2019高考英语江苏版精准提分练:限时训练(九) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019高考英语江苏版精准提分练:限时训练九 WORD版含解析 2019 高考 英语 江苏 精准 提分练 限时 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、限时训练(九).阅读理解AInspiring young minds!TOKNOW Magazine is a big hit in the world of childrens publishing,bringing a unique combination of challenging ideas and good fun to young fans every month.What is so special about TOKNOW Magazine? Well,it has no ads or promotions insideinstead it is jam-packed wit
2、h serious ideas.TOKNOW makes complex ideas attractive and accessible to children,who can become involved in advanced concepts and even philosophy(哲学)and they will soon discover that TOKNOW feels more like a club than just a magazine.Whats inside?Every month the magazine introduces a fresh new topic
3、with articles, experiments and creative things to makethe magazine also explores philosophy and wellbeing to make sure young readers have a balanced take on life.Sounds too good to be true?Take a look onlineevidence shows that thousands of teachers and parents know a good thing when they see it and
4、recommend TOKNOW to their friends.Happy Birthday All Year!What could be more fun than a gift that keeps coming through the letterbox every month? The first magazine with your gift message will arrive in time for the special day.SUBSCRIBE NOWAnnual SubscriptionEurope 55Rest of World 65Annual Subscrip
5、tion with Gift PackIncludes a Mammoth Map,a Passport Puzzle Booklet,and SubscriptionEurope 60Rest of World 70Refund Policythe subscription can be cancelled within 28 days and you can get your money back.语篇解读本文是一份杂志的征订广告。文章介绍了一份针对儿童的出版物TOKNOW Magazine的特点、内容、定价及退订政策等相关信息。1Why is TOKNOW a special magaz
6、ine?AIt entertains young parents.BIt provides serious advertisements.CIt publishes popular science fictions.DIt combines fun with complex concepts.答案D解析细节理解题。该题可定位至What is so special about TOKNOW Magazine?由框中的“TOKNOW makes complex ideas attractive”可知,这份杂志的特殊之处在于它能把复杂的概念变得很吸引人,即D项“它把娱乐和复杂的概念结合起来了”。2W
7、hat does TOKNOW offer its readers?AOnline courses.BArticles on new topics.CLectures on a balanced life.DReports on scientific discoveries.答案B解析细节理解题。由第二段右框内容可知,该杂志每月提出一个新话题,并配以文章、实验和创新的东西,故选B项“关于新话题的文章”。3How much should you pay if you make a 12-month subscription to TOKNOW with gift pack from China?
8、A55. B60.C65. D70.答案D解析细节理解题。由题干中的几个关键点12-month(即annual“一年的”)、with gift pack及from China(即Rest of World)可锁定价格为70英镑,故选D项。4Subscribers of TOKNOW would get .Afree birthday presentsBfull refund within 28 daysCmembership of the TOKNOW clubDchances to meet the experts in person答案B解析细节理解题。由文章最后一句的退订政策可知,订阅者
9、在28天内可退订并收回全款,故选B项。BAt every stage of our lives we make decisions that will deeply influence the lives of the people were going to become,and then when we become those people,were not always thrilled with the decisions we made.So young people pay good money to get tattoos(文身) removed that teenagers
10、paid good money to get.Middle-aged people rush to divorce people whom they rushed to marry when they were young adults.Older adults work hard to lose what middle-aged adults worked hard to gain.The question is,as a psychologist,what fascinates me is why we make such decisions.Now,I think one of the
11、reasons is that we have a fundamental misconception about the power of time.Every one of you knows that the rate of change slows over the human lifespan,and that your children seem to change by the minute but your parents seem to change by the year.The answer is that all of us are walking around wit
12、h an illusion(错觉),an illusion that history,our personal history,has just come to an end,that we have just recently become the people that we were always meant to be and will be for the rest of our lives.Heres what we found.First of all,you are right,change does slow down as we age,but second,youre w
13、rong,because it doesnt slow nearly as much as we think.At every age,from 18 to 68 in our data set,people vastly underestimated how much change they would experience over the next 10 years.We call this the “end of history” illusion.Now its not just values.Its all sorts of other things,for example,per
14、sonality.Again the rate of change does retard as we age,but at every age,people underestimate how much their personalities will change next decade.And it isnt just things like values and personalities.You can ask people about their likes and dislikes,their basic preferences.And we found it changed.D
15、oes any of this matter?Is this just a form of mis-prediction that doesnt have consequences?No,it matters quite a bit,and Ill give you an example of why.It troubles our decision-making in important ways.Bring to mind right now for yourself your favorite musician today and your favorite musician 10 ye
16、ars ago.On average,people said they would pay 129 dollars to see their current favorite musician perform for 10 years from now.And yet,when we asked them how much they would pay to see the person who was their favorite 10 years ago perform today,they say only 80 dollars.Why does this happen?Were not
17、 entirely sure,but it probably has to do with the ease of remembering versus the difficulty of imagining.Most of us can remember who we were 10 years ago,but we find it hard to imagine whom were going to be,and then we mistakenly think that because its hard to imagine,its not likely to happen.The bo
18、ttom line is that time is a powerful force.It transforms our preferences.It reshapes our values.It changes our personalities.We seem to appreciate this fact,but only in retrospect(回顾过去)Only when we look backwards do we realize how much change happens in a decade.Its as if,for most of us,the present
19、is a magic time.Its a watershed(分水岭) on the timeline.Its the moment at which we finally become ourselves.Human beings who are still in the progress of development mistakenly think theyre finished.The one constant in our life is change.语篇解读生命的每个阶段,我们都会做出一些决定,这些决定会深刻影响我们未来的生活。当我们成为未来的自己时,我们可能会对曾经的决定后悔
20、。这是为什么呢?5What can we know from the first paragraph?AWere always satisfied with our past decisions.BWe make decisions that our future selves often regret.CWe always make regrettable decisions when we are old.DWe make different decisions at every stage of our lives.答案B解析推理判断题。第一段谈到:在我们生命的每个阶段,我们都会做出一些
21、决定,这些决定会深刻影响未来我们自己的生活。当我们成为未来的自己时,我们并不总是对过去做过的决定感到高兴。所以年轻人花很多钱洗去自己少年时花了很多钱做的文身;中年人急着跟年轻时迫不及待想结婚的人离婚;老年人很努力地挥霍着作为中年人时不停工作所获得的东西。由此推知,我们会做出让未来的自己经常后悔的决定。6What does the illusion bring to us?AIt makes us overestimate our future.BIt stops us from changing all the time.CIt makes us have a false feeling th
22、at we are changing.DIt makes us mistakenly believe that our past is over.答案D解析细节理解题。根据第二段最后一句可知,答案是我们所有人都在围绕着一种错觉生活,这种错觉就是,我们每个人的过去都已经结束了,我们已经成为了我们应该成为的那种人,在余下的生命中也都会如此。故这种错觉使我们错误地认为过去已经结束了。7What does the underlined word “retard” in Para.3 mean?AStop. BStabilize.CSpeed. DSlow.答案D解析词义猜测题。根据画线词所在段的第二句
23、可知,变化速率随着我们的年龄增长减慢了。故retard意为“减缓,变慢”与slow同义。8What can be inferred from the fourth paragraph?AWhat people predict is not correct.BWe always make our decisions in a troubled way.CWe overestimate our current preferencesstability.DPeople pay more to see their favorite musicians now.答案C解析推理判断题。根据第四段最后三句可
24、知,现在想想你们此时此刻最喜欢的音乐人,还有10年前你们最喜欢的音乐人。平均来讲,人们会说他们会付129美元来参加他们现在最喜欢的音乐人从现在起直到10年后的音乐会。然而当我们问他们愿意付多少钱去看他们10年前喜欢的音乐人现在的演出,他们说只有80美元。由此推知,我们高估了当前喜好的持久性。9Whats the lasting element in humans life?AThe value. BThe change.CThe preference. DThe personality.答案B解析细节理解题。根据最后一段前四句和最后一句可知,生命中最持久的是改变。CDuring our chi
25、ldhood,like every other human,we take everything personally.The human judgment center is in the prefrontal cortex(前额皮质),which does not fully develop until humans are in their late adolescence.So,as children,we will always jump to the conclusions that everything is about us.We think we are responsibl
26、e for everything.Yet,nothing that other people do is because of us.It is because of them.We may have tried our best,with our developing brain,to make sense out of the events in our life.These explanations are often pushed on us by the people we love.Therefore,we come to believe that since they love
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖北省十堰市天河英才高中2022-2023学年高一上学期9月月考化学试题.pdf
