2019版英语人教版必修1训练:第一单元检测A WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版必修1训练:第一单元检测A WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 第一 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第一单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)一、听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Is Wang Lei looking forward to going home for the Spring Festival?W:He is counting the days.1.What does the woman mean?A.Wang Lei is looki
2、ng forward to the Spring Festival.B.Wang Lei is eager to go home for the Spring Festival.C.Wang Lei is on his way home.答案:BW:When do you think we should go on our trip?What about Friday?M:We had better leave earlier.If we leave on Friday,we wont have much time for a visit.2.What does the man suggest
3、?A.Leaving on Friday.B.Cutting their visit short.C.Changing the date of their trip.答案:CM:Mary,do you know what time it is in New York?W:Let me see.It is nine am and New York is six hours behind.3.What is the time in New York now?A.Nine am.B.Six am.C.Three am.答案:CM:Are you about to close?W:Yes.We are
4、 closed on Sundays,but we stay open from 8 am until 6 pm on weekdays and from 8 am until 12 pm on Saturdays.4.Which of the following is TRUE?A.On Saturdays the store closes at 6 pm.B.On Sundays the store closes at 8 pm.C.On Tuesdays the store closes at 6 pm.答案:CW:Darling,while the baby is sleeping,I
5、 think Ill go to do a little shopping.M:Good idea.While youre shopping,will you pick up a couple of socks for me?And I need some wine as well.5.What is the woman going to buy for herself?A.Some colorful dresses.B.Some wine.C.She doesnt say.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给
6、的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第68题。M:So,what do you want to do tomorrow?W:Well,lets look at this city guide here.Uh,heres something interesting.Why dont we first visit the art museum in the morning?M:OK.I like this idea.And where do
7、you want to have lunch?W:How about going to an Italian restaurant?The guide recommends one downtown,just a few blocks from the museum.M:It sounds great.After that,what do you think about visiting the zoo?Well,it says here that there are some very unique animals not found anywhere else.6.Where are th
8、e two speakers planning to go in the morning?A.To a park.B.To an art museum.C.To a shopping center.答案:B7.What kind of restaurant do the two speakers want to visit for lunch?A.Italian.B.Indonesian.C.Indian.答案:A8.Why does the man want to visit the zoo in the afternoon?A.The zoo will be closed the rest
9、 of the week.B.The zoo is free to visitors that day only.C.There are unusual animals on display.答案:C听第7段材料,回答第910题。M:Hi,Mary!Where are you going?W:I am going to do some shopping.You see,the price of everything has been rising.M:Yes,I bought some rice at forty pence per kilogram last week,but today i
10、ts seventy pence!W:Really?Ill buy some.Maybe tomorrow itll be higher.9.What is the relationship between the two speakers?A.Husband and wife.B.Strangers.C.Friends.答案:C10.Why does the woman want to buy some rice?A.Because the price is likely to be higher.B.Because it is cheap.C.Because it is of high q
11、uality.答案:A听第8段材料,回答第1113题。M:Hi,Mary.Havent seen you for ages!W:Hi,Mr Jones.Yes,it has been such a long time since we met.M:Have you made up your mind to take up business as a career?W:Yes.Actually,Ive already started.I began my studies at the beginning of this term.M:Very glad to hear that.Then wha
12、t are you going to do when you finish?W:Oh,I shall go to Hong Kong to practice there.M:Thats a good idea.It must be easy to find a job in Hong Kong.W:Oh,I think so.You know there are a large number of opportunities for business there.M:And English is very useful in your job.W:I think it will be very
13、 useful in many ways because there is a lot about business written in English.Besides,Hong Kong is an international trade center.English is useful in almost all walks of life.M:Then youll be a very promising businesswoman there.W:Thats my wish.But I have to suffer now.M:No problem.You can do it well
14、,Im sure.W:I hope so.11.What does Mary want to do in Hong Kong?A.Start her further education.B.Start her career.C.Start her English practicing.答案:B12.How does Mary find English in Hong Kong?A.Very important when you are walking in Hong Kong.B.Very important in many international trade centers there.
15、C.Very important for you to live and work in Hong Kong.答案:C13.What does Mary do now?A.She is a student.B.She is a businesswoman.C.She is a teacher.答案:A听第9段材料,回答第1417题。W:Hello,Jim.Where are you going?M:To the cinema.What about coming with me?W:No,thanks.Im going home.My friends expecting me.M:What a
16、pity!I believe its a very good film.W:Do you go to the cinema a lot?M:Once a week.Most nights I sit at home and watch TV.W:Oh,I see.By the way,where are you going for your holidays this year?M:I dont know yet.My wifes going to her mothers for a couple of weeks.She lives by the sea,you know.W:Oh,does
17、 she?Thats convenient.M:Yes,but I want to go to the country.W:Dont you like the sea?M:Yes,very much.But I need peace and quiet when Im on holiday.What are you going to do?W:Im going to stay at home.M:Arent you going to have a holiday abroad this year?W:No,I want to buy a car,and thats going to take
18、every penny Ive got.14.Where is Jim going?A.To the cinema.B.To the hospital.C.To the shop.答案:A15.Why cant the woman go with him?A.Because she is going home to meet her friend.B.Because she doesnt like the film.C.Because she is very busy with her work.答案:A16.What does Jim do most nights?A.He goes to
19、the cinema.B.He sits at home and watches TV.C.He works at his company.答案:B17.How long is Jims wife going to stay by the sea?A.Three weeks.B.A month.C.A couple of weeks.答案:C听第10段材料,回答第1820题。Welcome to our company,everybody.This time our company has 11 college students working in 5 departments.I am Li
20、sa,Director in charge of the students practice.Let me say something to you all.The start of work can be exciting on the one hand,and can also be worrying on the other.No matter what your future job is,you will have to work with others.Learning to get on well with others must come first,including all
21、 people in the company and our customers.And second,this morning right after my introduction,spend some time reading the introduction of the company and get to know the people in your office and find out what our company is like.This afternoon you can walk around our workshops and know more about th
22、e products.No one is allowed to leave the company before 5:30.By the way,lunch-time comes at 11:50 and its free of charge.Remember this:“Learning is so important that it will change your future life.”Our company can answer your real learning if you can make up your mind to go through with it.This is
23、 what I like to say to you at the moment.If you still have any more questions,please come to my office.Thank you.18.Who is Lisa?A.A tour guide.B.A director in the company.C.A college student.答案:B19.What will the listeners do in the afternoon?A.Get to know the products in the workshops.B.Read the int
24、roduction of the products.C.Prepare supper for the workers.答案:A20.Who will pay for their lunch?A.The woman.B.The students.C.The company.答案:C二、阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThere was a boy and his family was very rich.One day his father took him on a trip to a
25、 place.He wanted to show his son how poor people were there.They spent several days on a farm.There were many poor families living on the farm.On their way home,the father asked the son,“How was the trip?” “It was great,Dad,” the son answered.“Did you notice how poor people were there?” asked his fa
26、ther.“Oh,yes,” said the son.“So,tell me,” said his father.The son said,“Well,we have one dog and they have four.We have a pool in our garden,while they have a river that has no end.We have expensive lanterns,but they have stars above their heads at night.We have only a small piece of land to live on
27、,while they have the endless fields.We buy our food,but they grow theirs.We have high walls around our houses to protect us,but they dont need walls,because their friends will protect them.”The father had nothing to say.Then the boy added,“Thank you,Dad,for letting me see how poor we are.”21.The fat
28、her wanted to show his son .A.how people on the farm workedB.how poor people were on the farmC.how beautiful the farm wasD.how far it was from the city to the farm答案:B解析:根据文中第一段第三句“He wanted to show his son how poor people were there.”可知父亲想让儿子知道农场上的人们多么贫穷。22.When the father asked the son how the tri
29、p was,the son thought it .A.greatB.tiring C.terrible D.boring 答案:A解析:根据文中第二段中的“It was great”可知,儿子对于这次旅程感觉很棒。23.According to the boy,people on the farm can see at night.A.expensive lanternsB.a lot of cars C.stars above their headsD.many horses 答案:C解析:根据第二段中的“but they have stars above their heads at n
30、ight”可知这里的人们晚上看到的是头顶上的星星。24.Which of the following is TRUE according to the passage?A.The boy was from a very poor family.B.The father and the son spent several weeks on a farm.C.People on the farm have high walls around their houses.D.The boy thought that people on the farm lived a happy life.答案:D解
31、析:由第一段第一句“There was a boy and his family was very rich.”可知A项错误;由“They spent several days on a farm.”可知B项错误;由第二段中的“but they dont need walls”可知C项错误。因此选D项。BHaving friends may well keep you healthier and help you deal with stress better.Some studies show that people with close friends have a greater abi
32、lity to fight disease than people who are alone.Make friendship a priority (优先).Find the time to be with friends even if it means letting the lawn(草坪)go unmowed(未修剪)or the dishes unwashed for a while.When you cant get together,use the phone to keep in touch.Open up to close friends.Keeping a deep fr
33、iendship requires a level of heartfelt intimacy (亲密).Dont be afraid to express your inner fears and disappointments.Listen to your friends when they have problems,but offer advice only when its wanted.Help raise friends confidence when they are shaken by a job loss,or other such events.Have differen
34、t friends for different activities,such as going to the movies,singing in a choir (合唱队),and joining in a bowling league.Dont wait for a friend to ask for help.When a friend has the flu,offer to go to the store or drive his or her children to their after-school activities.Never take a friendship for
35、granted.Like a good marriage,friendship needs care and patience.Become a joiner.Find a group that matches your interests.Talk to strangers.Conversations started in museums,laundry rooms,or bookstores can lead to firm friendship.Enroll in an adult-education course.A classroom is a good place to meet
36、others with similar interests.25.People with close friends have a ability to fight disease than people who are alone.A.lessB.greaterC.poorerD.little答案:B解析:根据第一段第二句可知,比起那些没有朋友的人来说,有着亲密朋友的人抵御疾病的能力更强。26.What should we not do to have friends according to the author?A.Make friendship a priority.B.Open up
37、 to close friends.C.Never take a friendship for granted.D.Dont talk to strangers.答案:D解析:文章就如何获得朋友提出了一些好建议,A、B、C三项全都是作者的建议内容,而D项是不提倡的,故选D项。27.The underlined word “Enroll” in the last paragraph means “”.A.giveB.joinC.getD.catch答案:B解析:根据文章最后一句“教室是遇见有着共同兴趣的人的好地方”可以推知,作者认为参加成人教育课程是找到友谊的途径之一,故选B项。CI was n
38、ever very neat,while my roommate Kate was extremely organized.Each of her objects had its place,but mine always hid somewhere.She even labeled(贴标签) everything.I always looked for everything.Over time,Kate got neater and I got messier.She would push my dirty clothing over,and I would lay my books on
39、her tidy desk.We both got tired of each other.War broke out one evening.Kate came into the room.Soon,I heard her screaming,“Take your shoes away!Why under my bed!”Deafened,I saw my shoes flying at me.I jumped to my feet and started yelling.She yelled back louder.The room was filled with anger.We cou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
辽宁省沈阳市二十一中高二数学《排列组合》复习课件2.ppt
