分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型河南虞城县2017高考英语一轮完形填空阅读训练(二)及答案 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:561514
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:53KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南虞城县2017高考英语一轮完形填空阅读训练二及答案 WORD版含解析 河南 虞城县 2017 高考 英语 一轮 填空 阅读 训练 答案 WORD 解析
    资源描述:

    1、河南虞城县2017高考英语一轮完形填空阅读训练(二)及答案完形填空。阅读下面的短文,掌握其大意,然后从36-45各题 所给的四个选项中选出最佳答案Each spring brings a new blossom of wildflowers in the ditches along the highway I travel daily to work.There is one _1_ blue flower that has always caught my eye. Ive_2_ that it blooms only in the _3_ hours. The afternoon sun

    2、is too _4_ for it. Every day for approximately two weeks, I see those beautiful flowers.This spring, I _5_ a wildflower garden in our yard. I can look out of the _6_ window while doing the dishes and see the flowers. Ive often _7_ that those lovely blue flowers from the ditch would _8_ great in that

    3、 bed alongside other wildflowers. Every day I drove past the flowers _9_ , “Ill stop on my way home and dig them.” Gee, I dont want to get my good _10_ dirty. Whatever the reason, I _11_ stopped to dig them. My husband even gave me a folding shovel (铲子) one year to be used for that expressed _12_ .O

    4、ne day on my way home from work, I was _13_ to see that the highway department had mowed the ditches and the pretty blue flowers were _14_ . I thought to myself, “Way to go, you_15_ too long. You should have done it when you first saw them blooming this spring.”A week ago we were shocked and saddene

    5、d to _16_ that my oldest sister-in-law has a terminal brain tumor(晚期脑肿瘤) . _17_ we havent been as close as we all would have liked. I couldnt help but see the _18_ between the pretty blue flowers and the relationship between my husbands sister and us.And yes, _19_ I see the blue flowers again, you c

    6、an bet Ill stop and _20_ them to my wildflower garden.1AparticularBexpensiveCpreviousDcolorful2A .imagined BfeltCnoticedDheard3AmorningBdaytimeCafternoonDnight4AwarmBimportantCweakDresponsible5AboughtBrentCstartedDmanaged6AbedroomBhallCstudyDkitchen7AdoubtedBthoughtCagreedDdreamed8AsmellBlookCproveD

    7、become9AwonderingBcomplainingCsayingDthinking10AcarBflowersCclothesDhands11AseldomBsometimesCoftenDnever12AsatisfactionBdisappointmentCpurposeDanxiety13AsurprisedBsaddenedCencouragedDashamed14AunhappyBlonelyCgoneDalive15AwaitedBdroveCwentDstopped16ArealizeBlearnCobserveDdecide17ASurprisinglyBGeneral

    8、lyCObviouslyDUnfortunately18AloveBdifferenceCsecretDconnection19AsinceBunlessCifDbefore20AtransportBsteal CinviteDpull参考答案1-5 ACAAC 6-10 DBBDC 11-15 DCBCA 16-20 BDDCA【2016模拟题】阅读下列短文,从每题所给的四个选项中(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2015辽宁省重点中学协作体三模)Most artists have a favorite material they like to work with.For 28year

    9、old Kristen Alice, it happens to be garbage.The ecofriendly designer uses her incredible talent to transform garbage like empty drink bottles and candy wrappers into charming dresses that sell for thousands of dollars.Kristen says the idea came to her after she saw how much waste she and her three c

    10、ollege roommates generated on a daily basis.The Fine Arts student began to dream about transforming the deserted bags and packages into beautiful garments.Her first dress made from plastic bags and rolled magazines was strange, fun and even charming.However, she only made it to test her creativity.T

    11、he young designer did not consider starting a commercial venture(企业)until she spent a week working at Couture Fashion Week in New York City.There she observed the excitement generated by new and vintage(复古的)looks and decided to see if her unusual idea would result in as much enthusiasm.She began by

    12、creating a line of 12 garbageinspired dresses.They were a huge success.Today her company that has offices in Palm Beach, Florida and New York City, produces a wide variety of dresses ranging from cocktail dresses to ball gowns (礼服)Kristen, of course, doesnt search garbage cans for her material anymo

    13、re.Instead, she seeks it from companies that have produced more than they need and are planning to throw away the extras.However, if you think the garbageinspired dresses come cheap, think again.The price for readymade creations retails(零售)from $500 to $1,500.Though that may appear expensive, the de

    14、signer says she has no shortage of customers.In fact she now even has garbageinspired clothing for men that includes jackets, ties, trousers and even board shorts! While most of the clothes are strong enough to resist multiple wears, whether they can be cleaned is a little unclear.文章大意:这是一篇新闻报道类文章。作

    15、者主要介绍了时装设计者Kristen将垃圾作为服装的材料并取得的巨大成功。1What made Kristen think of using trash as her favorite material?AHer poor living conditions at college.BThe education from her parents not to waste anything useful.CHer roommates advice of using garbage to replace ordinary material.DHer consciousness of environm

    16、ental protection and trained eyes.答案:D推理判断题。根据文章第二段的Kristen says the idea came to her after she saw how much waste she and her three college roommates generated on a daily basis可知是她的环境保护意识和有教养的眼光使她想起将垃圾作为她最喜欢的制作衣服的材料。故选D。2Kristen decided to start a commercial venture because _.Ashe just wanted to te

    17、st her creativityBshe was inspired by the enthusiasm caused by new and vintage dressesCshe was driven by the huge profits brought by new fashionDshe found there were no uniquelooking but affordable clothes in New York答案:B细节理解题。根据题干关键词start a commercial venture找到文章对应段落就是第四段,根据该段的第一、二句话The young desig

    18、ner did not consider starting a commercial venture(企业)until she spent a week working at Couture Fashion Week in New York City.There she observed the excitement generated by new and vintage(复古的)looks and decided to see if her unusual idea would result in as much enthusiasm中的关键词enthusiasm和excitement以及

    19、new and vintage(复古的)looks可知选B。3The last two paragraphs are mainly about _.Athe success of Kristens careerBthe advantages and disadvantages of the garbageinspired clothingCwhat clothing Kristen mainly designedDwhere Kristen got garbage for her clothing答案:A主旨大意题。通读文章最后两段,并根据第四段的最后一句话They were a huge s

    20、uccess这是Kristen开始成功,接下来最后两段就主要叙述了她取得的职业生涯的一系列成功。故选A。4What is the best title of the passage?ANew Use of GarbageBA New Trend of FashionCA Talented and Ambitious Fashion DesignerDTransforming Trash into Wonderful Garments答案:D细节理解题。New Use of Garbage垃圾的新用途;A New Trend of Fashion时装新潮流;A Talented and Ambi

    21、tious Fashion Designer有天赋的且有雄心的时装设计者;Transforming Trash into Wonderful Garments将垃圾转换成美妙的服装。通读全文,特别是根据文章的最后一段可知Krsiten将人类的这个梦想转变成现实,让垃圾成为美妙的服装。故选D。【2014高考英语湖北省荆州市一模试题】B When Marilynne Robinson published her first novel, Housekeeping, in 1980, she was unknown in the literary world. But an early review

    22、 in The New York Times ensured that the book would be noticed. “Its as if, in writing it, she broke through the ordinary human condition with all its dissatisfactions, and achieved a kind of transfiguration(美化),” wrote Anatole Broyard, with an enthusiasm and amazement that was shared by many critics

    23、 and readers. The book became a classic, and Robinson was recognized as one of the outstanding American writers of our time. Yet it would be more than twenty years before she wrote another novel.During the period, Robinson devoted herself to writing nonfiction. Her essays and book reviews appeared i

    24、n Harpers and The New York Times Book Review, and in 1989 she published Mother Country: Britain, the Welfare State, and Nuclear Pollution, criticizing severely the environmental and public health dangers caused by the Sellafield nuclear reprocessing plant in Englandand the political and moral corrup

    25、tion(腐败). In 1998, Robinson published a collection of her critical and theological writings, The Death of Adam: Essays on Modern Thought, which featured reassessments of such figures as Charles Darwin, John Calvin, and Friedrich Nietzsche. Aside from a single short story“Connie Bronson,” published i

    26、n The Paris Review in 1986it wasnt until 2004 that she returned to fiction with the novel Gilead, which won the National Book Critics Circle Award and the Pulitzer Prize. Her third novel, Home, came out this fall. Her novels could be described as celebrations of the humanthe characters in them are u

    27、nforgettable creations. Housekeeping is the story of Ruth and her sister Lucille, who are cared for by their eccentric(古怪的)Aunt Sylvie after their mother commits suicide. Robinson writes a lot about how each of the three is changed by their new life together. Gilead is an even more close exploration

    28、 of personality: the book centres on John Ames, a seventy-seven-year-old pastor(牧师) who is writing an account of his life and his family history to leave to his young son after he dies. Home borrows characters from Gilead but centers on Amess friend Reverend Robert Boughton and his troubled son Jack

    29、. Robinson returned to the same territory as Gilead because, she said, “after I write a novel or a story, I miss the charactersI feel like losing some close friends.” 55. Robinsons second novel came out _.A. in 1980 B. in 1986 C. in 1998 D. in 200456. What is Paragraph 2 mainly about?A. Robinsons ac

    30、hievements in fiction.B. Robinsons achievements in nonfiction.C. Robinsons influence on the literary world.D. Robinsons contributions to the environment.57. According to Paragraph 3, who is John Ames?A. He is Robinsons close friend. B. He is a character in Gilead. C. He is a figure in The Death of A

    31、dam. D. He is a historian writing family stories.58. From which section of a newspaper can you read this passage?A. Career. B. Lifestyle. C. Music. D. Culture.【参考答案】55、D 56-58、 BBD 【2014高考英语湖北省荆州市一模试题】CA towering South American plant that is believed to kill animals with its spikes(尖刺) and use their

    32、 rotting bodies as fertilizer is about to bloom(开花) in England. A rare Puya chilensis was planted at a greenhouse in Surrey, a county in the southeast of England about 15 years ago. However, despite its frightening description, the tall, spiked plant is considered a threatened species.The Royal Hort

    33、icultural Society has been feeding the plant a diet of liquid fertilizer. “In its natural habitat in the Andes it uses its razor sharp spikes to snare and trap sheep and other animals, which slowly starve to death and rot at the base of the plant, providing it with a bag of fertilizer,” reads a desc

    34、ription on the RHS website, which adds that the plant gives off a “gruesome scent.”But does the plant actually trap and eat sheep? Other sources have simply said it is “believed” that the plant traps small animals with its spikes. After the animals die of starvation, the plant is believed to then us

    35、e their rotting bodies as fertilizer to feed itself.Im really pleased that weve finally persuaded our Puya chilensis into producing flower, horticulturalist Cara Smith said in a press release on the RHS site. Regardless of whether it actually traps sheep, the plant does have sharp spikes that can gr

    36、ow up to 12 feet high and 5 feet wide. However, its not all death and danger for this plant. Its flowery blooms reportedly provide nectar(花蜜) for bees and birds.The Puya chilensis blooms annually in its native land of Chile, but this is the first time it has done so after more than a decade of culti

    37、vation efforts from the RHS. We keep it well fed with liquid fertilizer as feeding it on its natural diet might prove a bit problematic,” Smith said. Its growing in the dry section of our glasshouse with its deadly spines well out of reach of both children and sheep alike.59. From the passage we lea

    38、rn that in England the Puya chilensis _.A. feeds on man-made liquid fertilezerB. often kills sheep and other animalsC. has once bloomed 15 years beforeD. uses animals rotting bodies as fertilizer60. The underlined word “snare” in the second paragraph probably means“_”.A. catch B. stop C. fight D. ki

    39、ll61. We can infer from the passage that _.A. its dangerous to feed the plantB. its certain that the plant kills sheep C. its difficult for the plant to bloom in EnglandD. its rare for the plant to bloom in South American62. What does the writer mainly tell us?A. A new plant is discovered in Chile.B

    40、. How a rare plant is fed in England.C. A rare plant is going to bloom in England.D. How a plant traps animals in South America.【参考答案】5960、AA 61-62 CC 【2014高考英语湖北省荆州市一模试题】DDo people ever consider the possibility that, if theyre exposed to increased reports about a social problem, its the reporting t

    41、hat has increased rather than the problem? Its increasingly clear that this is the case with school bullying(欺凌):Only news reports about it have increased, not the behavior itself. In fact, both bullying and fear of it are down among US middle school students The rate of students who reported fearin

    42、g an attack or harm at school at all has dropped dramatically, from nearly 12% in 1995 to less than 4% in 2011. For black and Hispanic students, its an even more encouraging shiftfrom more than 20% of both groups of students worried about being attacked at school to less than 5% in 2011. The decline

    43、 in actual physical violence in schools is even more dramatic: It was down 74% between 1992 and 2010, according to the latest US Department of Justice data.What about cyberbullying? Online harassment increased from 6% in 2000 to 9% in 2005 to 11% in 2010 between, and its interesting to note that it

    44、increased less between 2005 and 10 than in the first 5 years tracked. Because social media is very much a reflection of school social life for young people, the peer aggression seen in social media is a lot like the peer aggression seen on school bathroom walls. So once it finds its “dead level,” it

    45、 will probably decline in the same way verbal and written aggression have.Besides education and crime prevention at the social level, medicine treatment and better access to mental healthcare also contribute to this downward trend in victimization of self and others.The rise of social media is what

    46、people dont typically think of as a positive force in society. But Finkelhor, director of the Crimes Against Children Research Center at the University of New Hampshire says, “These technologies might have prevented crime and bullying by providing more ways of help, more forms of social supervision,

    47、 and interesting activities that destroy forms of alienation(异化) that lead to crime”. 63. From the first paragraph we learn that _.A. school bullying has increased because of increased reportsB. school bullying has decreased because of increased reportsC. the number of reports on school bullying has

    48、 increasedD. the number of reports on school bullying has decreased64. The underlined word is closest in meaning to _.A. crimeB. aggressionC. surfingD. communication 65. The cyberbullying is still increasing probably because _.A. it isnt as easy to control as the other school bullyingB. it hasnt been concerned by the governmentsC. it isnt part of school social lifeD. it hasnt come to its top level66. Finkelhor believes that social media have a _ influence on the falling trend of school bullying.A. positiveB. negativeC. majorD. slight【参考答案】6366、CBDA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南虞城县2017高考英语一轮完形填空阅读训练(二)及答案 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-561514.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1