2022版新教材英语人教版选择性必修第三册基础训练:UNIT 2 HEALTHY LIFESTYLE SECTION Ⅳ EXPANDING YOUR WORLD WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版新教材英语人教版选择性必修第三册基础训练:UNIT HEALTHY LIFESTYLE SECTION EXPANDING YOUR WORLD
- 资源描述:
-
1、课时评价作业基础达标练. 单句语法填空1.When you do a good deed, you will be rewarded with a warm feeling.2.Youd better avoid drinking too much sugary (sugar) drinks because they are bad for our health.3.It is reported that physically (physical) attractive people are more likely to be treated well by others.4.The prof
2、essor tells his students repeatedly (repeated) that the future belongs to the well-educated.5.After several rounds of competition, the little girl stood out because of her excellent spoken English and quick response (respond) in particular.6.That young man is honest, cooperative, and always there wh
3、en you need his help. In short, hes reliable (rely).7.After leaving university, Mary decided on a career in journalism.8.In order to develop the foreign market, they are keen to enhance (enhance) their reputation abroad.9.If you feel stressed (stress) by responsibilities at work, you should take a s
4、tep back.10.Williams two books helped Benjamin to make up his mind to be a painter. 同义替换stress; absorb; rely on; aside from; be composed of; enhance;straight away; cue; facilitate; dominate1.Our success is a signal to other companies to press ahead with new investment. cue 2.Many working women depen
5、d on relatives to help take care of their children. rely on 3.Apart from a few scratches(划痕), Im OK. Aside from 4.Pugh laid particular emphasis on the need for discipline. stress 5.We need to start work immediately. straight away 6.Plants take in nutrients from the soil. absorb 7.The development wil
6、l consist of 66 dwellings(住宅) and a number of offices. be composed of 8.The company has a commanding influence on the market for operating system software. dominates 9.His refusal does nothing to improve his reputation. enhance 10.Schools were located in the same campus to make the sharing of resour
7、ces easier. facilitate . 完成句子1.博物馆建成后, 将于明年向公众开放。(状语从句的省略) When completed , the museum will be open to the public next year.2.无论我什么时候到这儿来, 都能看到他在埋头工作。(whenever引导时间状语从句)He was found buried in his work whenever I came here .3.我们的车接近黄山时, 速度慢了下来。(as引导时间状语从句) As our car approached Mount Huang , it slowed
8、 down.4.乘坐宇宙飞船飞往月球一定很有趣。(it作形式主语) It must be great fun to fly to the moon in a spaceship.5.继续努力, 你一定会通过考试的。(祈使句+and+陈述句) Keep on working hard and you are bound to pass the examination.素养综合练. 阅读理解(2020湖北宜昌高二上期末)Youre watching your favorite TV shows when a commercial (广告) break starts. First you see a
9、n ad for candy. Then theres one for fast food. In response, your stomach growls. Suddenly, all you can think about is that you need a snack. If that sounds familiar, youre not alone. Researchers from McMaster University in Canada studied the effects of junk food ads. The researchers examined the eff
10、ects of advertising junk food on more than 6,000 kids through TV commercials and other types of media. They found that kids made unhealthy food and drink choices as quickly as 30 minutes after seeing the ads.“There is too much unhealthy food advertising out there, which appears repeatedly,” says Beh
11、nam Sadeghirad. Hes one of the researchers who led the study. “This is dangerous for younger children because they lack self-discipline and dont know whether the advertised foods are healthy or not.”Food and drink ads are everywhere, from TV to the Internet. Companies want to make sure you know abou
12、t their products. They spend nearly 1.8 billion a year on food ads aimed at kids, according to a report. The Nielsen Company tracked the number of food ads that kids saw in 2015. It found that kids watched nearly 12 food ads on TV each day. Most of these ads werent for healthy foods. In fact, on ave
13、rage, kids saw only one ad per week for fruit and vegetables. Instead, most of the ads were for fast food, candy and sugary drinks.Jennifer Harris, a professor at the University of Connecticut, says this is a big part of the problem. “Unhealthy foods are not things we should be encouraging kids to e
14、at more often,” says Harris. “But unfortunately those are the products being advertised to them the most.”Health experts say its OK to treat yourself to a cookie once in a while. But what can you do to keep yourself from having an unhealthy snack every time you see an ad for junk food? Harris says i
15、ts important to learn to spot the techniques companies use in their ads. “What kids can do is notice whats going on,” says Harris. “Think about, Are these products really good for my physical health?”1.What did researchers from McMaster University find?A.Junk food ads can affect kids eating habits.B
16、.Eating while watching TV is unhealthy for kids.C.Food ads are more attractive than other types of ads.D.There are many commercial breaks during TV shows.2.What do the numbers provided by the Nielsen Company suggest?A.Food ads are everywhere.B.Its necessary to limit kids screen time.C.Its hard to av
17、oid seeing junk food ads on TV.D.Companies spend large amounts of money on ads.3.What advice does Harris give in the last paragraph?A.Get wise to ads.B.Stay away from cookies.C.Never watch junk food ads.D.Find products of good quality.4.Whats the best title for the text?A.Attack of junk food adsB.Tr
18、icks of the tradeC.Advertising of junk foodD.The effect of media on children答案:1.A解析:1.语篇解读本文是一篇议论文。文章通过介绍一项调查讨论了垃圾食品广告对孩子们的健康造成的影响, 专家呼吁人们应该学会看出广告宣传所使用的手段, 并告诉孩子们在选择食物之前思考一下它们是否健康。【命题立意】细节理解题。【解题思路】根据第一段中的 They found that kids made unhealthy food and drink choices as quickly as 30 minutes after see
19、ing the ads. 可知, 垃圾食品的广告会影响孩子们的饮食习惯。答案:2.C解析:2.【命题立意】推理判断题。【解题思路】第三段中作者用一些具体的数字说明了一些公司将大量的钱投入广告, 孩子们平均每天会看到12个食品广告, 而其中绝大多数都是有关垃圾食品的, 所以意在说明孩子们很难避免在电视上看到垃圾食品的广告。答案:3.A解析:3.【命题立意】细节理解题。【解题思路】根据最后一段中的 Harris says its importantgood for my physical health可知, Harris 认为人们应该学会看出广告宣传中的手段, 并告诉孩子们应该在选择食物之前思考一
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-726559.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
江苏省淮安市范集中学高中语文必修四 第一专题 在马克思墓前的讲话 课件(共16张PPT).ppt
