2019英语同步人教选修六刷题首选卷(基础练 能力练):5-1 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019英语同步人教选修六刷题首选卷基础练 能力练:5-1 WORD版含答案 2019 英语 同步 选修 六刷题 首选 基础 能力 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 5The power of natureSection Prereading (Warming Up & Reading)对应学生用书P49基础题单词拼写1Dont worry about it! I have _(绝对的,完全的) confidence in her.答案:absolute2You have to _ (适合,使适宜) your spending to your income.答案:suit3He has the _ (潜能) to become a worldclass musician.答案:potential4Traditional beliefs still
2、 flourish _ (与一起) a modern urban lifestyle.答案:alongside5It is widely acknowledged that students should be _ (评估) according to their overall quality. 答案:evaluated6The boss a_ him to be a vice manager of the company.答案:appointed7(2017天津高考)The hospital has recently obtained new medical e_ , allowing mo
3、re patients to be treated.答案:equipment8(2017浙江高考)He w_ and yelled at passing cars but was careful not to slow down.答案:waved9Enough lava had e_ from the volcano to bury the entire village.答案:erupted10We should encourage the students to develop their p_ abilities.答案:potential单句语法填空1We should make bett
4、er use of the existing _ (equip)答案:equipment2Every year, new graduates are seeking for jobs _ (suit) for themselves.答案:suitable3_ (actual), the aim of developing economy is to raise peoples living standards.答案:Actually4All her classmates _ (stare) at her, Mary felt uneasy.答案:staring5Not _ (know) whi
5、ch university to attend, the girl asked her teacher for advice.答案:knowing能力题 阅读理解During an earthquake, you should know what to do. If the earthquake strikes while you are inside a house, you should lie on the floor under a strong table or other furniture. If there is no furniture, you can cover your
6、 head with your arms and keep still in the corner of the room. You should keep away from windows, glass walls, or anything that can fall.If you are in bed, hold firmly onto your bed and make use of a pillow to safeguard your head. You may use a doorway but only when it is close to you. It should als
7、o be considered whether it is strong enough to deal with the load.If you are running out, do not use lifts, even if they work. Electricity may go out at any time. Many injuries happen when people try to rush out. This means you ought to stay in your house or perhaps wherever you are. When you stay o
8、utdoors, you should stay far from buildings, power wires or lights. You should be in the open until the quake stops. Remember that many earthquake deaths outside the house come from falling apart walls, flying glass and other falling things.If an earthquake strikes and you are driving, you should pu
9、ll up to the side of the highway and stop as quickly as possible. You ought not to stop under trees, buildings or energy wires. Dont stop in the middle of the street as it could trouble others.When trapped, you shouldnt move. Your mouth should be covered with a piece of clothing or a handkerchief. T
10、his is because it is possible for you to breathe in some dust. Do not shout whenever possible. You should only shout in the end to get help from rescuers.1What is the writers purpose of writing this passage? ATo tell us the dangers of an earthquake.BTo tell us what to do before an earthquake.CTo tel
11、l us what to do when an earthquake strikes.DTo tell us why running during an earthquake is dangerous.答案:C细节理解题。根据第一段中的“During an earthquake, you should know what to do.”可知选C项。2If there is no furniture in the room during an earthquake, you should _.Alie still on the floorBstay near the windowCkeep st
12、ill in the corner of the roomDstay in the centre of the room答案:C细节理解题。根据第一段中的“If there is no furniture, you can cover your head with your arms and keep still in the corner of the room.” 可知C项正确。3According to the passage, during an earthquake, you had better not _. ause a lift to escape bstay outdoors
13、ccut off electricity dkeep driving to escapeAa,d Bb,c Ca,b Dc,d答案:A细节理解题。根据第三段中的“If you are running out, do not use lifts . ”和第五段中的“If an earthquake strikes and you are driving, you should pull up to the side of the highway and stop as quickly as possible.”可知选A项。4What is the last paragraph mainly ab
14、out? AWhen to call out for help in an earthquake.BWhat to do when trapped in an earthquake.CHow to make use of a handkerchief in an earthquake.DHow to avoid breathing in some dust in an earthquake.答案:B段落大意题。根据最后一段中的“When trapped, you shouldnt move. Your mouth should .”可知,最后一段主要讲的是被困住了该怎么做,故选B项。1stil
15、l adj. 静止的,不动的2.safeguard v. 保护,保卫1pull up 停车,停止 2.breathe in 吸入完形填空For years scientists have been worried about the effects of air pollution on the earths natural conditions. Some believe the _1_ inside many houses may be more dangerous than the air outside. It may be one hundred times _2_. Indoor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-573787.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
