetables from the surrounding fields相关。39. D。本空后面政府采取的措施与D项中的was soon published in newspapers有关,政府采取救助措施是照片登报的结果。40. F。由上文中的the migrant mothers identity remained a mystery to the public可

    70、知,移民母亲的身份一直都是一个谜,而F项中的a reporter tracked down Owens at her California home正好说明移民母亲的身份是如何被知晓的。英语知识运用:第一节:话题:文娱与体育 本文是议论文。文章主要论述了要通过跑步来探索未知的世界。41. B。自由是人类的基本权利。有时候自由也不是必须是“复杂(complicated)”或有争议的,有时就像“晴天穿上一双舒服的运动鞋出去一样简单”,下文中的as simple as是提示。42. A。由下文中的wearing a pair of comfortable shoes on a sunny day可知

    71、,此处强调“个人自由(personal freedom)”。43. A。由下文中的a park to run around or a river to run along可知,此处指出去“跑步(run)”。44. B。由下文提及的running routes和my favourite route is可知,此处指跑步的“路线(route)”。45. B。 由表示转折的however后的内容there is something different to see可知,此处指即使是在最“熟悉的(familiar)”跑步路线上,也会看到不同的风景。46. A。由下文的by beautiful scen

    72、es of countryside可知,此处指“我”被美丽的乡村风光“环绕(surrounded)”。47. B。由上文的a river to run along及下文的along the banks of which wander .可知,“我”最喜欢的路线是沿着蜿蜒的“河(river)”。48. B。由上文的along the banks of which wander herds of sheep可知,羊群会经常“挡住(blocking)”你的路。49. C。 50. D。 由 a regular route及youve seen it all before可知,常规熟悉的路线看似“乏味

    73、(boring)”,但会使路程看起来短一些,时间也会“过(pass)”得快一些。51. C。由上文的For a route to become regular可知,要想把一条跑步路线变为常规路线,首先你就需要“走出去(go out)”探索。52. C。由下文的alongside physical well-being可知,跑步的其中一个“好处(advantages)”就是它能给跑步者内在的知识。53. D。54. A。由you come to truly know it可知,如果你能通过“脚(foot)”来了解一座城市或城镇,那么你就会真正了解它,你就不再是一个盲目乘坐公共交通工具的“旅行者(

    74、tourist)”,而是一个道路发现者,一个探险家。55. A。承接上文的描述可知这条规则在任何时间、任何地方,“适用于(applies)”任何人。56. C。57. A。由No specialist equipment is necessary可知,跑步是最“容易进行的(accessible)”运动,不需要专门的装备,只需一双舒服的“鞋(shoes)”和一个iPod,如果你想边跑边听音乐的话。58. B。由常识可知,跑步可以帮助人们“减(reduce)”压。59. B。根据下文的if given a little bit of time, practice and patience可知,跑步

    75、这项运动,只要投入一点时间耐心练习,每个人都能有所“提高(improve)”。60. D。根据全文对跑步好处的讨论,并结合耐克的广告语“Just do it!”可知,你只管去跑,你不会“后悔(regret)”。第二节:61. what。考查特殊疑问词。设空处引导特殊疑问句,且在句中作tell的直接宾语,故填what。 62. originally。考查副词。设空处作状语,故填originally。 63. to eat。考查不定式的用法。be easy for sb. to do sth.意为“某人做某事很容易”。64. baker。考查名词。设空处作by的宾语,且指人,故填baker。 65

    76、. who。考查关系词。设空处引导非限制性定语从句,补充说明the Greeks(指人),故填who。66. covered。考查动词-ed形式作定语的用法。设空处作后置定语修饰pizza,且cover与pizza之间是逻辑上的动宾关系,故填covered。 67. using。考查动词-ing形式作状语的用法。设空处作状语,people与use之间是逻辑上的主谓关系,且use表示的动作与谓语动作同时发生,故填using。 68. in。考查介词。in the latter half of the 19th century意为“在19世纪后半期”。 69. it。考查it的用法。本句是强调句,强调时间状语not until after World War Two,故填it。 70. came。考查一般过去时。come所表示的动作发生在过去,故用一般过去时。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《英语周报》2016-2017学年高二外研版选修八备课资料:MODULE 3 试题 单元测试题 2 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-559731.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1