《高优指导》2017英语牛津译林版一轮考点规范练6(模块二 UNIT 3) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高优指导 高优指导2017英语牛津译林版一轮考点规范练6模块二UNIT 3 WORD版含解析 指导 2017 英语 牛津 译林版 一轮 考点 规范 模块 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、考点规范练6(模块二Unit 3)考点规范练第12页.阅读理解Lake Minnewanka Boat TourWelcome AboardJust 15 minutes from Banff is Lake Minnewanka where a 90-minute cruise(乘船游览)to the Devils Gap is sure to be the highlight of your summer adventure!For information & group reservations,phone 762-3473!Guided Mountain Flights of the
2、Columbia Ice Field & Canadian RockiesLeave the Crowds BehindTour Narrated by Your HostOwner/Pilot Steve Neill(from $110/person)Comfortable window seatsHeadsets for clients/pilot conversationSki plane available for glacier landingsReservations:1-877-344-7117Three Sisters Mountain VillageWhich stars w
3、ill you be watching tonight? When you discover the beauty that surrounds Three Sisters Mountain Village,you will be surprised at how much brighter they are in the sky than on the screen.So make some popcorn,pull up a comfortable chair and settle in for a quiet night in the mountain.All the stars wil
4、l be there.Call toll-free(866)388-2877Perfect PicturesDiscover the Rockies most desirable natural attractions on a Brewster guided excursion.As national park specialists,we are proud to share the wonders of Canadas largest outdoor living museum.Our 111 years experience ensures a most memorable guide
5、d adventure!Wildlife viewingNature walksSightseeingToll-free:1-800-760-6934www.brewster.caRafting & Outdoor AdventuresYouth & group rates available!A spectacular adventure is waiting for you between Banff and Calgary,a short scenic drive to paradise.Join us for a fun,exciting and safe adventure in t
6、he Kananask is and Bow Valley.Adventures are available for all ages and skill levels.Our professional and highly qualified guides are all Wilderness First Aid and River Rescue certified.Toll-free:1-877-999-7238【语篇导读】本文是应用文,给广大旅游爱好者推荐了五个户外旅游的好去处。1.The Smiths,a retired couple,would probably call for s
7、everal quiet starry nights.A.762-3473B.1-877-344-7117C.(866)388-2877D.1-800-760-6934答案:C解析:细节理解题。根据Three Sisters Mountain Village中的“All the stars will be there”可知,在Three Sisters Mountain Village可以度过几个安静的繁星满天的夜晚。故选C项。2.The Johnsons(aged 9-68),adventure lovers,are more likely to check for more informa
8、tion.ABC.www.brewster.caD答案:D解析:细节理解题。根据Rafting & Outdoor Adventures中的“Adventures are available for all ages and skill levels”可知,这个地方的冒险旅游活动适合各个年龄段。故选D项。3.What kind of activities do the five tours all provide?A.Outdoor activities.B.Adventurous activities.C.Educational activities.D.Free activities.答案
9、:A解析:推理判断题。根据文章的整体内容可知,它们的共同点是都是户外运动。故选A项。4.Where can the passage be probably found?A.In a tour brochure.B.In science fiction.C.In a textbook.D.In a TV guide.答案:A解析:文章出处题。本文是广告应用类文章,给广大旅游爱好者推荐了五个户外旅游的好去处,故这篇文章应该来自于旅游小册子,故选A项。.完形填空I loved working with my dad,but I hated the summer job he gave me.He o
10、wned a small 1 in Bank Street.In his shop,the most recently 2 person got the worst job,and the boss son was also 3.I didnt want to spend hours4 the frost on the ceiling of the walk-in freezer,and it was the Saturday afternoons job that I hated most.We received fresh 5 every day.Chicken sat in wooden
11、 boxes and was 6 with crushed ice.During the week,the ice and the blood of the chicken slowly leaked into the containers 7 the chicken,creating its bloody smell.There was only one8 to get rid of the blood and wash the containers:hold my 9 and carefully slide the containers from under the chicken,as
12、I tried not to 10 the contents over my clothes,and then 11 into the drain(下水道).Soon,students 12have cut lawns,painted houses,worked in offices,or maybe even worked in the butchers will 13 to school.Some will have great memories 14 others will come back with 15 ones.Looking back,I thought my father c
13、ould have 16 me from my weekly hell(地狱).However,my dad,whod dropped out of school to help support his family after his father died,was a teacher for me 17.He knew treating me 18 from his other employees would be an unfair thing.Most importantly,he taught me to 19 those who do the hard and 20 tasks i
14、n life.For the next six summers,I returned not as the boss son,but as one of other guys,and I cleaned the dirty containers every Saturday afternoon.【语篇导读】暑假在父亲的肉店打工的经历让作者懂得了很多。父亲的一视同仁让作者体会到了工作的艰辛,也懂得了理解那些干脏活、累活的人。1.A.grocery B.butchers C.chain D.barbers答案:B解析:根据下文作者所做的工作以及第13题前的“butchers”可知,作者的父亲经营着
15、一家小肉店。grocery“食品杂货店”;butchers“肉店”;chain“连锁商店”;barbers“理发店”。2.A.hiredB.invitedC.receivedD.trained答案:A解析:在父亲的店里,新手会做最不好干的工作,老板的儿子也不例外。hire“雇用,聘用”;invite“邀请”;receive“收到”;train“训练”。3.A.interestedB.includedC.affectedD.offered答案:B解析:老板的儿子也被包括在内。interest“使感兴趣”;include“包括”;affect“影响”;offer“提供”。4.A.looking i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-564098.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
