2021-2022学年英语北师大版选择性必修第一册练习:UNIT 3 SECTION B LESSON 2 .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年英语北师大版选择性必修第一册练习:UNIT 3SECTION BLESSON 2021 2022 学年 英语 北师大
- 资源描述:
-
1、UNIT3CONSERVATIONSectionBLESSON2&LESSON3课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.I bought the flowers from a store and w them neatly.答案wrapped2.The sof a nut or an egg is the hard covering which surrounds it.答案shell3.If you (咽下) something,you cause it to go from your mouth down into your stomach.答案swallow4.Something th
2、at is (新颖的) is new and original.答案innovative5.There are as many as 20 jobs available in this company,and you are free to choose whichever you think s you best.答案suits6. (常规的)colour TV broadcasts were delayed in the UK until 1967.答案Regular7.The last(十年) of the eighteenth century was a time of great s
3、ocial change.答案decade8.At the sight of this cruelty,they could hardly contain their (愤怒).答案anger9.Parents are naturally a for their children.答案anxious10.R are causing traffic jams in the city centre.答案Roadworks.单句语法填空1.There is no doubt that the (consume) are still very sensitive to the price.答案cons
4、umers2.His weakness is that he is very (waste).答案wasteful3.People try to avoid public (transport)delays by using their own cars.答案transportation4.The windows are very (dirt).They have not been cleaned for weeks.答案dirty5.If you (fill) something,you fill it again after it has been emptied.答案refill6.Wa
5、ng Weis behaviour is of great importance in awakening peoples (aware) of helping others.答案awareness7.My friend Lily showed me a large (collect) of CDs that evening.答案collection8. (anxious),she took the dress out of the package and tried it on.答案Anxiously9.The earthquake(destroy) even the tallest bui
6、ldings.答案destroyed10.I was getting more and more (annoy)and of course,the more upset I got,the less I was able to concentrate.答案annoyed.用适当的介词或副词填空1.Do we want to get somewhere or do we want to get stuck the rut (车辙)?答案in2.Why get stressed?It will just make things worse.答案out3.These two events were
7、relatedeach other.答案to4.The boy became addicted computer games and didnt want to study.答案to5.Insteadshouting empty slogans (口号),it is more meaningful to donate books and sports goods to children in need.答案of6.It is impolite to speak with your mouth fullfood.答案of7.I have arranged for Tom to pickthe e
8、xperts at the airport.答案up8.No matter when the enemies come,they will be wiped clean.答案out9.The reason the failure of the experiment was that they lacked necessary experience.答案for10.It is high time that we did something to protect those endangered animals before they die .答案out.完成句子1.同其他十五万人在雨中跳舞怎么
9、样?in a rainy field with one hundred and fifty thousand other people?答案What/How about dancing2.一般来说,照相机价格越贵,质量就越好。,the more expensive the camera,the better its quality.答案Generally speaking3.他们安然无恙地回家了。They returned home,.答案safe and sound4.如果没有新的政府政策,预计到2050年死亡人数将翻一番。deaths is expected to double by 20
10、50 without new government policies.答案The number of5.在过去五十年里科学进步得很快。Sciencegreat advances in the last fifty years.答案has made关键能力提升练.阅读理解A主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020宁夏银川期末考试)Many of Earths creatures die because of humans choices.These choices have nothing to do with food or shelter or anything else that he
11、lps humans survive.What kills millions of animals all over the world is that humans want to make money by doing so.People use parts of animals for everything from hats to handbags,from jewelry to ashtrays and to make powders that supposedly improve a persons life.Deciding that a species is endangere
12、d and protecting it by law are not always enough.People who kill wildlife illegally rarely get caught.During the late 1980s,saving elephants became a popular cause.Wildlife protection groups made sure everyone saw pictures or films of elephants with their faces cut off for their ivory.These groups a
13、lso proved that certain populations of elephants were decreasing.As a result,most people stopped buying objects made of ivory.Laws against poaching(偷猎) were made stronger.Many countries made importing ivory illegal.Killing elephants for their ivory became more risky and less profitable(有利可图的).Howeve
14、r,concern for certain species will become weak after a while.In the late 1970s,people protested (抗议) against the killing of seal babies.Everyone was shocked to see young seals being killed in their icy habitat.The cruel activity stopped.But ten years later,the number of seal babies killed was higher
15、 than ever.Other animal protection movements have come and gone,such as saving the whales and protecting dolphins.The whale population appears to have increased for now.And the laws are finally changed in America to protect the dolphins that swim with tuna fish in parts of the Pacific Ocean.In the y
16、ears to come,peoples attention will probably turn to some other endangered species.Plenty of them urgently need attention.During this time,will the elephants be forgotten?【语篇解读】本文是一篇说明文。作者呼吁对动物保护的关注和行动应该持续下去。1.What leads to the disappearance of millions of wild animals?A.The growing human population
17、.B.Humans hope for making a fortune.C.Humans too much need for wild food.D.Not having enough laws on wildlife protection.答案B解析细节理解题。根据第一段最后一句“Whatkillsmillionsofanimalsallovertheworldisthathumanswanttomakemoneybydoingso.”可知,人类的贪欲导致数百万野生动物的消失,故选B项。2.What can you infer from the text about what happene
18、d in the late 1980s?A.Wildlife protection groups did make great efforts.B.Importing ivory in all countries is illegal.C.Those who killed elephants all got caught.D.Hunting was completely not allowed.答案A解析推理判断题。根据第三段可知,在20世纪80年代末,野生动物保护组织确实做出了巨大努力。故选A项。3.Why are seal babies mentioned in Paragraph 4?A
19、.To show the effort to protect seal babies.B.To show an increasing number of seal babies.C.To show the decrease of worry about certain species.D.To show peoples protest against the killing of seal babies.答案C解析细节理解题。根据第四段第一句“However,concernforcertainspecieswillbecomeweakafterawhile.”可知,第四段提到了海豹宝宝,目的是
20、表明对某些物种的担忧会很快减少。故选C项。4.What does the author mean by using the underlined sentence?A.Humans should choose some rare animals to protect.B.Attention must be paid to saving some endangered wildlife.C.Success has been achieved in quite a few cases of wildlife protection.D.Concern and movements for animal
21、 protection should be always kept.答案D解析句意理解题。根据倒数第二段中的“Otheranimalprotectionmovementshavecomeandgone.”和最后一段第一句“Intheyearstocome,peoplesattentionwillprobablyturntosomeotherendangeredspecies.”可以推断,作者说这句话的意思是,对动物保护的关注和行动应该持续下去。故选D项。B主题语境:人与自然语篇类型:说明文Nature has created many ways to protect creatures eye
22、s.The most common protection is the eyelida fold of skin that closes over the eye,protecting it from damage.Eyelashes are useful for keeping out dust and other things,and tears wash away any small pieces that get through the other defenses.Some creatures,including most birds,have three eyelids.The u
23、pper and lower lids act like human lids and keep out little tree branches,dirt,and sand.The third eyelid,however,is a semitransparent tissue(半透明组织) that crosses over the eye from the inside corner to the outside corner.Because of this protective membrane(隔膜),birds seldom have to blink.They close the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-599249.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
