2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 4 BODY LANGUAGE单元测评 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新高中英语人教版选择性必修第一册课后练习:UNIT 4BODY LANGUAGE单元测评 WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版 选择性 必修 一册 课后
- 资源描述:
-
1、第四单元测评(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:I have been lying here for four days.When can I leave for school,Doctor?M:Im afraid it will be three more days before you can get up and wear shoes,bu
2、t you can read your books from now on.1.What most probably happened to the girl?A.She caught a cold.B.She injured her feet.C.She hurt her eyes.答案BM:I want to buy 10 pounds of apples.How much are they?W:Thats 12 dollars in all.2.How much is a pound of apples? A.$1.00.B.$1.20.C.$2.60.答案BW:Did you like
3、 photography when you were a child?M:Yes.I have been interested in it since the age of nine.For me,a holiday is always about exploration about finding beauty and the unknown and taking photos of them.3.What are the speakers mainly talking about?A.The mans hobby.B.A holiday plan.C.Their childhood.答案A
4、W:How are you going to the airport tomorrow,Mr Johnson?M:I will have to take a taxi.My car is being repaired at the garage.What about you?W:My husband will drive me there.Let us give you a lift,all right?4.What will the woman do for the man?A.Buy him a ticket.B.Repair his car.C.Give him a lift.答案CW:
5、Do you really want to be a writer after graduation?M:Yes,I like reading,but Im more interested in writing novels.What about you?W:Anything but that.I just cant stand sitting in front of a computer all day long.5.What interests the man better?A.Writing novels.B.Reading poems.C.Surfing the Internet.答案
6、A第二节(共15 小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Have you ever eaten here before,Betty?W:Only in the evenings.I didnt know that they serve breakfast.M:Thats what the coffee shop is famous for.Peopl
7、e have been coming here for over 60 years for breakfast before going to the university football and basketball games.Its a tradition.W:Oh,whats good here?M:The best is their French toast.They take pieces of common bread and dip them in eggs.Then they bake them,and when its done,they spread some powd
8、ered sugar and top everything with fresh fruit.Its delicious.W:Well,I will try it.M:OK.Since this is your first visit here this morning,Ill buy your breakfast.W:Thanks.6.When does the conversation probably take place?A.In the morning.B.In the afternoon.C.In the evening.答案A7.Who will pay the bill?A.T
9、he woman.B.The man.C.Both of them.答案B听第7段材料,回答第8至10题。W:How do you feel today,Mr Smith?M:Much better.Thank you.The doctors here are so kind.W:Mr Smith,could you tell me what started the fire?M:Sorry,I dont know.But a fire like that was really strange.W:I remember that you said you were sleeping when
10、the fire started?M:Yes,I was.The smell of the smoke woke me up.I rang the alarm,and everyone helped put out the fire,but it had already done a lot of damage.8.Where does the conversation most probably take place?A.In a hospital.B.At the mans house.C.At the womans house.答案A9.What is the conversation
11、about?A.An earthquake.B.A fire.C.A storm.答案B10.What did the man do when he woke up?A.Call the police.B.Run down the stairs.C.Ring the alarm.答案C听第8段材料,回答第11至13题。M:Hi,Linda!Can you spare me a few minutes?I need some advice.W:Sure.Whats up?M:Im planning to have a trip to Mount Tai,and I know you went t
12、here last summer.W:Yeah,thats a great mountain.When are you going?M:This Friday morning.I will fly there.W:How long are you going to stay there?M:About four days.We will stay in the city for two days and climb the mountain on the third day.Is there anything I should know first?W:Make sure that you t
13、ake some warm clothes,because the temperature can drop a lot at night.And dont forget to take your raincoat as it sometimes rains in the mountain.M:Thank you for your advice.W:Youre welcome,and have a good trip.11.How will the man go to Mount Tai?A.By air.B.By bus.C.By train.答案A12.What will the man
14、do on the third day?A.Visit the city.B.See the temples.C.Climb the mountain.答案C13.Whats the weather like on Mount Tai?A.Changeable.B.Rainy.C.Hot.答案A听第9段材料,回答第14至17题。M:What will we do this weekend?W:Do you have something special in mind?M:No,not really.I just thought it might be fun to do something n
15、ew.W:Do something for a change,you mean?M:Yes,something different.I need a change.W:I usually go shopping and have my hair done during the weekend.You usually watch the football games on TV.M:Yes,you often have tea with your friends and I sometimes play cards with my friends.We seldom do anything to
16、gether.Its quite unlike when we first married.W:Now,I have got an idea.Why dont we go for a picnic this weekend?You will invite your friends,and I will invite mine.We will go together.M:Good idea!I will prepare the food.14.Whats the probable relationship between the speakers?A.Workmates.B.Brother an
17、d sister.C.Husband and wife.答案C15.What does the man think of their weekends?A.Boring.B.Exciting.C.Interesting.答案A16.What does the man usually do on the weekend?A.Go shopping.B.Have his hair done.C.Watch football games.答案C17.What does the woman advise doing this weekend?A.Going shopping.B.Going for a
18、 picnic.C.Playing cards with friends.答案B听第10段材料,回答第18至20题。Is everybody here?Good.Now listen carefully.I hope all of you have had a good day today.I wish the weather were better here for you.Its very unusual to have so much snow and rain here at this time of year.Some of you were asking about tomorro
19、w.Well,were going unless the weather gets much worse during the night.OK?If it doesnt snow too heavily tonight,Ill see you back here at 6:00.Set your alarms for 5:30.We will take our breakfast with us,because we wont reach the top of the mountain unless we set out early before its light.Be here tomo
20、rrow morning with everything you need.You have got a list you need a whistle in case you get separated from the rest of the group,warm waterproof clothes and gloves and a good pair of boots.Dont forget the maps I gave you.Id rather you didnt bring large cameras and video cameras.Now,its time that we
21、 had dinner now.If anyone has any questions,you can ask me on the way to the dining hall.Lets go.18.What season is it?A.Its spring.B.Its summer.C.Its winter.答案C19.Whom is the speaker most probably talking to?A.Students.B.Tourists.C.Researchers.答案B20.What should the listeners take?A.Maps.B.Sun glasse
22、s.C.Video cameras.答案A第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。A(2019河南新乡三模)Each applicant to Harvard College is considered with great care.We consider each applicant to Harvard College as a whole person,and put enormous care into evaluating every application.We hope
23、 you will explore the information in this section to understand what we look for in our admissions process.How to ApplySubmit your application through the Common Application,the Coalition Application,or the Universal College Application.Each is treated equally by the Admissions Committee.Complete an
24、d submit your materials as soon as possible to ensure full and timely consideration of your application.View our Application Tips for step-by-step information.When to ApplyDateDeadlineDateDeadlineNovember 1Early Action DeadlineMarch 1Financial Aid Application deadlineNovember 1Early Financial Aid Ap
25、plication deadlineLate MarchDecision letters mailedMid -DecemberEarly Auction decisions releasedMay 1Reply date for Admitted StudentsJanuary 1Regular Decision deadlineWhat We Look ForWe seek promising students who will contribute to the Harvard community during their college years,and to society thr
26、oughout their lives.While academic accomplishment is the basic requirement,the Admission Committee considers many other factorsstrong personal qualities,special talents or excellences of all kinds,perspectives formed by unusual personal circumstances,and the ability to take advantage of available re
27、sources and opportunities.We outline everything you need to apply to Harvard.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了申请进入哈佛大学的流程,包括如何申请、何时申请以及哈佛大学关注何种类型的考生。21.Where can you find step-by-step information of how to apply?A.The Common Application.B.The Coalition Application.C.The Universal College Application.D.Applicat
28、ion Tips.答案D解析细节理解题。根据How to Apply部分中的最后一句“View our Application Tips for step-by-step information”可知,如果要知道申请步骤,可以阅读申请建议,故选D项。22.Which is the final day for Financial Aid Application?A.November 1.B.January 1.C.March 1.D.May 1.答案C解析细节理解题。根据When to Apply部分的“March 1:Financial Aid Application deadline”可知,
29、助学金申请的最后期限是3月1日,故选C项。23.What is the basic requirement to apply for Harvard University?A.Academic accomplishment.B.Strong personal qualities.C.Special talents.D.Unique perspectives.答案A解析细节理解题。根据What We Look For部分中第二段中的“While academic accomplishment is the basic requirement”可知,进入哈佛大学就读的最基本条件是学术成就满足要求,
30、故选A项。B(2019河南新乡三模)When I was five or six years old,I remember watching TV and seeing other children suffer in other parts of the world.I would say to myself,“When I grow up,when I can get rich,I will save kids all over the world.”At 17,I started my career here in America,and by the age of 18,I start
31、ed my first charity organization.I went on to team up with other organizations in the following years,and met,helped,and even lost some of the most beautiful souls,from six-year-old Jasmina Anema who passed away in 2010 from leukemia (白血病),whose story inspired thousands to volunteer as donors,to my
32、grandmother,who lost her battle with cancer in 2012,which is the very reason and the driving force behind the Clara Lionel Foundation(CLF).Were all human.And we all just want a chance: a chance at life,a chance in education,a chance at a future,really.And at CLF,our mission is to impact as many live
33、s as possible,but it starts with just one.People make it seem too hard to do charity work.The truth is,you dont have to be rich to help others.You dont need to be famous.You dont even have to be college-educated.But it starts with your neighbor,the person right next to you,the person sitting next to
34、 you in class,the kid down the block in your neighborhood.You just do whatever you can to help in any way that you can.And today,I want to challenge each of you to make a commitment to help one person,one organization,one situation that touches your heart.My grandmother always used to say,“If youve
35、got a dollar,theres plenty to share.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。慈善无关贫富,无关名誉,无关教育背景;从帮助身边的人做起,成就自己的事业。24.What did the author want to do at a young age?A.Watch TV.B.Grow up quickly.C.Become wealthy.D.Help other children.答案D解析细节理解题。根据第一段中的第二句“I would say to myself,When I grow up,when I can get rich,I will save kid
36、s all over the world.”并结合第一段内容可知,小时候在电视中看到受苦的孩子,作者想要在长大后帮助他们,故选D项。25.What directly caused the author to create and develop the CLF?A.A six-year-old kids request.B.Her grandmothers death of cancer.C.Many volunteers inspiration.D.Other organizations encouragement.答案B解析推理判断题。根据第二段第二句中“.to my grandmothe
37、r,who lost her battle with cancer in 2012,which is the very reason and the driving force behind the Clara Lionel Foundation(CLF)”可知,在2012年,祖母因病去世,这促使作者成立了克拉拉莱昂内尔基金会(CLF)。26.What does the underlined word “one” in paragraph 2 refer to?A.A chance.B.A task.C.A life.D.An organization.答案C解析代词指代题。根据第二段的最后一
38、句“And at CLF,our mission is to impact as many lives as possible,but it starts with just one”可知,在克拉拉莱昂内尔基金会中作者的任务是尽可能影响更多的生命,但这个任务从影响一个人的生命开始。根据该句中的“as many lives as possible”,结合“but it starts with just one”可知,画线词one指代“a life”。27.What does the author suggest people do in the last paragraph?A.Do littl
39、e things to help those around them.B.Work hard to get a college education.C.Challenge their friends to offer help.D.Do charity work whatever you are.答案A解析推理判断题。根据第三段中的第五句“But it starts with your neighbor,the person right next to you,the person sitting next to you in class,the kid down the block in y
40、our neighborhood”可知, 作者建议慈善从帮助身边的人做起。CIn the short time Steve and Zach had been inside their tent packing their tools,wind-blown flame had skipped from the top of one tree to another.The long dry summer had turned the forest into a tinderbox.“Lets go!We can make it back to the river we crossed today
41、!” Steve kept Brady on the lead and their heads down against the fire-wind.But Brady barked a sharp warning.Ahead of them lay a thick curtain of smoke across the track.They would never make it through that.The dog was pulling at his lead trying to draw them away from the smoke,and yet Steve was unea
42、sy.It seemed to him that they were moving away from the river.Suddenly,Zach cried.“Zach!” Steve shouted.“Are you OK?Where are you?” Then Brady pulled Steve down a sharp slope(坡).At its base,Zach was rubbing his ankle.As Steve helped his friend to his feet,Brady lifted his head and snuffed(嗅) the smo
43、ke-laden wind.Next moment,the dog bounded away and disappeared.The boys shouted for him,but he didnt come back.Steve couldnt blame Brady for panicking.He himself wanted to run even though he didnt have a clue which way.Steve and Zach hadnt gone far when there was a familiar bark,and Brady came bound
44、ing,stopped directly in front of Steve and hit him with his head,pushing him back toward the slope theyd just climbed.But Steve didnt get it.Then Brady grabbed the boys jeans and started pulling.The message was clear,but Steve hesitated.Of course he remembered Brady saving his uncles life when the d
45、og was much younger.Was he still sharp enough to get them through this?Nearby,a pine went up in a whoosh of smoke.Brady pulled again,urgently.“OK,big guy,” Steve gritted(咬紧牙关).Brady led them back down the slope and into the trees.Not far from them fire was touching underbrush.Several times the big d
46、og stopped.Often he changed directions.Steve was so tired that he just wanted to rest,but Brady wouldnt have it.The dog bullied both boys to go on.How long theyd walked Steve had no idea.He was almost numb when he heard itthe wonderful sound of rushing water!【语篇解读】这是一篇记叙文。记叙了Steve 和Zach在森林里遇到大火的冒险故事
47、。28.What happened to Steve and Zach at first?A.They got injured.B.They lost their dog.C.They were trapped.D.They became separated.答案D解析细节理解题。第三段的“Steve shouted.Are you OK?Where are you?”可知,一开始Steve 和Zach走散了,故选D项。29.Why did Brady want to run away?A.To seek help.B.To find a way out.C.To rescue Zach.D.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-580252.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
